Şimdi Ara

✎ 0-150 TL Kulakiçi Kulaklık Tavsiye Başlığı / Tek Konu (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.338
Cevap
32
Favori
145.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Audio technica cks55x aldım memnunum tavsiye ederim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LivingDeads69 kullanıcısına yanıt
    Sennheiser cx300 ll. 2 yil oldu benim cantasini kaybettigimden d&r da kampanya gorun e. 55 TL den burada satisa koyup d&r internet sitesinden 100 tlye yenisini aldim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D&R'ın internet sitesinde yaptığı indirimler, bayide de geçerli mi ? Fikriniz var mı bu konuda ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanmıyorum dostum. İnternetten satış fiyatıdır bu. Gönül rahatlığıyla alabilirsin, ben aldım yeni nesil patlamayan köpük içinde ve kutusuyla çok sağlam bir şekilde yolladılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaju waffle -- 13 Ekim 2015; 0:53:01 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eg.

    D&R'ın internet sitesinde yaptığı indirimler, bayide de geçerli mi ? Fikriniz var mı bu konuda ?

    nayir! bir sefer bir urun alacaktim, yine de aldim ama dusundugum fiyatin yalnizca internete ozgu oldugunu soylemislerdi.

    bu arada piston 2 ariyorum. ya crystal pink ya da rose gold olacak. istanbul ici satan varsa bana ozel ileti gonderebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivingDeads69 -- 12 Ekim 2015; 17:34:31 >
  • Beyler bayanlar son d&r kampanyasından 100 tl'ye aldığım ve kutusundan bile çıkarmadığım Sennheiser CX 300 II 'yi d&r faturasını ve garanti belgesini de yollamak üzere 95 TL'ye satıyorum. Kargo ücreti bana, eğer banka hesabında (Akbank) havale ücreti çıkıyorsa havale ücreti alıcıya aittir.

    Dükkanımdaki ikinci el ilanına bakabilirsiniz. Elimde zaten bu üründen vardı çantasını kaybettiğim için yenisini aldım ama başka bir kulaklık daha aldığım için bunu da satışa çıkarıyorum. Oraya yeni ürünün fotoğrafını da koymuştum. Bakabilirsiniz.
  • Metal agirlikli muzik dinliyorum onerebileceginiz kulak ici kulaklik varmi maksimum 100 lira verebilirim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .redmajor.

    Metal agirlikli muzik dinliyorum onerebileceginiz kulak ici kulaklik varmi maksimum 100 lira verebilirim

    Audio technica cks55x

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar ben Creative ep-630 kullanıyorum.Max 100 tl'ye bir kulaklık tavsiye eder misiniz?Xiaomi Piston 2 almayı düşünüyordum sizce ep-630'un yerine değer mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oyunperver

    Merhaba arkadaşlar ben Creative ep-630 kullanıyorum.Max 100 tl'ye bir kulaklık tavsiye eder misiniz?Xiaomi Piston 2 almayı düşünüyordum sizce ep-630'un yerine değer mi?


    creative ep 630 korkunc kotu bir kulaklik. bende xiaomi piston 1 var birkac gundur ve hem sesi temiz net hem de ne bass ne tiz ne mid on plana cikmiyor. belki bass azicik on planda olsa daha iyi olurdu ama netligi, gurultusuzlugu, kalitesi gayet iyi. bu durumda piston 2 cok dogru ve yerinde bir tercih olur.
  • Xiaomi piston 2'yi tercih edeceğim galiba.Cevabınız için teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony MDR-EX100AP
    Philips SHE3905BK
    Xiaomi Piston 2
    Bu 3 lu arasinda kaldim hangisini almaliyim baslari guclu olmali butce 75 tl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Bütçenizi,
    -Ağırlıklı olarak ne tür müzikler (rock, pop vs.) tercih ettiğinizi,
    -Hangi karakterde (bass, dengeli vs.) ses tercih ettiğinizi,
    -Hangi kaynak (müzik çalar, telefon vs.) ile kullanacağınızı,
    -Varsa diğer farklı tercihlerinizi, belirtirseniz daha hızlı ve doğru şekilde yardım alabilirsiniz.

    -0-80TL
    -Eminem, Avril Lavigne, Damien Rice, DMX, 2Pac, Fort Minor, Linkin Park, Sagopa Kajmer, Yalın (Rap ağırlıklı, her türden)
    -bass hiç sevmem, asıl müziğin önüne geçtiğini düşünürüm
    -zenfone 2 ve pc(video montaj sırasında, çok da önemli değil)
    -yıllardır s3 kulaklığı kullanıyorum, bozuldukça garantiye verdim yenisi geldi fakat artık telefon değiştirdim garanti kalmadı. Memnun muyum derseniz diğer telefon kulaklıklarından daha iyi fakat hem kablosu yırtılmaya başladı hem de artık öldüğünü cızırtılardan hissedebiliyorum. Piston 2 overrated diyorlar, amazondan 40 dolara razer hammerhead getirebilirim, veyahut arkadaşım aliexpressten aldı orjinal olduğunu söylüyor fakat orası da aliexpress yani korkuyor insan. Yurtiçi yurtdışı önerilerinizi bekliyorum

    ekleme: kulaklık mikrofonunu çok fazla kullanıyorum. Mikrofon için belli miktar sesten feragat etmeye razıyım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kitmaker -- 18 Ekim 2015; 12:54:15 >




  • Kitmaker kullanıcısına yanıt
    ne müziği dinlediğinin hiçbir önemi yok kulaklık seçiminde, baslar eziyor yutuyor önüne geçiyor tabirinin de suyu çıktı artık, bunu da şehir efsanelerinden biri olarak görüyorum. bu ancak dar akustik dolayısıyla frekans ayrımları düşük kulaklıklar için geçerli olabilir ki o tarz kulaklıklarda sorun sadece bas değil tüm frekanslardır zaten. adı üzerinde dar akustik, düşük frekans ayrımı diyoruz tabii ki akustik detaylar kaybolacak dar akustik içersinde, bu durumu baslara havale etmek kolaycılıktan başka birşey değil. yeterince geniş akustikli birçok ürün var piyasada ve baslar kendi hallerinde takılıyor hiçbir zararları yok.

    brainwavz s1-s5 tizleri gelişmiş kulaklıklar olarak mesela aynı zamanda çok sağlam baslar içerirler ancak onlar da midlerden biraz kaybeder. sonuçta f/p ürünleri her konuda zirveye oynayamıyor. bu yüzden tabii ki en yüksek tiz başarısı için başka şeylerden fedakarlık etmek gerekebiliyor. benim burda dediğim bu illa baslar olmak zorunda değil. zenfone hakkında bir bilgim yok necidir bilmem ancak samsung kulaklık aşırı tiz pompalayan bir kulaklık. o kadar çok tiz detayını sayılı kulaklıkta alabilirsin ve onlar da ancak yaklaşabilir tam olarak o kadarını vermeleri zor yani. sennheiser cx 300-II bunlardan biri, ostry kc06a bir diğeri (bu biraz pahalıdır). bu iki kulaklık da enstrüman akustiğinde zayıf (sennheiser zaten felaket).

    piyasadaki f/p ürünleri maalesef genellikle bas ve midlerde iyi oluyor. tiz konusunda seçeneklerin oldukça sınırlı. brainwavz geçenlerde jive diye bir kulaklık çıkardı ve tizlerde iyi diye reklam ediliyor ancak ne derece doğrudur bilemiyorum. sonuçta brainwavz m ve s serisini andırıyor ve midlerde çok başarı beklememek lazım ondan da. piston 2 konu dışı, belediye çöpü zaten onu geç. aliexpress'te herşeye sahte gözüyle bakmamak lazım. bazı ürünler sadece ucuz olabiliyor işte, bilemiyorum denemeden bilinemiyor bazı şeyler. shure se215'in 27 dolar olabileceğine kimse inanmaz ama ben şahsen inanıyorum bi ara fırsat yaratıp satın alıcam. gerçeği çok bi bok değil ki, burdaki ucuzu ne kadar kötü olabilir, bunlar çin piyasasında br şekilde düşük karla ürün satıyorlar işte, ath'larda aynısı oluyor fxt90 ve bu se215 konusunda da durum aynıdır diye düşünüyorum. razer'leri de bir şekilde ucuza ürettirip satıyor olabilirler ancak bu sahte diye birşey olmadığı manasına gelmiyor, elbette sahte diye bir mevzu da var.

    son olarak şöyle bitirelim bas ve mid olarak zirveye oynayanlar içinde idare eder tizleri olan kulaklıklar var. samsung tizlerine göre kayıp hissedeceksin ama bence bunları düşünmen daha faydalı olur ama kişisel tercih meselesi tabii. ben forumlarda sık sık öneriyorum bu tarz genel olarak başarılı ürünleri; audio-technica cks77, brainwavz beta, koss ruk30, koss plug, moxpad x3, moxpad x6. sen cks99 da tercih edebilirsin tiz detayı oldukça yüksek ve basları biraz zayıftır. aliexpress'te gayet ucuza satılıyor cks'ler. ama sen şimdi bi de mikrofon istedin işler iyice karıştı... benden bu kadar baba kaçar haydi görüşmek üzere...




  • vaziyetu kullanıcısına yanıt
    bir aralar efsane olmuş 60-80 liralık headset O'neill serisi vardı. Bassları o kadar fazla veriyordu ki ekolayzır bile kurtarmıyordu. Ben daha önce kulağıma 300-500-1000 liralık kulaklık koymuş, yüksek bass'ı güzelce veren kulaklık denemiş biri değilim. Bütçe aralığımdaki bassları berbat veren kulaklıklar denedim onu belirttim. Veya kalitesiz hoparlörlerde bassı sona verip ses almayıp sadece titreme ve gürültü duyulduğunda hemfikir olabiliriz diye düşünüyorum.

    zenfone 2 dediğim asus'un telefonu

    kulaklık önerilerinizi değerlendiricem fiyat aralığı bazılarında 80 liranın üzerine çıktığı için eleme yaptım. veya cks99 tasarımında olanlar beni rahatsız ediyor. rug30 bu kadar pahalıyken plug neden ucuz? 30 lira plug düzgün bir deneyim yaşatır mı? brainwavz beta yı amazonda alacağım ürünün yanında kargo fazla binmeden alabilirim, o da 9.5 dolar olmasına rağmen kalitesi yeterli midir




  • Kitmaker kullanıcısına yanıt
    beta cks77 ile nerdeyse aynı üründü. çok benzer bir sürücü kullanıyorlar fiyatına göre ben de çok şaşırdım. en pahalı cihazları brainwavz r3 ve s5 ile kıyaslarsam bin defa beta derim. zaten ben brainwavz'lar içinde dezavantajlarına rağmen R1'i tutuyordum, beta'dan sonra fikrim beta'ya kaydı. işin daha da tuhaf tarafı brainwavz alpha, beta, delta diye bir seri yürütüyor ve delta gayet sıradan bir kulaklıktı, beta'dan da haliyle pek birşey beklemiyordum ancak bu kulaklık piyasası gerçekten çok acayip. brainwavz'ın ürünleri farklı kaynaklardan geliyor bir çeşit çatı firması, neyin ne olduğunu kendileri de bilmiyorlar ki, kendi sitelerinde yaptıkları tanıtımlar tutarsız.

    fiyatlara çok şaşırmamak lazım aslında, kulaklıkların üretimi zor değil sadece tasarımı zor onu da bir kere yaptın mı gerisi mühim değil. sonuçta cks77-cks99 da 15-30 dolar arasında satılmıyor mu... brainwavz beta ürününde daha da kısmış işte, zaten cks'leri de toptan alınca o fiyata yaklaşıyorsun. demek ki üretim maliyeti 1 dolar belki daha da düşük bunların... adamlar bu fiyatla kar edip üstüne de garanti hizmeti verebildiklerine göre...

    koss ruk30 ve plug çok farklı kulaklıklar. plug'ı kullanmak cidden zor piyasadaki gelmiş geçmiş en çok equalizer ayarına gereksinim duyan kulaklık olduğundan şüpheliyim. 125hz'den 1khz'ye kadar bütün frekansları yüksek miktarda arttırımlı geliyor, kafa şişiriyor. fazla frekans içermeyen sade suya tirit pop şarkıları için düzenlenmiş gibi ama sonuçta uygun eq ayarıyla normale dönebiliyor. ruk30'la farkı vokallerinin ve genel olarak ses kalitesinin bir miktar yukarda olması. gerçekten ses kalitesi şaşırtıyor. ruk30 daha sıradan bir kulaklık ancak o da yabana atılmayacak kadar gelişmiş bir kulaklık. öyle ki koss daha iyisini yapamıyor, kdx100 ve kdx200 gibi daha pahalı kulaklıkları bunların ufak revize edilmiş halleri.

    uzun lafın kısası burda da fiyata bakmamak lazım. ha plug neden daha ucuz ? belki üretimi daha kolaydır bilemiyorum, çok basit bir tasarımı var zaten. yada tuhaf frekans dengesi dolayısıyla fazla satmıyordur belki, yada insanlığın çoğu bundan etkilenmeyecek çöp müzikler dinlediğinden tam aksine daha çok sattığı için ucuzlatmışlardır. koss da kendi çapında ayakta kalmaya çalışıyor işte... beta'nın mikrofonlu versiyonu var. koss'ta ise ispark var sanırım sadece, onun da fiyatı farklıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaziyetu -- 18 Ekim 2015; 22:34:29 >




  • vaziyetu kullanıcısına yanıt
    brainwavz beta mikrofonlusu da 9 dolar, sanırsam onu alacağım. Teşekkürler
  • GeCCe kullanıcısına yanıt
    Kardeş 40-110 tl arası müthiş bir kulaklık arıyorum. Telefon ve bilgisayarda kullanacağım. Basslı müziklerde bassı hissetmek istiyorum. Tipi de güzel olmalı ve kulakiçi olacak. Hangi markaları ve hangi modelleri önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler. Özetle aradığım şey ses kalitesi ve tip.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veronicaa -- 29 Ekim 2015; 11:18:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,
    4-5 aydır kullandığım Piston 3 kulaklığım bozuldu, biraz araştırma yaptım ve SoundMAGIC PL11 almaya karar verdim. Benzer fiyatlara daha iyi bir kulaklık almam mümkün mü? Yada aynı ürünün üst versiyonları daha mı iyidir? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
    -Bütçe: 40-100 TL Arası
    -Ağırlıklı olarak ne tür müzikler denlerim: Elektronik, Pop
    -Hangi karakterde: Bass, dengeli
    -Hangi kaynak: Telefon (Mi 4)
    Teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: azad112

    Kardeş 40-110 tl arası müthiş bir kulaklık arıyorum. Telefon ve bilgisayarda kullanacağım. Basslı müziklerde bassı hissetmek istiyorum. Tipi de güzel olmalı ve kulakiçi olacak. Hangi markaları ve hangi modelleri önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler. Özetle aradığım şey ses kalitesi ve tip.

    O fiyat aralığında müthiş bir kulaklık alamazsın ama fiyatına göre performanslı olacak creative ep-630 ya da bulabilirsen brainwavz m5 önerebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.