Şimdi Ara

Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23) (70. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: ottomanson , 12359 , 12359
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 5 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
20.884
Cevap
639
Favori
1.537.141
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
174 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BasTOnLa yüeüdüğüm için 11 sene önce 2006 yılında maluLen emekli oldum. O günden beri emekli maaşlarım İş bankası'ndaki hesabıma yatar, Ayrıca evimin elektrik, su, doğalgaz ve telefon faturalarım hesabımdan otomatik otomatik ödenir.

    İş bankası'ndaki hesabımı 17 Temmuz 1990 tarihinde (eVEt 27 sene önce) açtırmıştım. Hesap işletim ücreti kesilmesin diye 1999 senesinde sözleşme imzalamıştım.

    Emekli maaşım, kira gelirim İş bankası'na yattığı ve bana geLen havale ve EFT'ler iş bankası'na yattığı ve faturalarım iş bankası hesabımdan ödendiği için hesap işletim ücreti ödemiyorum.
  • Sabit Fikir kullanıcısına yanıt
    Diyelim ki karı-koca emekliler;

    Kocası elektrik ve su faturasına otomatik ödeme talimatı verecek

    Karısı doğalgaz ve telefon faturaLarına otomatik ödeme talimatı verecek
  • promosyon alacak abilere teyzelere bazı öneride bulunmak istiyorum...
    biliyorsunuz kredi kartı olmayanlara bankalar promosyon karşılığında kredi kartı vermek istiyor burası benim için önemli çünkü bazı bankalar emekliler o bankadan maaş alsada kredi kartı ücreti almaya çalışıyor örneğin garanti bankası geçen sene altın verirken bireysel müşteri hizmetindeki elemana sormuştum işte çeyrek altın veriyoruz hesap ücreti almıyoruz maaşınızı kuruşu kuruşuna atm den çekebiliyorsunuz bende kredi kartından ücret alıyormusunuz deyince alıyoruz demişti örneğin garantı yıllık 90 tl den aşaği kredi kartı ücreti almıyor şimdi promosyonda alacakmı almayacakmı bilmiyorum bunlar önemli bankayla promosyon imzaladan önce araştırın mh sorun bankaya gidin bire bir sorun...
    promosyon karşılığı otomotik ödeme istiyor yakında bir adete düşer diye düşünüyorum ayrıca ek kredi hesabı açıyorlar bunda korkulacak birşey yok zaten 350 tl açacaklar eğer siz fatura parasını o gün bankaya yatırmasınız zaten fatura geçikmeye uğruyor ilgili kurum onun faizi kadar alıyor bankada o kadar faiz alıyor bizimde var 250 tl senelerdir hiç kullanmadık bir güvence diye ben açtırmıştım ve tabiki bu hesabı fatura için kullanın eğer burdan para çekerseniz iyi olmaz bu hesaplar günlük işler ertesi gün para yatığında bir günlük faiz işler birde bu hesabın limitini fazla yükseltmeyin banka kafasına göre bin iki binlere çıkarıyor hemem kontrol edip bankayı arayın limiti düşürün sırf elektrik su parası limiti kadar olsun..
    promosyon alacak abiler vatandaşlar şartları uymuyorsa bankaya bizzat kendileri gitsin birebir konuşsun bankalar bu konuda yardımcı olacaklar eğer o banka tolerans tanır diye düşünüyorum bence otomatik talimat önemli değil kredi kartı ücreti ve hesap işletim ücreti önemli bankalar bu işlemlerden çok para kesiyorlar dikkat edin biz imzalarken eski şartlar devam ediyormu diye işbank çalışanına sordum tabiki devam ediyor dedi ondan sonra annem imzaladı..... diğer bankaları bilmiyorum bilen arkadaşlar yazsın herkes öğrensin ona göre promosyon parasını gönül rahatlığıyla alsın......



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 19 Şubat 2017; 15:24:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • effect68 kullanıcısına yanıt
    Promosyon ödemesi, emeklinin PTT nezdinde iki adet otomatik ödeme talimatı bulunması ve Kredili Mevduat Hesabı veya Kredi Kartı ürünlerinden bir tanesini alması koşulu ile gerçekleştirilecek. PTT promosyon ödemesini emeklinin maaşını üç yıl süreyle aralıksız olarak PTT'den almaya devam etmesi ve buna göre düzenlenen taahhütnameyi imzalaması şartıyla yapacak.http://ptt.gov.tr/ptt/#ptt_haberler/2E008742-C440-48B8-93D5-F43C140814C1
  • GÖKHAN SOYLU G kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim. Bizim baba ptt'den maaş alıyor. Hesap işletim ücreti yok. 2 tane otomatik ödeme talimati ve mevduat hesabı açtrsak ptt karlı gibi duruyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vakıfbankın promosyon sözleşmesi ile ilgili bilgisi olan var mı? neler istiyorlar?
  • Bu sartlarda bu promosyonu almayacagım imkanı olsa bu bankalardanda maasımı almam yazıklar olsun zıra sonucta 3 yıl sonunda zarar var

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön ödemeli elektrik, su ve doğalgaz sayaçları var. Faturalı telefonu da herkes kullanmıyor. Otomatik ödeme talimatı yerine maaşı birkaç gün bankada bırakıp geç çekilmesine izin verilerek veya hesapta belirli bir miktar para bırakma şartını gibi bir çözüm üretilebilir.
  • garanti bankasına bulaşmayın.bulaşırsanız da sözleşmeyi çok iyi okuyun.bankacının dediklerine kanmayın.
  • bütün bankaların şartları ve promosyonu aynı.kredi kartı alırsanız,kampanya avantajı olan bankalar uygun olabilir.
    yada evinize yakın atm ve banka şube yoğunluğunu düşünerek tercih yapın derim.

    NOT: kredi,konut kredisi gibi bir durum varsa kredi bitmeden banka değişmiyor buda önemli.mesela benim 5 yıl konut kredim var iş bankasında,emekli maaşımı işbanka taşımam çünkü 3 yıl sonra kredin var diye bana başka bankaya taşıma imkanı vermez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cmldrs

    Cemal CEMİL @ 15 Ekim 2015; 10:20:45
    ben haftaya iş bankasına gidip sözleşme imzalamayı düşünüyordum ama demek ki daha tam bilinmiyor ,bu nedenle biraz daha beklesem iyi olacak peki maaşa otomatik ödeme verince masraf çıkartıyorlar mı ? ,çıkartıyorlarsa ben ne anladım bu işten ?


    İki yıl öncesine kadar tüm faturalarımı emekli maaşımı aldığım Ziraat Bankasın'dan otomatik ödeme talimatı ile ödüyordum. Fatura başına 100TL'ye kadar 50 Kuruş, 100 TL'yi geçen faturalardan 1 Lira komisyon alıyorlardı, şimdi artmış olabilir.

    Sonuçta Promosyon falan hikaye yılda verecekleri 100 küsür TL'yi bir şekilde fazlası ile geri almaya bakacaklar.

    fatura için para isterlerse onların olsun promosyonları


    bir arkadaş sormuş elektrik faturası harici ev telefonu yada cep telefonu yok mu diye
    artık çoğu kişinin ev telefonu yok ve yine çoğu kişi faturasız hat kullanıyor
    ayrıca olsa bile 2 emekli maaşı alanlar yine fatura bulamaz
    köylerde genelde çoğu kişi yaşlı anne,babasıyla birlikte yaşıyor (bakımını üstleniyor) ve evde 2 emekli maaşı alan kişiler var

    yani bu kanunu çıkartanlar bazı konuları hiç düşünmemiş anlaşılan




  • quote:

    Orijinalden alıntı: serdarski

    BasTOnLa yüeüdüğüm için 11 sene önce 2006 yılında maluLen emekli oldum. O günden beri emekli maaşlarım İş bankası'ndaki hesabıma yatar, Ayrıca evimin elektrik, su, doğalgaz ve telefon faturalarım hesabımdan otomatik otomatik ödenir.

    İş bankası'ndaki hesabımı 17 Temmuz 1990 tarihinde (eVEt 27 sene önce) açtırmıştım. Hesap işletim ücreti kesilmesin diye 1999 senesinde sözleşme imzalamıştım.

    Emekli maaşım, kira gelirim İş bankası'na yattığı ve bana geLen havale ve EFT'ler iş bankası'na yattığı ve faturalarım iş bankası hesabımdan ödendiği için hesap işletim ücreti ödemiyorum.

    şuan iş bankası benden zaten hiçbir ücret almıyor (hesap işletim ücreti-kredi kartı ücreti-havale/eft-otomatik ödeme)
    promosyon alacağım diye bunlardan bir tanesi dahi iptal olacaksa şahsen ben razı olmam
    ben 2 yıldır iş bankasından maaş alıyorum ,bundan önce ziraat bankasından alıyordum ve banka kartı hariç her şeyden para alıyordu




  • güncel bilgiş yokmu 2014 diyo
  • PTT de promosyon ödemesi yapacakmış.Şartları ne olur acaba?
  • Bu ne yahu? Vermeseler daha iyiymiş...Bir de bunu referanduma dek uzatırlarsa fena...
  • Çarşamba günü davetine giderim iş bankasının, Tekrar sorarım: "İki fatura şartını kredi kartına bağlıyorsanız tamam ama yoksa yok!"

    Kardeşim niye yıllardır sanal kartla ödediğim faturalar için şimdi emekli hesabımda para tutayım?
    Üstelik iki faturamın son ödeme tarihi maaşımdam önceki tarihte?

    Neden size faiz ödeyeceğim ki?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabit Fikir -- 23 Şubat 2017; 18:36:56 >
  • Babam denizbanktaydı taahhüt süresi dolmuş. En iyi banka hangisidir? Babam Vakıfbank istiyor. Var mı tavsiyeniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rena34 kullanıcısına yanıt
    ing derim ben

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu bazilariniz gercekten tam emekli olmus bedenen degil de kafa olarak de emekli kafasi. Sen elektrik su dogalgaz odemiyomusun ? Gidip suyu belediyeye dogalgazi kurumuna mi yatiriyosun teker teker ? Ha bana gundelik is cikiyo diyosan eyvallah. Ver hesabindan gec 2 kurus da pra birak nolcak yani. Kimse 100-200 lirayla zenginlesmedi bu ulkede

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snsnc S kullanıcısına yanıt
    3 yıllığına verilecek 300-400 lirayla da kimse zenginleşmeyecek zaten...o zaman bahsettiğiniz 100-200 lira önem arz etmiyor mu? avrupa ülkesi emeklisi değil ki bu insanlar, günümüz türkiye'sinde emekliler...
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.