Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (354. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25.549
Cevap
197
Favori
923.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mega Therion kullanıcısına yanıt
    başlık içinde 5-6 kişi daha sordu cevapladık :D hayır ilk başta savaşma yolda specterlar çıkar mümkünse specterlar için oil yap alchemy kısmından yrden büyüsünü kullan mutlaka içinde dövüş sıkışmamaya çalış
  • Bu Jenny abla Yrden dışında tam anlamıyla hayalet oluyor, kılıç içinden geçiyor. Zaten Yrden dışında vurmak imkansız. Vur-kaç ile bir süre gittikten sonra hayalet formuna dönüşüp Geralt'ın içinden geçmeye kalkıyor. İşte ondan kaçmak çok zor ve canın yarısını götürüyor. Arada güç doldurmak için üç tane sahte hayalet yolluyor, onları da tek vuruş ile hızlıca hallediyorum.

    Bir süre ara verecem o kontrata. Şu an yapamıyorum. Hayaletin zayıf olduğu bir bomba var Bestiary'de yazan. Onu bulmaya çalışıp birkaç level atlayıp, Griffin alet edevatlarını kuşanıp öyle geleyim ben bu Jenny ablaya. Şimdilik köylüye musallat olmaya devam etsin.
  • 2 yeni dlc çıkmış,Gog'da gördüm az önce.Birisi yeni bir görev,diğeri ise alternatif Yennefer görüntüsü.

    Yennefer'ın ilk hali iyiydi zaten ama bakalım artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nén-El

    Bu Jenny abla Yrden dışında tam anlamıyla hayalet oluyor, kılıç içinden geçiyor. Zaten Yrden dışında vurmak imkansız. Vur-kaç ile bir süre gittikten sonra hayalet formuna dönüşüp Geralt'ın içinden geçmeye kalkıyor. İşte ondan kaçmak çok zor ve canın yarısını götürüyor. Arada güç doldurmak için üç tane sahte hayalet yolluyor, onları da tek vuruş ile hızlıca hallediyorum.

    Bir süre ara verecem o kontrata. Şu an yapamıyorum. Hayaletin zayıf olduğu bir bomba var Bestiary'de yazan. Onu bulmaya çalışıp birkaç level atlayıp, Griffin alet edevatlarını kuşanıp öyle geleyim ben bu Jenny ablaya. Şimdilik köylüye musallat olmaya devam etsin.

    yrden içinden çıkma, başka sign kullanma, yeniden dolunca yine yrden at yere.O yuvaklaktan çıkmadığın sürece çok rahat alırsın bence.




    @Mega Therion

    Botchling'e dalma, hayaletler çıkınca yrden sign'i kullan, kılıcına da specter oil sür.Hayaletler bitince botchling'i axii ile yatıştır, böylece onla dövüşmek zorunda kalmayacaksın.
  • Oyunda menüler kendi kendine değişiyor mu ne oluyor ya. Dün yaptığım gamma ayarı bugün yok. Dİl kısmında sadece altyazı açıp kapanıyor dil seçme yok.
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Dikkate aldigin icin tesekkurler hocam. Demek istedigim zaten isteyen resim olarak alabilir. Yinede dusundun eyw ta simage olmamasi benim icin baslica sikintiydi. Cozuldugune gore problem yok. Ayrica linki bir cok mesajda gordum nicklere dikkat etmedim. Acikcasi icerigi arastirmaya dayali bir oyun icin bu kadar ayrinti paylasilmasi pekte hosuma gitmiyor. Zirh ve silah yerlerinin paylasimi konusundada rahatsizim lakin engellemek ne mumkun. Bu konuda bir arkadas 1-2 sayfa evvel sayfalari hizlica geciyorum spoiler yememek icin demisti. Ayni olay. Yani oyunda birinin bir seyi kendi emekleriyle bulmak istedigini yanlislikla goz atip bundan magrum kaldigini dusunup ona gore dikkat edelim.
  • Oyuna yeni başlayıp ilk witcher kontratına gireşeyim artık diyen birileri varsa ve bir yerde takılırsanız oda kesin burasıdır İlk görevi yapanlarda bakabilir yaklaşık 1 saatlik çile çekmeme sebep oldu kendisi


    Arkadaş görev bana yaratıkla ilgili birşey okumamı istiyor ve bunuda bestiary de yapmamı istiyor şimdi ben tabi direk dedim bak kitap bulduk demin bunu okuyacaz biticek ama yok, kitabı kuyudan atlayıp içerde mi okumadığım kaldı oyunda ne kadar kitap varsa üstümdeki onları mı okumadığım kaldı bir türlü kabul etmiyor sonra dedim bu böyle olmuyacak youtube den bakayım. Bunca yıldır oyun oynarım arkadaş meğerse oyun içindeki menüden yaratıklar hakkında bilgi veren kısma gelip oradan yaratığın üstüne tıklamak yeterliymiş okumaktan kastı o yani orayı oku diyor e güzelim o bulduğumuz kitabı neden benim inventory de quest bölümüne koyup okuyabilmeme imkan veriyosun düz mantık tabi öyle sanıcam :/
  • ultralisan U kullanıcısına yanıt
    Bu dünyaya bir kahraman lazım değil. Bir profesyonel lazım dostum. Babamızın hayrına yapmıyoruz biz o kontratları. Sonuna kadar al paranı hatta almadan önce çingene pazarlığı yap. Skellige'ye gelmeden önce bende nerdeyse her kart oldu unique olarak. 6-7 tane 10luk. Diğerleride unique full. Yennefer, Geralt, Ciri, Letho daha aklıma gelmeyen sürüsüne kart. Diğer düşük puanlı kartlarda aktif özelliklere sahip. Özellikle spy ve masadan düşmüş kartları tekrar çekmeye yarayan kartlar çok iş yapıyor. 10 kartla başlıyorum atıyorum atıyorum kart bitmiyor en az 15-20 kart çıkarıyorsun. Spy build'e karşı hiçbir şey yapamıyorlar hele. Ama spy buildde en azından bir tane buzul hava şartı kartı kullanmak lazım. Uzun lafın kısası odaklanırsan No Man's Land'de neredeyse tüm kartları toplayabilirsin.

    Edit: Hatta Novigrad'da sokaktan geçerken kadından duyduğum bir şeyi yazayım. "Burada canavarlar yok, nasıl geçineceksin ki?" Hayrına iş yapmayın Witcherlar aman! Alın hakkınızı!

    Postun başında yazdığım olay.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingdomOfH3aven -- 28 Mayıs 2015; 0:15:56 >
  • GunsNBeer kullanıcısına yanıt
    Müthiş yetenek ya. Üstünde kullanması en zevkli olan insanlar ama. Bloklamaya çalışıyorlar ya, bi saydırmaya başlıyosun o arada bi bakmışsın kol bacak kafa kalmamış adamda Çok zevk veriyor gerçekten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingdomOfH3aven -- 28 Mayıs 2015; 0:17:23 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: evohan


    quote:

    Orijinalden alıntı: emre544

    Ben 60 kilitli ama vsync kapalı oynuyordum çok oluyordu stutter ama vsync'yi açınca düzeldi kalmadı hiç o yüzden dedim. Sende başka bir şeyden kaynaklanıyor o zaman inşallah çözümü bulursun da rahat oynarsın.

    Skellige'ye adım atar atmaz ilk görüntü. Buranın haritası daha iyi gibi olacak bakalım şimdiki izlenimim öyle şu manzaradan.





    Kardeşim vsync kapalı olursa zaten tearing olur yani ekranda görüntüde yırtılmalar, bu varken stutter ı fark edemessin, vsync i aç 60 fps sabit iken, varsa gamepad ile kamerayı yavaşca karekter etrafında döndür, frame atlamaları, takılmalar görürsen stutter sorunu var demekdir

    Anlık takılmalar bende de oluyordu, bu gün oynadığımda Hud ayarını Large olarak ayarladığımda takılmalar büyük oranda kayboldu bir deneyin bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GunsNBeer

    quote:

    Orijinalden alıntı: Herakles.

    quote:

    Orijinalden alıntı: GunsNBeer

    Beni uçurumdan atan level 30 Cyclops'u uykusunda yakaladım :)
    Bu Whirl yeteneği çok fena benden 5 level üstü yaratıkları bile blender gibi biçip geçiyor, bu arada arayan varsa Cyclops'un orada mastercrafted griffin armour seti için diagram var, almak için illa cyclops'u öldürmeniz gerekmiyor yanından hızlıca geçip alabilirsiniz.




    dostum nasıl açabiliriz bu yeteneği resim olarak hangisi gösterirmisin?

    Fast Attack da üçüncü yetenek oluyor.



    Bu ikinci üçüncü satırları nasıl acıyoruz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Now or Newer görevisini yapanlar bi bakabilir mi?


    Bu vampiri nasıl öldürüyoruz? Sürekli can yeniliyor.
  • GunsNBeer kullanıcısına yanıt
    hocam build olarka ne gittiniz acaba ? kritik mi gittiğiniz, mutation lar falan ne durumda
  • iremirem23 kullanıcısına yanıt
    O branşta belli bir puan harcadıktan sonra diğerleri açılıyor. Örnek olarak alıntı yaptığınız resimde "POINTS AVAILABLE: 0" yazıyor onun sağ tarafında da "Points in branch: 31" yazıyor. 20 puan harcadıktan sonra 3. satırı açıyorsun mesela.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingdomOfH3aven -- 28 Mayıs 2015; 0:44:58 >
  • beyler en son skellige ye geldim yennefer görevleri var şimdi hikayenin bundan sonra ne kadarı kaldı acaba ? ayrıca bu oyuna yan görevler ile 100 saat demişlerde sadece witcher kontratları bile kafadan bi 30 saati alıyor bütün yan görevler ve soru işaretleri keşfetme falan derken benim bi 300-350 saatımı rahat alır diye düşünüyorum
  • ulan ne hikaye sabah oturdum ha sunuda yapayım derken gece oldu hala cogu duruyo :D
  • KingdomOfH3aven kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısın oyunun başında bir iki tane yaptım neyse dedim paran sende kalsın çocuğuna harca dedim demez olaydım bu sefer biz aç kaldık. Şimdi bir tane paralı yaptımda cebim harçlık gördü. Kesinlikle en işe yarar kart spy kartları 10 kart içinde 2 tane gelirse ciddi avantaj sağlıyor. Bakalım bende daha fazla kart yok oyunun başındaki destemizle devam ediyorum strenght 86 hesapla sen artık gerisini.
  • Trissle ilgili

    Ya bu trissi bir daha görecekmiyiz ben farewell dedim yennifer için de görmekte isterim arkadaş olarak yani oyunu bitirenler yorum yapsın :D


  • Şu modmuş
    http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/29/?
  • Kutulu sürümde kod çıkıyor mu?Çıkıyorsa gov da geçiyormu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.