Şimdi Ara

FC Bayern München Taraftarları | Bayern 1-3 Leipzig (154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.661
Cevap
18
Favori
344.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1993Kaan1993






    Tolisso 41.5 milyon, 6 bonus karsiliginda Munihte. fazla olmus aulas, 30-35e de satardi.41.5 bide bonusu var.

    Övünç özden mıdır nedir attığı twitten cahillik akıyor.



    Güzel ülkemde herkes yorumcu herkes futboldan anlıyor. İşkembe den atmak bedava nasılsa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Lewynin ayrilmasi gibi bir durum yok. Mutsuz oldugu iddialari da yalan. Bu haberlerin nedeni, Lewy ve Müllerin takimin 2-3 transfere ihtiyaci olduklarini söylemeleri. James, Griezmann gibi Bayernin sistemini uymayan oyunculari sirf daha fazla reyting icin haber yapanlar, bu oyuncularla Bayern ilgilenmeyince, Lewy mutsuz haberleri yapmaya basladi. Ayni seyi, Müller de söyledi ama onun haber degeri yok. Cünkü gecen sezon standartlarinin altinda bir sezon gecirdi. Ardindan Polonyali bir gazeteci, X takimin Tdsi Lewyi begeniyor, oraya gidebilir, Y takiminin Tdsi de begeniyor, oraya da gidebilir seklinde son derece bilgiden yoksun, sadece kendi hayal gücüyle haber yapinca, buraya kadar geldik. Bayern, Thiago, Kimmich, Lewy dahil gelen tüm teklifleri zaten reddetmisti. Kimmich haric hepsiyle sözlesmeler zamli olarak yenilendi. Onunla da yakin zamanda yenilenecek. Ayni sekilde gencler arasinda kim step up yaparsa, sözlesmeleri uzatilacak.

    Gecen haftalarda Boatengi, Sanchesi de satmislardi. Her hafta, bizim oyunculardan birini satiyorlar. Bakalim gelecek hafta kim olacak?

    Ronaldo dünyanin en marketable oyuncusu. Messi, dünyanin en iyi oyuncusu olsa da, özellikle bayan hayranlari, Ronaldoyu en marketable oyuncu pozisyonuna yükseltti. Zira inanilmaz oranda ürün aliyorlar. Buna ragmen, 32-33 yasinda. Kabul edelim, cok az istina olmak üzere, dünyada cogu oyuncu 31den sonra inis dönemine girer. Stoperler ve kalecileri klasman disinda tutuyorum.

    Madrid, dünyanin en dengeli takimi.Tüm oyun plani Ronaldo üzerine kurulu ve Ronaldoyu tolere edebiliyorlar. Baska bir takimda ayni seviyede perfonmans göstermesi imkansiz gibi bir sey. 50 milyon avro maasi var. Cok yüksek bir bonservisten bahsediliyor. Ronaldonun 50 milyon avro kazanmasi, Madridte sorun olmaz. Zira efsaneleri ve kendini efsane olarak kabul ettirdi. Baska takimda, maaslar genel düzeyini artirmaktan baska opsiyon olmaz. Bundan dolayi, kimse 32-33 yasindaki bir oyuncuya o kadar yüksek maas ve bonservis vermez. Ronaldoyla ismi anilan takimlarin hemen hepsi, takimlarini yeniden insaa etmeye, yeni bir jenerasyon yaratma amacinda olan takimlar. Onlar hic vermez. İspanya yargisi müdahale edilebilir bir yargi. Vergi sorununu asacaklarini tahmin ediyorum.

    Ronaldoyu bizede La Gazzetta dello sport transfer etti. Güya Ancelottinin özel istek yaptigini iddia ediyorlar. Sanki Ancelottinin transferde yetkisi varmis gibi. İtalyanlar bugüne kadar Bayerne 200den fazla oyuncu transfer etti. Yahu insan buna ragmen, hala yalan haber yapmaya utanir. Okuyucusuna saygisi falan olur. Özellikle, Corriere Dello sport. Böyle gazete mi olur. Gazete degil, sanki yalan üretme makinesi.

    Bayernde kadro planlamasini Reschke yapar. Bayernin transferde ne yaptigini, Bildte Bayerne yakin olan kisiler dahi bilmez. Herkesin tek bildigi, Bayernin Sanchezi bekledigi. Alternatifi kim? Kimse bilmez.

    Umarim Sanchez, istedigi maasi makul seviyelere, kendi kalitesine göre olan seviyelere ceker. Zira piyasadaki alinabilecek en iyi oyuncu.

    Sagnolun tercih edilmesine de ayrica sevindim. Eskiden Sagnolu sevmezdim, yürüyen ölüyü gördükten sonra, Sagnolun kiymetini anladim. 4 over 32 oyuncu oynatma konusunda benimle ayni fikirdeydi. Fransa altyapisinda calismis olmasi da, cogu oyuncuyu yakindan tanimasi nedeniyle, yeni Fransa jenerasyonunu düsününce, bizim icin büyük avantaj.

    Sanchese gelince, Sanchesin Portekizde full bir sezonu bile yoktu. Sanches, büyük bir yetenek. Gücü, cabuklugu, kisisel becerileri gercekten iyi. Fakat bir o kadar ham, islenmemis yetenek.
    Carloyu Sanches konusunda hatali buluyorum. Yürüyen ölüyle 10 kisi oynamak yerine Sanchesle 10 kisi oynasaydik. Fakat Carlonun genc oyunculara yaklasimini kismen dogru buluyorum. Kötü de oynasa, sürekli forma sansi vermek yerine, calismaya zorlamak, kendini gelistirmesine tesvik etmek daha rasyonel. Carlo bir sekilde orta yolu bulmali. Bayernin menajerlerle zaten isi olmaz. Hirvatistan pazarinda ne zaman iyi bir oyuncu ciksa, önce Bayerne gelirler. Zamanla gelen ahlaksiz tekiflerden sonra Bayern hirvatlarla is yapmaya soguk bakiyor. Ahlaksiz teklif dedigim, scoutlara ve aracilara, Bayerne x oyuncuyu aldiririsaniz, size bu kadar para seklinde gelen teklifler. Tüm bunlarin yani sira, Reschke Sanchesi 13 yasinda kesfetti. Yeni bir ülke, yeni bir kültür, yeni bir dil. Bambaska bir dünya, onun icinde kolay degil. Tüm bunlarin sindirilmesi 18 yasindaki biri icin kolay degil.Bayern sabirli olacaktir. Onun da daha fazla cabalamasi, daha agresif olmasi gerekiyor. Pas konusunda extra calismalar yapsada, oyununu dominant hale getirmeli. Duellerde cok kötü. O cabuklukta, o gücte bir oyuncu, 1e1lerde, efektif pres konusunda daha iyi olmak zorunda.

    Reschke kimi özel bulursa, yer olmasa da Bayern olur alir. Goretzka, yeni Alman jenerasyonu icin önemli bir oyuncu olacak. Fiziksel box to box icin uyun alternatiflerden birisi. Bayern bir sekilde ona bir yer bulur. Gerekirse, en zayif halka Rudy feda edilir.






  • Jurgen Klopp kullanıcısına yanıt
    Aklima bu gelmişti atmaya üşenmestim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Munih, sanchezi alacak diye dusunuom. yillik 20 milyon vermisler. Arsenal, 80 istiyormus bonservis. 29a girecek bir kac aya kadar. Munih, Goretzka ve Brandti almis. 12 milyon biri, beles digeri. seneye robben yerine dembele alinacak denio. munih 100 verir dembeleye. 10-12 sene goturur sag kanadi. brandt, coman yedek. coman bu sene patlama yapamazsa satarlar. gnabry gelir. comana m.city ve mancistir 50-60 teklif etmisler juveye.


    sag bekede Alman u21 sag bekini istiyor Munih. yedege. Seneye Nagelsmanla birlikte geliyorlarmis.
  • Piyasadaki limitli opsiyonlar nedeniyle James kumarini oynamak zorunda kaldik. 10 milyon avro 2 yillik kiralik, 40 milyon avro opsiyon. Satin alma zorunlulugu yok.8 milyon avro groos maas. Gayet makul rakmlar. Jamesi de tebrik etmek gerek. Kendini kitlettirmek icin yapmadigi bir sey kalmamisti, sonunda amacina ulasti. Sayesinde transferin bitmesi 1 gün bile sürmedi. Bu kadar makul rakamlar olmasi da, onun Bayerni bu kadar cok istemesi yüzünden. Sagda Robbenle Jamesin rotate edilmesi, Comaninda sola gececek olmasinin Bayerne ihtiyaci olan dengeyi verecegini düsünüyorum.Sanchezin BL icin oldukca faydali olacagini düsünsemde, kosu mesafesi, bekine yardim, rekor top kayiplari ücgeninde, takim savunmasi hem Sanchez hemde Robbeni cok zor tolere ederdi.


    Jamese soguk baksamda, forma satislarinin hizlandirilmasi icin böyle marketable bir oyuncuyu istiyordum. Forma satislarindan yüzde 100ü almanin avantajini gerektigi gibi kullanamiyoruz. Ürün satislarinda 150milyon avro bandini rahat gecebilmeliyiz. Bunun icinde hem marketable hemde hucum oyuncu transferleri bir zorunluluk. Jamesin transfer bu anlamda gayet yerinde bir transfer. Carlo da sonunda hediye transferine kavustu. Saniyorum su anda Bayernli bayan taraftarlardan mutlusu yoktur. En azindan benim arkadaslarim cok mutlular. James taraftarlarida Bayern transferini cok istiyordu.

    Simdi diger hedeflere odaklanalim. Heidel, hala Goretzkayi birakmak istemiyor. Bayernin Goretzkaya simdi ihtiyaci var. Bir sonraki seviyeye hazir olan bir oyuncu, Schalkede 1 yilini bosa harcamamali. Heidelin inadi Schalkeye zarar veriyor. Goretzkayi bedava kaybetmek yerine, Goretzkadan gelecek parayla yetistirmek icin 2 genc yetenek almalari onlar icin rasyonel bir cözüm olur. Bayern Schalkenin rakibi degil. Heidel, Bayerne inat yapmak yerine isini iyi yapmayi tercih etse, daha iyi olur. En azindan Schalkenin iyiligi icin. Gecen yil, Sane Bayernin bu yaz icin adaylarindan biri diye, 37 milyon avroluk opsiyonu dolasiyla, 13 milyon avro fazla kazaniyim diye satti.Parayi menajer cöpleriyle carcur etti. O kadar finansal güce sahip, potansiyele sahip bir takim, en azindan kaynaklarini etkin kullanarak, iyi bir projeyi hakediyor. Elgert ve onun gelistirdigi oyuncular Schalke yönetimini oldugundan daha iyi gösteriyor. Freiburgun bile A takimda bir oyuncu gelistirme kültürü var. Bundan dolayi artik kendini sorgulamali. Schalke ve Wobun, RB Leipzig ve BVBnin projelerini izlemeleri, onlar icin en iyisi. Watzkeyle BVBnin projede bir sonraki seviyeye gecmek gibi bir amaci yok. Bu anlamda, sadece RB Leipzig, Bayerne ihtiyaci oldugu rekabeti verebilir. Reschke gelecek yaz, takimda yer olursa, Keitayi almak istiyor. Keitanin kontratinda maddeyi kullanarak. Buna ragmen RB Leipzig, Keitayi bu yaz satmak istemiyor. Son derece dogru hamle. Forsberg, Keitanin kontratlarindaki madde onlar icin sorun olsa da, özellikle projenin emekleme döneminde bu tarz sorunlar olmasi dogal, yerlerini dolduracak oyuncular kendilerini ispat edip, o seviyelere gelmeden onlari kaybederlerse, bu da sadece kalite kaybetmelerine ve zayiflamalarina neden olur. Böyle bir seyin olmasini kimse istemez.

    Sanchese gelince, Sanchesin de onu sürekli oynatacak bir takima ihtiyaci var. En azindan, kendine güveninin geri gelmesi icin 12-13 maclik bir seriye ihtiyaci var. Ona hic dokunmadan, ilk11de veya benchten gelerek en az 30-35 dk süre alacak sekilde, böyle bir devamlilik yakalamali. Bayernde bu sansi bulmasi artik zor. Gecen sezon, Carlo pekala onu yürüyen ölüyle rotate ederek bunu yapabilirdi. Fakat yapmadi. Neticede degisen bir sey olmazdi, yürüyen ölüylede 10 kisi oynuyorduk, Sanchesle de 10 kisi oynardik. En azindan Sanchesi kazanirdik. Bunun yaninda, Bayernin komple bir fiziksel box to boxa dönüsen bir Alman oyuncuyu kaybetme lüksü yok. Goretzka bu yaz gelirse, Sanches mecburen kiralanacak. Yoksa gelecek yaz, Sanchesin gelisimine de bagli, Rudy ve Sanchesten biri feda edilecek Goretzka icin. Rudy oyununa biraz daha sertlik katarsa, Bayern icin faydali olacagini düsünüyorum. Gnabryniin gelisimi icin 1 yil, Schalke, Hoffenheim seviyesinde bir takima kiralanmasi onun icin en iyisi. Bayernde extra kanat olmasi, onu gelisimini negatif etkileyebilir James transferinden sonra. D.Costa feda edildi. Ne kadar begensemde, dogru oynamayi bir türlü ögrenemedi, üstelik son 6 ay maas zammina oynadi.İstegi olmayinca birakti. Haketmeden maasina zam istemek, üzerine birakmak, Bayernde tolere edilecek davranislar degil. Önce haket, sonra zaten Bayern hakettigini verirdi. Juve 6 milyon avro net kazanacagi konusuluyor. Neredeyse, Bayernde kazandiginin 2 kati.Bir bakima o da istedigini aldi.




  • 2 yıl kiralama opsiyon bedeli 35 milyon € kira bedeli 10 milyon € işe bak piyasaya göre kazık atmış bayern
  • Gnabry, Sanches, Rudy, Tolisso, Goretzka, Thiago, Vidal, James.

    Bayern napacak bu kadar ortasahayı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vaudeville

    Gnabry, Sanches, Rudy, Tolisso, Goretzka, Thiago, Vidal, James.

    Bayern napacak bu kadar ortasahayı?

    Gnabry kiraya verilecek, Sanches ise satılacak deniliyor..

    Ribery ve Robben müzmin sakat. Costa'da Juve'ye gitti. James'in daha çok kanatlarda oynayacağını düşünüyorum.
  • Jurgen Klopp kullanıcısına yanıt
    Verim alamazlar ki. James çok hantal ve oyun kuramıyor kanattan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskisi gibi kanat oyuncularını yine kullanamayacak Bayern, bu senede boşa geçecek, lig şampiyonluğu ile idare etsinler.
  • Coman'ın satılması kiralanması durumu yoksa bence costa'nin gönderilmesi ile birlikte coman'a parlamak için büyük bir şans verilecek.

    James i nasil monte etcekler bende merakla bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -James, Bayern icin su asamada altin yumurtlayan tavuk gibi bir sey. Eger perfonmansta gösterirse, altin yumurtlayan ejderha olur. Tüm Kolombiya, yeni sezon Bayern formasi bekliyor. Üstelik, taraftarlarin forma alma aliskanligi oldukca yüksek bir ülke. Gecen yil, tüm dünyada Messiden sonra en cok James formasi satildi. 1.2 milyon adet. Bu Jamesin ne kadar marketable bir oyuncu oldugunu gösteriyor. Cin pazarinda agresif marketing stratejisinde marketing objesi olarakta faydasi olacagi kesin. Güney Amerikadaki genislemede de oldukca faydali olacagi kesin. Sportif yönden bakacak olursam, piyasadaki oyunculardan kimi alsak, kumar oynamis olacaktik. James kumari, anlam ifade eden bir kumar oldu. Herseyden önemlisi, risksiz bir kumar. Umarim kendini kanitlar. Zira zor bir rakibi var. Robben hala world class. Onun perfonmansina göre, Bayern transferde planlarini da degistirebilir. Ona alternatif olarak Brandt mi alinir, yoksa ilk11e biri mi,James onun mu alternatifi olur? Buna James karar verecek perfonmansiyla.

    -Goretzkayla Bayern anlasti. Haftalar önce. Goretzka Bayernden baska bir takimda oynamak istemiyor. Buna ragmen, dünya kupasi yilinda, Milli takimdaki yerini de riske atmakta istemiyor. Heidel de hala birakmak istemiyor. Bundan dolayi, Goretzkanin kafasi biraz karisik. Onun acisindan bakarsam, haksiz da sayilmaz, bir sekilde bir orta yolun bulunmasi sart.Sanchese gelince, Sanches konusunda da Bayernin kafasi karisik. Dün Kalle, Milanin ilgisini dogruladi, fakat Milanin Bayernin taleplerini yerine getirecek kadar hazir olmadigi izlenimini edindigini de söyledi.

    -Sanches Portekizceden baska dil bilmiyor. Almanca ögrenmeye de calismiyor. Kültürü ögrenmek icin caba göstermiyor. Ancelotti, antremanlardaki calismasindan memnun degil.
    Daha da ötesi, yeterince cabalamiyor ve cocuk gibi. Tüm olumsuz faktörlere ragmen, potansiyeli de ortada. Umuyorum, Milana opsiyonla kiralamak gibi bir saflik yapmazlar. Juventus, Bayernin kardes takimi gibi bir sey. Kaliteli, saygi duyulacak, sözünün eri insanlar tarafindan yönetiliyor. Juventusa jest yapabilirsin, sözlerini yerine getireceklerini bilirsin. Ama Milanla sözle is yapilmaz. Üstelik, Milan FFP radarinda henüz degil. Cünkü uzun süredir Avrupada oynamiyor. 2 yil icinde FFP anlasmasi imzalayacaklari kesin gibi bir sey. Bunun yani sira, Milan ilk11i garanti edemez. Bu anlamda, Sanches gibi ilk11de bir seriye ihtiyaci olan bir oyuncuya bunu vereceklerini sanmiyorum. Ayrica, Boriniyi bile zorunlu satin alma opsiyonuyla kiralayan bir takim, Sanchesi istiyorsa, riski almalari gerektigini düsünüyorum. O riski alan Sanches riskini cok rahat alir. Umarim, Bayern icin en optimal karari verirler. Henüz net karar verilmedi. Carlo, son karardan önce, Dorsch ve Pantovici de görmek istiyor. Gerektiginde güvenip güvenemeyecegini görmek icin. Bunun yaninda Bayern son ana kadar Heideli ikna etmeye calisacak.
    -Carlo, Almanya sampiyonu olan U17den kimseyi Cine götürmedi. Evina, Mai gibi oyunculari hazirlik maclarinda kullandi, fakat cok az tatil yaptilar, bundan dolayi da yorucu bir yolculugu sakincali gördü. Evina ne kadar özel bir oyuncu olursa olsun, daha bir kac hafta önce 17ye girdi ve daha bu yil U19a yükselecek. Bazen acele etmemek iyidir.

    -Vitor Pereira benim icin artik dünyanin en iyisi. Sayesinde 1860dan kurtulduk. Bir daha AA’ya gelmeleri de engellendi. Elini attigi her yeri kurutan İsmaike de hakkini teslim ediyim. Gelecek yil, AA kirmizi olacak. Taraftarin istegine göre de dizayn edilecek.




  • Ancelotti Real Madrid'de olduğu gibi bu sene kovulur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fabian Benko

    -James, Bayern icin su asamada altin yumurtlayan tavuk gibi bir sey. Eger perfonmansta gösterirse, altin yumurtlayan ejderha olur. Tüm Kolombiya, yeni sezon Bayern formasi bekliyor. Üstelik, taraftarlarin forma alma aliskanligi oldukca yüksek bir ülke. Gecen yil, tüm dünyada Messiden sonra en cok James formasi satildi. 1.2 milyon adet. Bu Jamesin ne kadar marketable bir oyuncu oldugunu gösteriyor. Cin pazarinda agresif marketing stratejisinde marketing objesi olarakta faydasi olacagi kesin. Güney Amerikadaki genislemede de oldukca faydali olacagi kesin. Sportif yönden bakacak olursam, piyasadaki oyunculardan kimi alsak, kumar oynamis olacaktik. James kumari, anlam ifade eden bir kumar oldu. Herseyden önemlisi, risksiz bir kumar. Umarim kendini kanitlar. Zira zor bir rakibi var. Robben hala world class. Onun perfonmansina göre, Bayern transferde planlarini da degistirebilir. Ona alternatif olarak Brandt mi alinir, yoksa ilk11e biri mi,James onun mu alternatifi olur? Buna James karar verecek perfonmansiyla.

    -Goretzkayla Bayern anlasti. Haftalar önce. Goretzka Bayernden baska bir takimda oynamak istemiyor. Buna ragmen, dünya kupasi yilinda, Milli takimdaki yerini de riske atmakta istemiyor. Heidel de hala birakmak istemiyor. Bundan dolayi, Goretzkanin kafasi biraz karisik. Onun acisindan bakarsam, haksiz da sayilmaz, bir sekilde bir orta yolun bulunmasi sart.Sanchese gelince, Sanches konusunda da Bayernin kafasi karisik. Dün Kalle, Milanin ilgisini dogruladi, fakat Milanin Bayernin taleplerini yerine getirecek kadar hazir olmadigi izlenimini edindigini de söyledi.

    -Sanches Portekizceden baska dil bilmiyor. Almanca ögrenmeye de calismiyor. Kültürü ögrenmek icin caba göstermiyor. Ancelotti, antremanlardaki calismasindan memnun degil.
    Daha da ötesi, yeterince cabalamiyor ve cocuk gibi. Tüm olumsuz faktörlere ragmen, potansiyeli de ortada. Umuyorum, Milana opsiyonla kiralamak gibi bir saflik yapmazlar. Juventus, Bayernin kardes takimi gibi bir sey. Kaliteli, saygi duyulacak, sözünün eri insanlar tarafindan yönetiliyor. Juventusa jest yapabilirsin, sözlerini yerine getireceklerini bilirsin. Ama Milanla sözle is yapilmaz. Üstelik, Milan FFP radarinda henüz degil. Cünkü uzun süredir Avrupada oynamiyor. 2 yil icinde FFP anlasmasi imzalayacaklari kesin gibi bir sey. Bunun yani sira, Milan ilk11i garanti edemez. Bu anlamda, Sanches gibi ilk11de bir seriye ihtiyaci olan bir oyuncuya bunu vereceklerini sanmiyorum. Ayrica, Boriniyi bile zorunlu satin alma opsiyonuyla kiralayan bir takim, Sanchesi istiyorsa, riski almalari gerektigini düsünüyorum. O riski alan Sanches riskini cok rahat alir. Umarim, Bayern icin en optimal karari verirler. Henüz net karar verilmedi. Carlo, son karardan önce, Dorsch ve Pantovici de görmek istiyor. Gerektiginde güvenip güvenemeyecegini görmek icin. Bunun yaninda Bayern son ana kadar Heideli ikna etmeye calisacak.
    -Carlo, Almanya sampiyonu olan U17den kimseyi Cine götürmedi. Evina, Mai gibi oyunculari hazirlik maclarinda kullandi, fakat cok az tatil yaptilar, bundan dolayi da yorucu bir yolculugu sakincali gördü. Evina ne kadar özel bir oyuncu olursa olsun, daha bir kac hafta önce 17ye girdi ve daha bu yil U19a yükselecek. Bazen acele etmemek iyidir.

    -Vitor Pereira benim icin artik dünyanin en iyisi. Sayesinde 1860dan kurtulduk. Bir daha AA’ya gelmeleri de engellendi. Elini attigi her yeri kurutan İsmaike de hakkini teslim ediyim. Gelecek yil, AA kirmizi olacak. Taraftarin istegine göre de dizayn edilecek.



    Hocam Vitor'un 1860 dönemi bi Bayern'e yaradı



    Ismaik denen adam tam bir düzenbaz, rezil, utanmaz biri. Nasıl başkan olarak utanmadan duruyor hala anlamıyorum, taraftar kin kusuyor adama resmen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Evet, Vitor sayesinde özellikle uzun vadede kazancimiz kötü degil. En azindan ihtiyac oldugunda Allianzin destekleme potansiyeli epey artti.

    Araplar arasinda onun gibi ne yazikki cok fazla var. Özelikle Jordan taraflarinda. Tüm bunlarin üzerine bir de 50+1 kuralini sikayet etti, kaldirilmasini istiyor. Saka gibi.

    Bayerne gelince, tüm hazirlik maclarimizi kaybediyoruz. Önüne gelene yeniliyoruz. Bayern ll agirlikli bir kadroyla ciksak, daha iyi perfonmans gösterecegimiz kesindi. Yönetim zaten Super kupayi da Cin icin feda etmisti. Cindeki marketing, imza günleri, sponsor etkinlikleri derken, dogru düzgün hazirlik kampi yapamadik. Oynadigimiz takimlarin hepsi de cok daha hazirlar. Ayin 18ine hazir olalim, gerisi önemli degil.

    Sanchesi ilk defa agresif ve bu kadar cok isterken gördüm. Henüz karar verilmese de, yönetimin görüsünü degistirdi. Kadroda ne kadar süre alabilecegine bakip, ona göre bir karar verecekler. Buna karsin, James ikna edici bir perfonmans göstermedi.Carlonun sözüne güvenip, hic James kumarini oynamamaliydik. Coman, hala pozisyonlari bitirmekte biraz zorlansa da, step up yapiyor. Tolissonun DLPye uyum saglamasi biraz zaman alacak. Hala transfer bitmedi, umarim Carlonun sözüne bakip kanat almamazlik yapmazlar, en azindan world class bir yetenek gerekli. Yoksa Jamesle sezon bitmez.

    PSG, Neymarla statement signing yapip, projelerinde bir sonraki seviyeye gectiler. Neymar, Ligue 1 marketing, PSG marketing, CL ücgeninde onlar icin harika bir transfer. Market hareketlerinden Verrattiyi satmalarini imkansiz olarak görmeme ragmen, Verratti ve menajeri konusunda ne yapacaklarini merak ediyordum. Onun da cevabi, menajerin kovulmasi ve projede sonraki seviyeye gecilmesi oldu.

    Yeni tesis 2 gün önce hizmete girdi.










  • Napolide tokatlamış ne zaman baksam farkla yeniliyorlar



    Guardiola alex ferguson gibi adammış kötü kadrodan çok iyi yararlandı o var diye kadro iyi gibi gözüktü. Bırakınca çürükler ortaya çıktı Bayern in kurada şanslı olması lazım yoksa uefada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gencler gozunuzu seveyim sag bek cekin boyle olmaz rafinha gelmis 31 yasina ucl de basari istiyorsaniz lazim

    hysaj falan cekilse 1 sene icinde cok sey katar hadi artik be

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dun Rudyu cok tuttum. Munihin aradigi, 6 numara olursa, Munih cok sey kazanir. pasi ortasi da iyi. Gecen sene, Munihin bu kadar kotu olmasinin sebebi, dedelerdi. Xabi, Lahm ve Ribery.

    Defansta, Munih kimle oynasin, cok pozisyon veriyordu bundan. topu 2.bolgeden 3e aktariyorlar, karsilarinda, Lahm, Xabi, Alaba. Alaba garibim tek basina, yardim eden yok onden. Xabi ve Lahmda, kuvvetsiz, cok agir topculardi. rakip topcular sabaha kadar pas, calim yapsalar, topu ayaklarindan alamazlar.rakip topculari yıpratan, bozan, yoracak kimse yoktu. Elini kolunu sallayan Munih stoperleriyle karsi karsiya kaliyordu. Diri olarak.

    Munihin hocasi olsam, Draxleri kacirmam. 100 milyon yeter. Nagelsman Gnabryi seviye atlatan topcu yapar bu sene. Munih icin hazirlar. Mis gibi ikisini donusumlu kullanırlar.
  • 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.