Şimdi Ara

İşletim sisteminde şarjın daha uzun kullanım süresi vermesi mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhabalar, monster bilgisayar kullanıyorum ve batarya süresi konusunda sıkıntı çekiyorum, belki öyle birşey mümkün değildir ama yine de sorayım. Normalde bataryanın bukadar hızlı gitmesi ekran kartından dolayı diye düşünüyorum çünkü 1650ti var. Ben windows işletim sisteminin yanına farklı bir işletim sistemi kurup(linux,macos vb.) ekran kartının çalışmayacağı şekilde ve sadece internete girmek, youtubede video izlemek için kullanmak istiyorum. Oyun vb. işlerde windowsa geçip şarjda kullanmak istiyorum, oyun harici internette takılmak için örneğin linuxa geçip orda ekran kartı calısmayacagı icin batarya tüketimi az olacaktır ve daha uzun bir kullanım süresi alacağımı düşünüyorum böyle bir şey mümkünmüdür?


    Özet; İki işletim sistemi kurulu birinde windows diğerinde başka bir işletim sistemi birinde şarj tüketimi fazla oyun için diğerinde ekran kartı calısmadıgı icin az internette takılmak icin mümkünmüdür?








  • eklemeyi unutmuşum iki farklı işletim sistemi kurmayı denedim(windows, elementary os) ama bataryası hemen hemen aynı sürede tükeniyor, ekran kartını deaktif etmek istiyorum diğer işletim sisteminde böyle birşey var mı?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.