Şimdi Ara

Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır) (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.056
Cevap
45
Favori
129.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gurkan3407 G kullanıcısına yanıt

    Legion 5 Pro ise fiyat çok iyi. 17 bin küsüre denk geliyor. 32GB ve 1TB SSD'li versiyon mu ?

  • 16 GB - 512 SSD ondan dolayı emin olamadım aslında ayrıca DE klavye

  • gurkan3407 G kullanıcısına yanıt

    Şarj aleti 300W ise muhteşem fiyat.

  • gurkan3407 G kullanıcısına yanıt

    Teknosaya gelen model o zaman. 20bindi teknosada.

  • o modelde 3060 vardı hocam

  • SaveMartha S kullanıcısına yanıt

    300W hocam

  • gurkan3407 G kullanıcısına yanıt

    Hocam link var mı ürünün? Amazon'dan mı?

  • hocam link olarak yok maalesef orada yaşayan kuzen telefonda aktardı yerel bir teknoloji marketi de olabilir yani emin değilim.

    Ama ürün seri numarasını sordum ilk fırsatta gidip bakacağım dedi bilgi gelince aktarırım.

  • Doğru o ayrıntıyı unuttum :) Fiyat fena değil aslında. Upgrade yapılabilir ileride.

  • arkadaşlar laptop'a logitech z623 ses sistemi almayı düşünüyorum, hoparlörler çok güçlü laptop'un kendi ses çıkışından verim alabilir miyim, yoksa creative'in çok kaliteli harici ses kartları var, onlardan mı almam gerekir?

  • digi_boy2006 D kullanıcısına yanıt

    Kullanırsın problem olmaz ama THX DTS diyor ama sanırım amfide var bu sertifika. Ses kartının bu özelliklerini taşımasına gerek yok anladığım kadarıyla. Çünkü dijital optik girişi yok aletin. Durum böyle olunca analog 3,5" jack üzerinden, yani laptopun kendi çıkışından aleti besleyebilirsiniz.


    Bizim ses kartımız 24bit 48khz ses örneklemesi sunuyor. Bu da stüdyo kalitesine eş değer bir ses çıkışı demek. Oldukça yeterli. Bir ara neden daha fazlası yok diye kızmıştım 24bit 192khz gibi. Ama araştırınca bunun dinleyiciler için değil, daha çok kayıtçılar için olduğunu anladım. khz miktarı ne kadar çok artarsa sesin hamlığı o kadar artıyor ve üzerinde oynanabilirliği daha iyi oluyormuş. Ama insan kulağı olarak 48hz ile 192khz'i ayırt edemezsiniz diyor. Bit derinliği daha önemliymiş. Fotoğrafla ilgilenenler bilir, RAW fotolarda bit derinliği ve pixel bilgisi ne kadar çoksa yakınlaştırıp işleme o kadar kolay olur ve sonunda render alırken yani kaydederken bozulmalar en az olur. Ama çıktı olarak SRGB olarak jpeg'e bakar herkes ve farkı anlamaz bile. Bu da ona benziyor.





  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Gayet açıklayıcı oldu, cevap için teşekkürler 👍

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Hibrit mod ile DGPU arasındaki ekran parlaklık miktarını fark ettiniz mi ? Tepe parlaklıklar değişmiyor ama 0-100 araasındaki parlaklık değeri daha farklı. Bununla ilgili bir tablo hazırlıyorum paylaşacağım. Size de nasıl yapabileceğinizi göstereceğim. Ama tabi gerçek profesyonel bir cihazımız olsa daha iyi olurdu :D

  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

    Hunt Showdown oynayın rtx yok ama gerekte yok:)

  • Biz bir taneyi zor alalım gavur neler yapıyor.Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır) 


    Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır)
  • Laptopla da mı mining yapıyolar. Öncelikle herkeze selam Dostlar. Bir haftalık bi araştırma sonrasında hem üni hemde iş için bu legion 5 pro modelini buldum. Tek sıkıntısı ram yükseltmesi gerebiliyomuş. Sizce kasım ayında gelirse bu modelde fiyatlandırma nasıl olur beklemeye değermi yoksa başka önerebilceğiniz bi model varmı ? Bilen dostlar yardımcı olursa sevinirim (3060 lı model)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Las vegas702 L kullanıcısına yanıt

    Üniversite öğrencisiyseniz L5P pek iyi bir seçim olmayabilir. Bir öğrenci olarak kampüste adaptörüyle birlikte taşırken yoruluyor insan. Bir de ağır bir laptop olduğundan korumalı bir çanta kullanmazsanız en ufak dikkatsizliğinizde laptopta fiziksel hasara yol açabilirsiniz. Eğer ki oyun oynamıyorsanız ve kullanacağınız programlar Mac OS platformunda bulunuyor ise öyle bir laptop tercih etmenizi tavsiye ederim. Bunun dışında ram yükseltmesine gerek yok, dahili gelen ramler bu fiyata olabilecek en kötü kalitedekiler olsa da işlemciden %100 verim almanıza gerek yoksa yükseltme yapmanın hiçbir anlamı yok. Mevcut Dolar kurunu, Türkiye' deki firmaların/mağazaların genel maliyetlerini ve müşterilerini söğüşlemeye eğilimlerini düşünürsek acımasız bir fiyatlandırma yapacaklardır diye düşünüyorum, bu nedenle de yurtdışından satın almanızı tavsiye ederim.

  • Vakit ayırıp cevap verdiğin için teşekkür ederim. Ağırlığı önemli değil benim için ama haklısın çanta zaten şart. Kasım ayında gelir diyolar eylül ayında 20 bin tl ye gelmişti. Dolar kurunun yüzde artışı ve ürünün dolar bazlı fiyati ortada fakat dediğin gibi fiyatlandırmadaki fırsatçılık bezdi artık. Yurt dışından alma hakkında hiç bir fikrim yok ufak bi yardımcı olursan çok minnettar olurum (veya başka bu performansda model varmı)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Las vegas702 -- 27 Ekim 2021; 17:19:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar beyler. Legion 5 normal versiyon laptopum var. Buna nvme ssd eklemesi yapacağım. 2 tane alır var sanırım. Hangisine hangisinin takılı olduğu fark eder mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1765 pounda legion 7 rtx 3080 kaptim. Para cekmeye calisti. Sizce alinir mi ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.