Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU] (1370. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
72.449
Cevap
82
Favori
2.256.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
112 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13681369137013711372
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Stone1005 kullanıcısına yanıt

    Müslüm Baba güzel insandı,Allah rahmet eylesin hocam.


    Eyvallah :)



    düzeltme: şarkısını dinlerken bu mesaja denk gelmek de güzel :)



    https://www.youtube.com/watch?v=QI1IhAcnlVk




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AslanAvda -- 25 Eylül 2021; 0:13:53 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

    bu hangi seviye ağlaklık arkadaş adamlar takımındaki bütün topçulara var işareti yaptırmış mağduriyet yaratmak için 


    Beşiktaş JKtwitter
    “Kenan'ın golü, VAR kontrolünün ardından elle oynama gerekçesiyle geçersiz sayılıyor! #ALTvBJK | #BoğazınKartalı https://t.co/qUfbaQ4iKp”
    https://twitter.com/Besiktas/status/1441452772310781953

    Cidden rezillik.





  • şimdi benim anlamadığım 1 tane sol ayağıyla pas atabilen stoperi yok diye oyun kuramayan defans yapamayan takımın taraftarı 15 tane eksiği olan bjk 2 dk kala yenildi diye mi zafer turuna çıktı ?

  • Şu aspordaki Sercan Dikme denilen Bjk holiganına tav oluyorum.Her bilgisi teyitli her bilgisi içerden her bilgisi buna has. Çıkmış ağlıyor yine.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

    şimdi benim anlamadığım 1 tane sol ayağıyla pas atabilen stoperi yok diye oyun kuramayan defans yapamayan takımın taraftarı 15 tane eksiği olan bjk 2 dk kala yenildi diye mi zafer turuna çıktı ?

    sag bek sakatlandı takım çöktü 3 yeni oyuncu sahaya sürdü Kayseriye madara oldu.Biz önce kendi takımımıza bakalım.Tam kadro Ajaxla oynasa yine fark yiyecekti çok fark etmez Bjk için ayrıca

  • mpolat35 kullanıcısına yanıt

    Kollarını açan sergen de var mı acaba


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt

    ağlamak için önceden antrenman yapmışlar resmen hahahaha büyük rezillik


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.instagram.com/p/CUIGx9eMNMV/?utm_medium=copy_link

    Cagne

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • https://twitter.com/tanerkrmn/status/1441481569026379777?s=20

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hoksi

    sag bek sakatlandı takım çöktü 3 yeni oyuncu sahaya sürdü Kayseriye madara oldu.Biz önce kendi takımımıza bakalım.Tam kadro Ajaxla oynasa yine fark yiyecekti çok fark etmez Bjk için ayrıca



    Alıntıları Göster
    Tek maç üzerinden konuşmaya fazla gerek yok.bu sene yeni bir takım kuruldu.

    Benim beklentim takım şampiyon olmasa bile bir takım iskeleti kurulması,belli bir oyun düzeni oluşturulması gibi konular.

    Yedi resmi Avrupa kupasında maç yapıldı.ustune ligde maçlar oynandı.

    Şimdilik iyi savunma yapiyormuyuz yok.iyi hücum yapiyormuyuz oda yok.iyi top çevirip oyunun temposunu ayarlayabiliyormuyuz oda yok.rakibi fizik olarak ezebiliyormuyuz oda yok vs vs vs.

    Takımın onbiri falan belli mi oda yok.

    İyi takım olmak için belli ozelliklerimiz olmalı.su an artık 12 13 resmi maç oynamış takımız.hala rakibin yaptığı yerleşimi presi kırıp rakip kaleye top tasiyamiyoruz.

    Belli bir ilk onbir belirlenmeli.hadi ratasyon sakatlık vs vs belli bir ilk onaltı belirlenmeli.yola devam edilmeli.

    Ben tek tek futbolcu performansına pek bakmam.

    Şu anki durum teknik direktör başarısızlığidir.

    Onuc resmi maç oynayıp hala futbolcu deneniyorsa bu iş olmaz.bir karar verilmeli.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • galatasaray sözlük
    galatasaray'daki oyun sistemi sorunu
    https://rerererarara.net/entry/3254698

     Bu sene kurulan genç ve gelecek vaat eden bu kadrodan, en azından gelecek adına ümitliyim ama bu sezon için bu oyun veya sistem mevzusunda bu entry de ki kadar da iyimser yaklaşamayacağım maalesef!


    Milletin petrol krallarının satın aldığı kulüplerin döktükleri milyarlarca avro ile mükemmelleştiremediği oyunu, kulübün gençten ucuza al, pişir sat projesine giriştiği bu dönemde oturtup, sayın grande nin yarım kalmış hayallerini gerçekleştirebileceğimizi hiç ama hiç zannetmiyorum.  


    Yahu biz eninde sonunda bu oyunu, bu mevcut halimizle oturtsak dahi, o geçen sürede bu mevcut kırılgan kadro yapımızla ligin dibine demir atarız ki böyle bir durumda o sistemi oturtmaya çalışan ne hoca ne de onu destekleyen yönetim kalır piyasada! 





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alvimopan1

    https://www.instagram.com/p/CUIGx9eMNMV/?utm_medium=copy_link

    Cagne

    aynı şakayı kerem yapsa döverdi :)))

    Diagne haşarı çocuk gibi ama ben seviyorum şu an elimizdeki en iyi forvet , kasımpaşa maçında terim efendi çıkarmasa belki şu anda kasımpaşayı yenmiş belki o moralle seriye devam ederdik terimde kadro ile oynamazdı!

    13 MAÇ 13 FARKLI 11 .

  • Teknik heyet çöp Transferler çöp, burda yüzdefa dedik rumenlerden bir cacık olmaz. Adamlar zaten dünya futbolunda diplerde. Rumenleri iyi sapladı bize becali. Defansa alınan nelson, semihin danimarkalısı Türk olsa şimdiye hükmü verilip asılmıştı. Halil golcü vs değil senede 7-8 golü anca atar. Allahtan bazı lamerlere kanılıp salih ve ozan kabak vs. alınmadı. Şimdi terim efendi tahminimizdende önce ocakı beklicez demeye başladı.. Rumenleri kiralar, belli sevmedi rumenleri izlemeden almışlar haginin popescunun referansıyla. 4 milyona alınmayan onyekuruyu isteyecek o belli. Gedsonu isteyecek muhamme diagneyide gönderip forvet isteyecek. Özhan Canaydın zamanı gibi takımı büyük borçlara sokacak. Ünal Aysal ve Faruk Sürenin dediği gibi Terime transferi bırakmayacaksın. Terim futbolcudan anlamaz. Transferi yönetim yapacak Terim gazlayacak. Yoksa terime bıraktınmı sarr lar petreler yedlinler vs bir ton Gsye uymayan oyuncu alırsınız. Sene 2004 lerde birton paraya felipe diye 10 numara aldırdı, eleman belli fb li alex tipinde topçu. Pres yapmıyor diye elemanın futbol hayatını bitirdi. Alex terimli Gs ye gelse 1 yılı tamamlayamazdı. Sen futbolcu alıyorsan alırken neyse oynatırkende onu bekliyeceksin. Misal çiça belli iliç vs tipinde bir topçu ondan sert baskın futbol bekleyemezsin. Morutanda ha keza çok hızlı bir kanat oyuncusu değil çizgiye hızlı inip orta yapamaz. Topu sabri gibi geveleyecek belli. Yani ben aldırdım bu topçuyu şunu bekledim istediğimi vermedi kiralayın gitsin satın gitsin demekle olmaz. Ne dedik yazın alın garry rodriguez ile onyekuruyu en azından bildiğimiz topçular. Kanatlardan aksınlar. Bizimkiler ise 24 yaşında 7 milyona çiçayı alıp 30 a satacaklarmış. Sacha boey vs . Tamamda bu rumenleri kim alır yahu. Zaten büyük ligler artık romanyadan futbolcu alımını kesti gibi. Sorunlu ve performansları düşük. Git fransaya belçikaya avusturyaya isviçreye buralardan topçu al. Bunların ikinci liglerinden alacan tooçular bile rumenlerin birinci liginden daha gelecek vadediyor. İşin özü ne diyorsak o terim ocak diye diye bu seneyide yiyecek. Sarri denen bankacı keşin leş laziosuna karşı aldığı şans galibiyetinin ekmeğini ocaka kadar yer artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Başımızda mustafa cengiz olaydı terimcilere bahane olurdu en azından. Eskiden terim tff ile uğraşmaktan sahaya kendini veremiyor diyorlardı o bahane de fos çıktı.

  • tortote kullanıcısına yanıt

    Kötü oldu hocam o. Neyse Terimcilerde bahane bitmez sürekli yeni bir bahane bulurlar.Yarın hakem hatası olur, 1 ay onla idare ederiz, derken derken Ocak gelir,sonra Temmuz gelir.

  • Kayseri yenilgisi sonrası ne biçim ayak tenisi antrenmanı yapmışlardir varya

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cumhur Önder Arslantwitter
    “📌Galatasaray’da Fatih Terim’in işaret ettiği ocak ayı transfer döneminde izlenecek yol haritası şekilleniyor. 📌Direkt ilk 11’de oynayacak ve tecrübeli bazı isimlerin transferi planlanıyor. 📌İlk etapta sağ bek, orta saha ve forvete toplam 3 oyuncunun alınması düşünülüyor.”
    https://twitter.com/ArslanCumhur/status/1441673975051005952
  • https://twitter.com/ajansfenercom/status/1441676549690851337?s=20

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Neyse ocağa az kaldi 3 ay sonra futbol konusuruz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 13681369137013711372
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.