Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13960. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kaya4136 , kaya4136 , Sisyphus , PeTeRPaNN , iissoo35 Daha Az
5 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 13 Misafir - 15 Masaüstü3 Mobil2 iOS
5 sn
349.696
Cevap
2.721
Favori
21.312.339
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
570 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • the little prince kullanıcısına yanıt

    Bu 2 oyun Steam'de toplam 5,5 TL civarı oluyor indirimde.

  • Steam'deki EA Play'den alıp BF3 oynayabilen oldu mu? Gamepass ile BF3 oynamak istemiştim ama EA Play uygulamasıdan gözükmüyor anlamadım gitti çözemedim zaten.


    100TL


    @M0meNtS




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aerolona -- 24 Eylül 2021; 22:53:4 >




  • Artık alacağım kime giderse gitsin parası.


    The Sinking City 80% ile 14,20


    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]store.steampowered.com
    The Sinking City on Steam
    https://store.steampowered.com/agecheck/app/750130/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 24 Eylül 2021; 22:58:44 >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    arkadaşlar forza horizon 4e hala microsoft hesabındaki savei steame aktarma gelmedi değil mi? geldiyse alacağım gelmediyse almayacağım. 5i zaten gamepass ile oynayacağım.

  • bilgennyk kullanıcısına yanıt
    Sanırım gelmedi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • R-10 kullanıcısına yanıt

    Oyunun dosyaları korsandan çekilmeydi en son. Baya korsandan oyun dosyalarını indirip Frogwares'i silmiş ve oyunu öyle yayınlamışlardı. Hala bunu düzelttiler mi bilmiyorum ama sırf bu yüzden 1 TL dahi olsa vermek içimden gelmiyor. Ayrıca bu Nacon da bilerek yapıyor herhalde. Sürekli ara ara bu oyunu da yüksek indirime koyuyor ki ne kar elde edersek hesabı sanırım.

  • R-10 kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun.Oyunun ek paketleri dolayısıyla Necronomicon Edition sürümüde indirimle birlikte Steam'e eklenmiş,öncesinde yoktu.Oyun yine Nacon'un yayıncılığı ile Steam'de satışta olmaya devam ediyor fakat ilk çıktığı sürümle şu anki sürüm birbirinden farklı.Güncelleme ile sonrasında oyundaki eksik kısımları düzelttiler ve başarımları eklediler.Ek paket içeriklerinin eklenmesini beklediğim için(oyuna ek görevler ekliyor) fazla oynamadım ama daha önce Epic'te oynayıp bitirsemde Steam'e geldiğinde tekrar almıştım.Oyunun buluta kaydetme özelliği yok bu nedenle kaydınızı yedekleyin diğer türlü tüm ilerlemeniz sıfırlanabilir bunuda eklemiş olayım.Bütçesi belli olan bir yapım ama indirimli fiyatı gayet uygun,iyi oyunlar.Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 25 Eylül 2021; 0:0:20 >
  • New worldün fiyatı oyun çıktıktan sonra yükselir mi acaba? Lost ark fena şekilde yükselmiş maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşmeyeceği kesinde, yükselir mi bilmiyorum. Amazon yerel fiyatlandırma yapan bir firma. Ama reddit te çok ucuza alıyorlar diye yine baskı çıkarsa yükseltirler.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hudson51

    Oyunun dosyaları korsandan çekilmeydi en son. Baya korsandan oyun dosyalarını indirip Frogwares'i silmiş ve oyunu öyle yayınlamışlardı. Hala bunu düzelttiler mi bilmiyorum ama sırf bu yüzden 1 TL dahi olsa vermek içimden gelmiyor. Ayrıca bu Nacon da bilerek yapıyor herhalde. Sürekli ara ara bu oyunu da yüksek indirime koyuyor ki ne kar elde edersek hesabı sanırım.

    Hocam korsan bir oyunu nasıl steam gibi drm servisi üzerinden satabiliyorlar?

  • Dün geçen haziranda uplay indiriminden aldığım AC Unity oyununu oynadım 5-6 saat kadar. Grafikler inanılmaz şaşırttı gerçekten.

    7 yıllık oyun olmasına rağmen Paris şehri sokaklar binalar ve iç mekanları ışıklandırmalar acaip iyi görünüyor 7 yıllık oyun için harika duruyorlar.

    4K 60 fps full ayarlarda ekrandaki göstergeleri kapatıp sokaklarda ağır ağır yürümek bayağı keyif verdi.

    Tabi maalesef kaplama sorunları npc sorunları vs hala var. Sanırım o kadar çok npc eklemişlerki baş edemiyor oyun sokaktaki bu kadar npc ile.


    Bu 5-6 saatlik süreçte farkettimki eski tipteki AC oyunlarını özlemişim. Origins ve Odyssey i baya bir keyifle oynadığım için geçen sene

    Valhallayı gold edition almıştım çıkışında. Fakat 1 sene olacak henüz oyunu bitiremedim. 40 saat kadar oynadım ama Valhallayı şuan hiç oynayasım gelmiyor

    Belki bu ara kendimi zorlayıp bitiririm o kadar para verdik :)

    Origins ve Odysseyi 2şer kez bitirmeme rağmen ve Valhalla çok güzel görünmesine rağmen diğer 2 oyun gibi çekemedi beni içine.

    Umarım ubisoft bu 3 lü seriden sonra tekrardan Unity veya Syndicate gibi bir assassin oyunu getirir ama günümüz teknolojileri ile özellikle

    akıcı bir gameplay ile.


    Bakalım Unity ile devam edeyim hikaye filanda sardı biraz ayrıca 1-2 tane co-op görevi denedim oyuncu buldu 2 veya 4 kişilik görevler var başkalarıyla

    denedim ilk başta zor geliyor ama sonrasında gayet keyifli oldu co-op görevleri.


    Ayrıca AnimusTR nin yaptığı çok güzel ücretiz bir Türkçe yaması da var.


    Bu oyunsuzluk döneminde Unity, Syndicate veya Rogue oyunlarınız varsa bir şans verin derim. Herkese iyi haftasonları.





  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Unity güncellemerle beraber toparlanmıştı. Grafikleri gerçekten iyiydi. Tabi Ubisoft Fransız bir şirket olduğu için daha bir özenerek o dönemi yansıtmışlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2022 de çıkıcak AC nerede geçicek merak ediyorum baya yakında haberler alırız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @AlbertEinstein Steam bir drm servisi sunmuyor sanırım hocam. Oyunu yapan şirketin oyuna bir drm eklemesi gerek. Misal CD Projekt Red'in Witcher 3 ve Cyberpunk oyunları drm-free oyunlar. Sinking City'nin şu an Steam de ki yayıncısı Nacon ve onlarda baya baya yaptılar üstüne oyuncular fark edip oyunu yapan şirket Frogwares'e söylemişti. Ondan sonra da Frogwares kesinlikle alınmasını önermiyoruz diye açıklama yaptılar. Tabi Terminatör hocamın da dediği gibi sonradan güncelleme felan gelmiş ama bakmadım ben şahsen.


    @TheMuyu Hocam sizin gördüğünüz birde oyunun downgrade'li hali. Oyunun çıkışından bir süre sonra oyunu optimize etmek adına Ubisoft oyunda ki pek çok şeyi aşağı çekti. Işıklandırmaları özellikle düşüren bir patch yayınlandı felan. Ona rağmen çok güzel gözüktüğü kesin ama. Bunun dışında ise oyunda ki hikaye bana ortalama gelmişti. Syndicate'i özellikle daha çok sevmiştim her anlamda. Rogue ise Black Flag ve AC3'ün güzel özelliklerinin olduğu ve harika bir hikayeye sahip son AC oyunlarından. Black Flag den sonra sıkabilir ama yine bende öneriyorum.


    @Han So Hee En son Infinity isimli bir oyunla online ve uzun dönem güncelleme odaklı, Destiny 2 kafasında bir AC yapıyorlardı. DLC'ler halinde farklı dönemler ve karakterler olacaktı ama adamlar şu an hala taciz davaları ile uğraştığından ne kadar oyuna kafa yoruyorlar meçhul. Üstelik hala tek kişilik hikayeli AC yapacaklar mı ondan da emin değilim. Bu güncellemelerle oyunu canlı tutma olayı Ubi de Rainbow ve Valhalla ile tuttu sanırım ondan bir daha hikayeli AC'e dönerler mi bilmiyorum bile.





  • Going medieval şu an 40 tl lakin göreceli olarak popüler diyebileceğimiz bir erken erişim oyuna göre güncelleme sıklığı baya yavaş gibi gözüküyor dolayısıyla beklemek mantıklı gibi ama bir yandan absürt biçimde fiyat artışı olur mu diye çekiniyor insan. Medieval dynasty'i 50 liraya epic'ten almıştım ve hiç yüklemedim bile oyun şu an indirimde olmasına rağmen 120 lira mesela, iyi ki almışım diyorum zamanında.


    1 yıl civarı oynamayacak olmama rağmen alıp geçmek mantıklı mı sizce ?


    Bir sürü DLC ve oyun çıkacak 1-2 aya boşuna para da harcamak istemiyor insan malum hayat pahalılığından ötürü.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A44FAC9E9 -- 25 Eylül 2021; 14:38:5 >
  • Medieval Dynasty'i ben de erken erişimdeyken çıkınca oynarım diye 60 tl'lik kuponla epicden 29 tl'ye almıştım. 2 gün önce erken erişimden çıktı bu arada Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Asahi Breweries

    2022 de çıkıcak AC nerede geçicek merak ediyorum baya yakında haberler alırız.

    Sıradaki AC oyunu live service olarak gelecek deniyordu. Live service olarak gelecekse hiç gelmesin daha iyi.

  • Live service tam olarak nedir şimdi baktım tek oyunun sürekli güncellenmesi denilmiş yani MMO oyunları gibi olucak ben bu tarz sevmiyorum. Böyle bir sey yapacaklarsa zaten serinin adını lekelemiş olurlar zaten yeni yeni toparlanmıştı seri. Habere göre de 2024 den önce gelmicekmiş. 2022 de yeni oyun gelmicek anlaşılan şuan da üzüldüm baya Ubisoft'un tek sevdiğim serisi AC kalmıştı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SakuraiTomoki

    Sıradaki AC oyunu live service olarak gelecek deniyordu. Live service olarak gelecekse hiç gelmesin daha iyi.



    Alıntıları Göster

    şümdiki ac ye bakarsanız zaten yarı live service bir oyun.

    Origins, hadi yeni game design ve motora geçildiği için fazla eleştirmiyorum.

    Odyssey, bana göre çok iyi bir oyundu. Yetenekler, Zırh setleri, gameplay, rpg kısmı, karakterler, hikaye sunumu. Tam bir witcher 3 klonuydu.

    Valhalla ise yeni nesil konsolların çıkışına yetiştirmek için cp77 gibi yarım yamalak çıkmış bir çöp. Anlamsız ve ödüllendirici olmayan kombat. Sadece ana hikedeye sunum olması. Çok tekdüze yetekler. Çok büyük ama bir o kadar da işlevsiz, gameplayi neredeyse hiç etkilemeyen bir yetenek ağacı. 2020 yılına göre kabul edilemez bulduğum karakter mimikleri ve yüz detayları. Birbirinin aynısı zırh setleri.

    Oyun çıkışından 6 ay sonra 1.3 patch i ile hatalarından arındı. Yine gameplay olarak bi işe yarayan yetenekler yeni eklendi. Daha havalı ve farklı hissettiren zırh setleri, kartallar, binekler hep para ile satılıyor. Aslında Son AC oyunları hafif hafif live service ye kayıyor ama Valhalla bu durumu iyice abarttı.

    Ubisoft da haklı bu işte, şu nedenle: Adamlar bir rockstar, sony, nintendo, ve hadi cdpr kadar kaliteli değil. Ubi bu firmalara yakın ne gameplay tasarımcısına nede yazara sahip. Ubi nin tek bildiği şey, güzel gözüken ama içi bomboş haritalar tasarlayıp bunu 10 yıl önce tutturduğu gameplay design ile birleştirip satmak. Ve buna en iyi uyan gelir modeli ise şimdilik live service. Ulan geçen sene yerin dibine soktuğumuz CDPR bile şuanda 4 adet oyuna sahip ve bu 4 oyun da birbirinden bambaşka haritalara, oynayışa tasarımlara sahip ve bir tane bile microtransaction yok.





  • Hocalar Geforce Now Game+ almayı planlıyodum ama önce bi internetimi denemek istedim. Bedava olan Basic Paketi denemek istiyorum ama

    Uyarı!

    Basic pakete ayırdığımız günlük kapasite ne yazık ki doldu. Önümüzdeki günlerde tekrar deneyebilir veya en iyi GeForce NOW deneyimini yaşamak için Premium paketlerimize göz atabilirsin!

    şeklinde bi uyarı alıyorum bi kaç gün denedim ancak hep bu uyarıyı alıyorum. Denemeden de almak istemiyorum. Bu kapasite geceleri mi sıfırlanıyor yoksa belli günlerde mi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meqlotkobo -- 25 Eylül 2021; 16:35:15 >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.