Şimdi Ara

Samsung Galaxy M30S [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.787
Cevap
39
Favori
161.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: billginer

    Henüz 2,3 gün oldu ama fikir vermesi açısından paylaşayım. İlk gün direk şarjı fulledim 33 saat sonra %15 kaldi. Bu kullanımda daha çok uygulamaları yükledim telefonun ozelliklerine baktım ve genelde ofiste olduğum için sadece 2 akşam evde kurcalayabildim.
    Pazar günü ise evdeydim, çok az oyun oynadım onun dışında sosyal medya forumlara baktım ara ara 14 saatte %18 e düştü.

    Yani şuan ahım şahım bir batarya sonucu aldığımı söyleyemem. Eşime de Xiaomi redmi note 8 pro aldım 2 hafta önce onun 4500 lük bataryası daha iyi bir performans sergiliyor şuan.
    Xiaomi Samsung'u döver zaten anladık da yeter bayıldık burada Xiaomi muhabbetinden. 100 tane kullanıcı sarja ayilip bayilirken sizin tatmin olmamaniz sizin Xiaomi hayranlığınızla ilgili olabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Xiaomi note 8 pro funboylarini konu dışına alalım lütfen cidden baydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 gün kullanım ile 10 saat üzeri ekran görüntüsü alan telefona karşı sarji içen ips ekran ve mediatek işlemcili 4500 mahlik bir telefon önermek, özellikle de batarya yönünden önermek... Bilmiyorum da forumlar xioaminin bilimum diğer çin mali yeni yetme telefonların sensör sorunlari yazılım sorunları şebeke bildirim gps konum belirlememe gibi sorunlari ile doluyken bu kadar özgüvenle tavsiye etmek yersiz. Yani gidip bi wolte yi vowifi yi kullanmak için kirk takla atiyor adamlar o zaman da bir simge çıkmıyor bir çoğunda nfc yok 5 dolar etmez bir donanım. Burdakiler de bilirdi xioami almayı ama yazılım ve dayanıklılık çok daha önemli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainTsubasa483 -- 30 Aralık 2019; 20:21:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 saat bekleme süresinde %2 azalma olmuş. Yani beklemede batarya yemiyor diyebiliriz.

    Aod full açık 2 tam güne oyun olmadan 10 saate yakın muud (internet kullanarak kullanılıyor), 4 saat net gezintisi vs 9 saate yakın ekran süresi verdi. Değerler iyi gibi.
    Bu ilk sarj. Daha sonraki günlerde daha iyi değerler çıkar çünkü şarjın oturma zamanı olacak.
    Cihazın dolby atmos özelliğini (çünkü etkisiz) ve batarya dolma süresini beğenmedim sadece.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sizi tatmin etmesi için pilin kaç gün gitmesi lazım bilmiyorum ama ben yeterince tatmin oldum. O iyi bu iyi muhabbetini bilmem sürekli telefobda değiştirmem çünkü her telefonum samsung ve hepsi dayanıklı çıktı ve benim isteklerimi fazlasıyla karşıladı. Yeni bir telefon çıktığında koştura koştura alıp 6 ay sonra değiştiren tipleri memnun etmek hayli zor olsa gerek.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefonu bugün aldim. Öğleden beri kurcalıyorum. Daha önceki telefonum j7 proydu. Esimde de samsung a20 var.
    Bugünlük gözlemlerime göre,
    -ekran gayet iyi
    -ses çıkışı cogu yerde vasat diyor ama a20nin yaninda cok iyi. Telefonda bangır bangır müzik dinleyen ergen degilseniz fazlaca yeterli
    - aod olmasi cok güzel. A20de amoled ekran olmasina rağmen aod yoktu.
    - arayüz en son amiral gemi samsunglarla ayni. Kesinlikle alt segment hissettirmiyor.
    -batarya icin birsey diyemem simdilik. Ama bana tam 1 gün dolu dolu cikarsa yeterli. Zaten her akşam şarja takılıyor telefonlar.
    -kamera fena degil. En çekindiğim yer kameraydi. Ama gayet iyi. Yine üst sinif telefonlarda olan super yavas cekim, canli odak gibi oyuncaklari var
    - ben siyah aldim. Ama tam siyajlh degil. Bir tarafi siyah diger yani koyu yeşil . Gradyan bir geçiş var. Oldukça şık
    - içinden cikan kulaklik dandik, sarj aletinin kablosu kısa. Bunlar minik olumsuzluklar ama sorun degil. Çünkü 100 liraya guzel kulaklıklar var.
    -ben samsung.com.tr'den 1999a pesin fiyatina 12 taksit ve 250 tl migros cekiyle aldim. Yaninda da ekran koruyucusu geldi. Fiyat/performans zirvede. Bu fiyat araliginda bu ayarda telefon xiaomide huaweide falan yok.

    Sonucta kesinlikle tavsiye ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Deae kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım ben kendi deneyimimi yazdım. Para verip aldığım ürünü kötülememin bana ne gibi bir faydası olacağını da anlamadım. Çok hayranı olsam 250 lira daha verip kendime de note 8 pro alabilirdim. Belki çeşitli ayarlarla alakalıdır, umarım zaman içerisinde pil performansı artar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar konu içerisinde lütfen kıyaslama yapmayalım. Kıyaslama yapan siteler epey, kıyas.la gibi siteler mevcut veya iki cihaz arasında kaldıysanız ve karşılaştırmalarını youtube da yapan kanallar varsa ordan da takip edebilirsiniz.

    Xiaomi cihazları bende severim gayet güzel cihazlar üretiyor xiaomi. Ama burası M30s kullanıcıları kulübü. Eğer sizde farklı bir marka, farklı bir model telefon varsa kendi konunuzda paylaşım yapabilirsiniz.

    Günümüz şartlarında M30s in verdiği batarya performansını hiçbir telefon vermiyor. Xiaomi redmi note 8 pro ile M30s in farklı farklı kanallardan batarya testlerini inceledim. Hepsinde de M30s kesinlikle daha uzun süre dayandı ve daha iyi bir performans sergiledi. Bir kere akıl var mantık var. AMOLED ekranı olan M30s. 6000 mAh bataryası olan M30s. Tabiki her şey kağıt üstünde olduğu gibi değil işlemci ve işletim sistemi batarya sürelerini etkiler tıpkı iphone larda alın yüksek süreler gibi. Ama Xiaomi redmi note 8 proda bulunan MediaTek kesinlikle batarya içinde kötü bir seçim. Ayrıca ısınma problemi olduğu hakkında çok yorum okudum.

    Velhasıl bu konular uzar gider. Kimse karınca yarıştırmasın. Burası M30s konusu. Sen daha iyi bir telefon beğendiysen onu al ve kendi konuna yaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şunu buraya not olarak bırakayım.

    Mekan:samsun/atakum/iskele.
    Hava:bulutlu/kapalı.
    kişiler: oğlum ve ben.
    foto:standart öz çekim.
    sonuç: evdeki renkli yazıcı ile fotoğraf kağıdına çıktı alıp,çerçeveleyip duvara asmak.
    Kalın sağlıcakla.
    Güzel günlerde güle güle kullanın arkadaşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolby atmos sizde çalışıyor mu (uygulama açılıyor ama hiç farkı olmuyor)? Benim devre dışı bıraktığım uygulamalar yüzünden mi hiç farkı olmuyor acaba?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frk_Plt kullanıcısına yanıt
    Hocam dolby atmos kulaklık taktığınızda sesin daha güçlü ve daha net duyulabilmesini sağlar. Yani daha iyi bir ses deneyimi sağlar. Kulaklık takılmadan da açılamaz. Uygulama açılıyor derken aslında bir uygulaması yok bildiğim kadarıyla. Bildirim panelinde bulunuyor sadece. Oradan açıp kapatabiliyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 1aylık telefon değiştirme maceramdan bahsedeyim
    9aydır M20 çift hat 4.64 kullanıyordum. kronik ekran klavye takılma donma sorunları ve lcd ekrandan sıkıldığım için kasım indiriminden Xiaomi A3 aldım. Ekrandan parmak izi, 48mp arka.32mp ön kamera, tasarımı vs. 1400liraya efsane özellikler kağıt üstünde ancak 10gün zor dayandım. yazılım herşey gerçekten.. yakınlık sensörü bence sorunlu, konuşurken ekran açılıyor kulak biyerlere tıklıyordu.. androidone arayüzü hiç sarmadı. 10günde 5launcher kurdum sildim. Arama ekranına hesap makinasına vs. alışamadım..

    A20/M30/M10s hangisini alsam diye incelerken tesadüf olarak indirimi gördüm ve M30s siyah aldım
    Çift hat aktif şarj 2gün gidiyor 10saat ekran süresi oyun yok genel olarak mutluyum parasına göre güzel cihaz keşke ön kamera biraz daha iyi olsaydı ve kullanmasamda parmak izi arkada olmasaydı ucuz teller gibi
    kasanın kenarlarına ve arkasına sertça bastırınca hafif çıtırdama sesi geliyormu sizdende?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • metintekin kullanıcısına yanıt
    2 farklı M30s cihazım da öyle. Komple plastik olunca ses kaçınılmaz olmuş. Belki de plastik kalitesinden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cem_23 C kullanıcısına yanıt
    Aslında kulaklık vs olmadan da çalışan bir uygulama fakat bunlar kısıtlama yapmış. Yine de işin orasında değilim de kulaklık ile açtığımda da hiç etkisi olmuyor.
    Güncelleme ile düzelebilir şeyler. Umarım da öyle olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KadoReyz

    2 farklı M30s cihazım da öyle. Komple plastik olunca ses kaçınılmaz olmuş. Belki de plastik kalitesinden
    M20de plastik ama hiç ses yoktu hocam. M30s daha büyük olduğu için esneme payı daha fazla fiziksel olarak..
    Ön kameradan memnunmusunuz ayarı vs varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redmi note8 alacakken dur forumda telefon hakkında ne yazılmış diye kısa bir araştırma yaptım,daha sonra şikayetvar.com yorumlarına baktım.
    Bütçemin üzerinde olmasına rağmen m30s siparişi geçtim bir anlamda okuduğum xiaomi şikayetleri nedeniyle direkten döndüm diyelim.
  • toojohn kullanıcısına yanıt
    Arasında 40TL fark var Note8 1500TL M30s 1.540'a geliyor neden bütçenizin üstünde ödediniz anlamadım.
    Bu konuyu okursanız daha iyi anlarsınız --> https://forum.donanimhaber.com/samsung-com-hediye-ceki-kampanyasi-ikea-migros-vs-uygun-m30s-vs--141300201
    Ben telefonu yeni aldım henüz hediye çeki gelmediği için kutusunu açmadım, hediye çekinde sorun çıkarda gelmezse iade edeceğim ama kağıt üzerinde f/p telefonu olarak göründüğü için bunu tercih ettim.
  • Yoizhik kullanıcısına yanıt
    ben n11 üzerinden satın almıştım.note8 ile m30s arasında 500tl gibi bir fiyat farkı çıkıyordu.Konuyu okuyunca siparişimi iptal ettim ve samsung.comdan tekrar satın aldım.
    sepette ve sipariş aşamasında hediye çekini belirten yada kazandınız diye uyaran bir bilgi gelmedi.
  • toojohn kullanıcısına yanıt
    Ürünü sepete ekleyip "Alışverişi tamamla" deyince resimdeki gibi bir seçim ekranı çıkması lazım kampanya sürecinde aldıysanız. Siparişlerim kısmındada hediye çeki kazandınız ibaresi çıkıyor. Yapı Kredi'nin 6 yada 12 aylık kredisini çekip ertesi gün krediyi kapatınca 1.790TL ödüyorsunuz. Dolayısıyla telefon 1.540'a geliyor çekle birlikte.

    Samsung Galaxy M30S [ANA KONU]




  • Pil yavaş yavaş açılacak. O zaman biraz daha iyi sonuçlar verir.
    Sadece kullanmadığım google uygulamalarını kaldırdım/devre dışı bıraktım. Bir de greenfy kullanıyorum.
    Samsung Galaxy M30S [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.