Şimdi Ara

FC Schalke 04 Taraftarları ⚒ Wir leben dich! ⚒ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
706
Cevap
1
Favori
17.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Raman,topu çalıp kaleci Pavlenka'nın beşiğinden topu ağlara gönderiyor farkı 2'ye çıkartıyoruz. :)
  • Son dakikalarda çok baskı yesekte maçı kazanmayı bildik. Çok önemli bir üç puandı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wirlebendichh

    Bayern'in Früchtl ile sözleşme uzatması, bizim teklifimizin Bayern'den daha iyi olması, Nübel'in memleketi Paderborn'un Gelsenkirchen'e daha yakın olması Nübel'i cezbediyor.

    Tek sıkıntı serbest kalma maddesi 20 milyon olucağı söyleniyor. Bence elimize fırsat geçmişken bu fiyatı daha yukarıya çekmeliyiz.

    Bir sürpriz daha yaşamazsak yüksek ihtimalle Nübel en az üç yıl bizimle sözleşme uzatacak.
    Früchtl, henuz u20de ve 3.ligde oynuyor.onu su anda yedek kaleci bile yapmazlar.Onunla ilgili plan yapmak dogmamis cocuga don bicmekten farksiz munih icin.Normalde munih Nubeli gelecek yaz alip Neuerle donusumlu kullanmak istiyordu, bunun icin Neuerle gorusmeler vardi.En son ne oldu, bilmiyorum.

    Bu arada Bentalebi satip gelecek parayla forvet alacakmissiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-51A1FC2AA

    Früchtl, henuz u20de ve 3.ligde oynuyor.onu su anda yedek kaleci bile yapmazlar.Onunla ilgili plan yapmak dogmamis cocuga don bicmekten farksiz munih icin.Normalde munih Nubeli gelecek yaz alip Neuerle donusumlu kullanmak istiyordu, bunun icin Neuerle gorusmeler vardi.En son ne oldu, bilmiyorum.

    Bu arada Bentalebi satip gelecek parayla forvet alacakmissiniz.

    Alıntıları Göster
    Fikrim yok Früchtl hakkında. Takip ettiğim kaynaklar Früchtl ile sözleşme uzatılmasının Nübel'in hoşuna gitmediği söylüyorlardı. Tabi benim kaynaklar Schalke taraflı ama çok yanıldıklarını görmedim. Bayern ile rekabet halindeyiz şuan sözleşme konusunda en son teklifimiz Bayern'in teklifinden daha iyi son durum ne bilgim yok ama.

    Yani Bayern ile ne kadar rekabet edebiliriz finansal anlamda bilemem. Maaş vericek paramız var tabiki ama eğer Bayern daha yükseltirse teklifi daha yükselticeğimizi pek sanmıyorum. Zaten tesislerde sürekli Nübel ile ilgileniliyor şu zamanlarda. Ben Neuer'in dönüşümlü oynatılmasının fikrini kabul ediceğini düşünmüyorum pek. Milli takımı bile bırakmadı kulübü hiç bırakmaz bence.

    Ayrıca sözleşmesi sona ericek olan futbolcuya teklif yapmak en doğal hakkıdır Bayern'in ama kulüp arası ilişkilerinin yüzde yüz daha fazla bozulacağından eminim. 2 yıl önceden gelen Goretzka acısını halan çekiyoruz mesela. Aldılar bedavaya şimdi adam sisteme uymuyormuş diye oynatmıyorlar. Şimdi Nübel'i istiyorlar. 2021 sonuna kadar Harit ile sözleşme uzatamazsak onuda isteyecekler. Ligde mesela bir kez BMG veya bir kez Dortmund şampiyonlugunu görmektense, 5 sene Bayern şampiyonlugunu görmeyi tercih ederim hatta tüm Schalke taraftarları tercih eder ama Bayern sürekli oyuncularımızı böyle ayartmaya devam ederse ileride Bayern'den gelicek olası bir transfer teklifinde işleri çok zorlaştırıcağımızdan eminim.

    Şunuda söyleyeyim ben Bayern'i çok severim Schalke'den sonra Bayern gelir benim için. Goretzka olayından sonra oynadığımız Bayern maçlarında ilk defa Bayern'e küfredildiğini gördüm videolarda. Gelsenkirchen'de genel olarak tepki var Bayern'e 2 yıldır. Sene başında ki Bayern ile oynadığımız maçta verilen kararlar tepkileri dahada yükseltti hatta. Bunun üstüne Nübel'i de kaybedersek tepkilerin ne kadar çoğalacağını tahmin edebiliyorum şimdiden.

    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


    Bentaleb, Wagner'in planlarında olmadığı belli. Hoca orta sahadan memnun gayet. Gabigol ile ilgileniyorduk Libertadores finalinde 2 tane attı. Rashica ile ilgilendik yüksek fiyat çektiler doğal olarak. Şuan forvete kimin geleceğini hiç kestiremiyorum Wagner hoca çaresizlikten tüm kanatları forvette denedi. Raman son zamanlarda performansı çok arttı beğeniyorum aynı şekilde ne kadar Dortmund maçında kazmalık yapsada Matondo,Leipzig maçında etklemişti beni bayağı. Sol bek alıp forvette kiralarlarsa şaşırmam ve yargılamam açıkçası. Yeter ki forvet alsınlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wirlebendichh -- 25 Kasım 2019; 22:12:48 >




  • Bayern, Schalke taraftarının tepkisini ne önemsesin diyen olabilir belki ama iyice altyapı takımına döndük yav bu kadarda olmaz yani. Bayern az para versinde kaliteli forvet alalım belki bizimde ihtiyaçlarımız var :(
  • Munih, Goretzka icin Schalkeye bonservis odemek istedi de Heidel 50 milyon vermezseniz, satmanin mantigi yok dedi ve satmadi.Yoksa Munih, 25-30 vermeye raziydi.Sonra, 20 milyonu Goretzkaya imza parasi verdiler.Onlar Hariti munih 2 icin istemislerdi zaten, lakin, Nantes baskani cok yuksek bonservis istemisti.Reschke, munih eski scout sefi oldugu icin, munih scout sefi de onun eski yardimcisi, izledikleri topcular ve listeleri ayni.siz munihle transferde daha cok rekabet edersiniz.

    Schalkenin hedefi ligde top 4 ve SLye gitmek.ben olsam, bu hedefe uygun transferler yapardim.15,20,25, 30a alip 50,60,70,80e 2-3 yil icinde satabilecegim, direk 11 oynayacak seviyede topculari secerdim.

    Ramirez gibi topcular Schalkeyi ileri tasimaz.kisaca, top 4e oynayan takimin sol beki olmaz.Zenitin gecen yaz 12ye Hamburgtan aldigi Douglas Santos var, Rusyadan alinabilecek tek sol bek o.Schalkenin hatasi burada.Sol beke ihtiyac var, gozlerinin onundeki sol beki Zenit alirken, onlar izledi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Maalesef öyle hocam. Biz aslında Atalanta'dan Gosens ile ilgileniyorduk. Sezon sonu bedelsiz alacaktık ama oyuncu sözleşme uzattı yanlış hatırlamıyorsam. Şimdi ise bonservisini alarak kadroya katıcağımız söyleniyor. Ramirez bir anlık haberi çıktı ardından uçtu gitti ne oldu son durum bilmiyorum.

    Sadece sol bek transferi hakkında değil,herhangi bir mevki olarakta hangi isme teklif yapacağımız hakkında bilgim yok. Bir ara Rashica,Gabigol,Mariano Diaz gibi isimler çıktı ardından yine güncel bilgi gelmedi.

    Yönetim bu işleri gizli yönetiyorsa iyi fakat gerçekten plan yoksa bu bayağı bir sıkıntıdır.

    Söylediğiniz şey doğru,bizim Ozan Kabak gibi transferlere devam etmemiz lazım. Bu yaz aşırı durgun geçti hemde önceki sezon oldukça kötü yerde ligi tamamlamamıza rağmen.

    Bayern ile transferde rekabet etmemiz bizim için çok zor olucak. Ancak bizde Ozan gibilerini iyice geliştirip satarsak oyuncuları çelebileceğimizi düşünüyorum.

    Şuan Wagner hocanın oynattığı oyunu çok beğeniyorum. Ligi ilk 4 te bitirir miyiz dersek bu kadro ile zor ama şuan büyük bir iddiamız var. Hele devre arası gelicek forvet transferiyle rahatlayacağımızı düşünüyorum. Sene sonu CL ye gitmeyi başarabilirsek o yaz gerçekten güzel bir transfer dönemi geçirmemiz şart. Asla Rudy 2.0 gibi transferleri kaldıramayız.

    Tek endişem Wagner ile gelecek sene kötü olursak endişesi. Tedesco ilk sene başarılıydı ama sonraki sezon taktiği çözüldü desem yanlış olmaz sanırım. Her sezon farklı taktikle oynuyoruz neredeyse. Wagner hocaya güvenim sonsuz ayrıca maç içindeki agresif ruhunu,hakemlere itiraz edip takımın hakkını aramasını çok beğeniyorum. Uzun yıllar kendisiyle başarılı olmak dileğiyle..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • İlk 11:

    Nübel,Kenny,Ozan,Nastasic,Oczipka,Mascarell,McKennie,caligiuri,Suat Serdar,Harit,Raman

    Glück Auf!
  • İlk yarı 1-1 komedi gibi bir penaltı yani söylenecek pek bir söz yok.
  • Hakeme karşı verdiğimiz mücadeleden 2-1 galip ayrılıyoruz. Bu art niyet sona ermeyecek belli.

    Ozan'a gelirsek bu çocuk gerçekten ileride çok iyi yerlerde olacak. İnanılmaz bir performans.
  • Benim anlamadigim Var niye o penaltiyi iptal etmedi? Hakem de pozisyona cok yakindi.Oyle tartismaya acik bir pozisyon da denemez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğu maçımız böyle hocam net kasıt var bize karşı. Bayern maçımızda 2 penaltı beklediğimiz pozisyon var biri perisic in koluna serbest vurus kullandıgımızda çarpan top ama bu yeni kurallar gereği tartışmaya açık. Diğer pozisyon ise Nastasic'in kafasında resmen koluyla açık bir şekilde kaleye gitmesíni engelliyor Hernandez ama buna bile çalınmadı. Şunlardan bir tanesi çalınsa o maçın döneceğinden eminim ki Nastasic in pozisyonu net penaltı.

    Dortmund maçında kornerden gelen topu Hazard kesiyor penalyı verilmiyor sonraki hafta Augsburg macımızda daha beteri Oczipkanın eline carpan topa penaltı veriliyor ki Hazard ın eli Oczipkadan daha fazla açtıktı penaltı calınmadı ve 2 puan yine çöp oldu. Augsburg a verilen o penaltı ve üstüne ilk golleri ofsayt ama VAR yine uyuyor. Ama kazandıgımız ıcın kimse konuşmadı.

    Sonraki mac Düsseldorf rakip takımın stoperi ceza sahasında ayagını yere vurup top eline carpıyor ama hakem faul olarak niteledi penaltımızı yedi.

    Son olarak dünkü maç o penaltı pozisyonunun yanına rakip takımın 2 sarı kartlı oyuncusu Harit'in hem bileğine hemde ayagına bastılar ama sarı karttan atılmadılar.

    Hakemlerden dolayı 4-7 puan kaybımız var ki bunlar sadece aklıma gelenler bu puanlarda şuan lider olmamızı engelledi. Anlayacağın bu yani sadece bizim aleyhimize kullanılıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • sene basinda schalke kume duser diye dalga gecen biri vardi hatirladin mi, kimdi o ben cikaramadim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Todo Al Blancos kullanıcısına yanıt
    Dortmund'lu kardeşimizdi ya. Bugünlerde Favre gitsin diye uğraşıyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • keşke Embolo yu satmasaydık.. Kazmaydı ama yetenekliydi
  • Nastasic sakatlanmış yerine McKennie oynayacak. çok kötü oldu bu.

    İlk 11:

    Nübel,Kenny,Ozan,McKennie,Oczipka,Mascarell,Suat Serdar,caligiuri,Harit,Raman,Burgstaller

    Glück Auf!

    Kazanmak çok zor olucak ama şuanlık ŞL'ye gitmek için kırılma noktası olabilir şu maç. En kötü 1 puan almamız lazım.
  • Schalke Haritle sozlesme yenileme konusunda buyuk olcude anlasmis.2024e kadar yeni sozlesme, 2021den itibarende exit clause olacakmis.Neuerin munihle sozlesme yenilemeye yakin olmasi sebebiyle Nubelde sozlesme yenilemeye daha sicak bakiyormus.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-51A1FC2AA

    Schalke Haritle sozlesme yenileme konusunda buyuk olcude anlasmis.2024e kadar yeni sozlesme, 2021den itibarende exit clause olacakmis.Neuerin munihle sozlesme yenilemeye yakin olmasi sebebiyle Nubelde sozlesme yenilemeye daha sicak bakiyormus.
    çok güzel haberler geliyor hocam. nübel i de kaptırmadık mı tamamdır.artık bedavaya oyuncu kaptırmayacağız gibi. yazın mckennie de bizimle sözleşme uzatmıştı onuda unutmamak lazım sonunda geliştirdiğimiz adamları elimizde tutabiliyoruz.
  • Bugün Frankfurt maçından mutlak galibiyetle ayrılmalıyız. ŞL için kapışıcağımız 4 takım var bunlardan Bayern ve Leipzig'i zaten geçemeyiz sezon sonu. BMG ve Dortmund (son zamanlarda formda) ikisi ileride puan kaybı yapabilirler takipte olmamız şart ŞL istiyorsak. ŞL'ye gidemezsek Avrupa ligine bence garanti gideriz ama ŞL gidersekte yazın sağlam transferler gelir.

    Yani gitmemiz içinde en azından kış transfer dönemi sağlam forvet almalıyız. Kış transfer dönemi için küçük bütçe ayrılmış. Mariano Diaz kiralanmak istenmiş ama bütçemizi fazla aşmış başka 2 oyuncu daha alternatifte varmış.

    Şu takımdan Harit'i çıkarsak gol atamayız net. Adam bizim hücumdaki her şeyimiz. Yazın zaten çok fazla para harcamadık ama bu yaz gerçekten beklentiler büyük. Burgstaller gibi oyuncuyla oynuyoruz bir insan bu kadar beceriksiz olur. Adamın tek bildiği koşmak.

    Barça,Juan Miranda oynamadığı için sene başından beri başımızı yiyor.Şimdide Bizden alıp Utrecht'e kiralık vermek istiyormuş. Oczipka gibi bir oyuncuyu kesemiyorsa kendi sorunu. Zaten yazın Gosens'te gelirse oynayamaz bir daha. Juan Miranda'da aynı Burgstaller gibi takım seviyesinde değil istediği kadar geri çağırabilirler.




  • GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL AMINE HARIT'IN ASİSTİNDE BENITO RAMAN YİNE ATIYOR
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.