Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.814
Cevap
58
Favori
312.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Burada Türk vurmak değil hocam mesele adamlar artık iyice her koldan gayri meşru bir örgütü o bölgede legal hale getirmeye çalışıyor. Şu yapımcının yaptığı açıklamaya bakar mısın;
    "Evleri için savaşan hayatları alt üst olmuş kadın savaşçılar."

    Ypg nin elindeki bir çok köy ve kasaba Işidden kurtardık bahanesiyle yerli Arap halkını da sürüp çöktükleri yerler. Kimin hayatı alt üst olmuş? Onu da geçtim kendilerine eyvallah etmeyen Kürdün bile canına okumuş bir örgüt.

    "Savaşın kötü yüzünü yok saymak yanlış olur"

    Bu kadar yüzsüz bir açıklamayı da zaten oyun piyasasında anca şu firma yapardı. Yıllardır kendi ülkenin çıkardığı savaşların propagandasını yapıp parayı götür sonra da savaşın kötü yüzü bik bik bik. Ulan Irakta orada burada millete "müslüman terörist", "komünist Vietnamlı" öldürttünüz. Bu adamların hayatı senin ülken yüzünden alt üst oldu, bunlarla savaşırken savaşın kötü yüzü aklınıza gelmedi mi?

    Yani neresinden tutarsan elinde kalacak bir oyun. Almamız gerekmiyor. COD oyun sektöründe acayip vazgeçilmez bir şey değil.

    Hani savaşı gerçekten samimi şekilde ele alan oyun görmek isterseniz Spec Ops, Metal Gear Solid gibi daha "gerçek" yapımlara bakabilirsiniz. Multisi için zaten Cod alan varsa bilemeyeceğim. Çok daha iyi alternatifleri var. Bu iki yüzlü şerefsizlere para kaptırmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MANGUTAY -- 4 Haziran 2019; 18:37:13 >




  • Ne diyelim çıkıp görmemiz lazım. Ben yine önyargılı olmayacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haber yok oyunla ilgili hiç ilginç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Call of Duty®: Modern Warfare Gameplay Reaction
  • MANGUTAY kullanıcısına yanıt
    Kardeş ass creed den total wara bf den cod a her konuda anormal şeylere takıyosun her konuda Senin şu uzun yazılarını görüyorum hayata nasıl bi pencereden bakıyosan artık....:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrVader

    Kardeş ass creed den total wara bf den cod a her konuda anormal şeylere takıyosun her konuda Senin şu uzun yazılarını görüyorum hayata nasıl bi pencereden bakıyosan artık....:)
    Alıntıladığın mesajda takıldığım nokta anormalse sana göre, konuşacak bir şey yok. Diğer oyunlar hakkında da yazdıklarım 25 yıldır oyun oynayan, az çok oyun kültürüne sahip biri olarak önüme gelen ürüne eleştirel yaklaşmamdandır. Zamanla insan ekstra seçici oluyor. Uzun yazıyorum çünkü insanlar oyun hakkında fikir sahibi olsunlar istiyorum. Millet gidecek para verecek, vaktini harcayacak, değer mi değmez mi az çok fikir sahibi olmaları gerek. Sonra korsancı tayfa geliyor oyun beğenmiyon hede dö hödö dö beni eleştiriyor. Ya da ben bu oyun fiyatını haketmiyor diyorum, herif indirimle 100 liralık oyunu 50 ye almış benim te ilk çıktığı zamanki mesajımı alıntılayıp laf söylüyor. Ve ya yayıncıların gazıyla bir oyunu parlatmaya çalışanlara kardeş bu oyun bir iki ay sonra patlayacak deyince anasına sövmüşüm gibi savunmaya geçiyor. Ancak nihayetinde ben haklı çıkıyorum. Güncel örnek git Mordhau'nun konusuna bak ve şu an Mordhauyu kaç kişinin oynadığına bak. İlk hafta 40k idi oyuncu sayısı. Oyun bölümünün amacı insanların oyunlar hakkında eleştiri, mizah vb duygu ve düşüncelerini paylaşması için var. Hani ass creed demişsin, total war demişsin, bf demişsin ama eleştirilerime örnek vermemişsin. Senin yerine ben özet geçeyim.

    Ass creed Origins ve Oddysey ile ilgili başta ön yargılı davrandım çünkü bildiğimiz tarih tabanlı serinin içine herifler ultra fantastik yetenekler, büyüler falan eklemişlerdi. Ac 3, Unity gibi facialardan sonra insan önyargılı oluyor. Ancak sonradan ikisini de oynayınca aslında adamların bu durumu oyunun içine iyi yedirdiklerini, oynanış ve atmosfer açısından iyi iş çıkardıklarını görünce eleştirilerim olumlu olmuştu. Ayrıca Oddysey ile ilgili eş cinselliğin irite edici biçimde oyuncunun gözüne sokulması konusunda bir eleştirim olmuştu. Antik Yunan ayağına Sjw nin dibine vurmuşlar oyunda. Ancak oyunda sjw var kötü oynamayın demedim.

    Total Wara gelirsek Rome 2'de diplomatik seçeneklerin yetersiz oluşunu ve genel olarak tarihsel Tw lerde diplomasinin yetersiz oluşunu eleştirdim ki Paradox oyunlarını oynayan herkes TW yi bununla eleştirir zaten. Warhammerları çoğu insan sırf fantastik diye eleştirirken ben tarihsel Twlerden bile daha iyi olduğunu, çünkü vermek istediğini güzel verdiğini söylemiştim.

    Bf'nin herhangi bir oyunu hakkında takıldığım bir nokta olmadı. Sallamışsın.

    Cod'un da bu konusu hariç başka bir konusuna yazdığım olmadı.

    Hani duyan da her konuda anormal eleştirilerim var zannedecek. Algı mı kasıyorsun?

    Yani çıkıp Ac de neden karakterler aksanlı konuşuyor, neden Rome Total Warda Amerika kıtası yok diye eleştirsem bu anormal olur. Ancak senin kafandaki fikre benim eleştirilerim uymuyor diye anormal diyemezsin güzel kardeşim.

    Bu konuda da her sene önüne aynı şeyi koyan bir firma bu sene değişiklik yapıp oyuna Pkk propagandası da koymuş, Türk oyuncusu olarak almayıverin ölmezsiniz dedim. Bu mu anormal? Zaten bu eleştirilerimi anormal karşılaman, diğer eleştirilerime ne gözle baktığını da ortaya koyuyor.


    Son olarak ben tabi ki oyun gurusu olduğumu iddia etmiyorum. Eleştirilerimi doğru bulan olur bulmayan olur farketmez, ben kendi fikrimi yazıyorum. En azından konulara girip 60 fps alıyom ehe he ehe demekten iyidir.

    Kısacası bu uzun yazıları daha çok göreceksin kardeş, görmek istemiyorsan blokla




  • MANGUTAY kullanıcısına yanıt
    Alt tarafı oyun sonuçta bunlar forumda böyle derinlemesine uzun eleştiler yapan görmediğim için anormal buldum.Kimseyi bloklamam hatta yeni çıkacak oyunlardaki uzun eleştirilerini merakla bekliyor olacağım😊
  • Respawn Entertainment Titanfall diye güzel bir oyun çıkardı ama onada sahip çıkmadı ve oyun öldü. Titanfall 2 de ilki kadar iyi değil...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-84B7F5BB9 -- 17 Temmuz 2019; 18:0:37 >
  • Cpt.Price varsa sıkıntı yok.
  • Aslında tam tersi. Titanfall 2 her şeyi ile ilk oyundan daha iyi. Olumsuz olarak söylenebilecek tek şey Yapımcı firma için değilde Yayıncı firma için söylenebilir. Yine kendisine ait hit oyun serisinden(BF1) 1 hafta sonra çıkardı Titanfall 2'yi. O yüzden satış olarak etkilendi. Konuya dönecek olursak Medal Of Honor serisini yaratan bu adamlar, gittiler Call Of Duty serisini de yarattılar. Baktılar Activision ile olacak gibi değil, gittiler kendi firmalarını kurdular Respawn olarak. Trajikomik tarafı Activision'dan kaçarken EA tarafından satın alındılar günün sonunda.

    Call of Duty modern zamanlara dönerek üstüne de güncel olayları işleyerek yine çok satacaktır. Sonuçta Blockbuster filmleri seviyesinde Modern Warfare serisi. Ama MW'yi MW yapanlar yok serinin başında.




  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Adamların ciyaklamalarına en fazla 26 dakika dayanabildim onun dışında izlediğim süre içerisinde herhangi bir yenilik göremedim, pek de beklemiyordum zaten



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlokShot -- 17 Temmuz 2019; 18:58:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CoD serisi bana asıl ekip ayrılınca yani CoD MW2 den sonrası yavan geldi CoD MW2 nin solo kısımlarını hala oynamaktayım . Respawn entertainment yani bu ayrılan ekip Titanfall yapınca oyunu hemen aldım ve oyunun atmosferi olsun oyun hareketliliği olsun gerçekten beğendim. Bu oyunda gece gece süper karşılaşmalar yapıyorduk ama oyun 2019 başında bitti, hilecilere müdahale edilmedi ve oyuncu sayısı hızla azaldı aslında bitirilmeye resmen zorlandı ve kalan bir avuç oyuncu olarak EA'yı sadece kınayabildik...) hatta bizleri apex legends yönlendirdiler. Apex legends de sarmadı... Titanfall 2 ise arada oynuyorum ama ilkindeki keyifli mücadele yok ama gene de fena değil.

    Yine de bazı gelişmeler var gibi https://www.techspot.com/news/78618-titanfall-series-isnt-dead-publisher-ea.html




  • Yukaridaki Multi videosu bildiğin çöplükten ibaret,grafikler de,oynayış da,harita da kocaman bir çöplük gibi duruyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 19 Temmuz 2019; 10:17:3 >


  • bo1 den beridir en iyi mw oyunu olmuş bana göre.

    bu arada motor da değişmiş veya geliştirilmiş.

    video ps4 den.

    200 kişilik br de güzel olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 20 Temmuz 2019; 16:51:6 >
  • Call of Duty®: Modern Warfare 4K Gunfight Gameplay
  • Oyun çok güzel duruyor sanırım Season Pass olayı da olmayacakmış. Blizzard Türkiye ye özel fiyat yapsada uygun fiyata alabilsek...
  • arkadaşlar uygun fiyata satan bir yer varmı gördüğünüz
  • Call of Duty: Modern Warfare – Multiplayer Gameplay Reveal – Captured on GeForce RTX 2080 Ti

  • Call of Duty®: Modern Warfare® | Multiplayer Reveal Trailer
  • Biraz oynayıp bir kenara attığım black ops 4'den sonra tövbeliyim cod serisine inşallah 2 ay oynanıp bu da unutulur almadığıma pişman olmam.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.