Şimdi Ara

[Beşiktaş 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (563. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39.469
Cevap
80
Favori
2.066.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 561562563564565
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beşiktaş bu sene Avcı ile yeni bir yapılanmaya gidiyor bu yüzden sancıların olması normal ne kadar erken oturtursanız o kadar iyi olacaktır takımınız.
  • Belkide yılların alışkanlığına karşın farklı bir taktik ve mentaliteye evriliyoruz.Ki bu ilk 35 dkda çok iyi sinyaller verdi.(gol bulamama hariç.)Hazırlık maçları ve ilk 2 hafta dahil en iyi topu oynadık.Herkeste bir görev bilinci vardı.
    Ben burada kaybedilen puanın sebebini Fiko Pırlanta LTD ŞTi'ye yazarım.

    [Beşiktaş 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu
  • Bu takım sahipsiz, zengin iş adamımız yok lobimiz yok para yok gs fb hatta ts asla sahipsiz kalmaz bugün başkanları gitse yarın en az 10 tane aday bulursun ama besiktaşta herkes kaybolur piyasadan.

    Camia yok kardesim camia! Neyi tartisiyoruz ki biz..Zenginlerimizden özilhan efes peşinde ciner tayfası kasımpaşada rahmi koçun bi hayrını görmedik çorapören zaten malum..Sen stadyumda istediğin kadar bağır çağır bir halta yaramaz..

    Şu fenere bir bakın acun macun koçlar nasıl kenetleniyorlar aziz sonrası camia desteği olmasa fener geçen sene küme düşerdi ek olarak en az 10 yıl da kendine gelemezdi ama 1 yılda toparlandı adamlar..

    Yahu gs fb'nin baskanlari ciddi ciddi ölüyor başkanlık yapmak için..Bizim başkanımız da "Kulüp başkanları da maaş alabilmelidir" diyor.. ötesi var mı lan?!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bıyıklı genç forvet -- 1 Eylül 2019; 13:38:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takımlar sistemlerini 3 günde 3 haftada otutturmaz. Avcı geldiği günden beri kademe kademe ilerleyeceğiz ve bu ısrar ettiğimiz oyunda gelişme göstereceğiz dedi. Gelişme gösterdiğini de görüyoruz. Guardiola ve Klopp gibi en üst düzey hocalar, en üst düzey oyunculara sahip olmalarına rağmen oynatmak istedikleri futbolu takımlarına uygulamaları ciddi zamanlar aldı. Hatta ikisi de bir dönem ciddi eleştirildi. Kupasız geçen dönemleri oldu. Ama gelinen nokta ortada. Tabi ki biz o seviye takımlardan değiliz ama oynamak istediğimiz bir oyun ve planı var. Bunun da hemen olması beklememek gerek. Burada önemli olan gelişme görebiliyor olmak. Gelişme görmeksek, endişe verici bir durum ama takım iyileştiğini ve oyun planına alıştığını görebiliyoruz.

    Milli aradan sonra Burak ve Atiba da dönmüş olacak ve bir forvet daha gelmiş olacak büyük ihtimal. Rize yi kazasız geçebilsek gerçekten çok iyi olacaktı ama ben bu oyundan ve oynanmak istenen sistemden umutlandım ve ileriye dönükte heyecanım var.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: White Cluster

    Bu mesaj silindi.
    Adam hiç bir pozisyonda Vara gitmedi Rize kalecisi bir aut atışını 2 dkda kullandı hep hakem 1 tane ne uyarı ne sarı verme gafletinde bulundu birde otunun ilk yarı izleyiciye güzel gibi görünme sebebi Rize'nin hiç tehditvari pres ve atak kontra yapmaması 1 tane atak yaptı oda gol oldu zaten devre sonuna doğru Beşiktaş çünkü rakip nede olsa çıkmıyor diye dengesiz oynuyordu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Boştaki forvetler

    Wilfried Bony
    Fernando Llorente
    Jonathas
    Benjamin Moukandjo
    Isma
    Seydou Doumbia
    Modibo Maïga
    Victor Anichebe
    Giuseppe Rossi
    Obafemi Martins
    Prejuce Nakoulma



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 1 Eylül 2019; 13:41:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim oyuncularda savunma arkasına pas atmama sorunu var. Beyinleri mi yetmiyor bilmiyorum ama arakaya boş koşu yapan hiç kimse pas alamıyor. Büyük bir sorun bu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avcı'yı eleştirmek için biraz erken değil mi? Dört yıldır teknik sorumlu olarak sahaya çıkan eski beyefendinin "saldım çayıra mevlam kayıra" oyunundan temel bir planı olan oyuna geçiş yapmaya çalışıyoruz. Bazı oyuncular daha hızlı adapte oluyorlar, şaşırtıcı şekilde Caner başı çekiyor. Gökhan keza ilk iki haftaya göre daha uyumlu sistemle. Ljajic de bir direnç var gibi sanki, içine Q7 kaçmış gibi oynuyor. Daha basit oynayıp al-ver yapsa daha verimli olacak, inatla bireysel olarak zorluyor.

    Sivas -> Göztepe -> Rize maçlarında oyun olarak geliştiğimizi gözlemliyoruz.

    "Pas oyunu" dediğimiz şey aslında topa hükmetmek. Bu oyunun iki ayağı var - 1) Topu rakibe vermeyeceksin (= defanstan ya da 40 metreden şişirme ortalarla sahipsiz top yaratmayacaksın) 2) Kaptırdığın yerde hızla basıp en kısa sürede kapmaya çalışacaksın.

    İyi tamam böyle yaptık ama futbolda topu kaleye sokamadıktan sonra %90 topa sahip olsan da kıymeti yok. Bu noktayı bir şekilde aşmamız gerekiyor. Bir de kaptığımız toplarla hızlı ve dikine kaleye gitmemiz şart. N'koudu girdiği zaman nasıl afalladı Rize? Tehditi gördükleri zaman hemen sola yığıldılar. Sağ kanatta da üretken bir alternatif olsa rakip defansı 60 metre enine yayılmak zorunda bırakacaktık. Fakat diğer kanattan verim alamadık maalesef.

    Her şeye rağmen Lens ya da Vida'nın penaltısı verilse, Güven topu kaleye sokabilse ilk yarıda maçı koparabilirdik. Rakip de Karius'u ilk gördüğümüz pozisyonda akıl almaz bir gol vuruşu yaptı. Bu gibi kısmetsizlikler oluyor maalesef futbolda.




  • Enseyi karartmayın. Burak Yılmaz sakat olmasa ise 3 te 3 tük şu an.
    Rizespor'un geçen sene ki 7 lik tarife sonrası bu tepkisi normal. Forvet yüzünden galip gelemedik.
    Avcı kısa sürede erken topladı takımı. 6 puan ile girseydik araya iyi olurdu tabi.

    Geçen sene 8 haftalık periyotta başakşehir'in 4 galibiyeti 3 beraberliği 1 mağlubiyeti vardı.

    Zaman içerisinde daha da güzel olacak. Abdullah Avcı şg in büyük zaiyatını aldı. Şenol Güneş'in biliç aybaba gibi oturmuş pas yapan hazır takımına gelmedi.
    İçeride 2 3 fire hakkımız vardı ilk yarı. 1 tanesini verdik. Deplasman sıkıntımızı çözmemiz lazım. Burak'ın olmaması tek büyük sıkıntı şu an.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BJK

    Güntekin Onay " Boyd dün pres ve takımla yardımlaşma anlamında pas oyununda olumlu gözükürken, yaratıcılık açısından yine yetersizdi. Lens için olumlu bir ifade kullanmak söz konusu değil "
    ______ Bence haklı bilinen gerçek Body ve Lens kapanan savunmalara karşı etkisizler yani bu iki kontratak topçunun ikisinin birden oyunda olması yanlıştı biri olabilirdi. Evet saha berbat pas oyunu oynayan takımı yoruyor lakin evindesin seyirci taraftar müşteri arkanda bu bahane olamaz 18'e kadar gidiyorsun 20 kişi ceza yayına kümelenmiş sonuç yok. Sayın Avcı kulübede ben tribünde takım çok güzel pas yapıyor 5.2 saniyede geri kazandı çoşkusu ile ikimizde maçı seyrediyoruz.

    ______ Abdullah hocam siz ben gibi maçı seyretmeyeceksiniz siz seyirci degilsiniz takıma siz müdahale edeceksiniz... Siz degerli hocama ne yapması gerektigini söyleyecek ögretecek pişkin ukala hadsiz bir karakter olabilirim lakin haklıda olabilirim maçı tekrar tekrar izleyin. Bir çivi bir nalı bir nal bir atı bir at...

    ______ Ya arkadaş iyi güzelde hiç araya dikine pas çalışmıyor musunuz!.. yengeç gibi yan yan sabaha kadar bir şey olmaz ki, kafasını kaldırıp boşlugu görüp oynayan hiç mi topçu yok bu takımda... birde tüm topçular sabit çakılı ya defansı rahatsız edecek hareket eylem yapan kimse yok geçtim sahte koşu atanda yok; ya Burak bunu mükemmel yapıyordu peşine iki kişi takıp alan açıyordu az kafanız bassın be kardeşim tümden çakılı bu takım, top sagdan sola tekrar saga hop sola yahu ileri ileri mehter takımı oldu mübarekler. Hocam elinde bir Talisca yoksa son 10 dakika sok Umut'u yap 442 doldur kanatlardan bak biraz oyunu oku Rize defansı kısa Vida kafayla çaktı baktın 18'e giremedin kanatlardan şişir be hocam Lamı cimi yok bu kayıp Abdullam Avcı hocama yazar.ben ukala ama dogru söz acıdır.








  • Fener Luis Gustavo'yu almış. Biz almalıydık. Fener'in kadrosun 15 tane orta saha var hala bizden iyi önlibero alıyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün oynanan oyuna kötü diyen varsa gitsin voleybol izlesin ne bileyim baleye yazılsın.

    1- Abdullah Hoca 1. ve 2. bölgede ki tüm sorunları çözmüş, topu geri kazanma süremiz 2 kata kadar hızlanmış.

    2- İlk yarı Rize'yi kilitlediğimiz oyunu ligde hiç bir takım Rize'ye karşı yapamaz.

    3- Bu kadar güzel oyununun skora çevrilmemesi kadro planlamasında hata yapıp takımı forvetsiz bırakan yönetime yazar. Burak olsa ilk yarı 3 golü vardı.

    4- Boyd'a kötü diyen adamla futbol tartışmam.

  • khan_1903 kullanıcısına yanıt
    Gelsin kara oğlan. Zamanında herkes tefe koyarken ben savundum onu. O dönem 10 milyon nedir diye sallıyordu herkes başkana. Sonra giderken 10 milyon euro veremediniz şu adama diye yine salladılar. İçeride dışarıda çok iş yapar. Kanatta dahi oynar. Bire bir çalımlarını özledim reyizin.
  • Ya dünkü oyun iyi hoş da siz hiç üç haftada kaybedilen 5 puan bizi şampiyonluktan edecek gibi hissetmiyor musunuz.
    Hayır yani Fener bu akşam kazansa 2 maçlık fark atmış olacak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu saatten sonra Aboubakar gelse ne olacak? Adam kamp görmedi ki. Bir de takıma alışma durumu var. Daha önce takımda oynamış olması bir şey ifade etmiyor. Tamamen yeni transfer gözüyle bakacaksınız.
    Bu adam ilk geldiğinde de ligin ilk yarısı hiç oynayamamıştı adaptasyon sorunu yüzünden. Yine aynısı olacak.
    Gelen adam bu saatten sonra doğru düzgün verim veremeyebilir. Burak'ın sakat olduğunu bile bile kampa transfer getirmemek, ligin ilk 3 haftasını forvetsiz geçirmek Beşiktaş'a ihanettir, şampiyonluğu diğer takımlara peşkeş çekmektir.
    Bu zamana kadar Fikret Orman yönetimini hep destekledim ama yeter artık. Koltuğu sağlam gördükçe işin cılkı çıktı. Taraftarla inatlaşmak, Beşiktaş doğranırken hiç ses çıkarmamak, transferleri zamanında yapmamak. Yeter artık, istifa vakti geldi. Beşiktaş camiasından birisi çıksın elini taşın altına koydun. Tam destek verelim biz de.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yunus626emre

    Ya dünkü oyun iyi hoş da siz hiç üç haftada kaybedilen 5 puan bizi şampiyonluktan edecek gibi hissetmiyor musunuz.
    Hayır yani Fener bu akşam kazansa 2 maçlık fark atmış olacak.
    Şampiyonluk gitti bile arkadaş. Boşuna izlemeyin sezonu
  • Ben takımın iki maçtır ortaya koyduğu oyunu beğeniyorum.

    Dünkü maçta yediğimiz golün de net bir şekilde 6 numara eksikliğiden kaynaklandığını düşünüyorum. Ön alan presini bir kere atlattılar, Elneny veya Atiba ikilisinden biri olsaydı, geride o boş alanı kapatacağından ötürü o golü yemeyeceğimizden eminim.

    Hocanın oyuncu değişiklikleri fiyaskoydu, buna katılıyorum. Güven ilk yarıda iyi sayıalabilecek bir performans ortaya koydu, son vuruşlarda biraz şanslı olabilse bir gol mutlaka atardı. Ama ikinci yarıda oyundan düştü, savruldu. Hem aktif ön alan presi hem de hücum konstransyonunu bir arada götüremiyor, bu belli. Ya kondisyonu yetmiyor ya da konstrasyonu kayboluyor gibi. 60'dan sonra mutlaka Umut Nayır denenmeliydi.

    Boyd bence dün kıpırdandı ama sol kanatta verimi yarı yarıya düşüyor, bu belli oldu bence. Lens'i oyunda tutarak hocanın neyi amaçladığını çözemedim. Lens ile ilgili son iki yıldır en çok gözlemlediğim şey şu, bu adama rakibi ekarte ederken fizik üstünlüğünü kullanarak kariyer yaptı ve bize geldiğinden bu yana her ikili mücadelesi, omuz omuzası mutlaka faulle cezalandırılıyor. Fenerbahçe'deyken asla çalınmıyordu bunlar, özgüveni geri dönülmeyecek şekilde kırpıldı bu yüzden. Bir de şu var, aynı Negredo gibi, kariyerinin en iyi yıllarında gereksiz kaslandığı için vücudu inanılmaz hantal, aksiyona geç reaksiyon veriyor, o yüzden iki maçta bir mutlaka kart problemi yaşıyor rakibe basarken.

    Son olarak, Lens'i ben neden bir kere olsun santraforda düşünmediğimizi anlayamıyorum. Bu adamın ilk parladığı PSV yıllarında santrafor oynadığı ve verimli olduğu dönemler var. Beşiktaş'ın oyun düzeni için kanat oyuncusunun yaratıcı olması mutlaka şart. Lens altından kalkamıyor, bu sebeple sadece forvet arkası koşularına odaklayıp santrafor mu denesek diyorum Lens'i.




  • Yaş ortalaması 30’dan 25’e düşmüş, evinde topu geri kazanma süresi 10,4’ten 5,2 saniyeye düşmüş, yeni hoca, sistem ve transferlerin milli arada adapte olması ile birlikte gaza basacak olan takım, kendi evinde 3 penaltısı verilmeyerek 2 puan kaybettiriliyor ve yönetimden çıt yok. Forvetimiz yok ama çok daha önemlisi başkanımız yok, adam sadece laftan ibaret süs gibi duruyor orda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 561562563564565
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.