Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.541
Cevap
96
Favori
1.030.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Rica etsem Türkiye romu kullanan ve son güncellemeyi yapmış olan birisi "Biyometrik veriler ve güvenlik > Biyometrik veri tercihleri" yolunu izleyerek Yüz tanıma ve Parmak izi'nin sürüm numarasını paylaşabilir mi ?
  • Yüz tanıma Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 parmak izi kullanmıyorum
  • cumur C kullanıcısına yanıt
    Cihazda sıkıntı yok hocam.

    A50 telefonları gerçek beyaz vermiyor. Ben mağazadan da kontrol ettim. Hepsi böyle. Beyazlar sarımsı.

    Yukarıda arkadaş neden böyle olduğunu açıkladı.

    S9 plus pahalı telefon, panel teknolojisi daha gelişmiş olabilir hocam.

    Beyazların sarımsı görünmesini farklı teknolojiler ile düzeltmiş olabilirler.
  • uzaylioglan U kullanıcısına yanıt
    ozaman benim gözlerim bozuk ben sarı bir taraf görmüyorum, o yüzden dedim zaten istersen çekebilirsem video atarım buraya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cumur

    ozaman benim gözlerim bozuk ben sarı bir taraf görmüyorum, o yüzden dedim zaten istersen çekebilirsem video atarım buraya
    Gözünüz bozuk değil hocam. :)

    S9 plus ile A50'yi bir tutmayın bence. S9'da HDR filan da var.

    Yani s9'da beyaz renklerde sorun olmayabilir. Ben a50 için konuşuyorum.
  • Arkadaşlar bu arada ben telefonda ekranı ikiye bölmeyi beceremedim. Nasıl yapabiliriz.


  • Iphone x ile karsilastirma. Sidik yarisi icin koymadim, sadece ekran renklerini karsilastirmak icin. Uygulamalarda beyaz yerlerde durdurup bakin, iphone daha sari beyazlarda.
  • uzaylioglan U kullanıcısına yanıt
    Son uygulamalar tuşuna basın açık olan uygulamanın üst tarafında simgesinin üzerine tıklayın oradan bir menü çıkacaktır. Bölünmüş ekranda açabilirsin böylece. Android 9 da yeri değişmiş. Ben de ilk başta bulamamıştım :)
  • Amoled in gözünü seveyim. Ben diğer ekranları kullanamıyorum göz yorgunluğu ve yaşarma yapıyor. M20 almıştım ekranı tft idi. Bir bevi ips e benziyor beyazlar tam beyazdı ama gözü acayip yoruyordu. Siyahlar ise ekranda arkadan aydınlatma varmış hissi veriyor. Bir video izleyince kenarlardaki siyahlık parlıyor dikkatimi dağıtıyor. M20 yi sırf ekrandan dolayı satıp A50 ye geçtim. Bundan böyle amoled harici ekran kullanmam heralde. Beyazları hafif sarımsı göstermesi tüm modellerde değil ucuzluğuna göre değişir :) ama sarı olması beni etkilemiyor hatta daha iyi diyebilirim çünkü gerçek beyaz gözü çok yoruyor. İphone yeni modellerinde amoled-oled kullanıyor. İphone kullananlar diyecek ki vay be adamlar yapmış bak ne kadar kaliteli ekran. Halbuki bu teknoloji 10 yıldır var :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i_ışık -- 29 Mayıs 2019; 20:40:33 >
  • Arkadaşlar benim telefonda Xiaomi mi band 3 sürekli bağlı. Fakat Bluetooth kendi kendine kapanıyor ve açılmıyor. Ancak yeniden başlattığım zaman açıldıktan 1-2 gün sonra veya 1-2 saat sonra kapanıyor. Ayarları tek tek kontrol ettim. Bellek boşaltma gibi işlemleri de yaptım. Bu sorunla karşılaşan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: i_ışık

    Son uygulamalar tuşuna basın açık olan uygulamanın üst tarafında simgesinin üzerine tıklayın oradan bir menü çıkacaktır. Bölünmüş ekranda açabilirsin böylece. Android 9 da yeri değişmiş. Ben de ilk başta bulamamıştım :)
    Teşekkür ederim, neden bu kadar zor yere koymuşlar anlamadım. :)

    Ben de amoledi seviyorum. Çok beyaz gözümü yoruyor. Çok sarıda sevmiyorum. Telefonun beyaz dengesini ona göre ayarladım, şimdi ne çok sarı ne çok beyaz.

    Tüm modellerde tabii ki böyle değildir. Ama gördüğüm kadarıyla a50'de beyazlar biraz sarımsı. Apple bile becerememiş baksanıza :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: comparative

    Arkadaşlar benim telefonda Xiaomi mi band 3 sürekli bağlı. Fakat Bluetooth kendi kendine kapanıyor ve açılmıyor. Ancak yeniden başlattığım zaman açıldıktan 1-2 gün sonra veya 1-2 saat sonra kapanıyor. Ayarları tek tek kontrol ettim. Bellek boşaltma gibi işlemleri de yaptım. Bu sorunla karşılaşan var mı?
    Eski sayfaları okursanız bir arkadaş çözümünden bahsetmişti diye hatırlıyorum.
  • Arkadaşlar on kameramda tozlar var.. garantiye göndereyim mi?
  • Rocha R kullanıcısına yanıt
    Hocam baktım ama bulamadım
  • Rocha R kullanıcısına yanıt
    Hocam güncellemeden sonra olmaya başladı sanki önceden yoktu böyle sıkıntı. Samsung members a yazdım telefon ayarlarını sıfırlayıp yanlışlıkla dokunma korumasını tekrar açın dedi. İşe yarayacağını sanmıyorum ama yaptım yaptıktan sonra da çıkmışım destek hattından öylece kaldı yine olursa baştan yazacağım
  • uzaylioglan U kullanıcısına yanıt
    dostum burası a50 forumu ben s9 un ekranından bahsetmiyorum ki :)) a50 den bahsedicem tabi benim sari girmediğim a50 zaten
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhsin_cepelli

    Telefonu cebinize ekran bacaginiıza değecek şekilde değil ekran dışarı olacak şekilde koyun başka çözümü yok ekran bacağa deyince açılıyor. Kilit koysanız da bu sefer sürekli ekranı uyandırıyor şarji bitiriyor dediğimi yaparsanız sorun olmaz
    Merhaba. Tr romu son sürüm mü kullanıyorsunuz acaba?
    Konuşurken de ekran açılıyor mu?
    Çift dokunma ile ekran açılması aktifmi?

    Ben tr son sürüme geçince bu problemleri yaşadım.
    Cepte acilmaya gelince : Cift dokunma ile ekran açılma aktif ise, diger arkadaşların da dediği gibi cepte bacaginiza dokundukça açılıyor.
    Yakinlik sensörü düzgün çalışmıyor tr son sürüm de. Konuşurken açılıyor ekran. Bende 2 tane a50 var. Son tr güncellemesi ile ikiside aynı problemlere batti. Odin ile önceki romu kurdum ve şu anda sıkıntım yok şükür




  • quote:

    Orijinalden alıntı: travellerrr

    Hayır, Bir arkadaşın önerdiği gibi kilit ekranında mesajları kapattım, mesaj bildirimi gelmiyor, kilit ekranında gözükmüyor ama açınca yukarda mesaj geldiği belli oluyor. Başka yol var mı henüz bulamadım.
    Uygulama bildirimlerinden mesajları tamamen mi kapattınız?
  • pckobat_78 kullanıcısına yanıt
    Redmi note 7 yi boyutlarından dolayı mı elediniz başka fark görebildiniz mi?
  • BusteID B kullanıcısına yanıt
    Ben direk boyutlardan dolayı eledim. Performans olarak çok bariz fark olacağını sanmıyorum.

    Bu arada bugün asansörde foto cekiyim dedim hic net değil görüntü dış çekimler falan iyi ama az ışık olunca sapıtıyor baya.
    Ve hoparlör gerçekten yakışmamış bu cihaza.
  • 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.