Şimdi Ara

★ General Mobile GM 9 Pro ★ ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı! (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.818
Cevap
89
Favori
320.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt
    Ben gibi sorunlusun sende usta :) ne diyim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pega.sus

    Ben gibi sorunlusun sende usta :) ne diyim
    Değişim için gönderelim. Değişim yapmazlarsa iade isteriz tüketici haklarından.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt
    Ya şimdi hiç vaktim yok inan ki ama yapicam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geekbench sonuçları belki merak edenler olur, ilk sayfaya da koyabilirsiniz
    ★ General Mobile GM 9 Pro ★  ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 aydır gm 9 pro kullanıyorum yaşadığım artı eksileri yazıcam.
    Artıları
    telefonun görünüşü gayet güzel, elde şık duruyor
    ekranı amoled çok iyi bir ekran deneyimi sunuyor. üst segmen telefonlar ile yan yana geldiğinde kesinlikle çok altta kalmıyor
    Video çekimi çok iyi EİS mükemmel çalışıyor çok şaşırdım. Kamera kayıt performansı kesinlikle orta sekmentin üzerinde.Çok memnun kalırsınız
    Fotoğraf konusunda gündüz çekimlerinde sizi kesinlikle üzmez. Hele HDR modunu doğru yerde kullanmayı biliyorsanız. Çektiğiniz fotoğraflardan çok şaşırtan sonuçlar alırsınız. EİS fotoğraf çekerken çalışmıyor o yüzden fotoğraf çekerken sağlam durucaksınız, telefonu kıpırdatmadan fotoğraf çekiceksiniz. Bu telefonda keske OİS olsaydı. Ama bu fiyat sekmentinde hiç bir telefonda yok. Gece çekimlerinde bu fiyattelefonların hepsinde olduğu gibi kaliteli fotoğraflar alamıyorsunuz. Ben gece bu sekmentte sevindiren kamera görmedim daha. Gece çekimi düzgün kamera isteyen 3000 tl fiyat seviyesinden telefon bakıcak.
    Telefonun müzik sesi gayet iyi beni memnunetti. 3,5 mm kulaklık çıkışı var, kutusundan kılaklık çıkıyor kulaklık sesi işimi görüyor hem müzik dinlerken, hem konuşurken sorunsuz. Sadece kulaklığın malzeme kalitesini pek beğenmedim. Ama bu fiyat aralığında kesinliklikle iyi. Burada bir eleştirim var. Kulaklık girişi telefonun sol altında ben bu kullanımı sevmiyorum kulaklıkla telefon kullanırken elimi çok rahatsız ediyor. kulaklık girişini telefonu sol üst girişinde olsa daha iyi olurdu.
    Normal konuşurken telefonu ağzınızdan fazla uzaklaştırırsanız konuşmada sorun yaşayabiliyorsunuz. konuşurken ağzınıza yakın konuşmanız gerekiyor. benim için sorun değil açıkçası.
    Kamera kaydında şöyle bir sorun var forumdada bahsedilmiş, 3-4 mt mesafeden Telefonu tv ye tutup kayıt yaparsanız tv den gelen ses anlaşılmaz derecede sapıtıyor. Ama onun dışında normal video kaydında ses gayet iyi. hatta geçen hafta 10 dk facebook canlı yayını yaptım gayet başarılı.
    kutudan şeffaf kılıf çıkıyor, ben kullanıyor yeterli bir kılıf.
    Ekran gprilla glass 5 bu fiyat sekmentinde gorilla glas 5 anca rüyanızda görürsünüz. 3 defa elimde ciddi düşüş yaşadı hiç bir sorun olmadı. Tabii bu olmuyacağı anlamına gelmez, ama bu fiyatta gorilla glass 5 olmasıda bence çok iyi.
    Fm radyo var sorunsuz çalışıyor. NFC yok, Suya toza dayanıklı değil.
    Şebeke sorunu kesinlikle yaşamadım.gayet güzel memnunum.
    Güncelleme gelmedi bu cihazı alma sebeblerinizden biri android one olması ise, hızlı güncelleme alırım diye bu telefonu alıcaksanız kesinlikle ve kesinlikle bu cihazı almayın güncelleme gelene kadar kanser olur ölürsünüz.
    Telefonun kafada Sar değeri yüksek, yüksek derken kabul edilebilir değerler içinde ama diğer rakiplerine göre yüksek. diğer rakipleride derken çin malı xiaomileri saymıyorumi almayın o telefonları ne olduğu belirsiz. arkalarında Türkiyede ciddi bir firma yok. Garantisi yok. Xiami alan çok insan şebeke sorunu yaşıyor. gidin forumlarına bakın.
    Telefonun pili EFSANE evden dolu pille çıkıyorum, hiç bir kullanım senaryosunda akşam eve %40 altında girmedim. Genelde %50 üzeri pille eve geliyorum MÜTHİŞ pili var.
    Gm servis konusunda sabıkası çok o yüzden alırken bu telefonun servisi ile ilgili çok fazla şikayetler var bunu dikkate alın. Ben bir kere müşteri hizmetleri ile muhatap oldum. Kesinlikle memnun kalmadım. Kurumsallıktan uzak. müşteriyi neredeyse neden aradın der gibiler.
    Genel anlamda bakarsak şu anda 1500 - 1600 tl ye bu cihaz alınabiliyor. ben 1477 tl ye aldım. Bu 1 aylık deneyimimden sonra alırmıyım diye sorarsanız. Alırım kesinlikle alırım. Çünkü bu fiyata alternatifsiz, çin malları telefonlar çok daha kötü kıyaslanmaz.Ben düşünmeden alırım. Tarafsız deneyimlerimi yazdım. yeni alıcak arkadaşların belki işine yarar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: selo078

    Ekran süresi
    Kardeş sen telefonu bi sıfırla istersen ekran süren düşük bende de olmuştu yedek alıp sıfırladım wipe catch yaptım şimdi pil on numara ekran süresi veriyor
    ★ General Mobile GM 9 Pro ★  ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • yutas Y kullanıcısına yanıt
    Bu telefonda en ilgimi çeken ve başarılı bulduğum EiS oldu. Gerçekten süper çalışıyor. Android One platformunda olması, pil performansı kamera performansı gerçekten de güzel. incelemelerin çoğunu izledim çok az hatası var denebilir.
    Kullanıcıların bazılarında kronik tabir edilen hatalar olması hepsinde olacak anlamına gelmiyor, elektronik biraz da şans işi. Başına kötü iş gelen işin peşini bırakmamalı. Sonuç olarak bence şu anki parasını hak eden bir telefon.

    inceleme için teşekkürler.

    Bir sorum olacak.
    Radyo da RDS özelliği varmı (çalan istasyonun yazılı bilgisi, kanal adının görünmesi)
  • yutas Y kullanıcısına yanıt
    Her cümleye katılıyorum.

    Kamerada ois olsa ciddi anlamda efsane bir cihaz olacaktı. Gece performansı için ise (ne olduğunu tam olarak anlayamamış olsam da) Pie güncellemesi ile geleceği söylenen Google kamera olayını bekliyorum.
    Ayrıca günde üç defa şarj ettiğim telefondan buna geçince pil performansı beni daha da etkiledi.

    Umarım alan tüm arkadaşlar sorunsuz sıkıntısız kullanırlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yutas Y kullanıcısına yanıt
    Evet soylediklerinizin çoğuna katılıyorum. Kulaklık girişinin üstte olmasının sezon avantajı hafif yağmurlu havada üste gelecek bir damla suyun başımıza dert açabilecek olmasıdır

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar size bir sorum olcak telefonu yakınımda birisi 4. aylık ikinci el satıyor 1400 civarında, bu telefonun sonraki serilerinde bir düzeltme falan var mı ? Kafama şu mikrofon olayı takıldı videoları da izledim kamera kayıtlarında bile sesi diğerlerine göre az. Bunu benim annem kullanacak o yüzden titizim bu konuda. Şimdi sorum şu arama gelince rastgele telefonu kulağımıza dayayınca ses duruma göre az mı gidiyor karşı tarafa? Yani telefonu kulağa iyi ortalamak mı gerekiyor?
  • Bu ayarları daha önce yapmıştım. Sorunu şimdi çözdüm arkadaşlar: Pil tasarrufu modundayken telefon hiçbir şekilde titremiyor. Ayarlardan çıkarınca titreşim almaya başladım. Bu arada çok teşekkür ederim sizin ilginize de.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luka Modric -- 14 Mart 2019; 14:46:6 >
  • r.yilmaz4545 R kullanıcısına yanıt
    Mikrofon sorunu dediğiniz şey hepsinde aynı. Ahize den ağzımızı 30 cm uzaklastirinca karşı taraf sesi kısık duyuyor. Bu neden bir sorun gibi algılanıyor anlamadım. Video sırasında TV yayını radyo yayını gibi sesleri kısık kayıt ediyor gürültü engelleyici ile ilgili yazılımsal bir olay ama aynı mesafede aynı şiddet ile konuşan bir insanı normal kayıt yapıyor. Bunlar sizce sorunda hepsinde var

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Saydam kullanıcısına yanıt
    Ben şey anlamıştım atıyorum ki kulağa normal çok yapıştırmadan konuşursak ses gitmez, ya da mikrofon kısmını ağıza iyice getirmez isek ses gitmez. Eğer dediğiniz gibi ise sorun yok zaten diğer şeyler fantaziye kaçıyor . Teşekkür ederim cevap için.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pubg tarzı oyunlardaki sıkıntı üzerine aşağıdaki dokunmatik test uygulamasını indirdim

    ★ General Mobile GM 9 Pro ★  ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı!

    İndirdikten sonra aşağıdaki isaretledigim yere basın

    ★ General Mobile GM 9 Pro ★  ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı!

    Sonrasında yan çevirip sol baş parmağınızı yeşilin olduğu tarafa sağ basparmaginizi mavinin olduğu tarafa koyun

    ★ General Mobile GM 9 Pro ★  ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı!

    Daha sonra pubg oynar gibi 10 sn kadar hareketler yapıp parmaklarınızı sabit tutun ve o yeşil yuvarlak ve mavi yuvarlağın sağa sola titredigini hata bazen 1 cm 2 cm kadar yer değiştirdiğini göreceksiniz. Bu sorun gerçekten can sıkıcı ve umarım yazilimsaldir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • r.yilmaz4545 R kullanıcısına yanıt
    Bence 1400 e ikinci el almayın biraz daha verip sıfır alın.
    Zamanında Asus Zenfone 5 kullanırken bir güncelleme ile konuşma sırasında ses gitmeme sorunu bende de olmuştu. yazılımsal olarak bozmuşlardı. Konuşma sırasında ses asıl alt mikrofondan değil üst mikrofondan gidiyordu. Sonra yayınlanan güncelleme ile gidermişlerdi.
    Yazılımsal sorun nedeni ile olduğu için düzeltilir.
  • Saydam kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 30sn kadar parmaklarımla hareket ettirdim hocam hiç kayma olmadı, pubg deki sorun güncelleme ile gitti demişti bir arkadaş dogruysa, sadece pubg ile alakalı olabilir mi acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar rehberi nasıl yedekliyoruz
  • ahmtkrts58 A kullanıcısına yanıt
    Parmaklarınla hareket Edip sabit tutacaksın titremeler oluyor her seferinde değil ama oluyor video bile çektim ben. Güncelleme ile gitti diye de bendim ama sonra tekrar olmaya basladi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hgurbuz50 kullanıcısına yanıt
    Valla 1300 e pazarlik yapıcam acikcasi gidip gorucemde cihazı benimde kafam karışık bu konuda

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: r.yilmaz4545

    Arkadaşlar size bir sorum olcak telefonu yakınımda birisi 4. aylık ikinci el satıyor 1400 civarında, bu telefonun sonraki serilerinde bir düzeltme falan var mı ? Kafama şu mikrofon olayı takıldı videoları da izledim kamera kayıtlarında bile sesi diğerlerine göre az. Bunu benim annem kullanacak o yüzden titizim bu konuda. Şimdi sorum şu arama gelince rastgele telefonu kulağımıza dayayınca ses duruma göre az mı gidiyor karşı tarafa? Yani telefonu kulağa iyi ortalamak mı gerekiyor?
    4 aylık ve 1400 TL istiyor... Fiyat yüksek gibi

    Az biraz daha kat, sıfır al bence de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.