Şimdi Ara

Xiaomi Redmi 5 Plus / Redmi Note 5 Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.690
Cevap
116
Favori
316.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sub182 S kullanıcısına yanıt
    Ben bunu yapıyorum ama dikkate alan yok herkesin derdi globalmi-fiyat ne-band20 ki fiyat ucusa gecti bunuda yazdım alan karlı cıkar diye dolar kısa zamanda 5 tl yi gecicek zira acemi birligi gibi forum :)
  • Telefonu aldığıma pişman oldum 😂😂 Mi8 SE ne güzel cihaz olmuş öyle ya 😅😅😅

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • katin K kullanıcısına yanıt
    Aylar önce konuyu bıraktığımda b20 mevzusuydu tek konuşulan şimdi uğradım yine aynı dava, koca konu hiç oldu bu yüzden, ülke de telefondan önce psikiyatrik destek alması gereken tonla insan olduğunun güzel bir örneği olmuş bu konu , o yüzden hiç boşa yormayın kendinizi..



    Şuraya biri çıkıp misal telefonla ilgili en absürt en saçma şeyi yazsın, en az 40 sayfa tartışırlar eminim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fsh77 kullanıcısına yanıt
    yok arkadas..facebook,ınstagram,cınstagram vs de uzmanlasan kisi; acıp da google ı "ıkı satır okuyayım,bakalım ne fark varmıs,nesı ıyıymıs nesı kotuymus,global ne demekmıs,rom yuklemek nasıl oluyormus,hızlı sarj oluyor muymus,kutuya çinli kardeslerımız hedıye olarak pilav koyuyor muymus,çin lokantasında xiaomi kullananlara indirim var mıymıs,ayrıca nasıl oluyor da oluyormus,sahıden onlarda olabılıyorken bende nıye olmuyormus,olmuyorsa nıye kı lan!!" dese keske...bu kadar tekrar etmekten kurtulacaz vesselam ..
    hangisi uygunj fiyatsa alın geçin hocalar..4.5g sini yemısım,4g vermıyor bızımkıler daha adam gıbı(turktelekom boyle,digerlerını bılemem)..dagda bayırda 3g yeter sanırım..ben her ıkı versıyonu da kullandım..arkadasın global versıyonu aldım,1 haftadır kullanıyorum,fark hıssetmedım..sehır dısında ne olur bılınmez ki ben ıstanbul da bıle 3g kullanıyorum daha stabıl ve verımlı oldugu ıcın..aldırmayın garantısıne ıthalatcısına hede hodosune..hangısı ucuzsa onu alın..ama almadan evvel emın olun cıhazdan once..arastırın bıraz cıhazı ınternette..vıdeoları ızleyın,karsılastırmalara bakın..cogunuzu memnun edecektır..ben memnunum..
    sıze bol sans



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub182 -- 1 Haziran 2018; 12:48:1 >




  • sub182 S kullanıcısına yanıt
    Aynen o yüzden sordum geçen eden varsa görür belki yardımcı olur. Çalışan cihazı bozmayalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EXios kullanıcısına yanıt
    Yok yav, kurabiliyorsan adam gibi resmi yazılımı kur tabi.. :)ugrasma hic bence sahte romla falan..az araştırıp yaparsin kolayca..

  • Cihazin ekran süresi çoğunuzu memnun edecek..fikir olsun..(2dk falan powrbank denemek icin sarj olmustur belki sadece)..denemek icin dunden beri 4g kullandim..3g de daha da iyi oluyor batarya omru..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub182 -- 1 Haziran 2018; 12:58:21 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: zwartevis

    Merhaba, GittiGidiyor cepport'tan aldığım telefonum bugün elime ulaştı henüz 24 saat olmadan, çok memnun oldum. Çin versiyonu telefonum herhangi bir sıkıntı yok şimdilik.



    Sormak istediğim, telefonun arkasında değişik bir font ile Xiaomi Communications Model Mee7 Made in China gibi bir yazı yazıyor mu herkeste? Yazıyorsa sıkıntı yok sadece incelemelerde gördüğümü hatırlamıyorum bir de çirkin duruyor nasıl çıkartırım bunu? :)



    İkinci sorum, telefonu açtım herşey çok iyi kontrol etmem gereken bir şey var mı? Sim kart denemedim sadece henüz.
    benim cihaz direk çinden geldi arkası çince yazılı bir de mee7 var sadece :)

    saygılar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sub182


    Cihazin ekran süresi çoğunuzu memnun edecek..fikir olsun..(2dk falan powrbank denemek icin sarj olmustur belki sadece)..denemek icin dunden beri 4g kullandim..3g de daha da iyi oluyor batarya omru..
    üstad selam tema hangisi yazı tipi ve status bar değişik geldi :)

    ekran süresi maşallah ben artık eskisi gibi verimli kullanamiyorum gün bitmeden bitiyor şarjı

    saygılar




  • Sorun olacagini sanmam..takin karti kullanin..arkadaki yazı herkeste var ayni olmasa da..merak etmeyin sahte degildir cihaz..bu pilavcilar kendi mallarını da kopyalamaya baslarsa o zaman b.ku yedik zaten yine de olmaz mı olur valla
  • burcink kullanıcısına yanıt
    Tema note 7 temasiydi galiba ama ben ozellestiriyorum.. Frankenstein yapiyorum bir nevi temayi,bildirim tarzi ordan,kilit ekrani burdan derken boyle oluyor



    xiaomi font değiştirme diye arat google da bir kac yöntem bulursun font icin..ama stabil degil..yeni tema uygulayınca eski haline donuyor..
    pil ömrü her gun ayni degil bende de..bu aralar oyun oynamıyorum belki ondandir ama..boombeach i yeni kaldirdim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub182 -- 1 Haziran 2018; 13:20:53 >




  • 4X HD kullanıcısına yanıt
    Bendede aynı sorun var ekran kararmiyor kararınca da kulaktan uzaklaşınca acilmiyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende telefonu yeni aldım o bahsettiğiniz yazı bendede var beyaz çok çirkin kazınmış bir yazı yeni partide var eskilerde yok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güldürdün hocam Sahteliğinden değil de tuhafıma gitti. Böyle sahteye can kurban valla on numara beş yıldız cihaz gerçekten. Tam ekran görünüm özelliğine bayıldım sürekli onu kullanıyorum tuşlar hep kapalı valla :)



    @sub182 Hocam valla telefonla ilgili tek sevmediğim şey bu çirkin yazı diyebilirim. Nasıl çıkarsam bilemedim. Tırnakla hafif dokundum çıkacak zorlasam belli ama farklı bir zarar vermek de istemiyorum kasaya. Pamuk ve kolonya geldi aklıma ondan da tırstım daha iki saat oldu sonuçta elime alalı :) bunun dışında tek kelimeyle harika bir alet.





    Yüklerken ki tema seçeneği sundu sınırsız isimli temayı seçtim çok güzel tema ikonlar vs. ince ince yapılmış.



    Bir de telefona çok güzel uygulamalar yüklemiş Xiaomi. Mi Kumanda çok kullanışlı, Samsung Smart TV'ye şak diye bağlandı kumanda kayboldu ya da çok uzakta yaa derdi bitti :) Mi hesabınızı bağlamanızı tavsiye ederim işe yarıyor. Bir de kendi tarayıcısını çok beğendim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • yav kurcalama ıste o yazıyı kalsın sana ne zararı var ki millet ne alacagının derdıne dusmus senın ugrastıgın ıslere bak..heyallaam olmadı kılıf takarsın o yazıyı gormezsın olur bıter
    cıhazda baska pek cok guzel ozellık var..anlattık aralarda..mesela ekranın sonuna kadar ekran goruntusu alma ozellıgı(en asagıya kadar kaydedıyor ekranı,dıbıne kadar ınıyor),baglı btooth kulaklıgın ya da cıhazın sarj sevıyesını gosterıyor bıldırım cubugunda..ayrıca font degıstırmek ısteyenler ıcın pratık bilgi..cıhaz bolge ayarlarını hindistan yapınca temalarda font menusu gelıyor,degıstırebılıyorsunuz..pilavcıların hint fakırlerıne kıyagı olmus bıraz..bir font ıcın hınt vatandaslıgına gecmek ısıme gelmedı benım gercı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub182 -- 1 Haziran 2018; 14:19:26 >




  • 9.5.11 geldi
  • sub182 S kullanıcısına yanıt
    Sonsuz ekran görüntüsünü nasıl alıyoruz hocam? Müsait zamanda konuyu okuyacağım ama şuan fırsatım olmadı henüz.



    Bir de benim ana ekranda Mi Cloud hesabım yok, sadece ayarlarda senkronizasyona girince oradan görebiliyorum. Apk yüklemeye çalıştım onda da var olan uygulamayı güncellemek istiyor musunuz diye sordu, anlamadım bu işi.

    Düzenleme : QuickShortcutMaker denen uygulamayla ekledim Mi Cloud uygulamasını ana ekrana. Bu bulut uygulaması Google Drive gibi değil mi? Bulutta olan dosyaları nasıl göreceğimi bulamadım, sadece ayar yapabiliyorum. Görüntülemek için tarayıcı açıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zwartevis -- 1 Haziran 2018; 14:45:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sub182

    pratık bir bilgi vereyim cihzla ilgili; bilenlar vardır elbet ama benim gibi ilk kez xiaomi kullananlar ıcın faydalı olacaktır..tum ekran goruntusu alma ozellıgı var..bazen whatsapp ya da tarayıcıda ekran goruntusu almamız ıcap edıyor(ya da baska bır uygulamada),ama aldıgımız ekran gorunutusu o anki ekran sınırları iciyle sınırlı oluyor,pirinçsever kardeslerımız kıyak bır ozellık eklemısler kı cok hosuma gıttı benım:
    ekran goruntusu aldıgımızda(3 parmak kaydırma)sag ustte aldıgımız ekran gorunutusu belırır

    burada sol alttakı "kaydır" secenegını tıklarsak ekran gorunutu alma ıslemı o sayfanın sonuna kadar devam edıyor ve sayfada ne var ne yok tek bır ekran goruntusune sıgdırılıyor..


    ben cok begendım ,umarım sızın de ısnıze yarar
    ekran goruntusu kaydırma boyle yapılıyor..mi cloud falan denemedim,ben bulut isine pek girmiyorum..benim datam benim cebimde olmalı,elalemin server ında degil




  • fsh77 kullanıcısına yanıt
    evet..ındırıyorum su an..
  • sub182 S kullanıcısına yanıt
    Çok güzel bilgi hocam teşekkürler

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.