Şimdi Ara

Superonline modemi kullanmadan Turkcell TV+ kutusunu kullanmak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
25
Favori
85.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yok mu yetkin bir babayiğit çözüm sunabilecek 29 kanala mahkum kaldık
  • Bende de bu gün gitti malesef.
  • netgearı erişim noktası yapıp huawei ye başladım tv+ ıda huaweiye bağladım bu kezde kanallar donma yapıyor.. Huaweide uzak erişim kapalı ve Root şifresini değiştirmiştim..VLAN ID ayarlarımız doğru onda sorun yok çünkü huaweidede aynı şekilde duruyor bir güncelleme olmadı. MAC adresinide aynalıyoruz onuda geçtik. cihaz adınıda huawei ile aynı yaptım denedim ondanda sonuç çıkmıyor. Tek aklıma gelen uzak erişime kapalı cihazları engellemeleri. Oynuyorlar bişeylerle ama bakalım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volcano2K -- 14 Ağustos 2018; 10:14:38 >
  • Normal IP verme ve port açma işlemini nasıl yaptınız?
    Yaptığınız işlemi adım adım anlatırsanız çözüme katkısı olabilir.
  • huawei HG255 var bende. Önce internete bağlanma için superonlinedan verilen kullanıcı adı ve şifrenizi bilmeniz lazım çünkü reset atınca onlar silinecek.İşlemin kalanı şöyle; internet bağlantısını kesip modeme reset atıp kullanıcı arayüzüne kullanıcı adı: Root Şifre : fbr_2015_Hua ile giriş yapın. Bakım kısmından uzak erişimi kapatın. Kullanıcılar kısmından Root şifresini de değiştirip internete bağlayın. Artık modemi uzaktan kontrol edemezler ve root şifrenize müdahale edemezler.

    Root ile girdiğiniz için her türlü ayara da ulaşımınız olur. LAN ayarlarında IP TV resetten sonra kapalı geliyor onu tikleyip aktif edip ayarlamak lazım.
  • volcano2K kullanıcısına yanıt
    huawei de statik rota daki butun ayarlari acmaniz lazim yoksa sorun oluyor. Statik rotaya girdiginizde ip tv icin 4 tane rota olurturulmus oldugunu gorursunuz hepsini acin takilmalar duzelir tabi birde port acmayi unutmayin.
  • gctuzak G kullanıcısına yanıt
    dhcp den iptv nin mac adresine bi ip atadim o ip ye gore huaweinin modemindeki statik rotayi ve portu ayarladim ancak iptv kutusunu acinca butun interneti somuruyor hic bir cihaz internete giremiyor oyleki modem arayuzune bile girilmiyor zaten gene 29 kanal geliyor anlamadim huaweideki her seyi yaptim ancak gene olmadi huawei deki root ayarlarini gormek icin opera 12 yi indirin modem arayuzune girin sag tik yapin kaynak kodu deyin acilan pencerede ctfl f ile var g_user yazin 1 i 2 yapin degisiklikleri uygula deyin root ayarlari aktif oluyor ama bazi root menuleri gelmiyor
  • gidince bakarım. VLAN dan zaten 100.100.140.214 ü alıyor ip olarak normal taraftanda klasik 192.168.1. li alıyor. Ama sorunun başka bir yerde olduğu açık..
  • bir bizim memlekette oluyor bunlar çıldırmamak elde değil elin ecnebisi iptvnin kurulumuna kadar herşeyi kendi sitesinde yayınlıyor biz kendi imkanlarımızla buluyoruz ha oda yetmiyor bide türlü türlü zorluklar çıkartıyorlar turkcellde çalışan bir arkadaş yok mu ya niçin bunlar yapılıyor gerçekten mantıklı bir açıklaması var mı merak ediyorum. Taahüt 2019da bitiyor sonra bakalım soracaklar bana geçmek istermisiniz diye acaba hangi yüzle. Getirsinler netgear linksys falan parası neyse verelim. Huwaei markaya bakarmısın 3. dünya ülkelerinde satamadıklar marka routerları bize kakalıyorlar sonra bunu kullanmak zorundasın sebep? bu ucuz ondan daha ucuzu yok bundan ucuzu olsa size o çöpleri verecez çünkü.
  • Bende de dün akşam itibariyle gitti 103/4 ayarı mı değişti acaba bilen biri çıkar umarım da verdikleri aciz modeme muhtaç kalmayız
  • gncyltrk G kullanıcısına yanıt
    Ayar değişmiş olsaydı hiç göstermezdi 29 kanal var sadece bide menu vs kullanamıyoruz. Ama inşallah ayar değişmiştir diğer türlü işimiz zor yani.
  • Bende 29 kanalı da göstermiyor. 5. Adımdan sonra bağlantı hatası veriyor.
  • ben huaweiyi tekrar bağladım. uzaktan yönetimi kapatınca kanallarda donma oldu. kanal değiştiriyorsunuz 10sn sonra kare sayısı düşüp donuyor. Uzak erişimi açınca çat diye geldi. yeni KVKK yasası gereği bu uzak erişimi kapatmaları gerekmiyor mu?

    Talep yazdım adamlara bakalım ne diyecekler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volcano2K -- 15 Ağustos 2018; 10:20:10 >
  • gncyltrk G kullanıcısına yanıt
    Hangi modem var sizde? Bide vlanid 103 priority 4 mü? Bende netgear var fazla ayar yok herşey otomatik 103 e 4 ayarını girince açılıyor ama sadece 29 kanal ve zaten onlarda izlemediğim kanallar yani ntv haberturk cnn fln yok
  • Merlin Firmware’li Asus rt-ac68u var. Bende de iptv ayarı yüzeysel 103/4 seçmek yeterli oluyor(du).
  • Mac adresini kopyalamak falanda bir işe yaramıyor. Zaten değiştirilecek başka pek bir ayarda yok bilen biri gelsede ne yapmamız lazım bilsek umarım yeni vlanidlerle sorun çözülür yoksa iptv yalan olur.
  • VLAN IDler bence doğru zaten tv+ alması gereken 100 lü banttan alıyor ip. sorun başka bişiy şüphem uzak erişimden benim.
  • volcano2K kullanıcısına yanıt
    Ben aradım internet erişiminiz yok dediler internette tam erişim sağlıyorum ama onlar routerı göremiyorlar sistemlerinde yok acaba netgear marka cihazın macini paylaşsam sorun çözülür mü sizce? . Sanırım uzaktan erişimle ilgili bir sorun dediğiniz gibi.
  • Dostlar huawei i uzaktan erisim kapali halde tamamen kendi ayarlarinizla root girisi yaparak resimdeki gibi ayarlarsaniz iptv sorunsuz calisiyor takilma olmadan sikintisiz yalniz ip kutusu icin dhcp den dhcp ip atayip ona gore port yonlendirmesindeki 192 li ipyi yapilandirin ikinci onemli husus igmp proxy ayarinin etkinlestirilmesi ve wan_iptv olarak ayarlanmasi bu ayar olmazsa yayin takilmaya ve sonra yayin kesildi demeye basliyor. Bu arada mru ve mss ayari benim sistemime gore ayarli https://www.sordum.net/7119/baglantimizin-en-iyi-mtu-degerini-bulalim/ bu sitedeki yazilanlari izleyerek sizin icin en uygun mtu modemdeki adina gore mru ve mss ayarini bulabilirsiniz mtu dan 40 cikartirsaniz mss ayarini elde ediyorsunuz. ip tv icin mtu ve mss yi ellemeyin

    Superonline modemi kullanmadan Turkcell TV+  kutusunu kullanmak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajekdo -- 15 Ağustos 2018; 23:41:30 >




  • Bu ayarları diğer routerımızda denemeli.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.