Şimdi Ara

5.000 sıralama ile ilköğretim matematik öğretmenliği yazacağım (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
503
Cevap
35
Favori
54.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DİŞ okumayı da düşünebilirsin bence.
  • Stress sıkinti diyorsun 30 kişilik yeni nesil ogrenci potansiyeli olan siniflarda 40 dakika 4 duvar icinde nasil stressiz duracan dersi sevende var sevmeyende sinif disiplin işi cok zor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten keşke öğretmenliklerin sıralaması 5-10 bin olsa ygs-lys den yetersiz olanlar hep öğretmen oluyorlar bunlar mı eğitecek insanları
  • sefer2468 S kullanıcısına yanıt
    Mümkünse arkadasinizla gorusebilir miyim hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brokenwings kullanıcısına yanıt
    Bu tarz detaylar dusunuldugunde stres kaynağı olmayan bir meslek var mı hocam ? Kaldı ki söylediğiniz durumları sorun edip etmemek benim elimde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğru karar, bende parası fena değil diye bir bölüm tercih etmiştim ataması da kolaydı ama 2.sınıfta bana göre olmadığını anladım bıraktım yapabileceğimi düşündüğüm başka bir bölümü kazandım geçen ay mezun oldum fakat şimdilik işsizim

    Demem o ki her şey para değil arkadaşlar mutlu olmadıktan sonra 100 milyar alsan da zerre değeri yok.

    Gerçi bu duruma düşmemiz eğitim sisteminin berbatlığından kaynaklanıyor, gençlerimiz çocuklarımız hangisi daha kolay atanıyorsa, hangisi daha çok para kazanıyorsa o mesleklere yönlendiriliyor. Halbuki zevk alarak çalışamadıktan sonra bunların hiçbirinin önemi yok.
  • saçmalama puanına yazık edersin. illa öğretmenlik yapmak istiyorsan temel bilimleri yaz koç fizik vs tutar sana hem bursta alırsın
  • Kesinlikle katılıyorum hocam fakat bu durum öğretmenlik mesleğinin şartlarının iyileştirilmesi ile sağlanabilir . Bizim ülkemizde ise bu mesleği resmen bitirmeye yönelik hamleler yapılmakta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilkent temel bilimler düşün derim, hem okurken rahatsın tübitak+okul bursu, hem de okul bittikten sonra. Ailene destek bile olabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlfredBorden kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum size hocam. Maalesef eğitim sistemimiz bizi öyle bir yetiştiriyor ki resmen robotlasiyoruz. Kesinlikle para odaklı dusunmuyorum. Hangi meslekte mutlu olacaksam o mesleği yapmak istiyorum. Umarım siz de bi an önce ise girer ve mutlu bi hayat kurarsiniz kendinize.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • icarefulhowi İ kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle yazmam demiyorum ama dusuk bir ihtimal benim için hocam. İlk mesajimda da yazdığım gibi büyük şehir dusunmuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lys2016tm L kullanıcısına yanıt
    TÜBİTAK+okul bursu seçeneği gerçekten güzel bir seçenek. Aklımı çok fena çeliyor. Şuan arkadaşla onu konuşuyoruz. Kayseride temel bilimler yazmazdim fakat Bilkent dusunduruyor gerçekten. Bilkent matematik mezunu bir tanıdığım var. 2014 mezunu. Onunla gorusecegim bu konuyu kesinlikle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğretmenliğin geleceği yok gibi neden dersen atamalar gittikçe zorlaşıyor.Benim gibi üni. bitirip 2 yıl evde KPSS sıkıntısı yaşamak istemiyorsan yazma.
    Haberin olsun sınavla öğretmen ataması haricinde mülakat ile alım da geldi.
  • Hakkan_Pasha kullanıcısına yanıt
    Bu konuda haklisin hocam . Mülakat olayı olmasaydı kafam karışmazdı aslında, yazar geçerdim. Bu konuyu detaylı olarak arastiracagim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pilotaji detayli anlatirmisiniz hocam rica etsem.Benim bu konudaki dusuncem sevdiginiz bolumu secin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,
    Teog sonrası okul secımı için Ankara-Bahcelievler Anadolu Lisesi hakkında fikirleriniz nedir ?
  • Keşke her insan sevdiği işi yapabilse fakat bir de hayat gerçekleri var. Sizin yerinizde olmak isteyen binlerce insan var. Öğretmenlik sizi kısa vadede memnun edebilir ama 10 yıl sonra hem şimdiki fikirleriniz hem de maddi ihtiyaçlarınız büyük ihtimalle değişecektir. Çok iyi düşünün öyle karar verin. İlerde evlenir yuva kurarsanız öğretmen maaşı sizi açıkta koymaz ama pek rahat bir hayat da yaşatmaz. Kısa vadeli değil uzun vadeli düşünün öyle karar verin.

    Ayrıca pilotaj konusunu da biraz daha detaylı yazmanızı istiyorum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tıp puanıyla öğretmenlik 10 sene sonra saçlarının yarısı dökülmüş diğer yarısı beyazlamış vaziyette, anne babaların 2 çocukla başedemediği yerde 40 çocuğu susturmaya çalışırken ders çıkışı ödediğin kredi yüzünden evime bisikletle mi gitsem diye düşünürken pişmanlığın dibinde bulursun kendini. Umarım konu gerçek değildir.
  • brktmr B kullanıcısına yanıt
    Abimde sizin gibi mimarlığı mühendisliği bir kenara bıraktı babamın istiyorsan 1 sene daha çalış yazma biryer demesini dinlemedi sonuç taşeron olarak haftada 36 saat yılda 1 hafta haftada 1yada 2 gün tatili var. İyi duşünün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brktmr

    Kesinlikle yatay geçiş yap ve o üniversiteden kurtul. Bu sene öğrenci alamiyorlar. Yök yasak koydu. Daha bugün Münir hoca üniversitenin kapanmak üzere olduğunu söyledi bana . Biz bir hata yapıp yazdık o üniversiteyi fakat siz hiç mi haberleri takip etmiyorsunuz ? Çok fazla yatay geçiş yapan var. Daha bugün bir takim belge almak için okula gittiğimde bi pilotaj öğrencisinin yatay geçiş belgelerini hazırlıyorlardı. Elini çabuk tut derim. Bi an önce araştır söylediklerimi.

    Hocam münir hoca ne dedi tam olarak size okul kapansa heralde bizimde bilgimiz olurdu daha fazla ayrıntı verirmisiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.