< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tr_rookie_ -- 9 Nisan 2021; 2:49:5 > |
2 yıl sonra ateist veya deist olacaksın. Kendin para kazanmadiğın sürece söyleme ailene. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tr_rookie_ -- 9 Nisan 2021; 2:49:24 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tr_rookie_ -- 9 Nisan 2021; 2:53:27 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tr_rookie_ -- 9 Nisan 2021; 2:49:39 > |
Zorla olmaz o işler. Zamanında anadolu liseleri sınavı vardı öyle şimdiki gibi her okul anadolu lisesi değildi o okullarda eğitim bile yabancı dildi. Ben kazandım diye zorla kolumdan tutup okula yazdırdılar. Oysa meslek lisesinde veya başka okulda başarılı olabilirdim. İte kaka bitirdim üniversitede kazanamadım. Yıllar sonra kazandık iş işten geçmişti. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tr_rookie_ -- 9 Nisan 2021; 2:49:47 > |
bak dostum ben bizzat imam hatip mezunuyum inan bana sana hayat kurtaracak derecede önemli bir tavsiye veriyorum. ben kendi isteğimle gitmiştim ona rağmen çok pişmanım senin yerinde olsam iyi bir anadolu lisesine geçmeye çalışırım eğer olmuyorsa kesinlikle açık liseye geçmeni öneririm. hocalara 12.sınıf olunca üniversite zina yeri diyip gitmemen için çabalayacaklar resmen inan bana gelecekte çok pişman olacaksın. açık liseye geç derslerine dikkat et 3 yılda bitirebilirsin liseyi senin yerinde olsam böyle yapardım açık lise çok kolay ama bitirdikten sonra geri kalan herşey senin sorumluluğunda olacak. |
2 yıl sonra ateist veya deist olacaksın. Kendin para kazanmadiğın sürece söyleme ailene. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tr_rookie_ -- 9 Nisan 2021; 2:50:1 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tr_rookie_ -- 9 Nisan 2021; 2:50:12 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tr_rookie_ -- 9 Nisan 2021; 2:50:27 > |
Hocalar peki kendileri niye gitmiş? Üniversiteye gidip memur olup devletten maaş alırken iyi. Gitme dediği adama ne vaatleri var? Bu adam ne iş yapacak neyle geçinecek diye sorunca cevap verebilecekler mi? Öyle kuru kuru din olmuyor. Zamanında türlü türlü cemaatçisini, dindarını, dinle ilgisi olmayanları tanıdım. Ortak noktaları hepsi paralı ve güçlü insan seviyor. Çok dindar ama mesleği parası olmayanı kimse takmıyor. |
aynı noktaya bende geldim ne kadar zorluk yaşadığını tahmin edebiliyorum |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tr_rookie_ -- 9 Nisan 2021; 2:50:42 > |
|