yanılıyorsunuz. küçük bir araştırmayla omega-3 ve et yemezsen şu eksikliği olur diyebileceğiniz her şeyin bitkisel besinlerden karşılanabileceğini görebilirsiniz. bunun nedeni yalnızca bitkilerin üretici olması, bütün besinlerin temelinin bitkilerden geliyor olmasıdır |
Hangi bitki bir canlı hücresini oluştura bilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
omega 3 canlı hücresi mi :} vücudun kullandığı yediklerinin yapı taşları olan amino asit, yağ asiti, vitamin, mineral... hayvanlar bunları bitkiler aracılığıyla alıyor |
Palukta var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Insanlar birbirine saygili oldugu surece uzayliyla bire gecinebilirsin. Ben muslumanim hatun evime geliyor kaliyor bazen birkac gun ben ona domuz eti pisirme domuz salami alma demem. Kendim yemiyorum o da bana karismaz. Evimde seccade durur bazen namaz kilarim, hatun onemli gunlerde mum yakar koyar karismam. Gece yatarken o kendi seklinde ellerini birlestirip dua eder ben ellerimi acarak dua ederim. Acik fikirli insan olursaniz mumkun yani. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Onuda yemiyor.Ama patates kizartmasi felan bunlarla arasi var.Ondan herhalde. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
"Bana karışmazsa evlenirim" diyen arkadaşlar kadınları tanımıyorlar. İmzayı attığınız andan itibaren aklınızın ucundan bile geçmeyecek konularda bile dırdır yağmuruna tutulacaksınız, vejetaryen birinin size bu konuda dırdır yapmaması yüzde sıfır ihtimal. |
Eğer bana ayrı yemek hazırlayıp kendisine ayrı yemek hazırlayacaksa evlenirim ama bana kalk kendi yemeğini hazırla diyecekse evlenmem. Ve evet yemek yapmak evde kadının işidir. |
Evde yemeği sen yapacaksan boş ver evlenme. |