Şimdi Ara

Raf Sistemleri - Rafkur

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Rafkur raf sistemleri, depo ve market rafları alanında 20 yılı aşkın tecrübesiyle üretim ve satışlarına devam etmektedir. Günümüz perakende sektöründe yaşanan gelişmeler ve alışveriş merkezlerinin çoğalması ürün satış noktalarının görselliğini ön plana çıkarmaktadır. Buradan hareketle yaptığımız işin ciddiyeti çok önem kazanmaktadır.

    Depo market rafları , mağaza, ev tekstili, züccaciye, ayakkabı, parfümeri, bijuteri, kırtasiye, elektronik, beyaz eşya, cep telefonları, hırdavat, oto aksesuarları, depolama, arşivleme vb. sektörlere pratik, uygun ve çok amaçlı raf sistemlerini geliştirip; fuar standları, teşhir bankoları, müşterilerin istek ve beklentilerine çözüm getirecek farklı ürünlerle alternatif sunmaya devam etmektedir.

    Rafkur olarak amacımız İstanbul Raf Sistemleri konusunda çok büyük yol katetmenin verdiği gururla; Market ekipmanları ve Raf sistemleri sektöründe; Kaliteli, ekonomik, uzun ömürlü, taşıma kapasitesi ve sürekliliği yüksek kullanım kolaylığı sağlayan ürünleriyle, sürdürülebilir karlılık elde ederek, rekabet gücünü artıran, müşteri memnuniyetini ön planda tutan, pazarda bilinen ve tercih edilen bir marka olmaktır.

    Ürünler ve hizmetlerimiz için http://www.rafkur.com.tr/ adresimizi ziyaret ediniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meyado -- 13 Aralık 2019; 11:11:54 >







  • From now on, our brand new buy spotify followers service is up to work. You can be one of the first to try!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.