Şimdi Ara

Modern Warfare 2 oynanirmi? Hilecilerden kurtuldumu? Trophyler kolaymi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Black Ops bütceyi astigi icin (80-90 Tl) Modern Warfare 2 alayim diyorum. Multiplayer daki hile sorunu cözüldümü? (Lütfen bilenler net yanit versin) Hile varsa tek kurus veripte almam. Birde trophyleri kolaymi?

• Cabuk olacak ama Yukari. Isim var.
  • trophy, bunu bilmiyorumda hile yok artık.
  • spec ops ve veteran trophyleri zor.
  • Hileci felan kalmadı .Trophyleride kolay.Veteran da oyunu bitirmesen bile yüde 80 yapabilirsin.
  • mw2 zevkli ama bc2 de alablrsn ucuz oda
  • Ben bile veteranda bitirdim mw2'yi.Casual oyuncu sayılırım FPS'de.Sadece biraz sabır isteyen trophyler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herkese tesekkürler. Ne trophyler kapmisiz elbet bunuda kapariz :) Hileciler yoksa alicam oyunu tesekkürler.
  • Online da durum nasıl oynuyan kaç kişi var toplamda
  • Gerçekten hilecilerden kurtulduğunu öğrendiğim iyi oldu...Black Ops'u pek sevmemiştim...GT5'den sonra saldıralım o zaman MW2'ye konuyu açan arkadaşa da cevap veren arkadaşlarada teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrblack01414 -- 3 Nisan 2011; 23:13:31 >
  • Trophylerini ben de bilmiyorum da hileciler kalktı diyorlardı en son.
  • Hileciler gitmiş demek tozlu rafından indireyim mw2 yi :D
  • Bakin sayemde oyunun hilecilerden kurtuldugunu ögrendiniz :) Saka biryana herkese tesekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Bakin sayemde oyunun hilecilerden kurtuldugunu ögrendiniz :) Saka biryana herkese tesekkürler.

Evet sayende öğrendik eyw.Buda MW2 trophy listesi ben genelde kolay buldum...Multi trophysi yok bi veteran trophyler zorlar...http://www.playstationturk.com/trophy/cod-modern-warfare-2-trophy-listesi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrblack01414 -- 3 Nisan 2011; 23:22:16 >

• mrblack01414: Agam cok sagolasin. Trophyleri banada kolay gözüktü. Arkadaslardan birinin trophy ile uzaktan yakindan ilgisi yok ama Mw2 den platini kapmis. :) Oyunu yarin @profiteer den alicam. Gercekten herkese tavsiye ederim cok iyi bir satici. Ana konusuda mevcut Metronom Elektronik.
  • Soru eklerini ayırmayı bilmeyen birisi hilecilerden yakınıyor
  • zaten black ops yerine mw2 al black ops mw2den önce çıkmış bir oyun gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

nervous breakdown2: Senle ayni seviyeye inmem inemem. Simdi yürü git. Allah bilir Türkce konusmayi bilmiyorsundur. Ne oldugun bile belli degil. BEYLER HiLECi ADAM KUYRUK ACISI VAR. Bu arada kimin fake i oldugunu biliyorum. Adam gibi gel gercek hesabindan konus.

he
  • ben ikisinide oynuyorum re spawn larda mw2 daha iyi yerlere gönderiyor.
    black ops'ta sanki rust haritasında oynuyormuşum gibi hissediyorum.
    ama bence ikiside zevkli oyun.
  • Haci benden duymus olma ama MW2`de Special Ops Trophy Hack var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.