Şimdi Ara

LARA CROFT and the guardian of light (Demo Paylaşım !!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
3.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hemen sag üst köşeden 1 kez "view downloads" a tıklayıp çıkın ve useri silin (yeni user açmanız gerek)

quote:

ID; Realmadrid_35@hotmail.com şifre; laracroft2011

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 25 Eylül 2010; 16:11:12 >

• ooo real madrid güzellik yapmış
  • Teşekkürler Real Madrid Eline sağlık...
  • rep teraziyi tıklıyorum ilacı içindemi emeğine sağlık
  • 5 kişi birleşip full oyunu alsak mı arkadaşlar? 5tl gelir kişi başı ve oyun güzel gerçekten, 5tl deger yani..
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

5 kişi birleşip full oyunu alsak mı arkadaşlar? 5tl gelir kişi başı ve oyun güzel gerçekten, 5tl deger yani..

US Psn den indirdim, turk Psn de oyunu göremedim nerden alıyorsunuz full oyunu...
  • quote:

5 kişi birleşip full oyunu alsak mı arkadaşlar? 5tl gelir kişi başı ve oyun güzel gerçekten, 5tl deger yani..

bilalim beni yaz listeye ben varım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benide listeye yazın. Fakat şöyle bir şeyler duydum yanılıyorsam düzeltin. Bu şekilde oyun almak konsolu ban'layabilirmiş doğrumu? board.Playstation forumlarında bi eleman yazıyordu ban'landı diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcaaltuntas

Benide listeye yazın. Fakat şöyle bir şeyler duydum yanılıyorsam düzeltin. Bu şekilde oyun almak konsolu ban'layabilirmiş doğrumu? board.Playstation forumlarında bi eleman yazıyordu ban'landı diye.

valla bu zamana kadar kaç tane oyunu bu şekilde aldım hiç bir sorun olmadı,bence yok öyle birşey bu sony'ninde işine gelir hiç satmamaktansa bu şekil yinede satılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Origami Killer

rep teraziyi tıklıyorum ilacı içindemi emeğine sağlık

evet ya bu muhabbetlerede bayılıyorum malum sitelerde çok ça geçen diyaloglar he içinde içinde
  • Ne zaman alıyoruz :)
  • Türkçe PSN den alcaz ama kredi kartı yok, ortak çok oyunun demosunda direkt unlock full game var, ordan alcaz
  • Neyse ben dizi izleyeyim bari ara ara sayfayı refresh ederim bi gelişme varmı diye :)
  • Ortaklar; Ben, @Neco ksk, @Origami killer, @M' Shinoda, @haydar ama kredi kartı yok
  • ben arkadaşla alıyorum ortak psn kartı alıyoruz

ama unlock daha gelmemiş dedi

salı günü gelcekmiş sanırım geldimi unlock
  • demonun üzerine gelip üçgene bas, "purchase" var orda
  • quote:

demonun üzerine gelip üçgene bas, "purchase" var orda

Ordan alınmıyor ki hata veriyor, şuan satış yok heralde...
  • Allah Allah, denediniz mi? alınmıyor mu oyun?
  • acaba bu ne işe yarıyo ben gırdım bu hessaptan bır lara crotf bıde nba 2k11 ın demosu vardı ama neden bunu paylasıorsunuz normal storeden ınımyormu bu laracroftun demosu ? zaten caılmıo demo nedense bıseler souyo sadece nba 2k 11 ınkı calıstı onuda ztn ınıdrmısıtm ben
  • demo normal PSN de yok, çalışmıyor mu?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.