Şimdi Ara

Teknik Direktör Adayınız & Yorumunuz -ANA KONU - ANKET (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
2
Favori
3.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Teknik Direktör Adayınız & Yorumunuz -ANA KONU - ANKET


(En Son Oy Tarihi: 14.12.2014)
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PasoBLC


    quote:

    Orijinalden alıntı: Miyendiz Bey

    quote:

    Orijinalden alıntı: PasoBLC

    Hagı temızlık mı yapar ? Dalga mı gecıyorsun sen. Bı hagı belası eksıktı basımıza. Adam geldıgı zaman dolduruyor bos beles romanları basımıza

    Kimmiş o doldurduğu romanlar?

    Dalga mı gecıyosun yoksa galatasaray macı mı ızlemedın ?
    Stancu culıo zapata ?

    Culio ve Zapata'ya rumen demiş ya

    tek çare Daum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yorgun şair

    quote:

    Orijinalden alıntı: rockymarlboro

    quote:

    Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

    Yabancı gelsin Lucescu olmasın , yeni bir italyan uçurur bu takımı .

    del piero tenik direktörlüğe başlamış bence o gelmeli hem futbolculuk kariyeri çok iyi olan bir italyan. aynı mancini gibi.

    iitalyan gelmesin artık

    ona bakarsanız beşiktaşa del boski geldi küme düşüyordu takım adam gitti ispanyayı dünya şampiyonu avrupa şampiyonu yaptı sonra yine dünya şampiyonu olan takımın teknik direktörü Fenerbahçeye geldi yine ispanyol aragones takımı ne hallere dşürdü. bence kariyerli hocadan çok Türkiyeyi bilen ve alışma sürecini çabuk atlatacak hocalara ihtiyacı var Galatasarayın




  • 2.3 milyon garanti para alan ve 1.3 milyonunu peşin alan ve kovulması durumunda 7 milyon euro ödenmesi gereken prandelliyi biraz zor kovar yönetim daha maaşları ödeyemiyor. çaycıları bile işten çıkardılar. prendelli istifa edermi diye zirve yapılacak bugun. italyada prendelliye yakın medya kaynakları son kuruşunu almadan turkıyeden ayrılmayacağını iddia ediyorlar 7 milyon euro iyi para eğer anlaşılmazsa dava açar tazminatı ile alır bu prendelli Galatasaraydan parasını.
  • Arif Erdem yakışır bence..
  • Yilmaz Vural,Safet susic ama ikisini de getirmezler tugayi getirirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hikmet karaman,sergen yalçın
  • Yerli olarak tek isteğim, Ersun Yanal'dı. O nu da kaçırdık

    Abdullah Avcı gelsin ozaman, en azından Selçuk'u görmeyiz daha fazla..
  • Hikmet Karaman bence şuan en ideal isim. Tugay’ın hiçbir tecrübesi yok...

    Ayrıca Prandelli tek gitmesi gereken kişi değil. Takımın yarısınıda çuvala koyup dere kenarına atmak lazım...
  • Senol GUNES
    Yilmaz VURAL
  • Qıral xelçuk ve bilimum çöpleri 18 kadrosunun dışında tutacaksa şayet kim olursa olsun farketmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk olacaksa Abdullah Avcı olsun Selçuk'u keser bizde rahat ederiz

    Bu sene artık beklentim yok işe yaramayan oyuncuları göndersek yeter.
  • hagi.

    2. gelişinde yapılan bana kalırsa tek hatalı transfer zapata idi. culio geldiği günden itibaren her maç takımın en iyisiydi. keza stancu'ya 4.5 milyon euro bonservis ödedik ama devre arasından takımının en golcü oyuncusunu ve gelecek vaad eden bir adamı alıyorsun fiyatının pahalı olması son derece normal değil mi? stancu yerine başkası olamaz mıydı? olabilirdi belki ama kader işte büyük takımlar görmüş pandev'i aldık misal oynamıyor.

    takıma çöp rumenleri topladı diyorlar, yahu çöp olduktan sonra milliyetinin ne önemi var? yönetimin aldırdığı adamlar çok mu kaliteliydi allasen? pino, mustafa sarp, ali turan uzar gider liste kısa kesiyorum ama ben. o dönemin şartlarına göre 4 transfer yaptı hagi. 2'si kazım ve culio kesinlikle çok başarılı oldu. stancu'yu hiç denemedi bile fatih terim. türkiye'de 110 maça çıkmış 54'ünde skora doğrudan katkı yapmış yani 2 maçın birinde. zapata ise bülent tulun'un hediyesi. misimovic olayını genel hatlarıyla hiçbirimiz bilmiyoruz. sonuç olarak o da hagi hanesinde bir eksi.

    peki şimdi rumenler'i topluyor diyorlar. prandelli'nin yaptırdığı 2 transfer de italyan, mancini kalsaydı haberlere göre muhtemelen italyan oyunculara yönelecekti. bu adamlar tanıdıkları oyuncuları getiriyorlar. bundan daha normal ne olabilir ? o dönem drogba'yı getirecek şansın var mıydı yoktu? adam da stancu'yu aldı doğru veya yanlış en azından tanıyor.

    hagi'nin bize kazandırdıklarının yanında bir yıldız ne ki? varsın o olsun da yıldız başkalarının olsun. galatasaray ne zaman kötü hagi orada, galatasaray ne zaman iyi hagi yok. çıkıp ne denilebilir ki bu sözün üstüne? al işte finalist takımın hocası geldi sana ne oldu hiçbir şey. umut veren hiçbir şey yok takımda hiçbir şey.

    hagi çok iyi biri teknik direktör demiyorum, ama diyelim sen konsol oyunu oynuyorsun tamam mı? ve tek vuruşluk canın var rakibin vurursa game over. o sırada kumandayı başkasına veriyorsun ve adamın ölüyor. şimdi gerçekten kaybeden sen misin yoksa o mu? eğer onun iyi mi kötü mü olduğunu anlamak istiyorsan ona hiç hasar almamış adamı ver.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hikmet karaman diyenler var ya inanmıyorum. Camia olarak kafayı yedik sonunda.
  • Tolunay
  • Seçenekleri alıyım,arasından seçeriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kimse forumdaki açılmış konulara bakmadan konular açıyor.

    Takımın başına gelmesini istediğiniz yada istemediğiniz teknik adamları , onlar hakkındaki yorumlarınızı bu konu üzerinden devam ettirmenizi rica ediyorum.


    Teşekkürler
  • Halilhodzic gelsin geldiği gün selçuk burak hamit e tekmeyi basar.
  • kim gelirse gelsin ilk gün burak selçuku kadro dışı bırakıp ocakta gönderemeyecekse hiçbirşey değişmez daha kötüye gider mancini prandelli dönemleri gibi

    şikeci hikmet geleceğine prandelli kalsın bu arada
  • Sinyor Prandelli geldiğinde çok umutluydum ve başarılı olmasını çok istedim. Mancini'de de aynı şeyleri hissetmiştim. Uzun sürede savunmaya çalıştım. Ama savunulacak bir tarafı da kalmadı bir süre sonra, tercihleri bariz yanlış ve oynattığı futbolda hiç bir ilerleme yok aksine geriledi takım. Zaten Albayrak'ın açıklamalarından sonra iş bitmişti, gereksiz biçimde bir kaç gün uzattılar bu süreci. Bundan sonra teşekkür edip vedalaşmak gerekir.

    Sanırım Türk bir teknik adam geçici olarak getirilecek. Yaza doğru Lucescu ismi gündeme gelmeye başlar. Umarım da seneye Lucescu ile çalışırız.

    Sergen ve Halilhodzic isimleri beğenilmiş. Sergen'i Snejder'a olan bakışından dolayı istemem. Herkesten her şeyden önce Sneijder gelir benim için Galatasaray'da. Halilhodzic de Trabzon'da iyi iş çıkardı ama çok dengesiz bir insan ve bence şuanda gereksiz olur. Benim düşündüğüm isim Tugay. Geçici olarak çalışmayı sorun etmeyecek, oyuncuları tanıyan, oyuncular tarafından tanınan, işlerin nasıl döndüğünü bilen biri. Hem Premier ligde uzun yıllar oynadı ve Premier lig seviyesinde idman yaptırırsa iyi olur. Hatta anlaşılırsa Lucescu geldiğinde de yardımcı olarak göreve devam edebilir. Şuan çok iyi bir td getirmenin anlamı yok bu saatten sonra ne kadro planlaması yapabilir ne de kendi sistemini oturtabilir. Bundan sonra yapılması gereken takıma uygun doğru kadroları kurarak oyuncuların bireysel performansına güvenmek.




  • Dua et aradakini görmesinler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.