Şimdi Ara

Sevgilimin erkek arkadaslari(edit geldi) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
135
Cevap
4
Favori
3.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mevzu baya uzadi gitmicek sinemaya ama mevzu sinemadan cikti ayrilma lafi gecti hem ben onu kirdim hemde o beni kirdi hayirlisi olsun ayrildik gibi yarin son kez konusucaz ikimizde cesaret edemiyoruz kiyamiyoruz ayrilmaya tam olarak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzak mesafe ilişkisi dediğin şeyin olur bir yönü yok zaten, altından değilsin sonuçta.
  • Kusura bakma da aynısını sen yapsan hoşuna gider mi? İnceldiği yerden kopsun boşver emin ol o iki erkek kıza bak hem Sevgilisi var hemde bizle rahat rahat takılıyo diye konuşuyolardır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de sevgilisi olan kız arkadaşlarımla sinemaya gittiğim olmuştur ama hepsinin de sevgilisiyle arkadaş ortamında bulunmuşumdur, benden bir yanlış davranış görmeyeceklerini bilirler, ama sen tanımıyorsun izin vermemene ben hak veriyorum ama uzak ilişkilerde güven de önemli, kız sana hiç haber vermeden de gidebilirdi ruhun duymazdı ama haber vermiş, hem tanışmak istesem de tanışamam diyorsun bence bir ortak yol bulun bu böyle olmaz.
  • Bunu burda yazmam belki şerefsizlik olucak ama, uzaktan ilişki olmaz kardeşim. Çok değil 2 hafta önce bi kızla beraber oldum ve sevgilisi vardı başka şehirde, 1 gün sonra ayrıldı sevgilisinden, çocukta bunu baya seviyomuş falan, bende böyle bişey yaptığı için kızın ağzına sıçtım vurdum tekmeyi yüzüne bakmadım. Bu beraber olma konusundada bir suçum varsa sabaha çıkamayım, beni tahrik ede ede baştan çıkardı, en başından beri ilgisi vardı zaten bana karşı, neyse yaşandı bitti. Şimdi ne o çocuk yanında nede ben. Uzaktan ilişki çok zor, 100 kızdan 90'nına güven olmaz, hepsi ayak üstü bin yalan söylerler, o yüzden salla gitsin, bulursun başkasını. Biliyorum canın hiç istemiyor ama yapacak bişey yok, tatlı dille bitirin, isterseniz arkadaş kalın, ara sıra konuşun falan. Yenisini bulunca unutur gidersin zaten bi süre sonra.
  • Sende onlarla sinemaya git
  • Sende kız arkadaşlarınla sinemaya git

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya kardeşim sen onun sevgilisi iken ne demek erkeklerle sinemaya gitmek uzak da olsa yakında sen doğru olanı yapıyorsun bravo kardeşim bırak gitsin bu yüzden inatlasan bi kızdan hayır gelmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 erkekle sinemaya gidiyor ve sen ona hala sevgilim diyorsun
  • yeğen uzaktan ilişki uzaktan eğitim gibidir,çift anadal yapabilir karı kız kısmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen beyler uzaktan ilişki olmaz şayet leyla ile mecnun değilseniz.Olay bu kadar basit.Hocam senin konuna da gelince bi kere ayrılık konusu açılınca yalama yapar ve zora girdikçe bu konu gün yüzüne çıkar.Devam ettikçe bağlanıcaksın.Sana açık açık aklında bitirmeye başla diyorum.Bitirebilicek misin Hayır.Sen bitirebildin mi diye sorarsan Hayır.Bize ne kadar çektirselerde , anamizi ne kadar ağlatsalar da erkeğiz zaaflarimiz zayıf noktalarımız var.Ayrilsaniz 3 gün sonra yazicaksin sonra konusmaya basladiktan sonra yine aynı şeyler.Falan filan.Acı çekiceksin.Artık eskisi gibi olmucak hic bisey.Allah bize kolaylık versin.Amin...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem restleştiniz kısasa kısas
  • Boynuz taktirma la sakin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer o erkeklere karşı gerçekten bir şey isteseydi sana söylemeyip gizli gizli de gayet güzel istediğini yapabilirdi bir de böyle düşün. Kim olsa kıskanır buna bir şey diyemem ama sevdiğin insandan sırf bu yüzden ayrılman üzer seni, iyi düşün yani buradakilerin "o nası gız bırah" demelerini ciddiye alıp gaza gelme. İlişkinizin boyutunu bilmesem de ben bu yüzden ayrılmak istemem sevdiğimden. Seven insan başka bir yol bulur, ayrılmak tek çözüm değildir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 3 yillik sevgilimle yaklasik 1 yildir uzaktan iliski yasiyorum. Öncelikle ne dusunduklerini ne hissettiklerini anlayabiliyorum. Kiz arkadasim uzaga gidince cevresinde hic erkek arkadas birakmadi bunu ben istemedim kendisi boyle iyi olacagini dusundu. Eger kiz arkadasin senin arkandan is cevirecek olsa inan ruhun duymazdi. Durust biriymis soylemis sana sen de haliyle kis.kanmissin ama icini rahatlatmaya calis seni dusunmese zaten boyle bir seyi hic demezdi. Bu konu yuzunden ayrilmaniz biraz basit kacar abi seviyorsan devam et bu yuzden bitirme iliskini ve daha anlayisli davranmaya calis yoksa ikinizde bogulursunuz bu iliskide.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızla erkeğin arkadaşlığı mı olurmuş. başbaşa kaldınmı arkadaşlık falan kalmaz.
  • Grupta ne çok delikanlı varmış.yol ver gitsin falan.çok delikanlıysınız yanıbaşınızda bulursunuz koynunuzdan ayırmazsınız hatununuzu.hem bilmem kaç yüz kilometre ötede sevgili yapıcan hemde yöneticen.boynuna bide sevgilim var tabelası assın tamamdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • At çöpe bro sana kız mı yok önünde yaşayacağın çoook uzun yillar var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gider gelir ruhun duymaz. Yakinlardan bitane bulup sen de keyfine bak bence.
  • Gönderiliyor... kullanıcısına yanıt
    kesin barışma diye birşey yok.belkide kötü niyet yoktur.ha diyelim oldu belki affeder yine mutlu olur.bence gidecekse tanımadığın erkeklerle gerçi tanuıdık erkeklerde riskli çıkabilir ama bence güvenin çok aşırı yoksa ayrıl.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.