Şimdi Ara

BENİM BUNLARDAN EKSİĞİM NE ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
553
Cevap
24
Favori
16.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2 sene önce 1 üniversitenin yaz okuluna gittim lise yaz okuluydu lise sondaydım. 2 haftada 7-8 robertli arkadaş edindim. Bir kızla ise ciddi ilişkim oldu fakat ayrılmak zorunda kaldık. Size bunları niye anlatıyorum şöyle diyeyim, bu çocuklar havalı tipler olabilir ama şunu da bilin kendilerini o kadar geliştirmişler ki.. Her ortama rahatlıkla kültürel sosyal açıdan uyumluluk sağlıyorlar. Robertin seneligi 50-60 milyar arası değişiyor.Para ile girmek söz konusu değil 499-500 puan istiyorlar. Burslu alımı felan yok ayrı bir burs için başvurabiliyorsunuz.
    Lafı uzatmadan söylemek istiyorum. Hayatınıza şükredin. Bulundugunuz lisede üniversite elinizden geleni yapın gerisi elbet gelir..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StereoLove -- 25 Ekim 2014; 11:13:27 >
  • Beğenmediğin hayatın belki başkasının hayalidir.
  • Robert'te okuyorum ve BURS VE-Rİ-YOR. Aldım?! Daha söylenecek ne var? Sen önce puanı al, maddi durumuna gore bursu veriyorlar. Videoyu da izlemedin mi 2 (iki) kere belirtiyorlar bunu?
    Not: Yuh yani bu kadar onyargılı olabildiniz ya bravo.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olm paylaşmayın şöyle videolar meslek lisesi mezunuyum ben.

     BENİM BUNLARDAN EKSİĞİM NE ?
  • Buraya giren ögrenciler baba parasiyla girmiyor, videoda da dedigi gibi hepsi sinavlara girerek kazaniyor burayi yani sadece baba parasi yetmez emin ol. Kafa lazim buralara girebilmek icin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gecmisgecmistir


    quote:

    Orijinalden alıntı: çokta nicimdeydi

    quote:

    Orijinalden alıntı: gecmisgecmistir


    quote:

    Orijinalden alıntı: çokta nicimdeydi

    hayvan niye diyorsun şimdi anlayamadım onların suçu ney paran varsa gidersin bu kadar basit

    hepsi hayvan hepsi.suc bizim soyda zaten.dedem nenem bırakmamış babam okusun.git boyacilik yap 1-2 lira getir diye 10 kilo boya setini takmışlar boynuna.adamda doğru dürüst okuyamadi.lise 3 e kadar zorladı bıraktı.lanet olsun ya soyuma kökenime her seyime

    afrikanın en fakir kabilesinde doğsaydın ya şuanda hergün eve su getirmek için 2 saat yol yürümen gerekseydi?

    şükür ede ede bu hale düştük ya zaten.etmiyorum şükür felan lanet olsun ekmeğine de suyunada.sırf zenginler diye benden kat kat ustun hayat yasiyolarsa ne şükür ederim ne adaletten bahsederim

    Şükür etmek fakirlerin sesini çıkarmaması için oluşturulmuş bir sistemdir. Dindarlığın yüksek olduğu ülkelerle düşük olduğu ülkeler arasındaki yaşam standartları farkı da bu yüzden gelir. Bi tarafta şükür edilir yukardaki arkadaşın afrikada blablabla demesi gibi. Diğerinde insanlar hakkını ararlar.

    İnsanların yaşam standartıda buna göre oluşur. Avrupada ortalama asgari ücret 3000-4000 euro iken türkiyede 350 euro ya şükür edersin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lentus -- 25 Ekim 2014; 11:30:52 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: WoLWeX

    Adam akıllı içindekileri yazdığını sandım taki bu mesajını görene kadar saf csb sin dostum

    abicim bak.ben sorunlu bi dönemden geciyorum
    icimdekileri döktüm.burda gelin bana yardım edin demedim ki.sadece içimden gecenleri döktüm biraz rahatlamak amacıyla.ayrıca zengin olsanda giremezsin diyenler. bu çocukların doğduğu andan beri aldığı eğitimden haberi olan var mi? allah aşkına bunlar hic minibüs kapisina asılmak nedir bilirler mi? bunlar hic lanet devlet okulundaki lanet hocaların egosunu cekmişlermidir ? 1000 kisi okuyorsa 5 bilemedin 6 kişi çıkar.ne kadar küçük görmeye,eziklemeye çalışıyorsunuz ağzım açık kaldı.ya en kötü aileleri bilinçli kültürlü ya.ben doğarken kız sanmışlardı ve kız için elbiseler almışlardı.düşünün yani

    para diyorum dalga geciyorlar
    eğitim istiyorum küfür ediyorlar
    nasıl insansansiniz siz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Herkes eşit doğmaz ama eşlit ölür senin yapman gereken Allah'a şükredip çalışıp kapasitenin ve ilgi alanın olduğu yere girmek konuyu açan arkadaş soyuna falan laf etme geçmişgeçmiştir ona bakarsan bilimadamlarının birçoğu fakir insanlardan çıkıyor.Onlar zeki zengin olabilir ama herşeyde para değil önemli olan maneviyat inanç başarma isteği azim erdemli dürüst bir insan olmaktır.
  • Fakir doğmak senin suçun degil ama fakir ölmek senin suçun - Bill Gates

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şükret.
  • Sen önce bu okula gidebilecek puanı al, ondan sonra ağlarsın. Oraya gidenleri para zoruyla okuyan insanlar sanma.
  • Oraya vereceğim 1 yıllık ücrete gider araba alırım

    Beyaz Türkler dedikleri onlar işte.. Okunmaz orda...
  • gram imreniyorsam adam değilim.
  • güzel bir okul amacı ezberden cok gercek hayat...Sosyal olmayı amaclıyor eger sosyal biri değilsen ve bu tür projelerde yer alamayacaksan zenginsen de girmemelisin
  • ve sonunda gençler sorguladı.. Bu imkanlardan en azından 10da 1i devlet liselerinde sağlanamazmıydı?
  • Bir çok isyan böyle başladı dostum. Kuralı değiştiremezsin, allah onlara torpil yapmış açık ve net seni sevmiyor kimse itiraz etmesin. Şimdi biri çıkar der sende cennete gidersin felan filan hepsi safsata fakirlerin kendini aldatma sanatlarıdır, zengin adam cennetede gider bu dünyayıda cennet gibi yaşar. Açık net.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SakinAdam16

    ve sonunda gençler sorguladı.. Bu imkanlardan en azından 10da 1i devlet liselerinde sağlanamazmıydı?

    gelde bunu burdakilere anlat
    sorgulamak bile yasak sorgulamayacaksin
    sukredeceksin hep sukredeceksin
    ya ekmeğin suyun olmasaydı ? ekmek karnını doyururken tavuğa balığa ne gerek var ? sorgulama şukret hep şükret
    sessiz kal sus şükret
    yemeğini ye şükret

    şükret şükret şükret...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım kusura bakmada senin yaşadığın hayatıda hayal eden onlarca kişi var.En azından evinde internet vardır.Yada bir şekilde net kafeye verecek paran.Bir öğününü bir kuru ekmekle geçirenler var.Otur şükret.Dua ette elindeki imkanlarda gitmesin.Aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz.
  • üzüldüm ya biraz ne bileyim kimse bize "bak böyle bir okul var çalış gir" demedi hep çalışmaya odaklandık ama geleceğinin nereye gideceğini bilmeden nasıl odaklanabilirsin ki? ben liseye geçene kadar sadece galatasaray lisesini bilirdim ama diğer liseleri hiç duymadım 8de sınav bitti diğer liseleri tanıdım birazda iş ailede bitiyor tutup kolundan seni bu liselere götürüp tanıttırmalı "bak eğer çalışırsan iyi puan alırsan bu liselerde okuyabilirsin hayatın daha güzel olur" diyebilirlerdi bunları bilmeden çalışmak bir fayda etmez ki nereye gideceğini bilmiyorsun sonuçta o tür liselere gidip gezerek atmosferinden etkinlenip çalışmak gerekirdi ama iş işten geçti ama şöyle bir gerçekte var çalışan her yere gelir bu yüzden kendinize kızın çalışmadığınız için
  • Hayatın hep iyi yanlarını görüp hayata isyan edeceğine hastanede 5 yaşında belki 10 defa ameliyat olmuş olanlara bak.Olmadı bir engelli okuluna git asla onları küçümsemiyorum çünkü bizde birer engelli adayıyız ama bir onların yaşadığı hayata bak.Ya da acaba bugün bir lokma ekmek yiyecek miyim diye yaşayanlarla 1 saatini geçir.

    Hep aynı hikaye onda Porsche var bende niye yok Lanet Olsun Bu Hayata
    Onda İphone6s var bende niye yok Lanet Olsun Bu Hayata

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.