Şimdi Ara

358. Dönem (Şubat 2015) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları (Formlar eklenmiştir!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.759
Cevap
63
Favori
243.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zykon

    quote:

    Orijinalden alıntı: onur4008

    Olacağını düşünmüyorum hocam, çünkü benim tecilim en son 2012 yılında önlisans diploması ile yaptırmıştım hale devam etmekteydi tecilim açıktan 4 yıllığa tamalayıp sonra şubeye gittim ve lisans diploması ile tecilimi bozdurup şubata gitmek istediğimi söyledim onun netiçesinde bunu verdiler.

    Teşekkürler hocam, yalnız bende tecil bozdurdum ama yinede sorun olmaz heralde ilerde isteeycekleri bir belge değil sanırım...

    ilk belgede sınıflandırma tarihi aynı ise sorun olmaz diye tahmin ediyorum, diğer dönemlerim sayfasını okuduğum kadarıyla tabikide :) 357. kısa dönemlerinki 2 gün sonra açıklanıyor bakalım yerlerine göre bizde tahmin edebiliriz belki nereye gidicez diye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur4008 -- 25 Ekim 2014; 14:22:02 >




  • Bugün sabah askerliğimi tecil için gittim büyükçekmece askerlik şubesine. Kimliğim + Mezuniyet belgemin aslı + 2 tane fotokopisini istediler. 4 tane form doldurdum. İki tanesi askere gitmek istediğime dair dilekçe diğer ikisi anket şeklinde sorular. Ardından aile hekimliğine gittim muayene oldum. Hastalığım olup olmadığını sordu, renk körümüyüm değilmiyim diye baktı ardından steteskop ile dinledi ciğerleri o kadar. Şimdi şube öğle tatilinde ben öğleden sonra muayene raporumu vereceğim ondan sonra kısmetse şubatta askerim.

    Bu arada erken sevk istiyorum diye belirttim ordaki görevli şubatta gidersin zaten dedi ama ben yinede askerlik durum belgesi alıp ASAL Dairesi Başkanlığına dilekçe göndereceğim. İşimi garantiye alayım :) Önlisans tıbbi laboratuvar mezunuyum belki revire falan verirler rahat ederim ^^



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluxe -- 22 Ekim 2014; 12:41:15 >
  • onur4008 O kullanıcısına yanıt
    hocam bu listeden emin misin ? bu gidebileceğimiz yerleri mi gösteriyor yoksa kütükleri bu şehir ve ilçelere bağlı olanlar mı gidecek diyor ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bibbi

    hocam bu listeden emin misin ? bu gidebileceğimiz yerleri mi gösteriyor yoksa kütükleri bu şehir ve ilçelere bağlı olanlar mı gidecek diyor ?


    Hocam asalın kendi sitesinde aldım bu listeyihttp://www.asal.msb.gov.tr/esasicerik_dosyalar/2015%20ŞUBE%20CELP%2013.01.2014.xls
    Benim anladığım kadarı ike bu sekilde yanlış bilgi verdiysem affola.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akadaşlar bazılarında 25.01.2015 yazıyor benim kagıtta 04.02.2015 yazıyor neden ?
  • Şimdi şubeden geliyorum aile hekimliğinde muayene olup evraklarımı görevliye teslim ettim. Erken sevk istiyorum dilekçe vericem dedim dilekçe kalktı burdan seçiyoruz dedi. Şubat seçtirdim. Sonra gidebilirsin dedi. Bana herhangi bir evrak verilmedi. Böyle mi olması gerekiyordu ? Şuan elimde hiç bi kağıt yok. Sadece 15 Ocakta e-devletten öğrenirsin askerliğin nereye çıkacağını dedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluxe -- 22 Ekim 2014; 14:44:58 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sezer.E

    Akadaşlar bazılarında 25.01.2015 yazıyor benim kagıtta 04.02.2015 yazıyor neden ?

    durum karışık beyler sanırım 357. dönem gidince belli olacak tam tarih tahminimce çünkü 25.01.2014 pazar gününe denk geliyor tatil günü :)
    diğer arkadaşlar da sınıflandırma tarihlerini yazarsa sevinirim.

    bluxe hocam hayırlı olsun diyelim ama kağıt vermeleri gerekiyor yani benimle gelen herkese verdiler.

    diğer dönemlerin konularını kontrol ettiğimde acemi ve usta birlikleri ay sonu belli olup celp döneminde gidiliyor 1. grup için geçerli ( yedek subay ve meslekçi olarak gidenler hariç )




  • bende de 25.01.2015 yazıyor.
  • Kağıt olayına bende şaşırdım. Memur tamam falan dedi ben hala bekliyorum sonra kafayı kaldırdı tekrar tamam sizin işiniz bitti dedi. Böyle dumura uğradım bi an başka herhangi bir işlem yok mu dedim yok dedi sonra ben nerden öğrencem şubat çıkıp çıkmadığını diye sordum memurda 15 ocakta askerlik şubeden ve ya e-devletten bak dedi. Şimdi yine mi şubeye gitmem gerekiyor valla yoruldum :D Sülüs için zaten çok bekleyen var. Neyse 30 Kasım erken sevk dilekçesi için sonuş, ben 2 hafta sonra gidip asal'a dilekçe vereceğim durum belgesi istiyorum diyip belgemi alıp asal a göndereyim..
  • Simage yapar mısınız? @onur4008

    @Zykon sizde alıntıyı silerseniz sevinirim. Sayfa yapısını bozuyor beyler :)
  • Arkadaşlar listeyi doldurursanız sevinirim :)
  • İşlemler tamamdır tertip yavaş yavaş şekillendiriyoruz desene :)
  • onur4008 O kullanıcısına yanıt
    Aynen :) Facebook sayfası falan açılacak ama onlarla da pek ilgilenesim yok desem yeridir. Forumdaki konuyla ilgilenmek daha iyi :) Bende yarın gidip başvurumu yapayım bu arada :)
  • Arkadaşlar öncelikle herkeze tekrardan merhaba :) 357. Dönem askerlerden biriyim. Kısmetse yarın 11 De yerlerimi açıklanacak :)

    Daha askere gitmeden sizlere tavsiyem fazla kafanızı bulandırmamanız çünkü herkez birşey soruyor ediyor ve aynı sorular tekrar tekrar soruluyor Buda can sıkıyor emin olun :) ilk zamanlarda bende çok heyecanlıydım ve durumunuzu anlayabiliyorum :)

    Askerlik alışverişini daha yapmadım fakat diğer giden asker arkadaslardan aldığım bilgiler sadece Kişisel Bakım eşyaları almanız Diğerlerini veya eksik kalanları askeriyeden temin veya usta Birliği'ne gidişinizde tamamlayabilirsiniz :)

    Bizim dönem biraz kargaşalı oldu face ve F.d grubu sizler işinize yarayacak bilgileri kapın geride kalan heyecan ve curcunaya bakmayın :)

    Inşallah yerler açıklandıktan ve gittikten sonra size daha iyi yardımcı ve bilgili olacağız inşAllah Allah şimdiden kolaylık versin :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

    Aynen :) Facebook sayfası falan açılacak ama onlarla da pek ilgilenesim yok desem yeridir. Forumdaki konuyla ilgilenmek daha iyi :) Bende yarın gidip başvurumu yapayım bu arada :)

    İsteyen olabilir belki, açıkçası çalıştığım için ben zaten ben ilgilenemem. daha başvuru yapmadın mi demek :) bekliyoruz sana hangi tarihi verecekler acaba.

    uA_ShoW hocam, heyecanla bende bekliyorum valla yerlerinizin açıklanmasını :) İnşallah herkese istediği ve rahat edebildiği yerler çıkar. şimdiden hayırlı teskereler...
  • Dünden beri kafam allak bullak, 2015 ağustosa kadar tecilim var, tecili bozdurup bozdurmamak konusunda kararsızım. Şubatta askerlik için 15 kasıma kadar sürem var ama şu önümüzdeki 2 3 gün içerisinde hatta mümkünse bugün karar vermek istiyorum.
  • onur4008 O kullanıcısına yanıt
    Şimdi gidiyorum hocam basvuruya :) Neler gerekiyordu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki Bana Pele kullanıcısına yanıt
    bil bozdurmaya sadece ehliyetim ile gittim.
  • Sezer.E kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf falan gerekmiyorsa sıkıntı yok o zaman. Nüfustan ikamet adresimi ailemin yanı olarak duzelttirip gideyim şubeye :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onur4008 O kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi biz bu illerden birine mi gideceğiz? Anlamadım ben tam olayı. Yoksa acemilik mi buralarda oluyor?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.