Şimdi Ara

USA PLAYSTATION STORE dan ALIŞVERİŞ NASIL YAPILIR [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.060
Cevap
160
Favori
148.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
112 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Syn7ax

    Hocam Bir şey sormak istiyorum, konu dışı belki ama sayende bir çok şey öğrendik, bildiğini düşünüyorum bunu da.

    Şimdi Benim Plus üyelikli TR psn'im var.

    Aynı zamanda USA psn'ime bahsettiğin metodlarla oyun alacağım.

    Başka bir arkadaşımla oyun takaslamak istiyoruz, daha doğrusu o benim sahip olduğum oyunları oynayabilsin, ben de onunkileri.

    Şimdi o benim USA psn'imi secondary mi kaydedecek, yoksa primary'mi ? Aynı şekilde ben onunkini nasıl kaydececeğim ?

    Umarım karışık olmamıştır sorum.

    Teşekkür Ederim.





    F.Kasap arkadaşın bahsettiği gibi, "birbirinizin hesaplarını kendi konsollarınızda ana hesap yapmalısınız. O senin hesabını , sen onun hesabını ana hesap yap."


    Aslında konunun ilk mesajın her şeyi detaylıca, herkesin anlayacağı şekilde anlattım

    PSN kardeşlikte (PSN ortaklıkta) en iyi yöntem hangisidir.

    Daha öncede bahsettiğim gibi, Playstation 4 sisteminde PSN kardeşlik yapıldığında, kardeşlerden biri mutlaka oyunun alındığı hesaptan oynamak zorunda, Playstation 3 sisteminde böyle bir zorunluluk yok.

    1-) PS4 de en güzel kalıcı kardeşlik = USA PSN x TR PSN şeklinde olanıdır. Yani;

    ALİ'nin PS4'ü

    -Veli' nin TR hesabını ana hesap yapacak
    -Oyunları ise, Veli'nin PS4' üne ana hesap olarak tanıttığı ve doğal olarak kendi PS4' ünde secondary konuma geçen, USA hesabından oynayacak


    VELİ'nin PS4'ü

    -Ali'nin USA hesabını ana hesap tanıtacak
    -Oyunları ise, Ali'nin PS4 ünde ana hesap olarak tanıttığı ve doğal olarak kendi PS4' ünde secondary konumuna geçen TR hesabından oynayacak


    Böylece her ikisi de, hem USA Playstation Store dan, hemde TR Playstation Store dan alınan oyunları oynayabilecekler. Aynı zamanda tek bir hesabın PSN Plus üyesi olması yeterli, her iki PS4 de oyunları online oynayabilir.


    2-) Kardeşlik yapmadan, USA PSN' in avantajlarından yararlanmak isteyenler;

    -İster, oyunları aldıkları USA hesaptan, oyun oynarlar.
    -İster, oyunları aldıkları USA hesabı ana hesap yapıp, TR hesaplarından oyun oynarlar. Böylece, TR hesaptan alınan oyunları da oynarlar, USA hesaptan alınan oyunları da oynarlar.
    -İster, oyunları aldıkları TR hesabı ana hesap yapıp, USA hesaplarından oyun oynarlar. Böylece, USA hesaptan alınan oyunları da oynarlar, TR hesaptan alınan oyunları da oynarlar.








    quote:

    Orijinalden alıntı: freestyler7

    Oyunları indirdikten sonra kendi hesabımızı ana hesap yaparsak oynamaya devam edebiliriz değil mi



    Hayır, sadece kendi hesabından indirdiğin oyunları oynayabilirsin.. Arkadaşının hesabından indirdiğin oyunları oynayamazsın ama arkadaşının hesabını ana hesap yaparsan, hem kendi hesabından indirdiğin oyunları oynayabilirsin, hem arkadaşının hesabından indirdiğin oyunları oynayabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 1 Eylül 2016; 19:17:12 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: regodulaz

    Arkadaşlar merhaba çok yararlı bir konu olmuş. Emeği geçenlere teşekkürler. Size bir sorum var. Ben de tr psn hesap ve plus var ve kutulu fifa 15 var ve ben gta v çıkınca us store'dan almak istiyorum. Konudaki bilgilere göre bir tane us hesap açtım. Şimdi bu hesaptan aldığım gta v'i tr hesapta oynamak için ne yapmam gerekiyor? Ps4 açılınca gelen ekrandan yeni kullanıcıya mı basmalıyım? Teşekkürler.




    Evet yeni kullanıcıyı seç, açılan ekrana yeni aldığın USA PSN hesabını gir ve giriş işleminin sonuna doğru Ana Hesap olsun mu diye bir soru çıkacak, Evet deyip devam et. Bu kadar. (yeni hesabı giriş yaparken, konuk gir diye sorarsa, konuk seçeneğini seçme normal giriş yap)

    Artık USA PSN hesabın PS4' ün de ana hesap ve bu ana hesaptan alınan bütün oyunları, diğer tüm hesaplarında oynayabilirsin.

    Yalnız, FIFA 15' e USA PSN den DLC ci alacaksın. DLC ler TR PSN hesabında çalışır ama coinsler falan işe yaramıyormuş (emin değilim ama öyle okudum. Yani coinsler sadece, FIFA' nın alındığı hesapta işe yarıyormuş, yinede araştır.)

    TR PSN hesabın Plus üyesiyse, USA PSN hesabının plus üyesi olmasına gerek yok,








    quote:

    Orijinalden alıntı: otutsar


    hocam eline saglik , tek tek yazmissin ...

    sana iki sorum var bir zahmet, US psn plus, aylik USD 10, 23 tl eder, burada TR ise 20 tl, dolarin ziplamsindan sonra US den psn plus almak pek cazip gelmiyor. zaten bir yerde okudum sony tr ile birlikte birkac ulkede fiyat artimiina gitmis, sanirim hepsini USD ye karsi ayarladi.

    soruma gelince, bende iki hesap var TR vs US, simdi ben psn plus TR hesabindan alsam, daha sonra oyunlari digital olarak US den alsam her iki hesapta da oynarim degil mi? oyunlara baktim fiyatlar ucurum, 49 dolara oyun var, burada 179 tl psn store da .



    Teşekkür ederim, ben sizler için yazıyorum. Sizler faydalanın, cebinizden fazla para çıkmasın diye yazıyorum. Benim yazdığım yöntemlerle, orta halli bir PS4 oyuncusu, PS4' ün 8 yıllık ömrü boyunca, oyunlara 2000-3000TL daha az harcar. Her ay bir oyun alan adam daha da çok tasarruf eder.

    Şimdi hocam, sen öyle bir şey yazmışsın ki, senin yazdığın cümleyi, kelime oyunu yapan pazarlamacılar dahi yazmaz. Yav, sen PS4' ün ile 1 ay online oyun oynayıp, bir daha hayatın boyunca online oyun oynamayacak mısın? Yani TR PSN' a 20TL verince iş bitecek mi? Bu mudur yani?

    Senin mantığına göre, TR PSN Plus üyeliği Aylık 20TL den yılda 240TL ediyor. USA PSN Plus üyeliği yıllık $60 dan 135TL yapıyor. Eee hani TR PSN Plus üyeliği daha ucuzdu? USA PSN Plus üyeliği neredeyse yarı yarıya daha ucuz. Hani nerede TR PSN Plus üyeliğinin ucuzluğu?

    Hocam lütfen, insanlara bir daha, TR Playstation Store (UK Playstation Store) dan alışverişe yönlendirecek açıklamalarda bulunma? TR Playstation Store' a elini veren kolunu kaptırıyor.

    Saygılar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: carlitoss

    USA psn aldım ps4'e tanımladım. Tr psn alırken farklı e mail kullanmak gerekiyor değil mi? Farklı bir ID falan alıp onu ikinci hesap olarak tanımlayacağım. Bu arada plus kampanyası ve oyun indirimleri gelir diye de Black Friday'i bekleme kararı aldım.



    Evet, bir e-posta hesabı ile bir PSN hesabı alınabiliyor. İkinci bir PSN hesabı almak için, farklı bir e-posta adresi girmeniz gerekiyor.

    Artık, Black Friday indirimlerinde, Sony stüdyolarından çıkan oyunlarda ve plus gibi servislerinde iyi indirimler olacağına umudum yok ama multiplatform oyunlarda kesinlikle çok çılgın indirimler olacaktır. Örneğin; FIFA, Battlefield, AC, vs.

    Çünkü, geçmiş yıllarda Xbox 360 ile kıyasıya bir rekabet vardı ve online oynamak için PSN Plus üyeliği mecburi değildi. Şimdiler de ise, Microsoft' un beceriksizliğinden dolayı, konsol rekabeti sona erdiği için, meydan Sony' e kaldı. Artık böyle Kara Cumalar yaşanır mı bilmiyorum. Sony'nin indirim yapmasını gerektirecek hiç bir nedeni yok, PSN Plus üyeliğini zaten zorunlu olarak alıyoruz, konsol rekabeti de sona erdi. Bakalım bu sene, Christmas dönemi nasıl geçecek, bekleyip göreceğiz. İnşallah Sony üretimi oyunlarda ve plus gibi servislerinde de çılgın indirimler olur.








    quote:

    Orijinalden alıntı: silverygt

    @ilker_xxx

    Öncelikle detaylı anlatımın için teşekkür ederim. Ps4 alalı 1 yıl olacak nerdeyse ve sürekli kutulu oyun aldım/takasladım ama artık seninde belirttiğin üzere başedilebilecek gibi değil. Tabiri caizse gerek Sony TR gerekse spotçular önüne geleni düdüklemek için hazır bekliyorlar. Yazını okuduktan sonra dün kendime bir US psn hesabı açtım ve şuan elimdeki tüm kutulu oyunları satıp, yeni açtığım bu hesap üzerinden alışveriş yapıyor olacağım.

    Belirttiğin kardeşlik yollarında daimi olan bana en çok uyan bu yüzden güvenilir ve oyun kültürü '' Fifa '' dan ibaret olmayan bir kardeş arıyorum. Konuyu okuyup, görüp benim gibi bir arayışta olanlar bana ulaşabilirler mi PM üzerinden yada İlker senin tavsiye edebileceğin varmıdır bir ps4 sahibi ?



    Ali abi (Troçki) tam senin aradığın kişi, çok kral ve net adamdır ama o kolay kolay kimseye güvenmez. Nasıl ikna edersin bilemem. Aynı şehirde yaşıyorsanız, artık yanına gider, bir çayını içer, durumu anlatırsın. PSN Card alma ve USA PSN' e tanıtma işleriyle falan ben ilgileneceğim, sen hiç bir şeye karışmayacaksın abi dersin. Yalnız Ali abi, kendi TR hesabından vazgeçmez.. Yani, oyunları TR PSN hesabından oynar. Bu durumda oyunları USA PSN dan oynayacak olan sen olacaksın.

    @Troçki
    http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=1033623



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 1 Eylül 2016; 19:17:25 >




  • Offgamer dan aldım amazondan daha hızlıydı bence kimlik falan istemediler ama bende direk tel no ile onaylattın tr adresimi girdim ve kod geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali abiye kalbimden gecenleri şöyle detaylica anlattim insallah boyle bir arayisi onunda vardirda sende sevaba ortak olursun :) beklemedeyiz bakalim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: N20


    hazırlanın beyler cuma günü yıllık çekicez :D
    bu black friday, her cumamı geliyo?


    Hayır her Cuma olmuyor, bu seneki Black Friday, 28 Kasım Cuma günü mesai saati ile başlayacak - 30 Kasım Pazar günü 23:59 da bitecek


    Peki bu Black Friday (Kara Cuma) nedir?

    Amerika Birleşik Devletlerin'de, Black Friday, Şükran Günün'den sonra gelen ilk Cuma gününe denir. Mağazalar çok erken saatte açılır ve geç kapanırlar, ve beklenmedik derecede indirimli satış yaparlar. Black Friday resmi bir tatil sayılmaz. Kanada ve Ingıltere'de de Black Frıday günü vardır, ve Amazon gibi internet üzerinde iş yapan çeşitli şirketler de indirimli satış yaparlar. Son yedi yıl içinde, bu günde indirim yapan şirketlerin karları sürekli artmıştır.

    Bu alışveriş gününe tarihte ilk defa 1961 yılında gazetelerde Black Friday olarak bahsedilmiştir. O günde, Philadelphia'da, alışverişten dolayı oluşan yoğun trafik ve zorluklar nedeniyle bu isim verilmiştir. Son yıllarda, bu gün, hem insanlar hem de mağazalar için olumlu şekilde karşılanmaktadır. Walmart gibi ünlü mağazalar her yıl, kapılarını müşterilerine daha erken açmaktadırlar, ve işçilerin mesaisi daha yoğun geçmektedir.

    Son yıllarda, mağazalarda, Black Friday gününde, aşırı kalabalıktan dolayı kaza oranı artmıştır. Örneğin, alışverişte kullanılan arabalar müşterilere ya da çalışanlara çarpıp, yaralanmalarına sebep olmaktadır. Örneğin, 2006 yılında, ABD'nin Columbus, Ohio şehrindeki asi Wal-Mart müşterileri, kapılar açılır açılmaz içeri taşıp, çalışanların mallara çarpıp, yaralanmalara sebep olmuşlardı. 2008'de ise, ABD'nin Valley Stream, New York şehrindeki sabah 5'deki açılışını bekleyen müşteriler, kapılar açılır açılmaz içeri girip, hem kapıyı kırdılar, hem de 34 yaşındaki bir çalışanı ezip, ölümüne sebep oldular. Müşteriler bu çalışanın başına gelen üzücü olaydan hiç şuçlu hissetmedikleri gözlemlenmiştir. 2010 yılında, Buffalo, New York'ta da Target mağazasında benzer bir olay olmuştur. Bazı müşteriler, uzun kuyruklara aradan girmeye kalkışıp, başka müşterileri tehdıt etmişlerdir. 2010 yılında, ABD'nin Madison, Wisconsin şehrindeki bir kadın, Toys 'R' Us mağazasında kuyruklara aradan girip itiraz edenleri vurmakla tehdit ettiği için tutuklandı. 2012'de ise, ABD'nin Tallahassee, Florida şehrinde, Wal-Mart'ın park yerinde, iki kişi park etme meselesinden dolayı vuruldu. Black Friday günündeki şiddete rağmen, bu gün ABD'de çok meşhurdur.

    Kaynak:http://tr.wikipedia.org/wiki/Black_Friday_(al%C4%B1%C5%9Fveri%C5%9F)








    quote:

    Orijinalden alıntı: ajdarvevo

    Off gamer amazonla uğraşmaktan daha kolay ve 1 dolar komisyon alıyor sadece ve paypal destekli



    offgamer, $100 lık PSN Card' ı Amazondan daha ucuza satıyor. Amazon efendi $100 lık PSN CARD' ı $99,99 a satıyor. Offgamers ise $100 lık PSN Card' ı (USD50 PSN Card x 2 ($50x2) Bundle Promotion' u) $98,99 a satıyor.

    http://www.offgamers.com/playstation-network/playstation-network-card-us/playstation-network-card-us-c-4999-5329-5330.ogm


    offgamer, PLAYSTATION NETWORK CARD (PSN GIFT CARD) da kalitenin adresi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 1 Eylül 2016; 19:17:40 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ercanerten

    Ben bu olayı hala tam olarak anlayamadım. Şimdi benim TR PSN Plus üyeliğim var. Yeni bir hesap USA PSN hesabı açıyorum ve Primary olarak kalıyor (çünkü ben öyle olmasını istiyorum.)

    NBA, GTA, Shadow of Mordor vs. oyunları US PSN'den
    Türkçe çıkan Drive Club vs. oyunları da ya TR PSN'den ya da kutulu almayı planlıyorum

    Sorum şu: Bu şartlar altında illegal bir iş yapmış olur muyum? Ban yer miyim?

    Bir de US PSN'den aldığım atıyorum NBA 2K15'i TR Plus hesabımdan online oynayabilir miyim?



    Bir oyunu 2 adet playstation' a indirmek Sony' nin sağlamış olduğu bir hizmet, çünkü bir kişinin 2 playstation' ı varsa, aynı oyunu bir daha almasını istemiyor. Tıpkı Android, IOS ve Windows dünyasında olduğu gibi. Örneğin, windows lu telefonunuza aldığınız bir uygulamayı, windowslu tablet ve bilgisayarınız da da tekrar almadan kullanabiliyorsunuz. Sony de Playstation da bu esnekliği sunuyor.

    Sony diyor ki, iki playstation'ın varsa, aynı oyunu ve plus üyeliğini iki kez almana gerek yok diyor yada Playstation bozulursa, oyunlara verdiğin para boşa gitmesin, oyunları en azından bir Playstation' a daha indirme hakkın olsun diyor. Bunun için, hesap banlama diye bir şey yok, sakın kulak asma. Adam açık açık yazmış, evinde iki playstation kullanıyorsan, aynı oyunu ve plus üyeliğini iki kere satın almana gerek yok veya playstation' ın birini evinde diğerini iş yerinde kullanıyorsa, aynı oyunu ve plus üyeliğini iki kere satın almana gerek yok veya playstation' ın birini evinde diğerini ikinci evinde (yazlık, karavan, vip araç, yat, uçak, vs. gibi) kullanıyorsan, aynı oyunu ve plus üyeliğini iki kere satın almana gerek yok veya Playstation' ın bozuldu yeni Playstation aldın, aynı oyunu ve plus üyeliğini iki kere satın almana gerek yok, yeni playstation' ına indirebilirsin diyor.

    Bizde bu hakkı, PSN kardeşlik (PSN ortaklık) için kullanıyorsun. Dünyada bunu tespit edebilecek bir sitem yok, zaten adam açık açık belirtmiş, iki tane Playstation' ın da kullanabilirsin diye, kimle, nasıl, ne şekilde kullandığımı tespit edemez. Belki diğer Playstationım dan evin diğer odasında, ikinci bir IP den kardeşim oynuyor. Olamaz mı? Zaten, oyunların alındığı hesap, iki playstation da aynı anda açılınca, ilk açılan psn den düşüyor. Demek ki ikisi de aynı anda bağlanamıyor. Eee nasıl tespit edilecek. Biz ne yapıyoruz, ortaklardan biri oyunun alındığı hesaptan, oyunu indirmeyi başlattık sonra, bir daha yeni oyun alana kadar o hesaba girmiyor ki zaten, kendi hesabından oynuyor.

    Hesapları banlıyorlar diye bir şey yok arkadaşlar, Sony' nin kendisinin sunduğu bu tür bir hizmetten dolayı, banlama olamazda zaten, tespit dahi edemezler.







    quote:

    Orijinalden alıntı: erenkurban23

    Benim paypal kartim var bunu usa psn hesabima aktif etsem icine para yuklesem direk alabilir miyim psn storedan bir de paypal dolar kurunu nerden ogreniyoruz



    USA PSN' in Paypal ödeme seçeneği tıpkı kredi kartı ödeme seçeneği gibi, sadece ABD içine hizmet veriyor. Ben, USA PSN' e paypal ile ödeme yapamadım. "Bu ödeme şeklini bulunduğunuz bölgeden yapamazsınız" diye Amerika Sony den e-posta geldi.

    Zaten PSN' in ödeme sistemlerini oldum olası sevemedim. TR PSN de de kredi kartımla, bir kere bile zahmetsiz alışveriş yaptığımı hatırlamıyorum. PSN den ödeme yapana kadar, başka sitelerden bir çok kez PSN Card alıp, tanımlayabiliyorum. PSN in ödeme sistemlerini kullanmaya hiç gerek yok. Antik çaplardan kalma

    Zaten, hackleye hackleye delik deşik ettiler. Kredi kartımı PSN' e tanıtmak mı, bir daha asla, aman aman kalsın. PSN Card en güvenlisi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 1 Eylül 2016; 19:17:53 >




  • Off gamerden bi,50 dolarlık daha alacağım sorun olmazsa herkese onereceğim aldığı 1 dolar komisyon helal olsun başka siteler 8-9 dolar alıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bugragursoy

    Nimet gibi konu. Allah açandan razı olsun.



    Allah sizlerden de razı olsun. Ben sizler için yazıyorum. Sizler faydalanın, cebinizden fazla para çıkmasın diye yazıyorum. Benim yazdığım yöntemlerle, orta halli bir PS4 oyuncusu, PS4' ün ~8 yıllık ömrü boyunca, oyunlara 2000-3000TL daha az harcar.

    Yalnız sorulara her daim cevap yazamıyorum. Vakit buldukça yazıyorum. Bu yüzden biraz birikiyorlar ve iki iki alıntı yaparak yazıyorum. İdare edin artık







    quote:

    Orijinalden alıntı: ayhan_eee

    Arkadaşlar bu 100Dolara 15 dolar olayı hakkında soracam.Ben 50$ ödeyip bir yıllık plus aldım amazondan.Aktive etim hesaba.Sonra da 60$ ödeyerek FİFA15 aldım.Totalde 110$ ödedim.Bana 15$ gelecek mi? Gelirse ne zaman gelir? Aklıma takılan konu amazon kartları geçerli mi ve PLUS Kodu para olarak sayılır mı?
    Var mı net bilgi? Alma hakkım varsa bekleyip GTA5 için kullanıcam.Yoksa GTA5 alıp kodu alacam da


    quote:

    Orijinalden alıntı: ayhan_eee

    Sıimdi sıkıntı şu. Ben PLUS ı kod olarak aldım.Yani hesaba 50$ atıp onu harcamadım.50$ lık kod alıp onu aktifleştirdiğimde 1 yıllık plus geldi. Ek olarak 60$ cüzdana attım.Oradan da FİFA15 aldım. PLUS kısmını ondan soruyorum özelikle. Geçer mi ki?

    Diğer yandan 15$ ne zamana gelecekti?



    PSN Plus üyeliğini PSN dışında bir siteden PSN Plus Card olarak aldığınız için, USA PSN de ki $100 alışverişe $15 iade kampanyasından yararlanamayacaksınız. PSN Plus üyeliğini PSN Plus Card olarak almayı kim öğretti sizlere anlamıyorum, bu konuya ilgili sayfalarca yazdım ama bir kere bile PSN dışında bir marketten Plus üyeliği alın demedim.. Plus üyeliğini PSN dışında marketlerden PSN Plus Card (redeem code) olarak almayın, almayın, almayın. Doğrudan PSN' in kendisinden alın. Böylece, PSN' in zaman zaman çıkan kampanyalarından da yararlanma fırsatı yakalarsınız. Ha, alışveriş yaptığınız markette özel bir indirim vardır, tutarı tamamlamak için alırsınız o ayı ama onun dışında almanın hiç bir mantığı yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 1 Eylül 2016; 19:18:08 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ajdarvevo

    Off gamerden bi,50 dolarlık daha alacağım sorun olmazsa herkese onereceğim aldığı 1 dolar komisyon helal olsun başka siteler 8-9 dolar alıyor

    Offgamers dan $100 lık PSN Card alın. Çünkü, USD50 PSN Card x 2 ($50x2) Bundle Promotion' u $98,99 a satıyor. Böylece $1 komisyonda vermemiş olacaksınız.

    Aşağıda ki linkte en üsteki paket.

    http://www.offgamers.com/playstation-network/playstation-network-card-us/playstation-network-card-us-c-4999-5329-5330.ogm


    Ya zaten, TR PS Store (UK PS Store) da ki oyun fiyatlarıyla karşılaştırınca, bu komisyonlar devede kulak kalıyor.. $8 - $9 komisyon alana da helali hoş olsun. Hele ki kardeşlikle alınıyorsa, komisyonun yarısı ödeniyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 1 Eylül 2016; 19:18:19 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerim35

    Peki dostum bu primary secondary olayı nedir? ds4 yöntemi falan filan hep duydum ama hiç bilgim yok.



    Dostum aradığın cevapları aşağıda ki konuda bulabilirsin. I-C-O (Murat) arkadaşımız, bu konuda yardımcı olacaktır. Yine takıldığın yer olursa bana sorabilirsin.

    PS4 PSN Kardeşliği Rehberi. (Primary-Secondary Hesap, DS4 Yöntemi)
    http://forum.donanimhaber.com/m_88802846/tm.htm








    quote:

    Orijinalden alıntı: ercanerten

    Tam olarak kavramak için soruyorum. Şu anda TR PSN Plus hesabım var (3aylık) ve bir tane de US hesap açtım. TR Ana hesap, US de ikincil hesap.

    US Hesaptan NBA 2K15 TR hesaptan da Drive Club alacağım.

    Plus Hesabım TR iken US hesaptan aldığım oyunları (2K15 vs.) TR hesabımla online oynayabiliyorum sanırım bunda sorun yok.

    Şimdi şöyle bir şey yaptık diyelim. TR Plus hesabım bitince US Plus aldım ve US hesabını ana hesap yaptım.

    1- TR Plus'tan aldığım Drive Club Fifa 15 vs. oyunları Plus hesabım US olsa bile TR hesabımdan online oynayabilir miyim?
    2- Yine US Plus'tan aldığım ve alacağım oyunları yine TR ikincil hesaptan online oynayabilir miyim?
    3- Plus hesabım US iken Türkçe çıkacak oyunları kutulu alıp yine TR hesabımdan online oynayabilir miyim?

    Ya da plus hesabı TR'den almaya devam edip oyunları ya kutulu ya da US PSN'den alırsam yine TR hesabımla online oynamaya devam edebilir miyim?

    Sorduğum soruları ben bile tam olarak anlayamadım. Şimdiden teşekkürler.



    1-) Evet oynarsın, PS4' ünde ki Ana hesap Plus olursa, diğer tüm secondary hesaplar, plus üyesi gibi online oyunlara girebiliyor. Bu diğer hesaplar sadece, kayıt dosyalarınızın yüklendiği bulut hizmetinden yararlanamıyor. Onunda çözümü çok kolay, 5-10 saniye vakit ayırıp, USB belleğe gönderebilirsiniz. Sonra bilgisayarınızda saklarsınız. Oyunların online modunun kayıt bilgileri zaten, oyun şirketinin sunucularında saklanıyor. Siz yedeklemek isterseniz, sadece single oyunların save dosyalarını yedeklersiniz. Oda çok mühim değil zaten. Bir single oyunu oynarken, PS4 üm bozulursa, tekrar PS4 alır, o single oyuna yeniden başlarım.

    2-) Evet oynarsın. 1 numarada yazdıklarımın aynısı geçerli

    3-) Evet oynarsın. 1 numarada yazdıklarımın aynısı geçerli

    4-) Evet devam edebilirsin. 1 numarada yazdıklarımın aynısı geçerli


    Yani işin özü, ya PS4 ün de ki ana hesabın plus hesabı olacak, böylece diğer tüm secondary hesaplarından online oyun oynarsın, yada, ana hesabın plus olmasa bile, oyunları oynadığın hesap plus olacak. Fakat, sadece bu hesaptan online oyun oynarsın ama oyunları ana hesabından almaya devam edebilirsin ve oyunları oynadığın hesap, plus olduğu için, save dosyalarının yedeklendiği psn bulut depolama hizmetinden faydalanabilir.


    ÇOK ÖNELİ UYARI: USA PSN hesabımdan aldığım oyunlardan sıkılınca, bu USA PSN hesabımı satarım yada takas yaparım, sonra bir daha USA PSN hesabı alır yeni oyunlar alırım diyorsan, o zaman USA PSN hesabını Plus üyesi yapma, oyunları oynadığın hesabı Plus üyesi yap. Yani, oyunları oynadığın hesap TR PSN hesabıysa, TR PSN hesabın Plus üyesi olsun.. Aksi taktirde, USA PSN hesabını satarken, Plus üyeliğin de hesapla birlikte gider ama yok ben hesap falan satmıyorum, arşiv yapıyorum veya PSN kardeşlikle iki kişi ortak alıyoruz dersen. Tabi ki de USA PSN hesabın Plus üyesi olsun. Çünkü, USA PSN de Plus üyelerine özel ciddi indirimler oluyor.

    Yani, PSN hesabı al sat veya takas yapan birisiysen, satacağın bir hesaba, boştan yere PSN Plus üyeliği alma



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 1 Eylül 2016; 19:18:33 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: rdm

    Dostum, eline emeğine sağlık. Benim gibi bir çok kişiye ucuza nasıl oyun oynanır çok iyi anlatmışsın. Herkes adına teşekkür ederim güzel kardeşim



    Teşekkür ederim, ben sizler için yazıyorum. Sizler faydalanın, cebinizden fazla para çıkmasın diye yazıyorum. Benim yazdığım yöntemlerle, orta halli bir PS4 oyuncusu, PS4' ün ~8 yıllık ömrü boyunca, oyunlara 2000-3000TL daha az harcar. Her ay bir oyun alan adam daha da çok tasarruf eder.








    quote:

    Orijinalden alıntı: Vaudeville

    Arkadaşlar merhaba.

    Şunu merak ediyorum, yardımcı olabilen olursa memnun olurum:
    US PSN için bir hesap açıp o hesaptan oyun alsam, sorunsuzca TR PSN'imde oynayabilir miyim? Online olma gerekliliği falan filan tarzı şeylerle karşılaşır mıyım?
    Daha da önemlisi:
    TR PSN'in süresi bitince US PSN'e plus alırsam, TR PSN ile misalen GTA V'te açtığım karakteri US PSN'de de kullanabilir miyim? Çünkü TR PSN'in süresi bitince US PSN almayı planlıyorum. Xbox 360'tan gelen karakterimi ona göre aktaracağım.



    1-) Evet oynayabilirsin. Oyunları aldığın USA PSN' i ana hesap yaparsan, bu hesaptan aldığın bütün oyunları, TR PSN inden oynayabilirsin. Artı, TR PSN den aldığın oyunları da oynayabilirsin. Tabi online oyun oynamak için, ya ana hesabın yada oyunları oynadığın TR PSN hesabının PSN Plus üyesi olması gerekiyor. İkisinden bir tanesinin Plus üyesi olması yeterli.


    2-) Normal de oyunlardaki karakterlerinizi, hesaptan hesaba aktarma diye bir şey yok ama yapımcı firma Rockstar, aktarma gibi özel bir hizmet sunuyorsa bilemem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 1 Eylül 2016; 19:18:44 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilker_xxx

    quote:

    Orijinalden alıntı: bugragursoy

    Nimet gibi konu. Allah açandan razı olsun.



    Allah sizlerden de razı olsun. Ben sizler için yazıyorum. Sizler faydalanın, cebinizden fazla para çıkmasın diye yazıyorum. Benim yazdığım yöntemlerle, orta halli bir PS4 oyuncusu, PS4' ün ~8 yıllık ömrü boyunca, oyunlara 2000-3000TL daha az harcar.

    Yalnız sorulara her daim cevap yazamıyorum. Vakit buldukça yazıyorum. Bu yüzden biraz birikiyorlar ve iki iki alıntı yaparak yazıyorum. İdare edin artık







    quote:

    Orijinalden alıntı: ayhan_eee

    Arkadaşlar bu 100Dolara 15 dolar olayı hakkında soracam.Ben 50$ ödeyip bir yıllık plus aldım amazondan.Aktive etim hesaba.Sonra da 60$ ödeyerek FİFA15 aldım.Totalde 110$ ödedim.Bana 15$ gelecek mi? Gelirse ne zaman gelir? Aklıma takılan konu amazon kartları geçerli mi ve PLUS Kodu para olarak sayılır mı?
    Var mı net bilgi? Alma hakkım varsa bekleyip GTA5 için kullanıcam.Yoksa GTA5 alıp kodu alacam da


    quote:

    Orijinalden alıntı: ayhan_eee

    Sıimdi sıkıntı şu. Ben PLUS ı kod olarak aldım.Yani hesaba 50$ atıp onu harcamadım.50$ lık kod alıp onu aktifleştirdiğimde 1 yıllık plus geldi. Ek olarak 60$ cüzdana attım.Oradan da FİFA15 aldım. PLUS kısmını ondan soruyorum özelikle. Geçer mi ki?

    Diğer yandan 15$ ne zamana gelecekti?



    PSN Plus üyeliğini PSN dışında bir siteden PSN Plus Card olarak aldığınız için, USA PSN de ki $100 alışverişe $15 iade kampanyasından yararlanamayacaksınız. PSN Plus üyeliğini PSN Plus Card olarak almayı kim öğretti sizlere anlamıyorum, bu konuya ilgili sayfalarca yazdım ama bir kere bile PSN dışında bir marketten Plus üyeliği alın demedim. Plus üyeliğini PSN dışında marketlerden PSN Plus Card (redeem code) olarak almayın, almayın, almayın. Doğrudan PSN' in kendisinden alın. Böylece, PSN' in zaman zaman çıkan kampanyalarından da yararlanma fırsatı yakalarsınız. Ha, alışveriş yaptığınız markette özel bir indirim vardır, tutarı tamamlamak için alırsınız o ayı ama onun dışında almanın hiç bir mantığı yok.




    Kimse öğretmedi. Birşeyi yapabilmek için birinin bana birşey öğretmesine gerek yok. Ben baktım o daha prtatik geldi bana. O şekilde almış bulundum.Öbür türlü alsaydım 15$ ı GTA5 alırken kullanacaktım.Şimdi GTA alıcam.Gelecek 15$'ı başka bir oyunu inidirmden alırken kullanıcam.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilker_xxx

    quote:

    Orijinalden alıntı: ajdarvevo

    Off gamerden bi,50 dolarlık daha alacağım sorun olmazsa herkese onereceğim aldığı 1 dolar komisyon helal olsun başka siteler 8-9 dolar alıyor

    Offgamers dan $100 lık PSN Card alın. Çünkü, USD50 PSN Card x 2 ($50x2) Bundle Promotion' u $98,99 a satıyor. Böylece $1 komisyonda vermemiş olacaksınız.

    Aşağıda ki linkte en üsteki paket.

    http://www.offgamers.com/playstation-network/playstation-network-card-us/playstation-network-card-us-c-4999-5329-5330.ogm


    Ya zaten, TR PS Store (UK PS Store) da ki oyun fiyatlarıyla karşılaştırınca, bu komisyonlar devede kulak kalıyor. $8 - $9 komisyon alana da helali hoş olsun. Hele ki kardeşlikle alınıyorsa, komisyonun yarısı ödeniyor.




    101.75 $ tutuyor karışıklık olmasın kredi kartı bölümüne gelince ekliyorlar.Şöyle yaziyim aldıkları komisyonu

    10$ lık kart>>>$0.57
    20$ lı kart>>> $0.82
    50$ lık kart>>> $1.57
    50x2$ lık kart>>> $2.76

    3 aylık plus >>> $0.72
    12 aylık plus >>>$1.51

    sitede puan olayıda var her alışverişinizde size jeton veriyor. 50,000 olunca aktif oluyor.




  • Keşke bana sorsaydınız. "Plus üyeliğini gift card olarak alayım mı?" diye, ben size hemen handikabını söylerdim. Neyse sorun değil, bir alışveriş daha yapar, bir sonraki oyununuzda $15 lık hedi kodu kullanırsınız. Yalnız bu kodun, son kullanma tarihi var, 5 Aralık 2014 son tarih. 7 Kasım da redeem code olarak e-posta gelecekmiş

    Saygılar.
  • Aynen o şekilde yapıcam.Son kullanma tariinin de farkındayına göre harcama yapıcam bakalım
  • Beyler 1 hafta önce aldım ps4. tr psn ile girdim ps4 dünyasına. Bazı soru işaretlerim var bilgili arkadaşlarımızın yardımını bekliyorum .

    - ben şuan fifa 15 üt bölümünde kadro kurdum . Us psn açıp onla girersem bir sıkıntı olur mu . Çünkü tr psn id im yazıyor orda o iş nasıl olacak ?
    -fifa 15 e falan Güncelleme geldiğinde sıkıntı olur mu . Ne yapmalıyım ?
    -oyunlarda lag yapmaz demişler ama sizde öyle mi düşünüyorsunuz ?
    -tr psn de cüzdana para eklemek istiyorum fakat kredi kartı bilgileri Geçersiz diyor bunun nedeni ne olabilir . Herkes şikayetçi dok araştırdım fakat çözümünü bulamadım .
    -

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilker_xxx

    quote:

    Orijinalden alıntı: bugragursoy

    Nimet gibi konu. Allah açandan razı olsun.



    Allah sizlerden de razı olsun. Ben sizler için yazıyorum. Sizler faydalanın, cebinizden fazla para çıkmasın diye yazıyorum. Benim yazdığım yöntemlerle, orta halli bir PS4 oyuncusu, PS4' ün ~8 yıllık ömrü boyunca, oyunlara 2000-3000TL daha az harcar.

    Yalnız sorulara her daim cevap yazamıyorum. Vakit buldukça yazıyorum. Bu yüzden biraz birikiyorlar ve iki iki alıntı yaparak yazıyorum. İdare edin artık.



    Canın sağolsun güzel kardeşim lafı bile olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugragursoy -- 14 Ekim 2014; 0:42:56 >
  • Merhaba :) Amerika Psn hesabı açtım ama hangi hesabımın ana hesap olduğunu bilmiyorum yada bu açtığım Amerika psn hesabımı ana hesap yapamadıysam çevirme imkanım var mı? Ayrıca 14 günlük hediye plus üyelik için kredi kartı bilgilerimi istiyor. Bunun için ne yapmam gerekiyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcanokur -- 14 Ekim 2014; 19:19:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hesabımı satma ya da takas yapma gibi bir düşüncem yok. Teşekkür ederim dostum.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.