Şimdi Ara

N73/N73ME Problemler ve Bilgilendirme (270. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.357
Cevap
7
Favori
875.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet haklısın hard format atmayı denedim olmadı. bende soft format attım ama sorun çözülmedi. en sonun da programı yükledim sorun çözüldü. önemli olanda sorunun ortadan kalkması zaten.
  • Valla kurtulduğuna sevindim. yoksa uğraş babam uğraş. alarm olayını da zamanında sanıyorum uyumsuz bir program yükledim diye çalmamazlık ettiği için sordum. Handy clock'tan şüphelenmiştim zamanında. kesin çözümü bulamayıp en baştan tek tek elle rehberi girip telefon ayarlarını yapmıştım. Çok zahmetli olmuştu. O zamanlar yedekten geri dönüşte tek tek istediğin bileşenleri seçip kuramıyordun. Dolayısıyla da aynı sorun hep oluyordu. Hatta 2 kere geç kaldım alarm yüzünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 6 Eylül 2007; 20:17:26 >
  • sen galiba handy clock yüzünden zarara uğramışsın bende handy clock sayesinde problemden kurtuldum.
  • network killer verdigin bilgiler icin tskkurler bir sey dha sormak istiyorum:arkadasin n70 i war we hafiza karti sifre hc koymadigi halde sifre soruyor,buna ne yapilabilir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: denizci28

NESEMS handy clock programını yükledim sorun ortadan kalktı. 5-6 kere üst üste açıp kapadım hiç saat ve tarih istemedi. yardımın için saol. senin sorunun devam ediyosa handy clock programını yükle işe yarıyo

hocam onun programlarla ilgisi yok benimkide bazen soruyo bazen sormuyo ama ben sorun etmiyorum.
    ayrıca bunun için servise veripte beklemenin hiçbir anlamı yok. ayrıca telefonuna daha neler yapıyorlar kimbilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ercy652

network killer verdigin bilgiler icin tskkurler bir sey dha sormak istiyorum:arkadasin n70 i war we hafiza karti sifre hc koymadigi halde sifre soruyor,buna ne yapilabilir?

Tek çözümü sanırım hafıza kartına bir kart okuyucu vasıtasıyla format atmak olacak malesef.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NESEMS

hocam onun programlarla ilgisi yok benimkide bazen soruyo bazen sormuyo ama ben sorun etmiyorum.
    ayrıca bunun için servise veripte beklemenin hiçbir anlamı yok. ayrıca telefonuna daha neler yapıyorlar kimbilir.

Dediğin gibi programla ilgisi olmayabilir ama bence program saat ve tarihi kendi hafızasında tuttuğu için açılışta ayar istemiyo. Tabiki bu problem için servise vermenin hiç bi anlamı yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Network KILLER

quote:

Orjinalden alıntı: ercy652

network killer verdigin bilgiler icin tskkurler bir sey dha sormak istiyorum:arkadasin n70 i war we hafiza karti sifre hc koymadigi halde sifre soruyor,buna ne yapilabilir?

Tek çözümü sanırım hafıza kartına bir kart okuyucu vasıtasıyla format atmak olacak malesef.

Şifreli olan hafıza kartına kart okuyucuyla format atamazsın.. Bunun için yapılmış özel kart okuyucular var. Hafıza kartını tamamiyle sıfırlıyolar.. Bunu bi cep telefoncuda yaptırabilirsin tahminen 5 TL filan alırlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elrondoronra -- 7 Eylül 2007; 11:01:49 >

• cok saol yardimci oldugun icin
  • quote:

Orjinalden alıntı: elrondoronra

Şifreli olan hafıza kartına kart okuyucuyla format atamazsın.. Bunun için yapılmış özel kart okuyucular var. Hafıza kartını tamamiyle sıfırlıyolar.. Bunu bi cep telefoncuda yaptırabilirsin tahminen 5 TL filan alırlar...

sanki format atan oldu diye hatırlıyorum. Neyse olabilir. Başıma gelmedi hiç. Tam emin değilim. Dediğin doğru olabilir.
  • bu son sürümde hs23 kulaklık daha fazla ses veriyo sanki
  • Herkese selam bende N73 kervanına katıldım yalnız 5 sorum olacak.

1- Düz 73 ü editiona çevirdim ama eskisi daha güzeldi ama kodunu dz 73 yapmama ramen üzerindeki versyon yeni olduğu için düz 73 sürücüsü eski deyip dönmüyor ne yapabilirim?
    2- Başlangıçdaki el sıkışma görüntüsünü ve açılış müziğini ne yüklüyerek iptal edebilirim?
    3- Virüs programım 1 ayı dolunca kapanacak kıracak program varmı? Yada kırık virüs programı var mı?
    4- “§” menü tuşuna (media tuşu değil diğer taraftaki) basılı tutunca 3 tane seçenekli kısa yol geliyor bu kısa yolun içeriğini nasıl değiştirebiliriz?
    5- Ne düzde ne de editionda hafıza menüsünde şifreleme seçeneğini bulamadım neden şifreleniyor?

Şimdiden teşekür edirim…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uiq -- 7 Eylül 2007; 18:00:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: uiq

Herkese selam bende N73 kervanına katıldım yalnız 5 sorum olacak.

1- Düz 73 ü editiona çevirdim ama eskisi daha güzeldi ama kodunu dz 73 yapmama ramen üzerindeki versyon yeni olduğu için düz 73 sürücüsü eski deyip dönmüyor ne yapabilirim?
    2- Başlangıçdaki el sıkışma görüntüsünü ve açılış müziğini ne yüklüyerek iptal edebilirim?
    3- Virüs programım 1 ayı dolunca kapanacak kıracak program varmı? Yada kırık virüs programı var mı?
    4- “§” menü tuşuna (media tuşu değil diğer taraftaki) basılı tutunca 3 tane seçenekli kısa yol geliyor bu kısa yolun içeriğini nasıl değiştirebiliriz?
    5- Ne düzde ne de editionda hafıza menüsünde şifreleme seçeneğini bulamadım neden şifreleniyor?

Şimdiden teşekür edirim…

Hayırlı olsun telefonun..
    1- me'nin son sürümü tarihsel ve rakamsal olarak tüm n73 editionlar arasındaki son versiyondur, düşük rakamlı ve tarihli olduğundan bir alt sürüme kendi imkanlarınla geçemezsin, çıkacak sürümü beklemen gerekli
    2- El sıkışma görüntüsü kendi imkanlarınla kaldıramazsın ama açılıştaki sesi iptal edebilirsin. Uyarı tonları kapalı veya açılış sesi kapalı gibi bir seçenek olması lazım.
    3-Piyasadaki tüm antivirüsler deneme sürümüdür ve kırık olanlarını bulmak pek kolay değil. Zira kırılmış bir antivirüse telefonu emanet etmeyi pek akıllıca bir davranış olarak görmüyorum. Tüm kontürlerinin boşalmasına, kabarık telefon faturalarının gelmesine veya başka zararlı hadiselrle karşılaşman sürpriz olmaz. Antivirüsü kıranın ne gibi bir güzellik (!) eklediğini bilemezsin. n73'te wireless yok, antivirüsle pek işin olacağını da sanmıyorum. İlle tam sürüm kırılmış antivirüs lazım bana bişi olmaz, olsada sorun değil dersen, elimde sadece çalışıp çalışmadığını kontrol ettiğim ve sürekli kurulu kalmasını güvenli bulmadığım bi tane var.
    4- Menü tuşuna basılı tuttuğunda çıkan simgeler kısayol değil, arkaplanda çalışan açık kalmış programlardır.
    5-Hafıza kartı ikonundan kartını şifreleyebilirsin. Program, Resim, müzik, döküman vs. şifreleme yazılımları da ayrıca haricen kuruluyor.

• uptade olmuooooooo kafayı yicmm artk harbii
  • Ne bahtsız adamsın ya. yapamayan bir sen kaldın.
  • Beyler 1 ve 4 tuşlarının solundaki menüyü açmak için kullandığımız tuşa basılı tutunca aktif işlemleri gösteriyor ya oraya nası ekleyebilirim bi programı? Mesela teli kapatıp açtığımda da otomatik aktif olsun istiyorm program kendim 1 kere içine girmeden..(örn: AUTO HANG UP prgramı)
  • Arkadaşlar Benim Joystik Elimi Üzerinde Böle Hafifçe Gezdirdigimde Sallanıyor Acaba Sizdedemi Varmı Yada Bu Sorun Haline Gelirmi Telefon Avrupa Dışı Garantili Aacaba Sorun Olsa Yaptırsam Telefon Açılmış Olacak Ve Granti Dışına Çıkacakmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Azad__Arda

Arkadaşlar Benim Joystik Elimi Üzerinde Böle Hafifçe Gezdirdigimde Sallanıyor Acaba Sizdedemi Varmı Yada Bu Sorun Haline Gelirmi Telefon Avrupa Dışı Garantili Aacaba Sorun Olsa Yaptırsam Telefon Açılmış Olacak Ve Granti Dışına Çıkacakmı?

Tüm N73 lerde öyle. Joistiğe aşırı sert davranma bişey olmaz.
  • evet
  • quote:

Orjinalden alıntı: B o S c H

quote:

Orjinalden alıntı: Azad__Arda

Arkadaşlar Benim Joystik Elimi Üzerinde Böle Hafifçe Gezdirdigimde Sallanıyor Acaba Sizdedemi Varmı Yada Bu Sorun Haline Gelirmi Telefon Avrupa Dışı Garantili Aacaba Sorun Olsa Yaptırsam Telefon Açılmış Olacak Ve Granti Dışına Çıkacakmı?

Tüm N73 lerde öyle. Joistiğe aşırı sert davranma bişey olmaz.

çok saol içim ferahladı

• 
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.