Şimdi Ara

★ SONY XPERIA Z3 Compact ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ ★ (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.934
Cevap
151
Favori
812.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: raidon

    Avrupada z3c ile z3 arasında 150 euro fark var bizdede 400-450 tl civarı bi fark olması gerekiyor.

    Aynen öyle. millet tutturmuş bir 100-200 lira fark, beynim almıyor! Arkadaşlar en az 400 lira fark olması gerekiyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: assault79

    azami 1500 den fazla vermek yok.siz karışmayın ben halederim.ayrıca ilk serilerden almayın ilk serilerde mutlaka bir sorun vardır.abi nasihatı beni dinleyin

    Yahu telefonun ilk seri olup olmadığını nasıl anlayacağım, söyler misiniz?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gurcagy


    quote:

    Orijinalden alıntı: raidon

    Avrupada z3c ile z3 arasında 150 euro fark var bizdede 400-450 tl civarı bi fark olması gerekiyor.

    Aynen öyle. millet tutturmuş bir 100-200 lira fark, beynim almıyor! Arkadaşlar en az 400 lira fark olması gerekiyor.

    150 euro farka bir de onlarda olmayan vergiyi ekleyip cikarmak gerekir. Yuzde 18 ötv daha desek ve 2.869 dan alsak kuru 507 lira gibi bir fark olmasi gerekir. Bizde ama kimse karindan dusmez. Yuksek tutarlar fiyati. Gerci 150 euro fark da gormedim ben dis sitelerde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer sony gerçekten başarılı olmak istiyorsa bu telefonun fiyatı 1800 lirayı geçmemeli. 2000 liranın üstüne çıkarsa ben dahil çoğu kişinin vazgeçeceğine eminim bu telefondan. Bekleyip görücez bakalım umarım Sony iyi bir fiyatla gelirde iyi satış rakamları yakalar. Çünkü telefonda mükemmel bir satış yakalama potansiyeli var. Yemesinler bence z3c nin başını.
  • Puan ve indirimlerle 1553 tl ye gittigidiyor dan cepport satıcısı alacağım ama garantisi hangi firma acaba bilgisi olan varmı acaba

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu fiyata bakarmısınız şaka gibi! Yanında sony nin kablosuz kulaklıgı ile birlikte 490 euro Hollanda da.



    http://www.mediamarkt.nl/mcs/product/SONY-Xperia-Z3-Compact-Zwart,10259,483222,1479115.html?langId=-11


    Bir ihtimal gitme veya getirtme imkanım olabilir yakın zamanda, herhangibir sorun yaşar mıyım?(psaporta işletme, şebeke problemi,vb...)
  • Gecenin bir saati uyku tutmadı foruma gireyim dedim :) Ya millet Sony'i savunmak bana kalmadı ama bu fiyat konusu forumun tek derdi sanırım. Hem kasa klas duracak kaliteli olacak, pil güçlü olacak, yazılım desteği iyi olacak zaten 4.4.4 ile geliyor, bir sürü aksesuar olacak, su toz geçirmeyecek hemde ucuz olacak. Yıllarca leğen plastiğine verdiğimiz 2000 liraları unutmayalım derim daha düne kadar Galaxy s5 2200 liralara satılıyordu. Ne üstünlüğü var? Adam gibi çalışmayan parmak izi okuyucusu mu nabız ölçeri mi?

    Hepimizin bildiği gibi bir telefon ilk çıktığında pahalı olur aradan 2-3 ay geçer hafif bir indirim gelir. Paralalelde yurt dışı ürünlerde elbette düşük olur ama özellikle yurt dışı ürünlerde garanti problemi var işte. Diyelim fiyat yüksek oldu alternatif nedir? Aklınıza gelenler benim aklımada geliyor ama hepsinde ayrı bir dezavantaj var. Birinin ekranı mükemmel (LG G3) ama batarya düşmanı, biri artık ucuzladı s5 ama sorun yumağı ve leğen plastiği, diğeri dev ekranlı ve büyük bir kasaya sahip Note 4 taşırım diyene birşey diyemem tabii.

    Forumda o kadar yazdım ettim benchmarklar sonuçlarını verdim. Tüm bunlara bakarak cihaza Türkiye garantili ve ekstra aksesuarlar ile kablosuz kulaklık falan isteyen var bunlarla 1500 lira fiyat biçiyorsanız eh yani derim bravo :) Adamlar kuruş kazanmasın. Hepsiburada.comda Z3C yanında performans olarak nal toplayan Note 3'ün fiyatı 1.799 lira. S5 16 Gb 1.899 lira. İphone 5s 1848 lira. İçlerinde bir tek LG g3 uygun fiyatlı ama kasa kalitesi görünüm Z3c gibi değil yakından inceledim biliyorum ayrıca o ekranla tam bir batarya düşmanı. Tabii tanınmamış e-ticaret siteleri çok daha ucuza satacaktır ama elektronik marketlerde bu ürün yine pahalı satılacaktır. Piyasaya öyle 1500-1600 gibi bir fiyata girmesine imkansız gözüyle bakıyorum ilk fiyatlar çıktığında da bu mesajımı hatırlatacağım. En az 1900 lira hatta beklentim 1999 lira tahminim bu :) Ha yurt dışından ucuza getirttirirsiniz o ayrı konu her telefonda bu imkan mevcut ama ülkemizde şartlar fiyatlar malumunuz.

    Bu ürünün bence şu an gerçek rakibi iphone 6 ikiside benzer ekran yapısında ve kalitede. Kimse beğendim demesede çatır çatır satılıyor. İşte işletim sistemi farkı var İOS seven onu alır android seven bunu. Çok satar mı derseniz bizden başka öyle aman aman heyecanlanan olmaz bu memlekette. Arada kaynayıp gideceği düşüncesindeyim çünkü fiyatı yüksek olacak ucuz olsa mesela 1500 lira olsa yine çatır çatır gitmez millet gider Galaxy s5 alır. Müşterilerimde en çok iphone sonra s5 görüyorum. Sony bu zamanda indirimede gitse ekstra aksesuarlarda verse kıçınıda paralasa bu rakiplere yetişmesine imkan yok. Bu işler sanırım biraz zamana bağlı kalite biraz uygun fiyat imaj ve zaman gerekiyor.

    Son olarak cihazın yazılım kısmıyla ilgilide birşeyler eklemek istiyorum yazılım çok şükür sorunsuz, note 3 beni resmen bıktırmıştı.




  • hakanxml H kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi güzel diyorsun da Sony artık rakiplerinden en az 300-400 lira aşağı satmalı ki milletin dikkatini çeksin nasıl LG g2 ve G3te olduysa. En azından belli bir satış rakamına ulaşsın. Zaten eğer yine olmuyorsa Türkiye Pazarı'ndan bile çekilebilir. Cezbedici bir şeyler denemeli artık. Yoksa dediğin gibi senin benim gibi 2-3 kişi alacak gerisi ıphone 6 note 4 takılacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony hiç bir zaman fiyatı ucuza yapim çok satıp kazanırım mantığı ile uğraşmadı uğraşmazda. Sokakta kime baksam herkesin elinde samsung iphone. Özellikle samsung dikkat ediyorum 100 kişiden 70'i samsung.
    Sony computer entertainment japan başkanı zamanında ds satışlarda öne geçtiğinde neden psp nin fiyatını düşürmüyorsunuz satılmıyor tarzındaki soruya verdiği cevap " biz zaten psp nin herkesin elinde olmasını istemiyoruz " demişti.
    Bende sony z3c herkesin elinde olmasını istemiyorum. İphone 6 2349tl satılıyorsa bu telefonda 1999 tl satılırsa kimse kusura bakmasın pahalı filan olmaz. Pahalı diyende almasın. Herkesin elinde olmasın samsung ve apple gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenk -- 7 Ekim 2014; 12:01:00 >
  • Ayrica cepporta mesaj attim 2-3 gundur cevap alamiyorum kargomu yaptimi diye. Yaptiysa yarin bende olacak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SONYI ARABADAKI volvo ya benzerıtırm hep,ıyısını sglamını yapar eder fıyatınıda koyar,fıyat bu ısıne gelırse der bır nevı o yuzden rekabet ıcın fıyat kırmak alt fıyattan pıyasaya vermek sonynın yapmadıgı seylerdır.

    mısal lg ıse...sankı daha etını butunu bılır ben dusuk vereyım aradan pazar payı alayım der gıbı zaten g2 de boyle yaptı suan g3 te keza aynı sayılır.

    samsungta nasıl olsa satıyorum su cekırdek bu sensor dıye plastıgı yıllardır kıtlıyor.

    ınsallah haksız cıkarım cok ısterım,ama z3c ole 1500-1600 dan falan gelmez bırbırımızı kandırmyalım.

    hee geldıgı parayı hak edıyormu bence edıyor,elma armutun 2500e cıhaz sattıgını dusununce tabıkı z3c alınır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SBJKN1903

    Hocam iyi güzel diyorsun da Sony artık rakiplerinden en az 300-400 lira aşağı satmalı ki milletin dikkatini çeksin nasıl LG g2 ve G3te olduysa. En azından belli bir satış rakamına ulaşsın. Zaten eğer yine olmuyorsa Türkiye Pazarı'ndan bile çekilebilir. Cezbedici bir şeyler denemeli artık. Yoksa dediğin gibi senin benim gibi 2-3 kişi alacak gerisi ıphone 6 note 4 takılacak.

    Yani ne yapmalı sizce indirim mi yapacak? Hem daha kaliteli maliyeti daha yüksek cihaz satacak hemde daha ucuza. Bu şuna benziyor adam karşı dükkanda 10 liraya aldığı seri sonu kotu 35 liraya satıyor ben karşısında 25 liraya aldığım kotu 40 liraya satıyorum benimki hatasız kusursuz ve siz diyorsunuzki sen pahalı satıyorsun sen 30 liraya sat daha çok satarsın hem tanınmışta değilsin. Adam ayakta durabilmek atak yapabilmek için belli bir kar etmeli. Eksi verenler vermeye ve ucuza beklemeye devam etsinler bakalım eksiledikçe fiyat ucuzlayacak mı?

    LG neden ucuz? LG'de belli bir üretim gücü var ülkesinde çok popüler indirim yaptığında satışları patlatabiliyor Sony indirim yapsa zaten maliyetten dolayı fiyatı fazla indirimez ve satamaz. Ayrıca çok indirimli satsa bu defa düşük karla kendini nasıl devam ettirecek? Buradaki arkadaşlar diyorki önümüzdeki 1-2 sene ucuz sat pekiyi neyle geçinecek zaten firma batakta zararda? LG'nin tuzu kuru istediği gibi takılır fiyatta onun amacı Samsungu fiyatla zorlamak. O zaman HTC'de indirime gitsin One M8 çatır çatır satsın nasıl olacak? Zaten maliyeti çok yüksek adamlar mükemmel telefon için kendini paralamış leğen plastiğiyle aynı fiyata satsın plastik satandan 3 kat az mı kar etsin? Bu durumda yatırımcılar enayi mi? Demezler mi CEO'ya sende dandik plastik kullan sende yazılımı desteği boşver gazla gitsin ürünleri diye.

    Açıkçası olay şu: Hem beyaz peynir olsun hem kaşar peyniri fiyatına olsun, hem mercedes olsun hem şahin fiyatına olsun hem güzel olsun hem kültürlü olsun hem zengin kızı olsun hemde bana bedavaya gelsin oh ne ala :)

    Bu telefonu ucuza satacak Sony değil LG olabilir veya Samsung olabilir diğerlerinin ucuza satma gücü yok zira üretim ve dağıtım gücüde yok Samsung aynı anda 180 ülkeye birden ürün gönderiyor Sony'de bu çap yok maalesef keşke olsa. Samsung böyle bir telefon çıkarsa reklamınıda S5 gibi abartsa patlama yapar ama aynı çabayı Sony gösterse bir cacık olmaz. Sabretmesi gerekiyor Sony'nin toparlanmak için. Bende BMW otomobil istiyorum ama çok pahalı neden Fiat'la aynı fiyata değil? Belki ikiside 200 küsür KM hızlara çıkıyor ama biri kaliteli diğeri tel tel dökülüyor ucuz plastikten parçalar.




  • Unutmadan birşey daha yukarıda benchmark testlerini verdim benimkileri kabul etmeyen olursa yabancı bir siteden referansta verdim aradaki fark açık adamlar küçük bir canavar yapmış burada bir grup arkadaş hayallere kapılarak ucuza gelsin diyor. Gönül ister ucuza gelsin ama bu hayal sizce gerçekçi mi? Donanımhaberin Sony yetkilisiyle rapörtajını tekrar hatırlatayım adam açıkça dediki bu bir amiral gemisi telefonudur ucuz modellerle karıştırmayın tarzında konuştu yani öyle 1500-1600ler ilk çıkışta hayal bu mesajımı ürün çıktığında sizlere hatırlatacağım. Ürün testlerde HTC One M8'i S5'i geçiyor ama onlardan ucuz olacak? 4MP kameralı HTC One 2300 lira olacak ama Sony z3 Compact 20 MP kamera mükemmel batarya ve kaliteli kasayla daha ucuz olsun sizce bu mümkün mü mümkünse siz bu karsız durumda Sony'de hisseniz olsun ister miydiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stevejones

    SONYI ARABADAKI volvo ya benzerıtırm hep,ıyısını sglamını yapar eder fıyatınıda koyar,fıyat bu ısıne gelırse der bır nevı o yuzden rekabet ıcın fıyat kırmak alt fıyattan pıyasaya vermek sonynın yapmadıgı seylerdır.

    mısal lg ıse...sankı daha etını butunu bılır ben dusuk vereyım aradan pazar payı alayım der gıbı zaten g2 de boyle yaptı suan g3 te keza aynı sayılır.

    samsungta nasıl olsa satıyorum su cekırdek bu sensor dıye plastıgı yıllardır kıtlıyor.

    ınsallah haksız cıkarım cok ısterım,ama z3c ole 1500-1600 dan falan gelmez bırbırımızı kandırmyalım.

    hee geldıgı parayı hak edıyormu bence edıyor,elma armutun 2500e cıhaz sattıgını dusununce tabıkı z3c alınır

    elbetteki öyle. Bir defa LG G2 evet performanslı ürün ama Z3C yanına koyun bakalım nasıl duruyor değil mi? Şekil olarak bir defa dökülüyor sadece performans var kaliteli görünüm yok. LG sürümden kazanma derdinde buna imkanıda var. Üretim gücü sürümden kazanmayı sağlar ama üretim, dağıtım ve pazarlama gücü yoksa fiyatı indirsenizde kimse o telefona kolayca ulaşamaz. Bu güç en çok Samsung'ta var piyasayı istediği gibi yönlendiriyor Sony bu sebeple pasif kalıyor.




  • hakanxml H kullanıcısına yanıt
    dostum bırıncısı z3c ana konusunu ben actım,yanı en az senın kadar bu telefonu sevıyorum + neyın ne oldugunu tum marka ve modellerde cok ıyı bılıyorum + g2 kullanıyorum gayet memnunum oncesınde sony kullanıyordum bılen arkadaslar bılır + z3c 1500 olur demıyor aksıne 1800-1900 cıvarına gelır dıyorum + bu parayıda hak ettıgını yazıyorum yukarılarda zaten + bunları acıklaman guzel ama bana olması senın acından bosuna emek harcmak olur + muhtemelen kendı tanıdık kanallarım ıle fıyatı buradan duyurucam ve burdakı dusuk fıyatlar olmayacak salında dusuk neye gore kıme gore zaten bu cıhaz 1999 dan gelse pahalı degıl cunku ederı bu m8e 2400 verılen yerde dusuk fıyattan bıle denılebılır..ıyı forumlar..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakanxml

    quote:

    Orijinalden alıntı: SBJKN1903

    Hocam iyi güzel diyorsun da Sony artık rakiplerinden en az 300-400 lira aşağı satmalı ki milletin dikkatini çeksin nasıl LG g2 ve G3te olduysa. En azından belli bir satış rakamına ulaşsın. Zaten eğer yine olmuyorsa Türkiye Pazarı'ndan bile çekilebilir. Cezbedici bir şeyler denemeli artık. Yoksa dediğin gibi senin benim gibi 2-3 kişi alacak gerisi ıphone 6 note 4 takılacak.

    Yani ne yapmalı sizce indirim mi yapacak? Hem daha kaliteli maliyeti daha yüksek cihaz satacak hemde daha ucuza. Bu şuna benziyor adam karşı dükkanda 10 liraya aldığı seri sonu kotu 35 liraya satıyor ben karşısında 25 liraya aldığım kotu 40 liraya satıyorum benimki hatasız kusursuz ve siz diyorsunuzki sen pahalı satıyorsun sen 30 liraya sat daha çok satarsın hem tanınmışta değilsin. Adam ayakta durabilmek atak yapabilmek için belli bir kar etmeli. Eksi verenler vermeye ve ucuza beklemeye devam etsinler bakalım eksiledikçe fiyat ucuzlayacak mı?

    LG neden ucuz? LG'de belli bir üretim gücü var ülkesinde çok popüler indirim yaptığında satışları patlatabiliyor Sony indirim yapsa zaten maliyetten dolayı fiyatı fazla indirimez ve satamaz. Ayrıca çok indirimli satsa bu defa düşük karla kendini nasıl devam ettirecek? Buradaki arkadaşlar diyorki önümüzdeki 1-2 sene ucuz sat pekiyi neyle geçinecek zaten firma batakta zararda? LG'nin tuzu kuru istediği gibi takılır fiyatta onun amacı Samsungu fiyatla zorlamak. O zaman HTC'de indirime gitsin One M8 çatır çatır satsın nasıl olacak? Zaten maliyeti çok yüksek adamlar mükemmel telefon için kendini paralamış leğen plastiğiyle aynı fiyata satsın plastik satandan 3 kat az mı kar etsin? Bu durumda yatırımcılar enayi mi? Demezler mi CEO'ya sende dandik plastik kullan sende yazılımı desteği boşver gazla gitsin ürünleri diye.

    Açıkçası olay şu: Hem beyaz peynir olsun hem kaşar peyniri fiyatına olsun, hem mercedes olsun hem şahin fiyatına olsun hem güzel olsun hem kültürlü olsun hem zengin kızı olsun hemde bana bedavaya gelsin oh ne ala :)

    Bu telefonu ucuza satacak Sony değil LG olabilir veya Samsung olabilir diğerlerinin ucuza satma gücü yok zira üretim ve dağıtım gücüde yok Samsung aynı anda 180 ülkeye birden ürün gönderiyor Sony'de bu çap yok maalesef keşke olsa. Samsung böyle bir telefon çıkarsa reklamınıda S5 gibi abartsa patlama yapar ama aynı çabayı Sony gösterse bir cacık olmaz. Sabretmesi gerekiyor Sony'nin toparlanmak için. Bende BMW otomobil istiyorum ama çok pahalı neden Fiat'la aynı fiyata değil? Belki ikiside 200 küsür KM hızlara çıkıyor ama biri kaliteli diğeri tel tel dökülüyor ucuz plastikten parçalar.

    Dostum tabii ki sen de haklısın.
    Ama vaziyete bakarsan eger dusunup arastırmadan telefon alanlar ya samsung alıyor ya ıphone sebebi iyi reklam yapabilmesi ve bir şeyleri ispat etmiş olması.
    Evet sony suan bu sirketlerın telefonlarından daha iyi cihaz cıkartıyor belki ama bunu arastırmayan adam gormuyor bılmıyor. Adam bakıyor etıkete xperia 2000 lira galaxy 1900 Ooo galaxy iyidir iyi diyor. Halbuki arastırsa boyle demez. Sony cıkaracagı telefonu LGler gibi ucuza cıkarsa gerekırse malıyetıne satıp mılletın gozune soksa ve onyargıları yıksa ıphone 6lar gibi 3000 liraya da cıkarsa alırlar o telefonu.
    He ya da apple musteri hizmetleri gibi ciddi olcude ilgi gosteren bir şirket olmalı. Yani yarattıgı farkı ınsanların gozune sokmalı. Zaten PS3/PS4'le ayakta durabiliyor.




  • Şu yapilan yorumlara bak. Gerçekten yazık. Bu telefonu ucuz fiyata almak isteyenleri "fakir, amele" diye aşağılamak kimsenin haddine degil.

    Arkadaşın biri de paralel ithalat telefona 2000 lira verdiği için istiyor ki telefon 2500 liradan çıksın ki ben zarar etmeyeyim.

    Telefon 2000 lira bandında gelirse sadece ben değil bir çok arkadaş farkli alternatiflere yönelir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaza kadar elimdeki telefon ile idare edicem eğer o zamana kadar daha iyisi çıkmazsa z3c alıcam fiyatı da çok daha mâkul olur o zamana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stevejones

    dostum bırıncısı z3c ana konusunu ben actım,yanı en az senın kadar bu telefonu sevıyorum + neyın ne oldugunu tum marka ve modellerde cok ıyı bılıyorum + g2 kullanıyorum gayet memnunum oncesınde sony kullanıyordum bılen arkadaslar bılır + z3c 1500 olur demıyor aksıne 1800-1900 cıvarına gelır dıyorum + bu parayıda hak ettıgını yazıyorum yukarılarda zaten + bunları acıklaman guzel ama bana olması senın acından bosuna emek harcmak olur + muhtemelen kendı tanıdık kanallarım ıle fıyatı buradan duyurucam ve burdakı dusuk fıyatlar olmayacak salında dusuk neye gore kıme gore zaten bu cıhaz 1999 dan gelse pahalı degıl cunku ederı bu m8e 2400 verılen yerde dusuk fıyattan bıle denılebılır..ıyı forumlar..

    Sanırım beni yanlış anladın evet senden alıntı yaptım çünkü evet bu görüşe katılıyorum manasında bir alıntıydı zaten cümleme dikkat edersen "elbbette öyle" diyerek giriş yaptım. Benim açıklamalarım Türkiye'deki resmi fiyatının 1500 liralarda olmasını bekleyenler için. Yoksa siz satın alabiliyorsanız mümkün olduğunca ucuza temin edin elbetteki bu güzel birşey.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: QRX

    Şu yapilan yorumlara bak. Gerçekten yazık. Bu telefonu ucuz fiyata almak isteyenleri "fakir, amele" diye aşağılamak kimsenin haddine degil.

    Arkadaşın biri de paralel ithalat telefona 2000 lira verdiği için istiyor ki telefon 2500 liradan çıksın ki ben zarar etmeyeyim.

    Telefon 2000 lira bandında gelirse sadece ben değil bir çok arkadaş farkli alternatiflere yönelir.

    O arkadaş benim. Bakın telefonun fiyatı umurumda bile değil ben bu tür para hesaplarını yapmam pek ihtiyacımda yok. Sadece hayallerde yaşayanlara açıklama yaptım bakın sitedeki arkadaş ucuza bulacağım diyor hah işte ucuz isteyen onunla birlikte satın alır yurt dışından. Ben elbette pahalı aldım biliyorum ama ilk satın alan tabiiki pahalı alır bu kuraldır ticarette. Ben adım gibi biliyorum 6 ay sonra elimdeki telefonu satmak istesem 1200 lira bile vermeyecekler bunun bilincindeyim. Benim derdim küçük ama güçlü bir telefon kullanmak ve pil ömrü iyi olsun istiyorum. Bu sitede de arkadaşlar böyle bir telefona kavuşsun diye yardımcı olmaya bilgi vermeye gayret ettim. Ama görüyorumki hava attığım zannediliyor telefonla hava mı atılır arkadaşlar? Ben telefonum derim dururum adam çeker Lamborgini'yi yanıma al der buna konuş :) Benim derdim insanlara yardımcı olmak kimseye fakir amale sözünüde ben söylemedim. Pahalı satılsın mı sitiyorum sizce? Ben diyorumki maliyeti yüksek bir telefon Sony'de bu telefonu ucuza satacak çap yok güçö yok diyorum bu modeli sadece LG ve Samsung ucuza satabilir başka birinin çapı bu işe yetmez diyorum. Yetse bile tüm dünyaya dağıtım yapamaz sokaktaki insan ulaşamaz.




  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.