Şimdi Ara

★ Sony Xperia™ Z3 Kulübü / FlashTool / Kamera İpuçları /Soru-Cevap ★ Lollipop Güncellemesi Geldi! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29.077
Cevap
140
Favori
714.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İlk mesaj güncellenmiştir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ero_52

    Xperia Z3′ün Teknik Özellikleri GFXBench Testinde Ortaya Çıktı

    Sony’nin merakla beklenen 2014 yılı ikinci amiral gemisi akıllı telefonu Xperia Z3’ün teknik özellikleri kriter testinde ortaya çıktı. Sony D6603 kod adıyla görüntülenen akıllı telefonun listelenen teknik özellikleri bizleri pek de şaşırtmadı. Zira söz konusu özellikler uzun bir süredir dile getiriliyor.

    OmniBalance tasarımını büyük ölçüde devam ettirecek Xperia Z3, daha önceki Z serisi akıllı telefonlara göre daha oval bir kenar yapısına sahip olacak. Sony telefonun arka kısmında bir kez daha cam malzemeye yer verecek.

    Yayınlanan teknik özelliklere dönecek olursak; Xperia Z3’ün ekranında herhangi bir büyüme söz konusu değil. Sony yeni nesil amiral gemisinde 5.15-inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü ekran kullanılacak.

    Telefonda yer alacak işlemci beklendiği gibi Snapdragon 801 olacak. Xperia Z2’de söz konusu işlemcinin AB sürümünü kullanan Sony, Xperia Z3’te ise AC sürümünü kullanacak. 2.5GHz’de çalışan Snapdragon 801AC  beraberinde 578MHz saat hızında çalışan Adreno 330 GPU’su nu getiriyor.

    Xperia Z3’te ayrıca Android 4.4.2 KitKat işletim sistemi (final sürümde Android 4.4.4 olması bekleniyor), 2GB RAM, 16GB dahili depolama hafıza kart girişi, 20.7MP çözünürlüklü arka kamera ve 2.1MP ön kameranın yer aldığı görülüyor.



    Pek mantıklı gelmiyor bana. Adamlar Z2 ile amiral gemisi çıkartıyor 3 GB ram var bir sonraki amiral gemisinde 2 GB ram ? Çok mantıksız bir durum. Bir diğeri işlemci denildiği gibi 801 olabilir. Ancak ben çerçeve olayında çok ciddi yenilikler bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shindorei -- 14 Ağustos 2014; 8:56:55 >




  • Pardon hocam aldığım kaynak yanlış yazmış.

    Girdiği testte ram 2.7 gb gözüküyor.Yani 3 gb olacak.

    Bu arada ilk mesaj güncellenmiştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero_52 -- 14 Ağustos 2014; 13:20:24 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Şu hafızayı 32gb yapması gerek artık sony nin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Micro sd kart yuvası olduğu için çok sorun olacağını sanmıyorum.Tabi 32 gb olsa hem daha iyi olurdu hem de hafızası daha fazla olurdu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ero_52 kullanıcısına yanıt
    Sonyler de programlar,oyunlar hafıza kartına taşınmıyor o yüzden hafıza önemli, iki üç oyun Program yükleyince hafıza doluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam custom rom falan yükleyerek bu problem giderilebiliyor mu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ero_52 kullanıcısına yanıt
    Room root yapsanda yine bazı Programlar oyunlar taşınmıyor h.kartına

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım hocam bilgilendirme için teşekkürler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ero_52 kullanıcısına yanıt
    Lensi, kasası düzgün, tam stabil ve her daim aynı stabilitede çalışan, ısınma sorunundan ötürü telefonun bir uygulamasını kısmen kullanamama sıkıntısı yaşatmayan, pil ömrü ile sabah saat 08:00 sularında başlayan günümün, whatssapp, bir kaç uygulama (ama face twitter, instagram, 4square gibi saçma uygulamalar yada oyunlar değil, bankacılık, uçak bileti, sözlük, ulaşım bilgileri gibi uygulamalar) ile gün içerisinde aktif kullandığımda gece 23:00 sularına kadar dayanacak batarya ömrü,

    en önemlisi bu cihazda problem yaşadığıom zaman, müşteri memnuniyetiyle birlikte marka değeri çerçevesinde iyi bir teknik servis ve ÖNYARGISIZ (Kullanıcı hatası deiyp kestirip atmayan) bir müşteri memnuniyeti ve teknik servis hizmeti.

    son olarak aldığım cihazın bir üst modelinin en az 9-12 ay sonra çıkması ve yeni model çıkmasına rağmen z3 ün güncelleme, uygulama, vs. gibi teknolojik gelişimlerin yavaşlamaması ve aynı şekilde devam etmesi

    Bunları Z2 de göremedik inşallah z3 te olur

    ama zira bunu yapan bir kurumun da eylül de yeni modeli çıkıyor eğer o modelde kullanıcı geri bildirimi z2 gibi sıkıntılı olmazsa z3 e gerek kalmayacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winwin35 -- 15 Ağustos 2014; 13:15:05 >




  • ero_52 kullanıcısına yanıt
    Bana lens yine kayık kasa da sağ köşeden açıklık var gibi geldi... :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winwin35 -- 15 Ağustos 2014; 13:17:35 >
  • inşallah z-z1-z2 rezaletinden sonra SU GEÇİRMEYEN güzel bir cihaz verirler güzel fiyata
  • gene aynı tas aynı hamam lens gene kayık resimlerde kasa açıklığıda var
    bu sefer 4k videoyu 5 dk daha fazla çeker al sana z3 derler.
  • Varsa bile düzeltilir umarım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xperia Z3′ün Yeni Görüntüleri Yayınlandı [Xperia Z2 ile Özellik Karşılaştırması]

    Sony’nin IFA’da resmiyet kazandıracağı Xperia Z3’ün çift SIM kartlı versiyonu Çin’de sertifika onayı alırken görüntülendi. Xperia Z3’ün onay esnasında elde edilen bazı görüntüleri ve teknik özellikleri de internete sızdırıldı.
    Yayınlanan yeni görüntüler telefonun bir süredir sızan görüntüleriyle örtüşüyor. Bundan sonraki süreçte 3 Eylül’de bizleri nasıl bir telefon beklediğiniz artık biliyoruz. Japon üretici Xperia Z2’deki tasarımı büyük oranda korumasına rağmen, kenarların kavisli yapısı, daha ince ve hafif kasa Xperia Z3’deki yeni detaylar olacak.

    Telefonun teknik özelliklerine gelince; Xperia Z3’te beklendiği gibi 5.2-inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü ekran, 2.5GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 801 işlemci, Adreno 330 GPU, 3GB RAM, 16GB dahili depolama, hafıza kart desteği, 20.7MP çözünürlüklü arka kamera, 2MP ön kamera ve Android 4.4.4 KitKat işletim sistemi yer alacak.

    Alt bölümde Xperia Z3’ün sızan görüntülerine ve Xperia Z2 ile özellik karşılaştırmasına göz atabilirsiniz.




     ★ Sony Xperia™ Z3 Kulübü / FlashTool / Kamera İpuçları /Soru-Cevap ★ Lollipop Güncellemesi Geldi! ★ Sony Xperia™ Z3 Kulübü / FlashTool / Kamera İpuçları /Soru-Cevap ★ Lollipop Güncellemesi Geldi! ★ Sony Xperia™ Z3 Kulübü / FlashTool / Kamera İpuçları /Soru-Cevap ★ Lollipop Güncellemesi Geldi! ★ Sony Xperia™ Z3 Kulübü / FlashTool / Kamera İpuçları /Soru-Cevap ★ Lollipop Güncellemesi Geldi! ★ Sony Xperia™ Z3 Kulübü / FlashTool / Kamera İpuçları /Soru-Cevap ★ Lollipop Güncellemesi Geldi! ★ Sony Xperia™ Z3 Kulübü / FlashTool / Kamera İpuçları /Soru-Cevap ★ Lollipop Güncellemesi Geldi! ★ Sony Xperia™ Z3 Kulübü / FlashTool / Kamera İpuçları /Soru-Cevap ★ Lollipop Güncellemesi Geldi!




  • Videoda herşey ortada. Siz ne düşünüyorsunuz hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaşlar bunun yanlarında şu metal görünümü yok ya benim daha çok hoşuma gitti ama yinede gelene kadar hala favorim z2
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gizli Ajan

    Videoda herşey ortada. Siz ne düşünüyorsunuz hocam?



    Z3, Z3C ve Tablet Z3C bekleniyor hocam. Videoda hızlıca geçen şifreli kısımda 6:14 ibaresi nedeniyle 6 inçlik bir cihaz gelebileceği kanısındaydım ama bu diğerlerine göre zayıf bir ihtimal elbette.

    Tasarım anlamında sızıntılara da bakarsak olumlu bir iyileştirmeye gidilmiş diyebiliriz. Tasarım dışında Z2 ile incelen çerçeve yüksek ihtimal daha da incelmiş olacak. Ayrıca Z serisinde ilk defa siyah dışında bir renk ön ve arka yüzü tamamiyle aynı rengi taşıyabilecek.

    Z3 adına donanımda detaylı konuşabilmek için elbette fuar gününü beklemek gerek.. Z3C için donanım konuşmaya gerek yok, Android tarafında her türlü rakibi olmayan bir cihaz. 3GB RAM gelirse üstüne bal kaymak..




  • Yav z2 alacaktım şimdi z3 çıkacak diyorsunuz napacağımı şaşırdım sizce beklemeye değermi z3 ü ?? z2 ile ne gibi farkları olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: celal3350

    Yav z2 alacaktım şimdi z3 çıkacak diyorsunuz napacağımı şaşırdım sizce beklemeye değermi z3 ü ?? z2 ile ne gibi farkları olabilir.

    O kadar bütçeniz varsa note 4 alın hocaM. Çünkü 3 ay sonra z4 çıkar sizin tel yine eskir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.