Şimdi Ara

Amerika'da Lise hayati! Video (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.540
Cevap
327
Favori
56.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
186 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bir gün gitmek hayalim o zamana kadar böyle konularla yetinicem takip
  • @ByMecuL

    Her ülkede ırkçı, ayrımcılık yapanlar olabilir.

    Bizde yok mu ? Daha geçen haftalarda Suriyelilerin evi yakıldı Ankara'da..

    ee hani misafirperver Türk halkına ne oldu ?


    Siz denyo bir profil çizmesseniz kimse size sataşmaya sebep bulamaz.

    Bulanı da şikayet edersiniz, gelişmiş ülkelerde adam size ayrımcılık yaptığına yapacağına pişman olur.
  • reklam alınır
  • Burada ABD'ye gitme ve kalma şansı verilse sevinçten kalp krizi geçirecek adamlar gelmiş hemen kıskançlıktan çamur atmaya başlamış.Burada 16 sene boyunca okul sıralarında eşek gibi çalışıp,dirsek çürüterek işe girdiğinde 1-3k arası maaş almak,30 binlik otomobile 3-4 katı fiyatla sahip ol(ama)mak,dünyanın en pahalı benzinini kullanmak bizim insanımızın hoşuna gidiyor sanırım.

    Sen gitmişsin ve hayatını kurtarmışsın.Hayatta başarılar Umarım birgün bizede nasip olur.
  • kendipizzasiniyapanadam kullanıcısına yanıt
    Çok özel olmazsa bir şey sorucam bazı bildiklerimin tehiti için; taşınmadan ailenin maddi durumu nasıldı ? (daire,arsa, araç, kazanç gibi)
    çünkü bildiğim kadarıyla bunlar olmadan veya yeterli olmadan amerikada 2 yıl geçirmeyi bırak terminalde engelleniyorsun. Biraz aydınlatırsan sevinirim güzel bir konu açmışsın.
  • 18 yaşında geldiysen hala barlara giremiyosundur ben 22 yaşımda gelmiştim ilk kafam rahattı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip
  • Dostum bende Giresunluyum. Bende seneye Üniversite için Ukrayna'ya gideceğim. Sonra A.B.D veya Avrupa ülkesine yerleşmeyi düşünüyorum. Dostum New Jersey de benim de akrabalarım var siz nasıl vatandaşlık aldınız veya Vize ile mi geldiniz bende çok gelmek istiyorum da.
  • önlerden tutar bu konu
  • Sıcak gülümseme mi?
    Hepsi yalan.3 haftadır burdayım biran önce gitsem memleketime diye bakıyorum.
    İnsanlar soğuk.
    Çok farklı bir kültürden geliyorsunuz.Anlaşmak gerçekten zor.
    Yemekleri midemi bulandırıyor.
    Bazıları yabancılara çok iyi davranıyor ancak bazıları sizi 3. sınıf insan yerine koyuyor.Ve bunu genelde siyahiler yapıyor ona tav oluyorum.Hele müslüman olduğunuzu öğrenirlerse potansiyel bombacı gözüyle bakıyorlar.
    Türkçeyi çok özlüyorum inanın.
    Türkiye'ye dönünce ilk işim toprağını öpmek olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerikanin neresindesiniz hocam? Kiyi kesimleri irkci degildir tabi bizde oldugu gibi her yerde irkcilar var o ayri bi olay ancak bi kere irkcilikla karsilasmadim orta kesimler daha milliyetci ve irkcidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bl@cknight kullanıcısına yanıt
    Irçığın memleketindeyin sanırım.Texastayım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam çok şanslısın iyi kullan şansını ülkemizi güzel temsil et ecnebi memlekette
  • Bende Hangi Arkadaşıma Sorsam Hepsi Gurbet Özlemi Çekiyor.Hepsi Gelmek İstiyor Çoğuda Geldi.Bence Ne Kadar Kötü Olursa Olsun Kendi Vatanın Gibisi Yok.Yurtdışına En Fazla Tatile Giderim,Yaşamaya Değil.Ama Ölmeden Üstü Açık Araba Kiralayıp Route 66 Yapıcam Chicago'dan L.A O Kesin.
  • okurum meşazım bulunsun.
  • Gercekten irkciligin merkezindeymissiniz. Zaten politikayi takip ediyorsunuz cunhuriyetcilerin kalesidir texas

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip daha çok ss istiyoruz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: samilton

    burdaki bir çok kişi naptığın nettiğinden ziyade işin finansal kısmıyla ilgilenecekler bence. o yüzden önce o konuya bir açıklık getirirsen iyi olur aslında. zengin bile olsanız bu işin maliyeti nedir ne değildir bunlar önemli şeyler sonuçta.

    kardeşim bak sana bi masraf tabelası çıkarayım. ben sonraki yaz boston'a gideceğim ordan new york-la-dc turu yapcam. bostonda kuzenimi ziyaret etcem.

    Tek yön istanbul-boston 2989 tl (bkz:https://online.turkishairlines.com/internet-booking/availabilityInt.tk;jsessionid=qmFJTJ6BZGkXBb2QfdJJtJcxbxJdkyBkL2LJThnvRvQrMwF5sk1v!-653149041 )
    Vize ücreti 160 dolar. (bkz:http://turkish.turkey.usembassy.gov/basvuru_ucreti.html ) Vize türleri hk. daha detaylı bilgi almak istersen;https://usvisa-info.com/ (soldaki maviş kutu geçici vize sağdaki yeşil kutu (güzel esprii yapılmış yeşil kutu-green card bağlantısı ) kalıcı vizeler.)

    Ha dersen benim vizeyle işim olmaz ben Amerika vatandaşı olayım buyur;https://usvisa-info.com/tr-tr/selfservice/us_united_states_citizens (biraz babayı olursun ama ) Bu arada ben çalışırım orda dersen 190 dolar ödersin. bu başvuru parası. yani al 190 doları ver vizemi yok. randevu alıp konsoloslukta bi güzel ingilizceni döktürüyorsun. Bu linkte;https://usvisa-info.com/tr-tr/selfservice/us_fee_payment_options "Göçmen Olmayan Vize Başvuru (MRV) Ücreti Listesi" yazısına tıklarsan vize opsiyonlarını görürsün.

    Neyse aldın vize-pasaport-bilet bindin uçağa indin havalimanına. memur beyleri geçtin hayırlı olsun. konaklama vb. hk. bilgim yok. yani varda çok değişken. günlüğü 100 dolarlık otel var öğrenci tarafından 15 dolara kiralanan odalar var. tercih senin. bostonda yaşadın gezdin tozdun (ki ben burada para harcamıyorum kuzen sağolsun) Otobüsler bostondan ny giitceksinhttp://www.gotobus.com/boston-to-new-york-bus/ 26 dolar. günde 100 dolar ile rahatça yaşarsın. kalitesiz bir otele gidersin. fast food yersin. taxi filan kullannmazsın new yorku yürüyerek gezersin bunlar sana ve senin bütçene kalmış.




  • üye olur olmaz bu konuyu açmış kimin feykisin söyle bakalım
  • Benim dayım da orada.Bende inşaallah geleceğim.

    İngiltere - ABD vatandaşı olunca, otomatiken Türkiye vatandaşlığım düşüyor.Türkiye'den de 10 yıl oturma izni alırız, 3 yılda 1 bayramda yeğenlerime harçlık dağıtmaya falan gelirim tamamdır
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.