Şimdi Ara

Asus Zenfone 5 Anakonu-Fmradyo-Root-Yazılım (184. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33.504
Cevap
174
Favori
1.151.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bende dün kozyatağı teknosadan siyahını aldım.dikkatimi çeken bir şey oldu.arama yaptığımızda karşı taraf çalmaya başlayınca zamanada saymaya başlıyor.halbuki karşı taraf telefonu açtığında zamanın başlaması lazım sizdede böylemi benim telefondamı bir sorun var.
  • Bugün telefonu aldım teknosadan gerçekten çok hoş bir telefon. Şuana kadar gördüğüm tek sorun whatssappta ana ekranda gelen mesajların sayısı gözükmemesi onun dışında telefon muhteşem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beko0920 -- 25 Ağustos 2014; 0:03:07 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fondip45
    GM söz konusu bile yapmam çakma Türk markası çöp ürün.

    İfadeniz çok ağır olmuş, maalesef katılamıyorum.

    Çevremde bir çok tanıdığım uygun fiyata aldığı cihazdan memnunlardı. Bir ara ben de almayı düşünmüştüm ve almış olsaydım memnun kalacağımı da biliyordum.

    Eksikliklerinin ifade edilmesi gerekiyor ki bu dönüşlerden firma faydalansın ve üretimini güncellesin, ancak doğrudan "çöp" gibi bir ifade, doğrusu beni üzüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: agtr

    quote:

    Orijinalden alıntı: AH MEN

    quote:

    Orijinalden alıntı: ..scream..


    quote:

    Orijinalden alıntı: AH MEN

    beyler rootsuz radyo nasıl açabilirim

    Açamazsınız :)

    ilerki bir zamanda da mı olmaz?

    olur niye olmasın, uygulaması bile mevcut, sadece freeze edilmiş. eğer birisi apk yı upload sitelerinden birine yükleyip paylaşırsa, uygulama apk sını kurunca aktif olması lazım. telefona donanım ve yazılım koyup, vergi ödememek için uygulamayı freeze etmek resmen vergi kaçakçılığı. zaten bir telefonun piyasaya çıkar çıkmaz root yönteminin de bilinmesi, firmanın bu işte parmağı olduğunun açık göstergesi. bunu fransada yapsa asusu öttürürler

    Radyoyu root yapmadan cihazınızda hiçbir şekilde aktif edemezsiniz..

    Dediğiniz yöntemi deneyenler oldu. Ancak sonuç alınamadı...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ..scream.. kullanıcısına yanıt
    hmm. anladım. aslında root olayından niye bu kadar çekiniliyor anlamadım. 2 tıkta root, 1 tıkta unroot. sanki root atınca hemen telefon çökecek ya da firma bunu tespit edecek gibi bir algı var.
  • soberman kullanıcısına yanıt
    Evet GM gerçekten uygun fiyatıyla insanları çekti kendine ancak ben Z5'i alırken hemen yanında GMD vardı ve ikisini karşılaştırmak için elime aldığımda direk bıraktım GMD'yi yerine çünkü bence daha dış görünüşten kaybediyor çok basit duruyor GMD. Şahsen şu anda uygun fiyatlı telefon almak isteyenler için Z5 daha öne çıkan bir ürün. Benim için en büyük dezavantajı 5 inç bir telefon için fazla uzun olması. Daha ufak bir kasaya sışdırılabilirdi ya da daha büyük bir pil koyulabilirdi bu kasaya bu uzunluğa. Tabletten telefona evrilirken tasarım sorunu yaşıyorlar sanırım ama gene de güzel tasarımı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mhtakif

    quote:

    Orijinalden alıntı: AH MEN

    quote:

    Orijinalden alıntı: mhtakif

    mobil banka uygulamaları çalışıyor mu arkadaşlar?
    herkes kendi kullandığı bankayı deneyebilir mi?

    neden çalışmasn kardeş :) android bu java değil ki

    sorun olduğunu söyleyenler vardı
    birde digitürk playda sorun var dendi
    hatta biraz önce vakıfbank da sorun var dendi

    Vakıf mobil için vb Mh ile kaç defa görüştüm. Aktivasyon sorunu için birkaç yöntemi denediler ama giriş illaki telden olacağı için hata verip durdu. Uygulamayı açıyorum ancak banka işlemlerini yapacak sayfaya gecemiyorum. Aktivasyon hatası diyip duruyor.

    Benim bir Sıkıntım daha var. Daha öncede sormuştum, başka bir apk uygulaması ile az da olsa sorunu gidermistik. Ancak telefondaki bu miracast özelliğini bir türlü TV ye aktaramiyorum. TV ise LG lm 660s
    Çözüm bilen varsa yardım lütfen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h_k_yavuz -- 25 Ağustos 2014; 0:16:37 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: agtr

    hmm. anladım. aslında root olayından niye bu kadar çekiniliyor anlamadım. 2 tıkta root, 1 tıkta unroot. sanki root atınca hemen telefon çökecek ya da firma bunu tespit edecek gibi bir algı var.

    Evet haklısınız.. şahsen bugüne kadar bütün telefonlarımı rootlu kullandım. Henüz bir çökmeye ya da roottan kaynaklı bir sıkıntıya denk gelmedim. Sonuçta root yazılımsal bir işlem. Ve yazılımsal olarak bozulacak bir sistem yine yazılımsal olarak düzeltilir..

    Ayrıca Asus Zenfonelara özel bir sayaç koymamış. Hani samsung gibi knox falan yok. Dolayısıyla zenfonelar rootlu olarak servise bile verilse servis bunu anlayamaz. Yani korkulacak bir durum yok ortada. Dileğen herkes gönül rahatlığıyla root yapabilir. keza unroot işlemide var zenfonelar için..

    Özetle , root benim gözümde korkulacak birşey değil , tam tersine sistem için en iyi olan, katılacak özgürlük adına limiti olmayan ve bir kere tadı alındığı zaman asla vazgecilemeyecek bir nimettir..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • GM ilk çıktığında kendisi gibi telefon yoktu. O yüzden çok sağlam bir rüzgar estirdi piyasada millet telefon dandikmiş bozuluyomruş bunu gözü görmeden saldırdı adeta telefona çünkü o fiyata o özelliklerde telefon ancak rüyalarda olurdu. Sonra bir ton sıkıntılar çıktı yok soket bozulması ne bilim stabilizasyon sorunları. Sürekli güncellemelerle düzeltmeye çalıştılar teknik servis zaten bi başka hikayeydi. Gidip bekelyen cihazlar kullanıcı hatası deyip 40 50 lira ya tennezzül eden bir firma. E diğer firmalarda baktı 1000 tl altı piyasada iyi para var hemen onlarda saldırdılar piyasaya. Gittiler çinden telefonlar alıp üzerlerine kendi markalarını bası piyasamıza soktular ne oldu GM nin eski adı kalmadı. Alternatifler çoğaldı. Diğer firmalar gibi asusta girdi bu piyasaya diğerlerinden tek farkı adı. Umarım telefonun üzerine düşer ve gerekli güncellemeleri verir teknik servis konusunda da sorun çıkartmayacak bir firma olcağını düşünüyorum.

    Bir firmayı güvenilir yapan malı ve satış sonrası hizmetidir.




  • Şimdiye kadar gereksiz masraf olduğu için akıllı telefon almaktan kaçındım ama bu telefon aklımı çeldi.İlk 55 sayfayı falan takip ettim göze çarpan en büyük sorun " şarj ömrü" bir bu kafamı bulandırıyor.Bana göre oldukça fazla bir para veriyorum 1 günde bitmesi sıkıcı ama normal olduğu söyleniyor.

    Bugün teşhir ürününe baktım şarjı olmadığı için inceleyemedim ama telefon cidden çok büyük .Yani birinde görsem ayıplarım :D Eğer alırsam yine büyük konuşmamak gerekirmiş diyeceğim :)

    Deneyimlerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkürler , lütfen devam edin :)

    takibe devam...
  • ProgreSsive aTTacK kullanıcısına yanıt
    n11 den jelatini aldım da cok iyi değil cover kılıfı teknosadan aldım telefonla beraber :) gayette kullanışlı şuan cok memnunum.
  • Telefonu bugun aldim pisman oldum karsiya sesim gitmiyor...teknosa degisim de yapmaz ki...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E.F.S.A.N.E kullanıcısına yanıt
    sesinin gitmediğinden eminsen direk teknosaya götür ne gerekiyorsa yapsınlar. belli olmaz belki de değişim yapılır. yeni bir mağazadan ayakkabı almıştım yorumlara baktım herkes şikayetçi firmanın garantisinden. götürdüm mağazaya bari dedim tamir edin, aldılar incelediler ve bir hafta sonra ayakkabınız değişecek istediğiniz zaman istediğiniz modeli seçin dediler. yani hemen olumsuz düşünme git güzelce teslim et teknosaya, gelişmeleri de buradan paylaş olumlu olumsuz. böylece asus garantisi nasıl işliyor öğrenmiş oluruz.
  • An itibariyle şarj durumum :

    http://i.hizliresim.com/mqbr1V.jpg
    http://i.hizliresim.com/0bX4n9.jpg

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cosica

    dikat et de çıkarırken falan bşeyler kırılmasın slotun içinde, ben normal sim slotunun pinlerinden birini kırmıştım. neden gidip orijinal microsim almazsınız anlamıyorum.

    Şimdilik çıkarmayı hiç denedim gerek olmadıkçada çıkarmam yani zaten ama birgün çıkarmam gerekirse ne şekilde çıkarmalıyım sence kardeş? İğneyle ittirip tikini attırarakmı yoksa cımbızlamı? :D Keşke gidip kırdırtsaydım ya dayanamadım kestim makasla :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cosica

    ben hotmail'le yahoomail'i telefonun kendi mail uygulamasından takip ediyorum. yarın gmail'i de oraya ekliycem tek programdan hepsini takip edicem

    Telefonun kendi mail uygulaması hangisi kardeş nasıl hepsini bir araya toplarım o dediğin telefonun mail programının ayarlarındanmı acaba?
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt
    fotoda gözüken uygulama. Email yazan. şu an benim hotmail ve yahoomail tanımlı bu uygulamada. ikisini birleşik görüntüleyebiliyorum. yarın Gmaili de ekliycem üçü aynı arayüzde gözükecek. pek kullanamadım henüz simkartım açılmadığı için ama wifi'dan kullanımda sorun yoktu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosica -- 25 Ağustos 2014; 2:39:17 >
  • Usten cekerek indirdigimiz menude akilli kaydetme ne ise yariyor ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kajmerian kullanıcısına yanıt
    şu an telefonum açık değil ama sanırım akıllı tasarruf modu olması lazım pille ilgili.
  • kajmerian kullanıcısına yanıt
    Sen sormasan dikkatimi çekmeyecekti. sanırım Asus Türkçeye çevirirken hata yapmış. benim bildiğim kadarıyla o buton pil tasarrufuyla ilgili. saving kelimesi Türkçeye hem kaydetme hem de tasarruf etme olarak çevrilebilir. arayüzün dilini bir elden geçirmesi lazım sanırım Asus'un.
  • 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.