Şimdi Ara

Asus Zenfone 5 Anakonu-Fmradyo-Root-Yazılım (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.504
Cevap
174
Favori
1.151.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gladiotürk

    quote:

    Orijinalden alıntı: ClubZero

    Arkadaslar muzikte ekolayzer ayarini kapattim ses daha guclu ve kaliteli geldi. Kulakligim SENNEİSHER MX 470 bu arada.


    Bugün 1 kullanıcı daha buna benzer birşey yazmıştı. Ayrıca Zenfone 5 Flac formatındaki yüksek kalite müzik dosyalarını oynatabiliyor.



     Asus Zenfone 5 Anakonu-Fmradyo-Root-Yazılım

    İyi bir kulaklıkla müzik performansı nasıl acaba?




  • RamazanDogukan kullanıcısına yanıt
    Tabiri caizse telefon tas gibi birkac yazilimsal sorun var fakat asusun bunu cozecegini dusunuyorum.
    He bide fiziksel tuslarin isigi yok ve bildirm ledi biraz zayif

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu sarj meselesine üzüldüm yahu, once aklımda moto g varken bu telefonun cıkmasıyla 2gb ram + micro sd + kamera avantajlarıyla direk buna kaydım ama sarj meselesi onemli benim için, bir kaç gun daha bakalım yorumlara olmadı gene alternatifler arasında dolanacagız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: #ŞARBAY#

    Bu gün bir teknosaya gittim cihaza bakmaya resmen millet aç kargalar gibi doluşmuş telefonun başına.Müşteri temsilcisi resmen seyyar satıcı gibi 6-7 kişiye bilgi veriyordu.

    Samsung Ceo'su S3 ilk çıktığı ve patladığı zaman şu lafı etmişti ''Piyasanın istediklerini doğru belirledik ve sunduk'' nasıl bu kadar yüksek satış başarısına ulaştınız diyen gazetecilere.

    Zenfone 5 eksiklerine rağmen gerçekten çok satacak. Ekranı fazla parlak değil ancak netlik olarak güzel renk doygunluğu yeterli. Telefonun sesi ve kulaklık sesi yeterli.

    OTG desteği geldiğinde Multimedya kullanımıda iyileşecek, Belirli bir oyun performansıda var. Malzeme kalitesi kasası tipi şekli şemali masada kendini belli ediyor.

    Tabi GM Discoverynin tutulmasında rol oynayan bir konuda yazılım desteğiydi gerçi hala 4.4 kitkat veremediler ancak ilk çıktığı zamanki GM Discovery değil.

    Satışları Asus'un Zenfone serisine vereceği yazılım desteği kesinlikle körükler. Kullanıcılar işe bazen yaramasada bol güncellemeyi sever.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 19 Ağustos 2014; 1:10:38 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: soul calibur

    quote:

    Orijinalden alıntı: Gladiotürk

    quote:

    Orijinalden alıntı: ClubZero

    Arkadaslar muzikte ekolayzer ayarini kapattim ses daha guclu ve kaliteli geldi. Kulakligim SENNEİSHER MX 470 bu arada.


    Bugün 1 kullanıcı daha buna benzer birşey yazmıştı. Ayrıca Zenfone 5 Flac formatındaki yüksek kalite müzik dosyalarını oynatabiliyor.



     Asus Zenfone 5 Anakonu-Fmradyo-Root-Yazılım

    İyi bir kulaklıkla müzik performansı nasıl acaba?

    Ben kulaklık ile müzik dinlemem normalde. Pcden stereo hoparlörlerimle flac parçalarımı ve radyo dinlerim.

    Kutu içerisinden çıkan kulaklıklarla şuan AC/DC dinliyorum %70 ses ile kesinlikle benim için yeterli. Kaliteli bir kulaklıkla daha iyi ses alınacaktır tabiki. Kulaklık sesi düşük değil diyebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 19 Ağustos 2014; 1:22:04 >




  • coolman7 C kullanıcısına yanıt
    İyi kullanimda 1 yil sonra simdiki halinin %80 i olacagi yaziyordu asus un sitesinde 10 saatse 8 saat yani.ileride sikinti olursa portatif sarj aletleri var yada daha yuksek bir batarya degisimi olur mu bilmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ASUS Zenfone 5 telefonum geçen Pazar elime geçti.Herhangi bir sorunuz olursa,deneyerek cevaplayabilirim.Hiçbir güncellemeyi yapmadım şuan Android Jelly Bean 4.3 ile geldi.Notlarım şunlar;

    -Telefonun tasarımı güzel,şuanlık satıcılarda kılıf yok,internetten sipariş verebiliyorsunuz ama yabancı sitelerden almak daha iyi olacaktır (e-bay gibi).Türkiye'de satılanlarla aralarında aşağı yukarı 60 TL fark var.Geç gelmesi dışında gümrük sorunu olacağını zannetmiyorum.Telefonun ön kısmı Gorilla Glass 3 ile kaplı,tırnaklarım uzun olduğu çoğu kez tırnakladım ön kısmını ve ışığa tuttuğumda çizik yoktu.Ancak arka kısım plastik (nedenini yazacağım) ve çizilebilir,çizilirse değiştirebiliyorsunuz.

    -Telefon ısınıyor.Nasıl ölçüleceğini bilmiyorum (internetten oda sıcaklığının 10° üzerine çıkabiliyor yazıyor) ama bayağı ısınıyor.Donanıma bir zarar vermiyormuş ama ısınınca çok hafif takılmalar oluyor.Ve ısınma olsada olmasada 170 fotoğraf bulunan albümü açtığımda ve hızlıca aşağı yukarı dolaştığımda kasmalar oluyor,ısınmamış olsa bile,güncelleme ile düzelir diye umuyorum sadece.

    -Araştırmadığım yer kalmadı,bir yerleri atlıyor muyum bilmiyorum ama ne yapıp ettiysem telefona müzik,resim,uygulama atmak için bilgisayara USB depolama birimi olarak yani sanki bir USB bellekmiş gibi bağlayamadım.Telefonda PC Link ve Remote Link diye iki tane program var ama tam bir sonuca ulaşamadım.Daha önce -kore malı S3 Mini haricinde- android telefon kullanmadım.Ancak S3 miniyi USB kablosuyla bağlarken,bunu bağlayamadım.Eğer bilen varsa yardım ederse çok memnun olurum.İşletim sistemim Windows XP.

    -Dediğim gibi kutusundan çıkan USB kablosuyla bağladığımda sadece şarj oluyor (!).Şöyleki bağladığımda şarj oluyor diyor ve telefonu kapatmadan sadece tuş kilidi kapalı olaraktan şarj olmasını bekledim.Neredeyse dolmuyor: %5-6 anca dolmuştur yarım saatte.Normal prize taktığımda 3 saat 15 dakika kadarda doluyor.İnternette 2.5 saat yazıyordu ama değişir herhalde.

    -Ve dün normal prize taktım,prize tam oturmamıştı (sorun prizde,telefonun şarj cihazında birşey yok,başka prize takılabiliyor) yani boşluk yapıyordu.Birşekilde sabitledim ama yaklaşık 1-2 saat boyunca %1 bile artmadı,halbuki şarj oluyor bildirim ışığı (turuncu) yanıyordu.Acaba şarj olduda takıldı mı diye yeniden başlattım sonuç aynıydı.İyimser olmaya çalışarak son hamleyle şarjdan çıkardım ve kullanmaya başladım.Ancak %100 şarj dolu olmadığını anladım.

    Ayrıca internette net bilgi bulamıyorsunuz Türkçe olarak,yeni çıktığındandır diye geçiyorum ama...

    Bunun yanında menüde dolaşırken hızlıca parmaklarımla sayfalar arası dolarken -birkaç sefer hariç- hiçbir takılma olmadı,memnunum.

    Ayrıca biliyorsanız USB,USB'den (PC bağlantısı) şarj ve birde dün ,ekrana her dokunuşumda beyaz küçük bir nokta çıkıyordu.Yazılımsal birşeydi ama kapatamamıştım şimdi kendiliğinden kayboldu,ne olduğunu bilen ve ayarını bilen varsa lütfen söylesin.

    Varsa sorunuz sorabilirsiniz,aynı şekilde lütfen bilen varsa soruları cevaplayalım.

    Not: Daha önce çakma S3 mini haricinde android telefon kullanmadım.Belki sorularımın kolay yolları vardır,yardımlarınızı bekliyorum...

    Düzenleme: Arka kapağın plastik olmasının sebebi sanırım çok ısınmasından ancak çok ısınması normal mi bilmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Javert -- 19 Ağustos 2014; 1:26:34 >




  • son güncellemeyle beraber 1.17.40 sürümünden itibaren otg desteği gelmiş bulunmaktadır. Denedim usb flash bellek dosya yöneticisinden sıkıntısız görüntülendi mouse çalıştı cursor belirdi.(Zf6)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WarSaw

    son güncellemeyle beraber 1.17.40 sürümünden itibaren otg desteği gelmiş bulunmaktadır. Denedim usb flash bellek dosya yöneticisinden sıkıntısız görüntülendi mouse çalıştı cursor belirdi.(Zf6)

    Zenfone 5 için henüz yayınlanmamış. V1.16.40.50 sürümünde şuan en günceli.
  • unpop kullanıcısına yanıt
    Moto g al, şarj zenfone 5'ten fazlasıyla üstün... wifi ile 20 saatten fazla gidiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kur@mci -- 19 Ağustos 2014; 1:37:41 >
  • konuyu taa en başından beri okuyorum ama sar değerini göremedim Sar değeri kaç bu telefonda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mentollü Vazelin

    konuyu taa en başından beri okuyorum ama sar değerini göremedim Sar değeri kaç bu telefonda

    Gsm arena sitesinde yazan SAR değerleri. Link


     Asus Zenfone 5 Anakonu-Fmradyo-Root-Yazılım




  • arkadaşlar ben telefonu manuel olarak 1.16.40.50 versiyonuna güncellemiştim ama 1.17 gelmiş galiba güncelleme kontrolü yaptım gözükmedi, acaba manuel yaptığımız için mi otomatik gelmiyor? eğer öyleyse telefonu 0'layabilirim çünkü bu güncellemenin otomatik gelmesi benim için önemli
  • Telefonu kullanan arkadaşlar nasıl, bugün gün içersin de almayı düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kur@mci

    Moto g al, şarj zenfone 5'ten fazlasıyla üstün... wifi ile 20 saatten fazla gidiyor.

    Şu aptal moto g neden tavsiye ediliyor anlamıyorum ben 2 hafta dayanamadım. Bu kadar berbat bir telefon ile zen5 ile kıyaslamak çok komik.
  • Hocam şu bildirim ışığını yanarken bir çekip koyabilirmisiniz size zahmet ?
  • madmax50 kullanıcısına yanıt
    Buradan bakınca da zenfone serisi bana aptal bir ürün serisi geliyor. Ama ben aptal diyor muyum? hayır. Bu kadar akıcı ve stabil telefona o yorumu yapıyorsan bir şeyden anlamıyorsun demektir. Gören de seni iphone 6 aldin zanneder, te allam...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kur@mci -- 19 Ağustos 2014; 2:50:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yufat

    bugun teknosada z 5 olan model, ,inceledim telefon kaliteli bir kasaya sahip ve oldukça şık , menu geçişleri çok iyi , ancak diğer 5.5 inc model telefonlar ile aynı hatta daha uzun bir kasası var . pil kapasitesi ve özellikle pilin değişmemesi nedeni ile almaktan vazgeçtim eğer pil değişseydi ileride yurt dışından vs pil temin edilirdi yüksek kapasiteli. lg g pro ile çektiğim bir resmide ekliyorum.
     Asus Zenfone 5 Anakonu-Fmradyo-Root-Yazılım

    İkisi de 5.5" ama zenfone'un ekranı daha küçük geldi bana, acaba kapasitif tuşlar dahil 5.5 mi?




  • Jet1X kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle Zenfone 5 derim ben.

    Bunların arasına 620 liralık Moto G 'yi de ekleyerek yorumda bulunmak istiyorum.

    Xperia SP ile Moto G 'yi karşılaştırırsak;
    Moto G karşısında, *kasa tasarımı ve *kamera performansı dışında Xperia SP 'nin pek önemli bir artısı bulunmuyor. Teknik verilere göre *cpu ve *gpu 'su da biraz daha güçlü, lakin kullanımda fark ne denli hissedilir bilemiyorum, bu yüzden çok önemli bir fark olarak nitelendirmiyorum. Bir de *sdcard desteği bulunması da avantaj olarak not düşülebilir.

    Moto G 'nin XSP'ye göre avantajları ise; *IPS panele sahip olması (benim için son derece önemli), *GorillaGlass 3 'e sahip olması, *Dahili hafızanın 16GB olması (hiç bir sdcard dahili hafızanın yerini tutmaz), *Güncel android sürümü kullanması, *çift sim, *daha başarılı veya sıkıntısız arayüzü, *bir de yaklaşık 1 yıl kadar daha yeni bir ürün olması (genelde yeni ürünler tercih sebebidir)

    Bu ikilinin arasından Moto G alınır bana göre. (XSP'nin sadece tasarımı cezbediyor beni).


    Moto G ile Zenfone 5 'i karşılaştırırsak;
    Göreceli ve kullanım şekline bağlı olsa da pil performansı dışında Moto G'nin Zenfone 5 'ten üstün olduğu tarafı bulunmuyor diye düşünüyorum (Zenfone 5 'in ilk günlerdeki pil performansı yanıltıcı olsa da, şu ana kadar sergilediği performansı göz önünde bulunduruyorum).

    Lakin, Zenfone 5 'te, Moto G'nin özelliklerine ek olarak sahip olduğu ve daha üstün olarak nitelendirebileceğimiz şu yanları mevcut; *daha başarılı kasa tasarım, *daha büyük ekran, *2gb ram, *sdcard desteği, *daha başarılı kamera performansı, *full hd video kaydı, *zengin ve keyifli arayüz tasarımı.

    Bu ikilinin arasından kesinlikle Zenfone 5 alınır bana göre.

    Dolaylı açıklamayı neden yaptım derseniz;

    Olur da Zenfone 5 'i beğenmez veya bir sebepten ötürü almak istemezseniz, XSP ile Zenfone 5 arasından Zenfone 5 'i seçmez ve XSP 'ye yönelirseniz, bence XSP 'yi de almayın, gidin gönül rahatlığı ile Moto G 'yi alın, bana göre daha isabetli seçim olacaktır önerisinin gerekçeli açıklamasını yapmak istedim. :)

    Ancak bu üçünün arasından ve bulunduğu fiyat çerçevesi itibariyle piyasadaki benzer tüm cihazlar arasından fiyatını en çok hakeden cihaz şüphesiz ki Zenfone 5 'tir, bunu da unutmayın lütfen. ;)


    Edit: İmla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaskoo_87 -- 19 Ağustos 2014; 3:20:48 >




  • Telefon beklemesi fazla cikmis batarya kullaniminda neyden dolayi acaba
     Asus Zenfone 5 Anakonu-Fmradyo-Root-Yazılım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.