Şimdi Ara

Asus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar Kulübü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.747
Cevap
17
Favori
72.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benim alıp iade ettigim asus x550lb de öyle bir problem vardı . eğer ses özellikle geceleri yani sessiz ortamda duyuluyorsa ve pc yi actıgın anda başlayıp kapanana kadar devam ediyorsa muhtemelen sorun ilk başta vardı hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Iresco

    Benim alıp iade ettigim asus x550lb de öyle bir problem vardı . eğer ses özellikle geceleri yani sessiz ortamda duyuluyorsa ve pc yi actıgın anda başlayıp kapanana kadar devam ediyorsa muhtemelen sorun ilk başta vardı hocam.

    İlk başta yoktu, format atarken bile o sesi duymadım. Bios update yaptıkdan sonra oldu muhtemelen.
  • Bu konularda pek bilgim yok ama Bios ile alakalı oldugunu düşünmüyorum hocam . Bu arada pc yükdeyken hdd den gelen ses normal bence . genel olarak sorun yoksa kafana takma hocam.
  • Genel olarak zaten sorun varda bakalım ürün değişimi için yolladım asusa. @Iresco

    Eve gelen elektriği ve prizleri kontrol ettirdim. Elektriksel olarak sadece topraklama zayıf ki bu da laptopu etkilemez. Çünkü bu laptopun priz giriş yeri topraklı değil. Gelen voltajda da herhangi bir problem yok 220 volt geliyor. Yani yine sorunlu ürün geldi bana :/ Nasıl bir şans vardır ki bende 3 üründe aynı sorunlu geliyor. Böyle giderse piyasadaki tüm hatalı üretilen modelleri toplucam :) @messevim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaxAurilius

    Genel olarak zaten sorun varda bakalım ürün değişimi için yolladım asusa. @Iresco

    Eve gelen elektriği ve prizleri kontrol ettirdim. Elektriksel olarak sadece topraklama zayıf ki bu da laptopu etkilemez. Çünkü bu laptopun priz giriş yeri topraklı değil. Gelen voltajda da herhangi bir problem yok 220 volt geliyor. Yani yine sorunlu ürün geldi bana :/ Nasıl bir şans vardır ki bende 3 üründe aynı sorunlu geliyor. Böyle giderse piyasadaki tüm hatalı üretilen modelleri toplucam :) @messevim

    Hakikaten artık ne biçim şansın varsa tüm defolu ürünler senimi bulur :)
  • Hocam sormayı unuttum . Kullandıgım asusta usb girişleri biraz sıkıntılıydı . takmak ve çıkarmak biraz zorluyordu . bu modelde nasıl?
  • Iresco I kullanıcısına yanıt
    Bende gayet stabil çalışıyor kardeşim.
  • Iresco I kullanıcısına yanıt
    Bende ilk başlarda zorladı biraz. Giriş yerleri biraz sıkıydı aynı z510daki gibi. Ama zamanla tak-çıkar yapıp açılacaktır o usb girişleri. 5-6 kez tak-çıkar yaptıkdan sonra pek zorlamadı.
  • Bende de ilkte öyleydi uzun süre kullanma şansım olmadıgımdan düzelip düzelmedigini bilmiyordum sayende öğrenmiş oldum . Sagolasn kardeşim
  • 1735 liraya nerden aldınız hocam ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emre.-. kullanıcısına yanıt
    pcdepo.com dan.
  • Emre.-. kullanıcısına yanıt
    1800 e buldum ben bakalım oradan alicam sanirim hizlialdan
  • İade talebi ne alemde hocam bir cevap alabildin mi?
  • PrestigeMan kullanıcısına yanıt
    Pcdepo.com da daha uygun ?
  • Iresco I kullanıcısına yanıt
    Ürün onarımda gözüküyor şu an. BDH dan daha yavaş galiba bu asus. Ayın 2sinde ellerine ulaştı 3ünde işleme girilmiş. Ürün durumunu sorgulayamıyordum. Dün mail attım asusa 2 saat sonra cevap verdiler, şu an sorgulayabiliyorum. Bakalım bekliyorum en fazla 1 hafta sürer.
    Yalnız garip olan hizmet no ile sorguladığımda onarım durumu tamamlanmış ve dün bitmiş gözüküyor. Seri no ile sorguladığımda daha onarımda gözüküyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asriell -- 5 Temmuz 2014; 11:49:19 >
  • Ayın 2 sinde ellerine ulaşmışsa tedirginlige kapılmak icin henüz cok erken bence . Asus müşteri hizmetlerini arayıp anlat durumu istersen . Mutlaka bir acıklaması vardır . Senin durumun gerçekten çok kötü o kadar araştırıp aldıgım laptop bozuk cıkınca aşırı sogudum laptop almaktan vazgecicektim neredeyse . Senin başına bu durum 3 kere gelmiş . Umarım bu sefer sorun çözülür ve rahat bir şekilde kullanırsın
  • Iresco I kullanıcısına yanıt
    Tedirginlik değilde 2 gün hiç bi cevap gelmeyince merak edip ürünün onarıma girilip girilmediğini öğrenmek için aradım. BDH daki hıza alışınca biraz garip geldi :) Sanırım sorgulamada anlık bir hataydı, şu an farklı gözükmüyor.
    İlk 2si z510da başıma geldi. Aslında o modeli almadığım bi yandan iyi oldu, ekran paneli baya kötüydü z510da. Ama işte 3 aydır toplasan 2 hafta anca kullanmışımdır şu 3 laptopu. Bilgisayardan soğumamak elde değil. İşin garibi 3 modelde de sorunlar tamamen aynı, farklı bi sorunlu olarak çıksa garipsemem.

    Evde elektriksel bi problemde yok sabit 220volt geliyor. Belki voltajda dalgalanma olmuştur diye düşünüyorum ama 220den anca 235 falan olur, daha da yukarı çıkmaz. Şu an tek aklıma gelen freedoslu olan laptoplarda sistem kontrolünün iyi yapılmadığı. Bu ilk laptop deneyimimde olmuyor, kullanma kılavuzundaki tüm yönergeleri okuyupda kullanıyorum üstelik. Bakalım son bi kez değiştircem ürünü, yine sorunlu çıkarsa başka bi siteden almayı düşünüyorum yada win 8 li olan işletim sistemlerine yönelicem veya biraz daha koyup başka model alabilirim, tabi dolar kurundan bu zor görünüyor. Aslında ilk başta aklımda n550 vardı fakat geçen seneye göre fiyatı acayip arttı.




  • z510'u yerinde gidip incelemiştim almayı düşünüyordum . 12 yıllık kasalı monitorden sonra ekranını pek yadırgamamıştım aslında Wifi, touchpad sorunları yüzünden almaktan vazgeçtim.

    Sorunun kaynagını kontrol ettirmişsin problem çıkmamış o zaman sorun ya freedos modellerde ya da senin bitmek bilmeyen şansızlıgında kardeşim.İnşallah bu sefer bu problem çıkmaz
  • İnternet kullanımında ve oyun esnasında batarya ömrü hakkında bilgi verirsen sevinirm.
  • Heroisboceq kullanıcısına yanıt
    İnternet kullanımında Dört saati rahat çıkarır. Oyun da denemedim malesef.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.