Şimdi Ara

SONY XPERIA M2 & M2 DUAL & M2 AQUA 5.1.1 GELDİ !! [GÜNCEL KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.446
Cevap
17
Favori
99.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arkadax

    İyi akşamlar arkadaşlar herkese merhabalar bende yaklaşık 1 haftalık m2 dual kullanıcısıyım ve çok memnunum gerçekten fiyatını son kuruşuna kadar hak ediyor özellikle tasarımına hayranım fakat telefonda ilginç bir durum var bu kesinlikle bir problem değil bence şöyleki telefonun hoparlörü bazı sesleri absorbe ediyor anladığım kadarıyla daha temiz ses verebilmek için mesela hill climb racing oyununda motor sesi normalde öyle değil sanki filtreliyor :) ayarlardan ses geliştirmelirini kapatmak da pek etkilemedi bir de farkettiniz mi bilmiyorum ses seviyesi yarıdan aşağıdan olunca neredeyse tamamen kısılıyor simetrik bir azalma veya artış olmuyor bu kafama takıldı bunun dışında telefon hiç bir kötü yakıştırmasını hak etmiyor :-)


    Sımetrık bolumunw katılıom bende de oyle kardes

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • konuşmalar sırasında ahize sesi bazen değişiyor . sanki ekolayzer açılmış gibi ses geliyor. sonuç olarak herkesin elinde olan telefonlar tercihim değildi ve pişman değilim. hangi telefonda bazı sorunlar yokki zaten. ben bi şeyi anlamam bu telefonlarda . 800 miliamper bataryası olan sony telefonunda şarj cihazı 850 lik bu telefonunda şarj cihazıda aynı. benim eskiden kullandığım xperia mini telefonun şarjıyla bununki aynı. farkındaysanız telefonun şarjı biraz geç doluyor.
  • arkadax A kullanıcısına yanıt
    Sizide ekledim bu arada ses komusuna gelince ses gayet güzel bende öyle bir şey olmadı.ama ses artışında değişik bir şey var evet mesela full açınca çok ses çıkıyor biraz kısınca baya bir azalıyor o yüzden ben hep fullde kullanıyorum.
  • Artizt kullanıcısına yanıt
    Android daha ios'la kıyaslancak kadar stabil değil andorid l ile belki biraz daha yaklaşabilir fanboyluğun luzmu yok.
  • tbc T kullanıcısına yanıt
    Şarj aleti olarak verilen greenheart z2 ile aynı.test ettim
  • Tamam çok teşekkür ederim yok yok sesi güzel zaten kesinlikle temiz bir ses fakat demek istediğim telefonun anladığım kadarıyla asıl sesi ön plana koyma özelliği var aslında yerine göre güzel ama oyunda bazı ara sesleri yansıtmıyor hehehe fakat sonuç olarak bu telefonu aldığım için çok memnunum herkese tavsiye ederim ayrıca bu telefon 1000 liraya değer mi kesinlikle değer ama bir telefon 2000 lira eder mi gerçekten etmez ha iphone ha başkası :-) zaten ben şundan artık eminim telefondaki özellikleri über düzeye çıkardıkça (örn: xperia z2 ) telefon sapıtıyor yani kaldıramıyor mesela z2 de 4k video çekim özelliği var ama sony 1-2 dkdan fazla çekim yapmayın diyor ısınıp kapandığı için hani bu benim kendi görüşüm kesinlikle yanlış anlamasın arkadaşlar her görüşe saygım sonsuz :-)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadax A kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum sesde birşeyler var.Telefon çok iyi ön kamerada iyi olsaymış ben ona yanıyorum.xperia m2 gayet yeterli bir telefon ve şuanda 13 kişi olduk bile



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mir-i Alay -- 15 Temmuz 2014; 0:30:54 >
  • Teknokulis tarafindan türkçe inceleme yapilmis ben begendim açikcasihttp://www.teknokulis.com/webtv/videoizle/sony-xperia-m2--video-inceleme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mir-i Alay -- 15 Temmuz 2014; 0:52:36 >
  • Hehehe bu telefondaki asilliği görenler artıyor yani bu çok ayrıcalıklı bir 13 kişi herkes gibi belli telefon anlayışına kapılıp kalanlar değil :-)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony 4.8-inç büyüklüğünde qHD (540 x 960) çözünürlüklü ekrana sahip akıllı telefonu Xperia M2’nin suya dayanıklı versiyonunu hazırlıyor. FCC onayı alan telefon için aynı zamanda Sony’nin resmi web sitesinde bir XML dosyası bulundu. Model numarası D2403 olan Xperia M2 Aqua’nın tasarım noktasında Xperia M2’den herhangi bir farklılık sunmayacak.

    Suya dayanıklılık dışında Xperia M2 ve M2 Aqua’nın teknik özellikleri de aynı kalacak. Bunlar; 4.8-inç büyüklüğünde qHD (540 x 960) çözünürlüklü ekran, 1.2GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 400 işlemci, Adreno 35 GPU, 1GB RAM, 8GB dahili depolama, 32GB’ye kadar hafıza kart desteği, LED flaşlı 8MP arka kamera ve STAMINA 3.0 pil tasarruf moduna sahip 2.300mAh kapasiteli pil.

    Bu telefonu alacak olan arkadaşlar biraz daha bekleyip su geçirmez olanını alabilirsiniz yakında su geçirmez olanıda çıkacakmış.

    Buyrun buda linkihttp://www.teknolojioku.com/haber/su-gecirmez-xperia-m2-geliyor-19418.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mir-i Alay -- 15 Temmuz 2014; 1:21:42 >




  • arkadax A kullanıcısına yanıt
    Aynen telefon çok asil biraz daha bekleyip su geçirmez olanını alaydik ozaman kimse laf edemezdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mir-i Alay -- 15 Temmuz 2014; 1:18:57 >
  • Kullanıcı Sayısı 20 olunca imza yapmayı düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mir-i Alay -- 15 Temmuz 2014; 1:19:25 >
  • Su geçirmeme olayı çok önemli değil aslında hem o zaman telefonda bazı kısıtlamalar olabiliyor dış kısmında hani pratik kullanıma olumsuz etkisi olabilir bir de aslına bakarsanız tam anlamıyla su geçirmez değil ama hayat kurtarır anlık suya düşmelerde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadax A kullanıcısına yanıt
    Benim içinde çok takılacak bir şey değil.sadece eğer alıcak varsa su geçirmezini alsın daha mantıklı.
  • Arkadaşlar forumda ben de telefon tavsiyesi istedim. Bana xperia sp tercih etmemin daha iyi olacağını söyledi pek çok kişi.
    Peki ben size yanlış anlamaya mahal vermeden sormak istiyorum. Neden SP varken M2'yi tercih ettiniz?
  • http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Sony-Xperia-M2-vs-Sony-Xperia-SP

    Şuraya bir bakın isterseniz aklınızda bir fikir oluşur hani benim m2 tercih etme sebebim hem yeni bir telefon hem de tasarımını daha çok sevdim spden bir de spnin bazı kronik sorunları varmış biraz araştırın hani yanıltmak istemem :-)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freqX kullanıcısına yanıt
    Xperia m2'yi tasarımı ve güncelleme desteği için tercih ettim yeni bir cihaz android l'yide alacak büyük ihtimal.sp almanın bir avantajı yok size kalmış hangisi içinize sindi ise onu alın.
  • Konu güncell.Vodefone değişim çıktı dedi 30 gün içinde yeni ürün gelecekmiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arkadax

    http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Sony-Xperia-M2-vs-Sony-Xperia-SP

    Şuraya bir bakın isterseniz aklınızda bir fikir oluşur hani benim m2 tercih etme sebebim hem yeni bir telefon hem de tasarımını daha çok sevdim spden bir de spnin bazı kronik sorunları varmış biraz araştırın hani yanıltmak istemem :-)


    Sanırım ben de M2'yi tercih edeceğim gibi görünüyor.

    Teknosa, vatan gibi yerlerde çift simli modeller var. Tek simli modelller operatörlere dağıtılmış.
    Tek sim kullanıyorum ama farkeder mi sizce çift simli alsam?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freqX -- 16 Temmuz 2014; 9:31:22 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zava.Zin.Go

    Staminayı açıyorumusunuz ?

    staminayı actıgım halde yinede 1 gün gidiyor tel 3g wifi falan acık ama asırı bi kullanım yok oyun falan oynamam sıkıntımı var acaba benim telefonda anlayamadım sizinkıler 2 gün gidiyorsa eger bisey var dun aksamüstü sarjdan cektım suan yuzde 49 da ki aksama kadar biter. garantiyemi götüreyım acaba bilemedim.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.