Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 4 [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada) (484. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
79.384
Cevap
390
Favori
2.804.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 482483484485486
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • IRoN kullanıcısına yanıt
    4 çekirdekli diye ilk başta l90ı kabul ettim sonra bi baktım eneee radyosu bile yok : / ve ne zaman verecekleri muamma. Bi daha telefon açtım dedim paramı vermiyorsanız tüketici heyetine gidiyorum, onlarda buyrun gidin dediler. Gittim fatura ve servis fişi ve dilekçemi verdim. 4-5 ayda paranızı alırsınız dediler bakalım..
  • Ben bugun gecerken Palladium AVM deki Samsung bayii ne ugradim. ellerinde gold dahil tum renklerden yeteri kadar vardi. 2 tane siyah aldik arkadasimla.almak isteyen arkadaslara duyurulur, gitmeden telefonla ayirtabilirsiniz de
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Devian

    ses kalitesi ile ilgili bir test falan yapıldımı acaba ? Biliyorsunuz en iyi ses kalitesi ipad ve iphonelardaydı.. Bende de 2. telefon olarak iphone var onu hi-fi ses sistemime baglıyorum... Htc cihazımda var htc den cok ustundu iphone ses kalitesinde... Acaba note 4 nasıl ?? Yarın deniyecez artık.

    sentetik testlerde htc en iyis bildiğim kadarıyla
    iphone en üstün değil diye biliyorum
    samsun note 3 ve note 4 de baya iyi diyorlardı ama note 3 sanırım biraz daha iyi.

    gsm arena testlerine bir bakın bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Devian

    ses kalitesi ile ilgili bir test falan yapıldımı acaba ? Biliyorsunuz en iyi ses kalitesi ipad ve iphonelardaydı.. Bende de 2. telefon olarak iphone var onu hi-fi ses sistemime baglıyorum... Htc cihazımda var htc den cok ustundu iphone ses kalitesinde... Acaba note 4 nasıl ?? Yarın deniyecez artık.

    En iyi sesin iphone'da olduğunu nerden çıkardınız.Son çıkan samsung modelleri note 3 ile birlikte bu konuda daha iyi...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UnInvited_Guest

    Hocam sizin dediğiniz gibi oldu adamlar mesaj yolladı, provizyon kodu sordu.Son gün ya tutuştular tabi mesaj atmaya kadar geldi olay. Hallettim sipariş kaldığı yerden devam ediyor. 128 gb konusuna tam güvenemiyorum az para da değil ama fiyat iyi o sitede.
    Ben 64 gb alırım sanırım ilerleyen günlerde sorun çıkmasın nolur nolmaz.

    Sizin adınıza sevindim.

    64 gb lık ürün de an itibari ile F/P olarak daha mantıklı bence de.

    Hayırlı olsun ürünlerinizi şimdiden.

    Saygılarımla...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 17 Ekim 2014; 23:30:42 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mamaker

    Direkten dönen iptaline sonra bende az önce aldım siyah gökhan bey ile tanıştım sempatik bir arkadas telefon da güzel arkadaşlar hayırlısı olsun herkes için

    Hayirli olsun efendim, iyi gunlerde kullanmaniz dilegiyle,
    Saygilarimla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tozparcasi

    Ben bugun gecerken Palladium AVM deki Samsung bayii ne ugradim. ellerinde gold dahil tum renklerden yeteri kadar vardi. 2 tane siyah aldik arkadasimla.almak isteyen arkadaslara duyurulur, gitmeden telefonla ayirtabilirsiniz de

    ben de bunu merak ediyodum çok teşekkürler hocam
  • Bir de aldigim yerde bu hafta icinde Note alirsan S View kiliflari 140yerine 110 liraya veriyorlardi ama ben genede spigen beklicegim icin almadim bir de tanimam etmem orayi ama cok dost calisi insanlardi. kasa acikligini bilmedigimi ama okudugum kadariyla korkutugum soyledim ve ben parayi odemeden hemen kutuyu actilar iciniz rahat olsun eger bir aciklik olsaydi baska bir tane verirdik dediler ki cok icime sindi alirken
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sh00t3r_DoguKan

    Note 4 üzerinden mobile.donanimhaber.com a kullanıcı adı ve şifre ile giriş sağlayabilen varmı ??? Ben giremiyorum da arkdaşlar.Kullanıcı adı ve şifrede sıkıntı yok.Pcden giriyorum telden olmuyor ?

    Bu arada Google Chrome üzerinden giriş yapamıyorum.Diğer internet tarayıcıdan girş yapabiliyorum.

    Android Markette Donanimhaber uygulamasi var kullanmanizi tavsiye ederim.
    Iyi aksamlar dilerim.
    Saygialrimla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tozparcasi

    Bir de aldigim yerde bu hafta icinde Note alirsan S View kiliflari 140yerine 110 liraya veriyorlardi ama ben genede spigen beklicegim icin almadim bir de tanimam etmem orayi ama cok dost calisi insanlardi. kasa acikligini bilmedigimi ama okudugum kadariyla korkutugum soyledim ve ben parayi odemeden hemen kutuyu actilar iciniz rahat olsun eger bir aciklik olsaydi baska bir tane verirdik dediler ki cok icime sindi alirken

    keşke kılıfı hediye verselermiş. çok cimri çıktı samsung bu sene. anket dolduranlara yapılacak teklifden de haber yok, alıcam yarın heralde dayanamayıp.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vbalikci

    3 saat önce note 4'üm geldi arkadaşlar. Siyah renkli olanlardan.

    1. Tasarımı gerçekten güzel olmuş bu sefer, kaliteli bir his veriyor. Arka kapak daha iyi olmuş, cihaz güzel görünüyor, elde iyi duruyor, aleminyum çerçeve cuk oturmuş. Power tuşunu çok hafif yapmışlar, hemen tıklamayı alıyor, bu çok hoşuma gitti. Büyük ekranlarda önemli bu.

    2. Cihazın ekranı gerçekten çok güzel. Açıkçası bu güne kadar gördüğüm en iyi ekranlardan biri. g3'de kullandım ama bu ondan daha iyi. Uygulamalar, fotoğraflar, her şey çözünürlüğe göre ayarlanmış, sırıtan bir durum yok.

    3. Hızı çok iyi, rehber sorununu s5 ile çok iyi çözmüşlerdi bunda sorun yok. Akıcı bir menü var, akıcı bir arayüz, kalem kullanmak oldukça iyi, keyifli çalışıyor cihaz, ne takıldı ne de yavaşladı, yoğun kullanımda ısınıyor ama g3 kadar ısınmıyor, makul oranlarda..

    4. spen gerçekten çok daha iyi olmuş, bende samsung'un 12 pro'su var ondan çok daha iyi, daha akıcı ve hassas. Spen'e ekledikleri o güzel özelliklerle bir fare gibi kullanmak çok güzel olmuş, beğendim açıkçası bir an önce öteki cihazlara da gelse süper olur.

    5. Hızlı şarj eden bir adaptörle geliyor, gerçekten çok hızlı şarj ediyor, çok memnun kaldım açıkçası, bazen kısa sürede şarj hayat kurtarıyor. Pil performansı için en az 1 hafta bakmak lazım, şimdi bir şey söylemek zor.

    6. Cihazla birlikte "hürriyet" gazetesi, dijitürk play falan yüklü geldi, ilk defa gördüm bunu. 3 ay hürriyet gazetesi bedava, çok iyi oldu bu. Sanırım "Türkiye'ye gelince" açılmış ve yüklenmiş mi ne olmuş anlamadım. Ayrıca onlive geliyor üç ay yanılmyorsam o da . dijitürk play de geliyor. 3 ay premium üyelik bedava ama "her" zaman ki gibi üyeliği aktif hale gelmesi için kredi kartı girmek gerekiyor, rezillik.

    7. Kamerası "oldukça" iyi çalışıyor, s5 gibi hızlı odak alıyor, 4k çekerken ois aktif çalışıyor ve bunun farkı cidden hissediliyor, öteki 4k çekenlerde ois devre dışı kalıyordu, s5'de yanılmıyorsam öyleydi. Şimdi gece, yarın bolca gündüz çekimi yaparım. Ama şu net ki, iphone 6plus'un gece çekimindeki başarısı harikaydı, bu onun altında kalmış, çok altında değil ama altında. Ön kamera ise çok iyi çekiyor, beğendim, panorama oldukça güzel ve kolay bir özellik.

    8. Bunun dışında ne denebilir bilemiyorum, cihaz "gördüğüm" en akıcı samsung cihazlarından biri, "hiçbir" sorunla karşılaşmadım, açar açmaz 34 mb'lık güncelleme aldı, sonra kendini güncelledi açıldı.

    9. Ekranın yanına kağıt sokuyorlardı, açıklık vardı, kiminde sağda kiminde solda, altta falan bende sağ üst köşede bir kağıt girme durumu var ama biraz zorlamak lazım. Şu da var ki aynı sorun olmasa da iphone 6 plus'da da vardı, ne zaman cebimden çıkartsam sağ tarafın kenarına iplik girmiş oluyordu, kağıt denemedim ama.. Çok büyük bir sıkıntı yok, fark edilmiyor bile.

    Ben cihazı beğendim, keyifle kullandım, gündüz çekim yapacağım, yavaş çekim, panorama falan merak ediyorum, onları da yarın yazarım.

    Kardeş hayırlı olsun öncelikle cihazın. Güle güle kullan. Yazını keyifle okudum. G3 ile daha fazla kıyaslama yapabilirsen sevinirim. Artıları eksileri nelerdir? Hoş aslında özellik olarak çokta birbirlerine bariz üstünlükleri yok ama insan merak ediyor işte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sh00t3r_DoguKan kullanıcısına yanıt
    Site sağlam bilgim var ama ben extreme plus veya u3 hızı arıyorum ya da direkt 128 extreme. Extreme plus 4k için daha uygun.

    Teşekkürler bilgi için. Benim düşündüğüm şu http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SANDISK-64-GB-microSDHC-Class-10-Adapt%C3%B6rl%C3%BC-Haf%C4%B1za-Kart%C4%B1-SDSDQXL-064G,103452,465694,1070353.html?langId=-14

    ya da samsung un pro serisi yeni tr de olmayan. Aklımda bunlar var bakalım cihaz gelsin de önce.




  • Devian kullanıcısına yanıt
    ses cok parlak ve net.... ki kötü olsa ne olur basarız bi ses modu olur biter..ister beast ister bouufle :) bu kadar takılmayın allah aşkına..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: redboxer82

    4 çekirdekli diye ilk başta l90ı kabul ettim sonra bi baktım eneee radyosu bile yok : / ve ne zaman verecekleri muamma. Bi daha telefon açtım dedim paramı vermiyorsanız tüketici heyetine gidiyorum, onlarda buyrun gidin dediler. Gittim fatura ve servis fişi ve dilekçemi verdim. 4-5 ayda paranızı alırsınız dediler bakalım..

    Açıkçası sizin üşenmenizi ve uğraşmayacağınızı bekliyorlardı ama doğrusunu yaptınız bence de.

    Son dönemde tüketiciyi koruma adına eskiye nazaran daha iyi gelişmeler oluyor.

    Geçmiş olsun tekrar.

    Saygılarımla...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AVSEQ01.DAT

    Kutudan çıkan şarj aleti hızlı şarjı destekliyor değilmi?

    Kutudan cikan sarj aleti 9V 1.67A ve 5V 2A olarak iki modda calismaktadir. Hizli sarji kullanmak icin ayarlar bolumunden hizli sarj secenegini aktif etmeniz gerekiyor. Iyi aksamlar dilerim.
    Saygilarimla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IRoN kullanıcısına yanıt
    Teşerkkür ederim iyi dilekleriniz için. Ürünler için cihazı bekleyeceğim biraz öyle de kullanabilirim zaten.

    22 gb küsür boş yer var sanırım. 64 extreme plus veya u3 standardı olan extreme plus veya samsung un yeni pro serisini alırım belli olmaz.

    İyi forumlar..
  • note 4 de konusma icinde konusmanin kalitesini ayarliyan bir secenek vardi, nerede o arkadaslar?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brkcwk

    arkadaşlar yarın mağazadan almak istesek nerden stok bulabiliriz?

    Istanbul icindeyseniz, Forum Istanbul Samsung magazamizdan bulabilirsiniz.
    Ayni zamanda Samsungun S Carpet adi altinda duzenledigi etkinlik magazasidir.
    Iyi aksamlar dilerim.
    Saygilarimla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmtugr A kullanıcısına yanıt
    valla ben daha alamadım yarın sabah alıcam cihazı.. ancak z3 video incelemelerimde note 4 ün daha iyi olduğu ortada bana göre.. birde sony bu işin cılkını çıkardı iyice 6 ayda bir amiral gemi çıkarır oldu. dolayısıyla elinizde ki cihaz değer kaybediyor kısa sürede.. note 4 beğendim
  • Öncelikle telefonu alan arkadaşlar hayırlı olsun.

    Telefonu ilk aldığınızda kullanılabilir hafızası ne kadardı ve Ön yüklü gelen uygulamalar nelerdir.

    Hürriyet ve digiturk play uygulamaları kaldırılabiliyor mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 482483484485486
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.