Şimdi Ara

ÜTOPYA & TV8 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.358
Cevap
44
Favori
231.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki

ÜTOPYA & TV8


(En Son Oy Tarihi: 20.2.2021)
Giriş
Mesaj
  • Semih dün akşamın kaybedeniydi, Özlem ile girmeye çalıştığı polemiklerde bence Özlem daha başarılıydı, yüzüne direkt senin yüzünden gittim, senden ve aşkından sıkıldım dedi. Semih çok agresifleşti, Semihcim nereden geliyor Abidin Bey vs. basit tartışmalar.
    Semih'i günümüz Türk hükümetine benzetiyorum, önce geniş tabanlı destek ancak gitgide otoriter bir yapıya bürünme. Ütopya Semih'in etrafında dönmüyor, şu ismini yazamadığım kızla olan durumları da bir kurgu, zaten her ikisi de oyuncuymuş.
    Bir de Murat samimi gelmiyor bana, aslında silik ve güvenilmez bir karakter sergiliyor. Güçlünün gölgesinde geçinmeye çalışan bir tip.
  • Özlemde en başından beri bir liderlik havası vardı, ama Semih olduğu için sönük kalıyordu. O grup bugüne kadar dağılmadıysa Semih sayesinde dağılmadı. Sürekli yapıcı ve toplayıcı oldu. Özlem zaten sürekli sorun çıkarıyordu, karşı gruba geçmek istiyordu ama Arda varken kabul etmezler diye mecburen duruyordu orda. Bugüne kadar grubu kullandı ve en sonunda geçiş yaptı. Abidin olayı zaten başlı başına efsane, karşıda o kadar insan varken aynı sofraya oturduğun insanı yazmak ne, bide bilmiyodum onu yazcaklarını diyor, halbuki o da planlıydı. İzleyici olarak neyin ne olduğunu görüyoruz, eğer yeni gelecek kişi Semihlerin grubuna geçerse ve Gamze elenirse işte o zaman karşı grup için hiç iyi olmiycak.
  • bu kürret tam bir ..imiş, anladınız onu.
    günümüz kızlarına ibretlik bir örnek
  • Sabah Serkan ile Abidin Semih hakkında çok atıp tuttu.
  • Semihle murat çok itici bi an önce gitmeleri lazım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün inci Semih'e sen erkek değilsin demiş

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Flexi_

    Semih dün akşamın kaybedeniydi, Özlem ile girmeye çalıştığı polemiklerde bence Özlem daha başarılıydı, yüzüne direkt senin yüzünden gittim, senden ve aşkından sıkıldım dedi. Semih çok agresifleşti, Semihcim nereden geliyor Abidin Bey vs. basit tartışmalar.
    Semih'i günümüz Türk hükümetine benzetiyorum, önce geniş tabanlı destek ancak gitgide otoriter bir yapıya bürünme. Ütopya Semih'in etrafında dönmüyor, şu ismini yazamadığım kızla olan durumları da bir kurgu, zaten her ikisi de oyuncuymuş.
    Bir de Murat samimi gelmiyor bana, aslında silik ve güvenilmez bir karakter sergiliyor. Güçlünün gölgesinde geçinmeye çalışan bir tip.

    paralel murat diosun yani hcm...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    asıl paralel abidin. önce semih grubu ile idi sonra çıkarına ters düştü grubu sattı hem de sırtından vurmuş oldu karşı grup ile ortak hareket edip.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Allen_Bradley

    Bugün inci Semih'e sen erkek değilsin demiş

    Etek giy, ben daha delikanlıyım, burası Semihin Çiftliği oldu artık (Hanımın Çiftliğine itafen) gibi kelimeler etmiş, sonra da oturmuş Yasin-i Şefi vs okumuş, diskalifiye olmayayım diye okuyor diyorlar ama fiili müdahele olmadıkça Acun diskalifiyeye izin vermez gibi. İnci'yi ettiği laflar için grup arkadaşları da uyarmış.
    İnci, Kurre'ye de gider yapmış, ben çok izlemedim, kız sanırım bir ara birine daha yüz vermiş, sabahlara kadar cilveleştin vs demiş.
  • Hollanda'da yapılan Ütopyada inek doğurtmuş adamlar. Bizimkiler hamile ineği sattılar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: s.uzun

    Hollanda'da yapılan Ütopyada inek doğurtmuş adamlar. Bizimkiler hamile ineği sattılar

    OFF karnım ağırdı ya.Semih'in grubu ineği alıcak rahat ol :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: s.uzun

    Özlemde en başından beri bir liderlik havası vardı, ama Semih olduğu için sönük kalıyordu. O grup bugüne kadar dağılmadıysa Semih sayesinde dağılmadı. Sürekli yapıcı ve toplayıcı oldu. Özlem zaten sürekli sorun çıkarıyordu, karşı gruba geçmek istiyordu ama Arda varken kabul etmezler diye mecburen duruyordu orda. Bugüne kadar grubu kullandı ve en sonunda geçiş yaptı. Abidin olayı zaten başlı başına efsane, karşıda o kadar insan varken aynı sofraya oturduğun insanı yazmak ne, bide bilmiyodum onu yazcaklarını diyor, halbuki o da planlıydı. İzleyici olarak neyin ne olduğunu görüyoruz, eğer yeni gelecek kişi Semihlerin grubuna geçerse ve Gamze elenirse işte o zaman karşı grup için hiç iyi olmiycak.

    Aynen öyle olacak. Semih potaya kimi sokarsa onu desteklicek çoğunluk




  • İzlemeyi düşünmüyorum artık müdahale ediyorlar
  • Çok senaryo var. Ömrü yok ütopyanın.
  • yarın dışarıdan üç kişi arasından yapılacak oylama ile iki kişi içeri alınacak yarışma format olarak uzun soluklu Acun eğer bu yarışmanın arkasında durursa orada iyi fikirler çıkabilir hollanda versiyonu ikinci yılında yaşam alanları tabiki bu süre içinde daha çok gelişti bizde interaktif bir yarışma olduğundan üretimden daha çok konuşma var üretime daha çok önem vermeleri daha iyi olur..

    EDİT:linkteki üç kişiden en fazla oyu alan iki kişi içeri girecek içeridekiler birini eleyecek biri kesin içeride kalacak,

    http://www.utopya.com.tr/participant



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commodore_64_ -- 24 Aralık 2014; 10:17:49 >
  • Yeni gelecek karakterler epik.Murat ile kapışsın diye pc tamircisine attım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ornitolog

    bu kürret tam bir ..imiş, anladınız onu.
    günümüz kızlarına ibretlik bir örnek

    Tipik Türk kızı işte istemem yan cebime koy.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Feitan

    Yeni gelecek karakterler epik.Murat ile kapışsın diye pc tamircisine attım.

    Üretime destek vermek amacıyla ziraat teknisyeni olan adaya oy verdim gerçi içerisi tam bir kurtlar vadisi beğenmezlerse gönderirler :)
  • ziraat teknisyeni olan arkadaşta oyunculuk da var sanırım.youtubeda videosunu buldum.renk katar diye düşünüyorum.mimikleri sempatik geldi.ben de ona oy verdim.
  • 2 grup birleşmiş herhalde
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.