Şimdi Ara

★★★ LG G3 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (816. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72.620
Cevap
379
Favori
2.297.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 814815816817818
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Twitat

    Arkadaşlar benin cihaz 410 k serisi ve 32 gb . Ram kullanımı sürekli 2 gb olarak gozukuyor sizce normal mi birde telefon a bitdefender yuklemistim silemiyorum ne yapmam lazım

    cıhaza hard reset at dostum benımkıde 410 serısı 1 hard attım cıhaz ucuyor ve daha serı calısıyor ram kullanımıda lolipop gelınce bence duzelır 5.0 yani :)
  • 20A resmi kdz sızmış sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler 5s kullanıyorum. Şarj olayı canımı sıkmaya başladı. G3 almayı düşünüyorum, şarj hakkında deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? 3g hep açık twitter,whatsapp kullanıyorum genel olarak oyun pek oynamam. Bu kullanımla akşam eve geldiğimde ortalama yüzde kaç civarı şarjım olur? Ekran sararma falan gördüm nette herkeste var mı? Bi de bu paralel ithalat olayları falan nasıl? LG Türkiye garantili olarak teknoloji mağazasından almak mantıklı değil mi? 300-400 tl az verip paralel alınca garanti konusunda mağduriyet yaşanıyor mu?
  • Arkadaşlar merhaba.Kullanan arkadaşlar bu cihaz oyunlarda ortalama kaç dereceye kaç dakikada çıkıyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Difensore

    Beyler 5s kullanıyorum. Şarj olayı canımı sıkmaya başladı. G3 almayı düşünüyorum, şarj hakkında deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? 3g hep açık twitter,whatsapp kullanıyorum genel olarak oyun pek oynamam. Bu kullanımla akşam eve geldiğimde ortalama yüzde kaç civarı şarjım olur? Ekran sararma falan gördüm nette herkeste var mı? Bi de bu paralel ithalat olayları falan nasıl? LG Türkiye garantili olarak teknoloji mağazasından almak mantıklı değil mi? 300-400 tl az verip paralel alınca garanti konusunda mağduriyet yaşanıyor mu?

    Telefonun şarjı 5s'e göre oldukça tatmin edecektir seni. Zaten akşam seni eve götürüyorsa şarjı yeterlidir. Forumda 7 saat ekran süreleri alanlar var. Yani kısacası şarj konusunda sıkıntı yaşamazsın. Diğer olayda da sana katılıyorum. Benim telefon başarı garantili. Paralelde sıkıntı olabilir ama tabi şans işi biraz. Garantide değişim olayı yok paralellerin ama diğer TR garantili olunca değişim olur. Paralelde sadece onarım yapılıyor diye biliyorum.




  • by_chicco B kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkürler.
  • Arkadaşlar engelli arayanlar bölümü bulamadım ben telefonda, çağrı ayarlarında çağrı reddetme bölümü var. buraya mı ekleyeceğiz numaraları. buradan otomatik arama red mi olacak?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ByAdmin

    Bu yazı fontunun adı ne kardeş.

    MDstarcandy

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • raziel82 kullanıcısına yanıt
    Evet çağrı ya gel ordan seçenekler var en altta ekleme yeri var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba.bugün lg g3 32 gb versiyonluğundan almayı düşünüyorum.1350 tl ye paralel ithalat.telefonu önerirmisiniz? herhangi bir kronik sorunu falan var mı? çünkü 3 yılda bir ancak telefon değiştiren biriyim.birde hangi rengi önerirsiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Optimus34

    Evet çağrı ya gel ordan seçenekler var en altta ekleme yeri var

    Sağol hocam teşekkürler.

    bankalardan bay geldi. özellikle finansbank. günde 2-3 kez arıyorlar. açmıyorum. engelleyip kurtulayım :)
  • Gerekli ayarlari aktif ettigim halde arama geldiginde telefonu ters cevirerek sessize alamiyorum. Nadiren birkac kez calistirabildim. Bu ozelligi sorunsuzca kullanan var midir. S4 telefonumda hep kullandigim bir ozellikti. Bunun icin de servise gidilir mi bilmiyorum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Miller57

    quote:

    Orijinalden alıntı: Albert Enisten


    quote:

    Orijinalden alıntı: Miller57

    quote:

    Orijinalden alıntı: Albert Enisten

    Su telefonu kilifsiz kullanmak istiyorum cunku cok daha rahat ve guzel geliyor. kullananlara soruyorum. Telefona cok zarar geliyor mu dis etkenlerden

    Hocam cihaz oldukça narin. Ben kılıfsız kullanmanı tavsiye etmem. Bu tür cihazların hiçbirini kılıfsız kullanma bence.


    Orasi oyle de artik kilifli da sıkıyor insani. Sizce silikon bi kilif sadece arka kapagatakil an onlar nasildir ise yarar mi? Quick circleye gore

    Hocam spigen slim armor arka kapağa takılan kılıflardan öneririm. Öyle çok kabalaştırmıyor cihazı ama iyi koruyor diyebilirim. Telefon şıklığından da birşey kaybetmiyor. LG G2 cihazımda da spigen slim armor kullanıyordum. Kulak hizamdan yaklış 1.65 cm den telefonu fayansa düşürdüm. Bayağı sert bir düşüştü ki sağlam ses çıktı. Kesin camı falan gitmiştir dedim. Hiç bir şey yoktu.
    Temperli cam ekran koruyucu + spigen slim armor kılıf mutlaka kullan.
    İçin rahat bir şekilde kullanırsın. Telefonun zarar görmeyeceği ortamlarda mesela evde otururken falan istiyorsan çıkar tabi kılıfı. Bende evde falan bazen çıkarıyorum

    O zaman temperli cam ekran koruyucu almak sünnet gibi bir şey oldu bize slim armor kılıfı bugün sipariş verdim.Yanında satıcı birde ekran koruyucu göndereceğini söyledi.Önce o ekran koruyucuyu bir kullanayım diyordum.Ama temperli ekran koruyucunun da kalitesini duyunca acaba hediye gelen ekran koruyucuyu hiç kullanmayıp direk temperli bir ekran koruyucu mu alayım?
    Birde bu ekran koruyucuları rahat bir şekilde geri çıkartabiliyor muyuz? Daha önce hiç kullanmadım ekran koruyucu ama g3 çok narin duruyor.Dış koruma şart.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: setbys

    quote:

    Orijinalden alıntı: sametalbayrak

    Sabah sarjdan çektim telefon açıktı, coc'a girdim koydum cebime, 2 dk sonra açayım dedim açılmadı. Güç tuşuda acmadi, bataryayı cikar tak yaptım açıldı. Bu seferde sanki format atmıştım gibi uygulamalar yükleniyor dedi açılınca sorun yoktu uygulamarim herşeyim yerindeydi. Neden kaynaklanabilir bu olay.

    cıhazda root varmıydı ?

    evet rootlu cihaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mc_delta_te

    Arkadaşlar bi delikanlı yazıversin g3 32gb ın dahili depolama alanı ne kadar.. Uygulamaları kurabileceğimiz alan ne kadar yani.. ?

    25 gb civarinda bir alani kullanabiliyosun kardes



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusemre_oz -- 11 Kasım 2014; 14:49:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdc E kullanıcısına yanıt
    Quick Circle kılıf kullanıyorsan ne yazıkki o özellikler sensörler kapalı olduğundan sanırım çalışmıyor maalesef.
  • Valla ben android now hd romunu yukledim android 5 temasi var, art yapisini kullaniyor, pil muazzam gorsellik muazzam hersey mukemmel, hem de orjinale donmek cok kolay, android 5 çıkana kadar bununla devam edicem on numara
     ★★★ LG G3 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ ★★★ LG G3 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ ★★★ LG G3 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★[simage]
     ★★★ LG G3 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ ★★★ LG G3 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahan48 -- 11 Kasım 2014; 15:29:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mc_delta_te

    Arkadaşlar bi delikanlı yazıversin g3 32gb ın dahili depolama alanı ne kadar.. Uygulamaları kurabileceğimiz alan ne kadar yani.. ?

    25.6 gb



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Filmadamı -- 11 Kasım 2014; 15:33:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,
    Araştırmalarım sonrasında G3 almaya karar verdim. n11'den 32gb lık olandan aldım. Yanında arabama kış lastiği alarak sepeti 2.014,6TL yaptım. 200 tl direk indirim oldu. Karttan 1.814,6 çekildi. Bir de maximum kredi kartı kampanyasından da 111 TL kazandım. Onunla da yakıt alırız artık :)
    sonuçta 1.703 lira gibi bi paraya hep g3 hem de goodyear kış lastiklerim oldu.
    Ürünün elime geçmesini dört gözle bekliyorum


     ★★★ LG G3 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★

    edit: rakam hatası edit:image ekleme hatası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeterözeR -- 11 Kasım 2014; 16:12:33 >




  • 
Sayfa: önceki 814815816817818
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.