Şimdi Ara

★SONY XPERIA™ Z2 KULÜBÜ | FACEBOOK | ROOT | TR ROM FTF ★ (497. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38.626
Cevap
210
Favori
1.234.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 495496497498499
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Telefonu pcye bağladım. Güncelleştirmeyi yapmaya çalıştığımda şöyle bir hata alıyorum;

    Neden böyle oluyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luminouse -- 17 Mart 2020; 0:8:43 >
  • Arkadaşlar sony bootloader kilidini açmak isteyenlere site hazırlamış burada nasıl açılacağını anlatan orjinal sony sitesi hayırlı olsun

    http://developer.sonymobile.com/unlockbootloader

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün akşam iftardan sonra 9:30 gibi açık havada minik bir kutlama için 15-20 fotoğraf çektim. Daha öncede aynı günde 100 den fazla fotoğraf çekmişliğim var ve sorun yaşamamıştım.
    Telefonum 14w20 üretimi. Son güncelleme yüklü.
    Dün 15-20 fotoğraftan sonra video çekmek istedim ve telefonu bir aydır kullanıyorum fakat ilk kez video çekiyorum ve Full HD yani 4K bile değil.
    3:44 dk video çekti ve ısınma hatası verip kapandı sinirim tepeme çıktı resmen. Napcaz bu telefonla böyle yaa :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: V4LKyR

    quote:

    Orijinalden alıntı: Gorthaur52

    Bütün fotoğraflar birbirine girdi ya, albüm fotoğrafları bile geldi. Çektiklerim açılmıyor. Değişik bi şey oldu yaa binden fazla fotoğraf vardı hepsi gitti abuk sabuk bişey oldular. Hay ben böyle işin yaa

    Tabii kişisel tercihtir ama, binden fazla fotoğrafın telefonda tutulması mantıksız.

    Yanlış yazdım birader. 1000 den fazla fotoğraf var şimdi. Toplu silmede yok elle tek tek sildim. Bütün fotoğraflar 10 à katlanınca böyle oldu.

    Bir de bişey sormak istiyorum. Duvar kağıdı tam ekran olarak yapılmıyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: V4LKyR

    quote:

    Orijinalden alıntı: sensemaker27


    quote:

    Orijinalden alıntı: V4LKyR

    quote:

    Orijinalden alıntı: Lion_Army


    quote:

    Orijinalden alıntı: V4LKyR

    Şimdi eve geldim, şu .314 güncellemesini yükleyeyim diyorum AMA,

    ROOT gitmesin??? Şu an telefonum rootlu ve bu root benim elim ayağım.

    Root gidiyo galiba geçen burdan bi arkadaş denedi güncelledikten sonrs tekrar root yapamadı haberin olsun...

    Bu arada bu son güncelleme kulaklık ile müzik dinlerken sanki ses kalitesi artmış indirdiğim müziktenmi kaynaklanıyo piskolojikmi anlamadım

    Oooo, root giderse sıkıntı. Root'un gitmemesi lazım. O zaman .314 için root çıkana kadar güncelleyemeyeceğim maalesef.

    @sensemaker27 Bu bahsettiğiniz olayın sebebi YAZILIM. Yani telefonda koşan yazılımın verimliliği, iyi optimize edilmiş olması. Sony'nin çekirdek Android üzerine (AOSP - Android Open Source Project) kurup geliştirdiğin kendi yazılımı var, HTC'nin de kendi yazılımı var. Zaten HTC öteden beri yazılım konusunda iyi bilinir. Sony'nin de yazılımı fena değil hani, en azından bir Samsung gibi değil Allah'tan. Özelleştirilmiş bir kernel ve yalın bir Android ROM kullandığınızda, şu an aldığınız puanların çok çok daha fazlasını rahatlıkla alırsınız, overclock olayından bahsetmiyorum bile. Bir çok parametre var yani. Bu arada, bu sentetik test programlarına da fazla kafayı takmayın, önemli olan gerçek hayattaki akıcılığı. Normal kullanımdaki tecrübe.

    Tamam da hocam telefonda hiçbirşey çalışmazken birbirinden alakasız üç farklı puanı açıklamaz... Ayrıca dediğinize göre olsa stock android kullanan nexus 5 in açık ara birinci olması lazım...

    Açıklamaz olur mu, çok da güzel açıklar aslında. Antutu zaten kendi içerisinde de biraz dengesiz bir program, araştırdığınızda göreceksiniz, çoğu insan bunu söyler çok fazla bel bağlamamak lazım. Dediğiniz doğru, kaliteli bir kernel ve doğru değerler ile stock android kullanan Nexus 5 gayet güzel puanlar alıyor. Açık ara birinci olmuyor tabi, olamıyor çünkü Snapdragon 800 işlemci kullanıyor. Piyasada Snapdragon 805 kullanan modeller yavaş yavaş çıkmaya başladı.

    snapdragon işlemciler fiziksel bir soğutucuya sahip olamadığı için ısınınca bu eksikliği frekans düşürerek gidermeye çalışıyor. o yüzden 1 test yapıp ardından bir test daha yapmak mantıksız. telefon gayet serinken testinizi yapın. bekleyin yarım saat telefon soğuduktan sonra 2. teste başlayın. daha hızlı soğutmak için musluk altında telefonun arkasını biraz su altında bekletin çabuk soğuyor. ben telefon serinken antutu testte 34000 alıyorum maksimum. quadrant 22000. tel biraz sıcakkende 32000 antutu, 17000 de quadrant alıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atabey444 -- 22 Temmuz 2014; 12:06:51 >
  • Arkadaşlar merhaba,

    Xperia Z2 incelemesini bu hafta içerisinde yayınlıyor olacağım.

    Şu an hazırlıklarım devam ediyor, önemli özelliklerinin pratik kullanım detaylarını ve rakiplerine karşı olan durumunu test ediyorum. @Hknyc isimli arkadaşın bahsettiği karşılaştırma görüntüsünü merak edenler için onu da paylaşmış olayım;
    https://twitter.com/fx57/status/491341202558816256

    Teşekkürler.
  • fx57 kullanıcısına yanıt
    Erdi abi görünüşe göre z2 gece çekiminde gayet başarılı.Bende alalı 1 hafta kadar oldu cihazı.Şu ana kadar dört dörtlük herşeyi ile memnunum :) Ekrandan sese kadar herşey düzeltilmiş.Zaten siz de incelerken bunları fark edeceksiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecelik85 -- 22 Temmuz 2014; 12:40:40 >
  • Cümleten merhaba arkadaşlar bende geçen hafta telefonumu alarak aranıza katıldım. Delta ile aram hiç iyi olmadığı için önceki telefonumdan istemeden de olsa Sony Eurasia ya doğal olarak Teleservice'e güvenmek zorunda kaldım.Teknosa'da 23. Parti telefonum. 1 haftadır kullanıyorum kronik denilen herhangi bir problemim yok. Çok memnunum telefondan.Sadece siz saygıdeğer üyelerden 2 konuda yardım almak istiyorum ; İlk olarak telefon 3 gb ram'e sahip ama bana ram kullanımı biraz fazla geldi. Örneğin önceki telefonum s3 te SwiftKey 26 mb ram kullanırken z2 neden 58 mb ram kullanıyor? 2. Olarak en önemlisi manyetik şarj kablosu almak istiyorum. İnternetten araştırdığıma göre Sony böyle bir donanım sunmuyor. Satılan yan sanayi ürünler güvenilir midir? Telefonuma bir zarar verir mi? Ve onerebileceginiz sarj kablosu var mıdır? Simdiden teşekkürler iyi forumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metingrc

    Beyler dk 36 şarj ünitesi alıcam orjinalini fakat btsony de Stokta yok sony asya da var fakat orfakinin açıklamasında da Xperia z1 iniz diyor yukarda z2 diyor fiyat da 95 lira sizce burdan mı almalıyım yoksa başka yerden mi alayım önerdiğiniz site varsa paylaşırsanız sevinirim.


    Dostum git herhangi bir Sony Center mağazasından al. DK36 doc 89 TL, SCR10 kılıf 79 TL. Bursa Carrefour Sony Center'dan aldım ben.

    Bu arada arkadaşlar, şu dock için iki kapak var ya, biri kılıflı biri kılıfsız kullanım için, mevcut kapak nasıl çıkıyor acaba zorlamak istemedim fazla
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cruzygerous

    Cümleten merhaba arkadaşlar bende geçen hafta telefonumu alarak aranıza katıldım. Delta ile aram hiç iyi olmadığı için önceki telefonumdan istemeden de olsa Sony Eurasia ya doğal olarak Teleservice'e güvenmek zorunda kaldım.Teknosa'da 23. Parti telefonum. 1 haftadır kullanıyorum kronik denilen herhangi bir problemim yok. Çok memnunum telefondan.Sadece siz saygıdeğer üyelerden 2 konuda yardım almak istiyorum ; İlk olarak telefon 3 gb ram'e sahip ama bana ram kullanımı biraz fazla geldi. Örneğin önceki telefonum s3 te SwiftKey 26 mb ram kullanırken z2 neden 58 mb ram kullanıyor? 2. Olarak en önemlisi manyetik şarj kablosu almak istiyorum. İnternetten araştırdığıma göre Sony böyle bir donanım sunmuyor. Satılan yan sanayi ürünler güvenilir midir? Telefonuma bir zarar verir mi? Ve onerebileceginiz sarj kablosu var mıdır? Simdiden teşekkürler iyi forumlar.

    RAM kullanımı gayet normal, S3'teki klavye ile bundaki klavye aynı değil, RAM kullanımına etki eden o kadar fazla şey var ki. Basitçe yazılım farkı diyip geçelim.

    Satılan yan ürünler eğer kablo ise, telefonunuza zarar vermez ama şarj ederken telefonun kendi orjinal şarj adaptörünü kullanın. Kablo olarak herhangi bir kablo kullanabilirsiniz.
  • Silmekle uğraşma, dediğin gibi kaydırmıyor ama mesela Play Store'u basılı tut yukarıya bırak, Chrome'u Play Store'un yerine çek daha sonra Play Store'u yukarıdan Chrome'un yerine al.
  • protego P kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam Bursa daki sony mağazasından yarın alabilirim o zaman telefondan çok aksesuara para vericez dock, kulaklık, ekran koruyucu, kılıf, hafıza kartı bunlar neredeyse bir discovery yapıyor fiyat olarak zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bugün cevahire gideceğim, hafıza kartım yeterli gelmiyor şu an 16 gb. 64 gb almayı düşünüyorum. Teknosadan ya da bimeks vs teknoloji mağazalarından alabileceğim, yüksek hızlı bir hafıza kartı tavsiyeniz var mı
  • Arkadaşlar bu 314 güncellemesi henüz bana gelmemiş.PC Companiondan da baktım,telefondan da.Turkcell'den alınma cihaza sahibim ve flash ile 402 güncellemsini kurmuştum.Acaba tekrar flashlasammı yoksa beklemeyi mi tercih etmeliyim?Turkcell'den alınma olduğu için mi böyle oluyor?
  • El Salvador kullanıcısına yanıt
    Türkcelli olmanın ayrıcalığı diyelim hocam :)
  • protego P kullanıcısına yanıt
    Tırnağını alttan dock ile kapak arasına sok yukarı kaldır
  • El Salvador kullanıcısına yanıt
    bence bekleyin bana bugün sabah geldi. muhtemelen bugün yarın herkese gelmiş olacaktır.
    bakalım ne gibi değişiklikler var.. akıllı çağrı çok iyi olmuş ama
  • freestyler_07 kullanıcısına yanıt
    Hacı senin tel ne oldu ?
  • vlknbircan kullanıcısına yanıt
    Hocam zaman ayırıp ilgilendiğiniz için teşekkür ediyorum sorunu çözdüm çok saolun
  • Beyler bizdeuygundan aldığım telefonu iade etmek istiyorum da hat taktım iade alırlar mı 7 gün hakkım var bugün 5. gün ? Gg yüzde 10 çek geldi 250 tl ucuza alcam ondan iade etmek istiyorum
  • 
Sayfa: önceki 495496497498499
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.