Şimdi Ara

Captain America: Civil War (06.05.16) l Robert Downey Jr. - Chris Evans VİZYONDA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.608
Cevap
57
Favori
164.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Captain America 3′te Hawkeye?


    Collider’e verdiği bir röportajda Jeremy Renner Captain America 3 filminde olabileceğine dair sinyaller vermiş diyorlar.

    2016 Mayıs ayınca vizyona girecek olan filmin detayları eminim Marvel tarafında çoktan belirlenmiştir ama daha bir dur kardeşim spekülasyon için biraz malzeme çıksın!

    Büyük ihtimalle Captain America 3 ile ilgili daha detaylı atıp tutmak için Avengers: Age of Ultron’u izlememiz ve Marvel sinematik evreninin nasıl etkilendiğini görmemiz gerekecek.

    Renner röportajda “Cap 3 hakkında konuşmalar var fakat neler olacağına dair hiç bir fikrim yok. Zaman bulmam lazım. Evde aylaklık yapmak istiyorum ama yapamıyorum.” demiş.

    Spekülatörlere göre Captain America 3′ün konusu Winter Soldier olarak tanıdığımız Buckey’i bulmak olacaksa hem Avengers hem de Shield mensubu olan Hawkeye’ın da bu arayış içine dahil olması söz konusu olabilir. Zaten Captain Amerika 2′de de aynı kontenjandan Black Widow Cap’in partnerliğini yapmıştı. Fakat ikinci filmde Falcon adında bir yamak da buluğuna göre Hawkeye’in Shield kontenjanını kullanmasına gerek var mı? Hani ajanlık deneyimi ve kontaklar için belki ama o konuda Black Widow ile devam etmesi (her ne kadar Cap 2′nin sonunda kendini bulma yoluna girişmiş olsa da) daha mantıklı olurdu.

    Severim Hawkeye’ı ama şimdiye kadar izlediğimiz karakterler ve hikayeler temel alınarak düşünüldüğünde bir Captain America, Hawkeye team-up’ını gerektirecek bir sebep görmüyorum. Dediğim gibi Marvel sinematik evreninde neler olacağına biraz daha bakmak lazım….


    Ama madem spekülasyon yapıyoruz. Çizgi romanlarda Captain America’nın ölümünden sonra kalkan Buckey’e kalıyor fakat Buckey Captain America olmadan önce Captain America’nın kostümü Tony Stark tarafından Hawkeye’a teklif edilmişti.

    Eğer Captain America 3′de Captain America unvanının devri söz konusu olacak ise çizgi roman devamlılığına sadakat açısından Hawkeye’ın hikayeye dahil olması mantıklı. Bu teoriye Avengers: Age of Ultron filminde Hawkeye’a verilen önem ve vurguyu değerlendirdikten sonra yeniden dönüş yapılabilir diye düşünüyorum.




  • Steve Rogers için Cap 3 Son!

    Captain America: Winter Soldier ve Captain America 3′ün yönetmenleri Russo kardeşler Captain America 3 filminin Steve Rogers hikayesinin tamamlanacağı film olduğunu açıkladılar.

    Captain America 3′e daha 2 yıl var ve proje hakkında çok da bilgi yok fakat bildiğimiz kadarıyla Steve Rogers’ı oynayan Chris Evans’ın sözleşmesindeki son solo film olacak.

    Iron Man 3 gibi solo film serisine mi son verilecek yoksa herkesin beklediği gibi kalkan ve unvanın devri ile mi sonuçlanacak belli değil(hayır bence kesinlikle yeni Captain America Sam Wilson olmayacak.).

    MTV ile konuşan Russo kardeşler şöyle dedi:

    “gizli bilgileri açıklamadan bunun bir son olup olmadığını söylemek zor fakat şunu söyleyebilirim. Tatmin edici bir hikaye anlatımı için hikayenin bir başı, ortası ve sonu olması gerekir. Bu doğal bir anlatım süreci. ”

    “Marvel dünyasının güzelliği çok geniş, iç içe geçmiş bir evren olması. Bu kapsamda her kahramanın yükselişini ve çöküşüne şahit oluyoruz. Bu süreç içinde bir devir teslim de söz konusu oluyor. Sinematik evren geliştikçe çizgi roman evreninde görmeye alıştığımız bu süreci görmeye başlayabiliriz. Yeni karakterler için başlangıçlar olacağı gibi bazı karakterler için de sonlanma durumu söz konusu olabilir. bu devir teslimler aslında işin en eğlenceli kısımlarından”

    Russo kardeşler Collider’a verdikleri röportajda da Captain America 3′ün Bucky odaklı bir hikaye olacağını söylemişti.


    “Captain America 3′te soracağımız felsefi sorular arasında şu sorular olacak. Bucky affedilebilir mi? O insanlık tarihinin en acımasız katillerinden biri mi yoksa 2. dünya savaşından beri işkence gören bir savaş esiri mi? Kendi hatırasını geri kazanacak mı? Eğer hafızasını geri kazanamazsa onu Bucky olarak görebilir miyiz yoksa başka bir kişi olarak mı tanımlanmalı? Kısaca çok ilginç ve eğlenceli bir hikaye olacak”

    Şuanda Captain America 3′ün senaryosunun ilk hali hazır durumdaymış. Russolara göre senaryo Kevin Feige’den gelen bir ana fikir üstüne kurgulanmış ve “Kevin bir fikir atarsa bu tüm evreni etkileyen bir fikir oluyor. Örneğin Shield’in çöküşü.”

    Yukarıda paylaştığımı bilgiler ışığında benim çıkarımlarım şöyle.


    Captain America 3′te Steve Rogers’ın ölümü veya bir şekilde Captain America unvanını taşıyamaz hale gelişine şahit olacağız. Bu süreç içerisinde Captain America unvanını Bucky devralacak gibi görünüyor.

    Age of Ultron ile ilgili gelen dedikodularda (detayları burada) da Age of Ultron’da Captain America’nın yeni bir Avengers ekibi toplayacağı söyleniyor. Eğer bu doğru ise Captain America 3′te “Kevin Feige’nin verdiği fikir”in yeni bir Avenger ekibinin kuruluşu gibi bir durum olabilir.

    Bazıları Captain America unvanının hem Bucky’ye hem de Falcon’a aynı anda geçme ihtimalini konuşuyor. Belki de Avengers, New Avengers, West Coast Avengers vb durumları olabilir deniyor ama şahsen pek ihtimal vermiyorum. Bir Young Avengers konsepti ortaya konursa fena olmayabilir gibi de geliyor gerçi ama tüm Marvel filmlerinin hali hazırda PG 13 olarak çıkıyor zaten daha küçük yaşlı kullanıcılara yönelik ayrı bir Young Avengers serisi oluşturmak isterler mi bilemiyorum.




  • Bilgiler için sağol.Baya aydınlatıcı ama ikinci mesajinda bir tercüme hatasi olabilir.Çünkü Chris Evans ne kadar yeter cesede attigim videoda Russolar öyle birşey yok Chris de can atiyor dediler.Kısaca Russolarin film hakkında onayladiklari tek şey IMAX olacagi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow in the Dark -- 10 Eylül 2014; 15:47:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • They also comment on a number of other topics, including recent reports that Chris Evans no longer wants to play the Star Spangled Avenger once his six-picture deal reaches an end. "Chris has always said that he will always do Marvel movies," adds Anthony. "There was never an issue in terms of his future in the Marvel franchise. He is there and very committed to the character." Well, he's committed while he's committed!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow in the Dark -- 10 Eylül 2014; 15:54:00 >
  • Şu karaktere bir türlü ısınamadım. Bana abes gelen ne kadar şey varsa bu adam hepsini kendinde toplamış. O filme rakip olabiliyorsa helal olsun başarıdır CA için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zUbE

    Şu karaktere bir türlü ısınamadım. Bana abes gelen ne kadar şey varsa bu adam hepsini kendinde toplamış. O filme rakip olabiliyorsa helal olsun başarıdır CA için.

    BVS çıkış tarihi 25 Mart'a çekildi hocam. Çakışmayacaklar.
  • Shadow in the Dark kullanıcısına yanıt
    captain america 1 ve 2 kaç defa izledim hatırlmaıyorıum
    3'ü izlemek için sabırsızlanıorum
  • BvS yi gecemeyebilir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RDJ Captain America 3 kadrosuna katılmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Captain America 3'te Captain ve Iron Man zıt görüşlere sahip olacakmış. Yapımcılar filmi Avengers 2.5 olarak adlandırıyormuş. Büyük ihtimal Civil War'ı izleyeceğiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmin adı Captain America Civil War olursa kimse şaşırmasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciwil war i izleyecegiz o zaman, fena bir gise rekoru kirilacak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha !! Ciwil War !!!

    Ama sadece Iron Man görünmesi yeterli olur mu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eyoruk

    Oha !! Ciwil War !!!

    Ama sadece Iron Man görünmesi yeterli olur mu ?

    Iron Man'in görüneceğini nereden çıkardınız? Filmde Captain America kadar rol alacak.
  • digerlerinin de olmasi gerektigin dusudum iron man gorunmesi yetmez zaten eksik yazmisim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Civil war'ın temelini atma niyetindeler herhalde.
  • Civil war mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anasayfa güncellendi ve Civil War ile ilgili bilgiler eklendi.Bekleriz..
  • Civil War Avengers 3 veya 4 te olur bence.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.