Şimdi Ara

CARREFOUR LED AMPUL FIRSATI - 8W => 40W - 9,90 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
550
Cevap
15
Favori
67.648
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: redloves

quote:

Orijinalden alıntı: snomask

bir tanesi ilk taktığımda çalıştı. sonradan kapatıp açtım ampul bozuldu. ampuller mi çok dandik yoksa ben mi şanssızım bilemedim

Kontrol etmek icin stand vardi keşke test etseydin. Ben 10 tane aldim. Cok memnunum yarin 10 adet daha alicam butun evdeki lambalar led olacak.

sorun orada dostum. evde taktim calisti. aradan 5dk gecti calismadi. bugun degistiricem artik
  • Akşam salondaki 5 duylu avizede bulunan 4 adet philips 18wlık beyaz tasarruflu ampulleri(sanırım 72-80w civarında ışık gücü) çıkarıp 5 tane 8wlık beyaz taktım. Aynı ışık gücünü elde ettim dolayısıyla 72-40=32w tasarruf etmiş oldum. Işığın tonu (kelvin derecesi sanırım) philipsten az farklıydı ama kısa sürede göz alıştı sorun yok gayet memnunum.
    Antredeki 18wlığıda değiştirdim, şaşırtıcı şekilde hemen hemen aynı ışık gücünü elde ettim, dar mekanlarda ışığı daha güçlü gözüküyor gibi ama oturma odasındaki 75wlık akkora göre biraz daha loş kaldı mesela..
    8 tane almıştım hepsini kullandım beni tatmin ettiği için biraz daha depolamayı düşünüyorum bakalım elektrik faturama katkısı olacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Megali

Carrefour online market sitesinde IPhone 5 ile günün fırsatına konulmuş dün akşam. TuVNeRa, ben Chrome'da denedim sorun çıkmadı, en azından hesabım menüsünden siparişlerine bakarak siparişine bakabilirsin, belki olmuştur. Onun dışında hiçbir sorun göremedim:

http://www.carrefour.com.tr/ecommerce-web/faces/b2c_senal_searchproduct.xhtml?q=gununfirsatiampul&faces-redirect=true;

Kargo ücretsiz mi?
    Kargo görülmediği halde kapı istemesinler....

• Bu arada mışlı muşlu laflarla led ışığının zararlı olduğunu iddia eden arkadaşlar savlarını dökümanla desteklerlerse sevinirim. Benim yaptığım araştırmalar tam tersini söylüyorda.. Aşağıda linkini paylaştığım makalede led ışığının cilt üzerindeki olumlu etkileri(hatta tıptaki kullanım alanları) üzerine bilgiler var. Led yerine kanserojen civa buharlı flouresan ve tasarrufluları kullanmak daha mı sağlıklı acaba?

http://www.ekolojimagazin.com/?s=magazin&id=575
  • general electric aydınlatmada çalışan arkadaşım var. led ampuller için daha erken olduğunu söylüyor. yani aydınlatma performansı olarak yeterli olmadığın söylüyor bi kaç yıl sonra oturacaığını söylüyor.
  • banyo , tuvalet ve hol aralarına takılabılır sanırım..yada salonlara 2-3 adet takılabılır...acaba alan arkadaşlar ışıgından memnun mu ?
  • 21,90 TL+6,00 TL kargo
    Toshiba 5.5W 2700K 24000H 250 Lumen Led lamba471
    http://urun.gittigidiyor.com/ev-dekorasyon-bahce/toshiba-5-5w-2700k-24000h-250-lumen-led-lamba471-55653209
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

banyo , tuvalet ve hol aralarına takılabılır sanırım..yada salonlara 2-3 adet takılabılır...acaba alan arkadaşlar ışıgından memnun mu ?

Çin' den aldıklarımı bozulana kadar loş bir ışık altında ama gözleri rahatsız etmeden kullanmıştık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: Megali

Carrefour online market sitesinde IPhone 5 ile günün fırsatına konulmuş dün akşam. TuVNeRa, ben Chrome'da denedim sorun çıkmadı, en azından hesabım menüsünden siparişlerine bakarak siparişine bakabilirsin, belki olmuştur. Onun dışında hiçbir sorun göremedim:

http://www.carrefour.com.tr/ecommerce-web/faces/b2c_senal_searchproduct.xhtml?q=gununfirsatiampul&faces-redirect=true;

Kargo ücretsiz mi?
    Kargo görülmediği halde kapı istemesinler....
    Kargo olayını şöyle yapmışlar. En az 35 tl'lik sipariş verebiliyorsun ve kargo/servis ücreti yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: oaston

Bu arada mışlı muşlu laflarla led ışığının zararlı olduğunu iddia eden arkadaşlar savlarını dökümanla desteklerlerse sevinirim. Benim yaptığım araştırmalar tam tersini söylüyorda.. Aşağıda linkini paylaştığım makalede led ışığının cilt üzerindeki olumlu etkileri(hatta tıptaki kullanım alanları) üzerine bilgiler var. Led yerine kanserojen civa buharlı flouresan ve tasarrufluları kullanmak daha mı sağlıklı acaba?

http://www.ekolojimagazin.com/?s=magazin&id=575

Zararlı olsaydı koruma altına alınan mağaralarda led kullanmazlardı. örnek: gümüşhane karaca mağarası.

• snomask kullanıcısına yanıt
    Evinizde voltaj problemi var mi? Ornegin bizim evde taktigim tasarruf ampulleri aynen sizdeki gibi oluyor ama her nedense eski tip ampuller uzun sure calisiyor. Bizim evde voltaj dusme problemi oldugu icin ona bagladim ben...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8w olanların ışık şiddeti nasıl? alan arkadaşlar yazabilir mi? harcadığı güce göre (8W) , verdiği ışık (40W) azmış gibi geldi bana.. çinden aldığım ampuller 3w harcıyor, ona göre de aydınlatıyor tabi..
  • Ben az once aldim 8 tane isik guzel

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: Çantacı

online alablirsiniz. LiNK

Hem İE hem de Mozilla siparişin son aşamasında hata veriyor

bende de son bölümde hata veriyor.Boşuna uğraştık , üye ol , sipariş ver adres ekle filan. İnternetten sipariş verebilen oldu mu ?

tşk

• quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

8w olanların ışık şiddeti nasıl? alan arkadaşlar yazabilir mi? harcadığı güce göre (8W) , verdiği ışık (40W) azmış gibi geldi bana.. çinden aldığım ampuller 3w harcıyor, ona göre de aydınlatıyor tabi..

İlginçtir ama bana sanki bunlarda ışık gücü düşük yazılmış gibi geldi 2 adet e14 duylu olandan aldım birini tuvalete diğerini kilere taktım, kilerde 8 W tasarruflu , tuvalette 40 W normal ampul vardı, bu ampullerin üzerinde 25 W yazmasına rağmen normal 40 W ile aynı ışığı hatta belki daha fazlasını aldım, 8 W tasarrufludan da daha iyi aydınlatıyor, Ayrıca homojen ışık veriyor oda çok iyi
  • Mağazadan 5 adet küçük ve 1 adet büyüğünü orada bekleyen görevlinin tek tek kontrol edip seçmesiyle satın aldım.
    Küçük olanları güzel ışık veriyor. Daha önce aynı avizede 9 wattlık tasarruflu ampullerden 5 adet vardı. Yeni ledler en az onlar kadar hatta biraz daha fazla ışık veriyor. Üstelik homojen aydınlatma yapıyor. Dışarıdan ilk bakıldığında tasarruflu ampül zannedilebilir.
    Büyük ampül spot ışığı gibi arkasına az ışık veriyor. Ama çıplak 20 wattlık ampülle aydınlattığım 8 metrekarelik odaya yetti
  • Ben de 6 adet sarı ve 4 adet beyaz büyük boy aldım. Işığın şiddeti ve dağılım oranı hoşuma gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oaston

Gerçekten 40wlık ışık veriyorsa güzel fırsat, kaçırmayın

CARREFOUR LED AMPUL FIRSATI - 8W => 40W - 9,90 TL

Daha once paylasıldımı bılmıyorum.Mıgrosta 8/40w 13/60w toshıba tasarruflu ampuller 4,99 dan satısta bılgınıze.

• quote:

Orijinalden alıntı: Y!Ğ!DO

Daha once paylasıldımı bılmıyorum.Mıgrosta 8/40w 13/60w toshıba tasarruflu ampuller 4,99 dan satısta bılgınıze.

LED miydi yani?
  • Led degil galiba

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.