Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z1 KULÜBÜ ★ (238. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.116
Cevap
124
Favori
858.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • temanı değiştir standart yap o simgeler noktaya dönüşücek. Noktalarda kaldırılmıyor zaten biliyosundur. Ve hocam sorum var gta san andreas bende aldım full ayarda oyun fps düşmesi yaşıyo ara sıra ve bağzen bi düşüyo abov bildiğin hunharca kasıyo bir kaç saniye sonra düzeliyo. BU üst düzey telefon dedikleri alet bunu yaşatıyosa sony mony verilen para yazık bana göre. Ben oyun internet tarzı telefon kullanan biriyim ve benim için öyle şuan. Bir diğer örneğim gta vice city aldım san andreas tan önce yine fps düşüşleri vardı sildim oyunu sinir olup. San andreastata yaşıyorum..Şimdi soruyorum BU MU ÜST DÜZEY CİHAZ ? ÜST DÜZEY DEMEYİ BİLİYOLAR FİYATI KOYUYORLAR EE OYUN ÇIKIYO ALIYOSUN KURUYOSUN CİHAZA AA Bİ BAKIYON ALET KASIYO FRAME DÜŞMESİ YAŞIYO. ELİNDEKİ ALETE BAKIYOSUN ADI VAR NAMI VAR ÖZELLİKLERİ SÜPER.. (hesapta) EE OYUNA GELİNCE TIRT.. EKRANA GELİNCE TIRT. KİMİ GÜNCELLEME ALAMAZ TIRT. DOKUNMATİK KESİLİR TIRT KİMİSİNDE HOPARLÖR SESİ BOZUK ÇIKAR TIRT daha gidiyo..(Bide güncel cihaz hani güncel olmasa sorunlar normal diycem) Benim görüşüm budur arkadaşlar herkes görüşünü paylaşabilir. bana hayır haksızsın öyle değil böyle diyebilir. saygı duyarım ama benim için cihaz bu dediklerimden ibaret.




  • 2,200 verdık de neoldu 1700 (g2 )verıp 500 lırayı yeseydık nolurdu plastık dedık almadık sımdı ekranı acmaya korkar olduk ölümüne şarj yıyor sony ericsona sövdü yine sony aldık 4 yıllık telefonumun kamerası daha ıyıydı sony geriye dogru adımları cok sevıyo
  • iayksl İ kullanıcısına yanıt
    aynen öyle 2200 bide üstüne sigorta yaptım etti 2500 ...
  • MurdocTR kullanıcısına yanıt
    artık üstüne soguk su mu içek yoksa telefonamı dökelim bilemem
  • MurdocTR kullanıcısına yanıt
    Öncelikle Gta oyununu diğer telefonlerla da (s4- note3 (qualcoom işlemcili)- g2- ve yine kendimin olan ZUltra ile) oynamış biri olarak söylemeliyim ki Z Ultra dan sonda en iyi oyun kalitesini Z1 den aldım. Note3 ve G2 daha oyun açılırken kasmaya başlıyor ısınmadan dolayı işlemci gücünü düşürdüklerinden S4 de 3-4 dk sonra aynı durumda. Z Ultra nın da Z1 den daha büyük olmasından dolayı daha geç ısınmasından kaynaklı olduğunu o yüzden daha iyi performans verdiğini biliyorum. Bu durum açıkcası Sony Samsung Lg gibi telefon firmalarının değil Qualcoom işlemciden kaynaklanan bir durum. Sony diğerlerine göre Özellikle söylüyorum Metal kasa yaptığı için daha geç ısınıyor bu yüzden performansı daha iyi kim ne derse desin.

    Büyük Harfle yazdıklarına gelince Bu telefonu normal telefonlarla karşılaştırmayın karşılaştırılacak tek telefon S4 Active ki onunla karşılaştırıldığında arasındaki dağlar kadar farkı göreceksiniz. Hoparlör sesi elbet düşük olacak Pc nizdeki hoparlörü kapatın elinizle aradaki farkı anlayacaksınız. Ekran konusunda gecen sene Z ilede herkes Bir dünya laf söyledi dandik sarı ekran bilmem ne diye bi White Balance ayarı geldi Söylenen o kadar söz yalanıp yutuldu. Z1 dede bu durum böyle olacak. Kendi telefonlarım için (Z1 ve Zultra) diğerleri ile yan yana geldiğinde ekranlarda öyle abartılacak hiç bir fark yok normal ortamda. Güneş altında ama Zultra hepsini eziyor buda bir gerçek.

    Güncelleme içinse Maalesef Operatörlerimizden kaynaklı bir durum Sony ile değil. Kendi programlarını romlara eklediklerinden güncelleme çok sonradan geliyor o cihazlara. Bununda çözümünü ilk sayfada arkadaşlar paylaştı.




  • Temandan kaynaklı durum bu normal temaya geçtiğinde orada noktacıklar oluşacak.
  • http://www.youtube.com/watch?v=PkYlFne52yM&app=desktop

    Sony Xperia Z1 i dayanıklılık testine koymuşlar. Aman kimse yüzüstü düşürmesin telefonu
  • ihguler63 kullanıcısına yanıt
    Benim telefon mermere çakıldı yüz üstü kucağımdan mesafede vardı hiç bi yerine bişey olmadı maşallah :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MurdocTR kullanıcısına yanıt
    Kardeşim biz seninle iyi pişman olmuşuz :D kamerayı saymamıssın veya ben dikkat etmedim, telefonu 2000 aldım millet 1500 satıyor ve kralcr falan çok temiz kullanıyordur telefonu zaten kıyılmıyor telefonlara..Rom root pek.anlamıyorum o yüzden kullanmıyorum pekte oyun oynamam o yüzden aramıyorum pek,ancak gün içinde whatsapp internet yapıp çok az telefon kullanıyorum şarj cuf :'( dediğim gibi yok 1 gün 2 gün diyorsunuz da telefon babamın ki gibi cebinizde mi duruyor yahu :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MurdocTR

    temanı değiştir standart yap o simgeler noktaya dönüşücek. Noktalarda kaldırılmıyor zaten biliyosundur. Ve hocam sorum var gta san andreas bende aldım full ayarda oyun fps düşmesi yaşıyo ara sıra ve bağzen bi düşüyo abov bildiğin hunharca kasıyo bir kaç saniye sonra düzeliyo. BU üst düzey telefon dedikleri alet bunu yaşatıyosa sony mony verilen para yazık bana göre. Ben oyun internet tarzı telefon kullanan biriyim ve benim için öyle şuan. Bir diğer örneğim gta vice city aldım san andreas tan önce yine fps düşüşleri vardı sildim oyunu sinir olup. San andreastata yaşıyorum..Şimdi soruyorum BU MU ÜST DÜZEY CİHAZ ? ÜST DÜZEY DEMEYİ BİLİYOLAR FİYATI KOYUYORLAR EE OYUN ÇIKIYO ALIYOSUN KURUYOSUN CİHAZA AA Bİ BAKIYON ALET KASIYO FRAME DÜŞMESİ YAŞIYO. ELİNDEKİ ALETE BAKIYOSUN ADI VAR NAMI VAR ÖZELLİKLERİ SÜPER.. (hesapta) EE OYUNA GELİNCE TIRT.. EKRANA GELİNCE TIRT. KİMİ GÜNCELLEME ALAMAZ TIRT. DOKUNMATİK KESİLİR TIRT KİMİSİNDE HOPARLÖR SESİ BOZUK ÇIKAR TIRT daha gidiyo..(Bide güncel cihaz hani güncel olmasa sorunlar normal diycem) Benim görüşüm budur arkadaşlar herkes görüşünü paylaşabilir. bana hayır haksızsın öyle değil böyle diyebilir. saygı duyarım ama benim için cihaz bu dediklerimden ibaret.

    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=85561467

    Herkesin cihazında oyun kasıyor. Z1 ile alakası yok. Sonradan oyun güncellenecek. Benim anladığım ise z1 in diğer telefonlardan daha iyi oyun performansı var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertburak312

    Benim telefon mermere çakıldı yüz üstü kucağımdan mesafede vardı hiç bi yerine bişey olmadı maşallah :D

    Aslında telefon şans meselesi. Z1 den önce uzun süre S2 kullandım. 2 defa suda yüzmesine rağmen kuruttuktan sonra tıkır tıkır çalışıyordu. Defalarca yere düşmesine rağmen ufak çizikler dışında bişey olmadı. Ama arkadaşın Z sini yıkadık su aldı yaptırdı yere düştü camı kırıldı.
  • Merhaba Arkadaşlar,
    isteyen varsa masa şarj standım ve orjinal kulaklığım satılıktır. ( ikiside kesinlikle hiç kullanılmamıştır.)

     ★ SONY XPERIA™ Z1 KULÜBÜ ★ ★ SONY XPERIA™ Z1 KULÜBÜ ★



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROBINHOOD -- 26 Aralık 2013; 13:20:18 >




  • Bu ekrandki jelatini kaldıran var mı nasıl kaldırıcaz biri söylesin ya :) hayvan gibi yapştırmıs sony abimiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden kaldırıyorsun? Ekranın bütünlüğü yani sağlamlığı için çok hayati!
  • kafam çok karıştı gerçekten sarı ekran durumu yazılımsal dedık ama su dokunmatık sorunu yok artık dedırttı resmen topraklama sorunu kasaya elını dokundurdugun zaman hıc bır sorun yok dokunmatıkte

    anlam veremıyorum gercekten butun keyfım kactı
  • Valla ne yapıcam hepten şaşırdım :( bu dokunmatik sorunu kasanın üzerine minik bir plastik yapıştırılsa düzelir mi acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bilgitech

    Valla ne yapıcam hepten şaşırdım :( bu dokunmatik sorunu kasanın üzerine minik bir plastik yapıştırılsa düzelir mi acaba?

    kafam almıyor bu işi statik elektrik niye oluşur ki elektrikçi arkadaşlara falan sordum hepsi topraklama sorunu dediler

    yurt dışı forumlara baktım youtube videolara baktım bildiğin topraklama olayı gerçekten kasaya elini değdirince sorun yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omerozcan95

    Bu ekrandki jelatini kaldıran var mı nasıl kaldırıcaz biri söylesin ya :) hayvan gibi yapştırmıs sony abimiz

    daha önce xperia z kullandım z de kaldırmıştım ama sony yazısı gitti ama ekran dehşet bir hal almıştı gerçek cam a dokunma keyfi gerçekten başka olmuştu ,

    toplu iğne ile üst köşesinden bastırıp kaldırmıştım z de . ama sony yazısı gitmişti tabi ama cam o kadar sağlamki iddia ediyorum jilatinin altındaki cam çok ama çok zor çizilir.

    bildiğin pencere camı gibi cam vardı z de

    AMA Z1 DE DENEMEDİM NASIL OLDUĞUNU HAKKINDA BİLGİM YOK ÇIKARMADIM JİLATİN FELAN MUTLU MESUT KULLANIYORUM :)
  • http://www.youtube.com/watch?v=0Jn9F2KHeKs

    http://www.youtube.com/watch?v=FJW_gBAmtIQ


    şu iki video herşeyi anlatıyor

    birinde elini değdirince sorun bitiyor diğerinde bacağına koyunca sorun bitiyor yani topraklama sorunu var ama bu sorunu ne yapıyor o belli değil yazılım ile çözülecek birşey gibi durmuyor




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ROBINHOOD

    Merhaba Arkadaşlar,
    isteyen varsa masa şarj standım ve orjinal kulaklığım satılıktır. ( ikiside kesinlikle hiç kullanılmamıştır.)

     ★ SONY XPERIA™ Z1 KULÜBÜ ★ ★ SONY XPERIA™ Z1 KULÜBÜ ★

    telefonu baya yıpratmışsınız heralde :)

    köşelere ne oldu :)




  • 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.