Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 3 [ANA KONU] (844. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
62.820
Cevap
343
Favori
2.534.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 842843844845846
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TheRecRuiT123 kullanıcısına yanıt
    Bende kapali nasil acabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheRecRuiT123 kullanıcısına yanıt
    Selamlar

    Bakın çok uzun yazılar yazmayacağım. Konuyu farklı yerlere çekiyorsunuz. Sondan başlıyorum. Samsung evet son dönemlere kadar en fazla yazılım güncellemesi veren firmalardandı. Fakat Galaxy S3 ve Note 2'den sonra bu durum biraz değişmeye başladı. S4'e de Android 4.3, HTC One'a göre biraz daha geç geldi.

    Benim bu noktada bahsettiğim güncellemeler firmware güncellemeleri. Android 4.3'te kalsın ama hatalar giderilsin. Tabi hakkını yemeyelim Samsung 2 tane güncelleme gönderdi fakat bazı hataların önüne geçememiş demek ki.

    Sizin sorun yaşamamanız cihazı sorunsuz yapmaz, benim sorun yaşamam da cihazı sorunlu yapmaz. Genel olarak Samsung'un yeni nesil TouchWiz sürümünü her zaman beğenmediğimi söylerim. Neden beğenmiyorum?

    Demişsiniz ki 2.6 GB RAM, istediği kadar dolsun sorun olmaz. Evet Android, Java tabanlı programlarla geliştirildiği için uygulamaları pause etme ya da tamamen kill etme özelliğine sahiptir. Siz kapatmadığınız sürece programlar pause ya da aktif durumdadır. Ama siz RAM sileceğim diye Kill ederseniz, uygulamalar yeniden açılmak için uğraşırlar bu da cihazın performansını düşürür. Ben 3 GB RAM var, 2'si neden doluyor diyorum ama buradaki şu ince çizgiye dikkat edin.

    Google Play Music uygulamasını açın, müzik dinleyin ve görev yöneticisinden ne kadar RAM kullandığına bakın. Samsung'un diğer tüm uygulamalarına da tek tek bakın ve başka programlarla karşılaştırın. Ortaya çıkacaktır ki Samsung'un cihaza eklediği pek çok ilginç programın, gereksiz fazla bir RAM ve depolama alanı tükettiğini göreceksiniz.

    Samsung'un yazdığı ROM'lar, son dönemlerde inanılmaz bir şekilde sistem düşmanı olduğunu görmemek fanatiklik olacaktır. Ben genelde Samsung cihazlar satın alırım. Geliştirme açısından çok daha elverişli. Fakat normal açıdan baktığımızda HTC'nin Sense romları çok daha sorunsuz ve daha az kaynak harcar durumda. Eskiden tam tersi Sense çok kaynak harcardı. Hatırlatırım Gingerbread döneminde Sense 3.0 ile Sensation'lar kasım kasım kasılırdı.

    Son olarak cihazı sıfırladım ve n900 için çıkan bir Root ile ayarladım. Yeni ayarlarımı yapıp kullanıyorum. Şimdilik bende de herhangi bir hata yok. İnşallah da olmaz. Ama dediğim gibi Samsung'un yeni nesil yaptığı ROM'ların sorunsuz olduğunu kanıtlamaz bu. Bizlere gelen sorun yorumlarından ben sıkıldım.

    İyi akşamlar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fb168

    quote:

    Orijinalden alıntı: Legendery


    quote:

    Orijinalden alıntı: fb168

    arkadaşlar asphalt 8 de yüksek çözünürlük açılmıyor sizde de oluyor mu acaba? ya da güncellemeyle düzelir mi?

    Cihazınız exynoslu ise sanırım optimize edilmediğinden henüz yüksek çözünürlükte oynanmıyor. Ama snapdragon800 de gayet akıcı ve optimize edilmiş
    SAMSUNG GALAXY NOTE 3 [ANA KONU]

    görüldüğü gibi açılmıyor. bi güncelleme gelsede artık yüksekte oynasak. htc one x var arkadaşımda o bile açıyor biz 2200 veriyoruz daha açılmıyor.
    SAMSUNG GALAXY NOTE 3 [ANA KONU]

    Hocam herkesn her cevabini da cok ciddiye almayin. Asphalt 8de Ne donanimsal ne de optimizasyon anlaminda exynos modellerinde zerre kadar bir sorun yok. Ben kendim oynuyorum onceki mesajimda ekran goruntusu de koydum full ayarda mis gibi akici sekilde oynuyorum.

    Bu arada bende rusya romu var. Belki asphalt 8de exynos n900 modellerinin oyundaki yuksek donanimli cihaz tanimlamasi yapilirken n9000q model isminin tanimlamasi unutulmus olabilir. Bunun da optimizasyonla vs alakasi yoktur!!!
    Dedigim gibi n9000q cihazimda rusya n900 romu yuklu ve yuksek cozunurluk konusunda hicbir oyunda sorun YOKTUR.

    Eger asphalt 8 son guncellemesinde de son ayar calismiyorsa google playde asphalt 8 sayfasinda note 3 n9000q modelinin yuksek ayarlari acilmiyir diyerek bir yildiz verin. Gameloft bu durumlarda hemen model tanimlamasi yaparak guncelleme cikartacaktir. Daha once note 1 ve note 2de de benzer seylerde aninda sorun cozuluyordu.

    Donanim ve optimizasyon konusunda canınız sıkılmasın bos yere

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Legendery

    quote:

    Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123


    quote:

    Orijinalden alıntı: Legendery


    quote:

    Orijinalden alıntı: fb168

    arkadaşlar asphalt 8 de yüksek çözünürlük açılmıyor sizde de oluyor mu acaba? ya da güncellemeyle düzelir mi?

    Cihazınız exynoslu ise sanırım optimize edilmediğinden henüz yüksek çözünürlükte oynanmıyor. Ama snapdragon800 de gayet akıcı ve optimize edilmiş
    SAMSUNG GALAXY NOTE 3 [ANA KONU]

    Hocam biliyorsaniz konuşun bilmiyorsaniz yorum yapmayin. Su konuda her firsatta camur atan iki uc kisi var insani biktiriyorsunuz.

    Snapdragon icin optimize edilmişmiş de full ayarda oynaniyormus da exynos icin optimize edilmemis ve full ayar da o yuzden olmuyormus.

    ekteki resme bakanlar yukaridaki bu arkadasin yanlisini da yalanini da anlarlar

    Yeter artik bilmeyenler, camur atip duranlar vazgecsinler, forumdan soguttunuz insanlari ya yeter

    SAMSUNG GALAXY NOTE 3 [ANA KONU]
    SAMSUNG GALAXY NOTE 3 [ANA KONU]

    Evvela üslubunuzu duzeltmenizi tavsiye ederim ben herşeyi biliyorum edasıyla yaklaşmadim bu bir ikincisi mesajin sonundan sonea hemen ikinci mesajimda iyi niyetimi belirttim bana göre optimize olmamış dedim çünkü buraya birsürü kişi aynı şeyi yazdı bendeki model sd800 lu olunca aklıma bu geldi dogal olarak ve akabinde bilen arkadaslar vardir mutlaka dedim bkz siz çıktınız ve soyledigim şeyin dogru olmadigi kanitlandi. üçüncüsü kimseye olmayan bilgimle hava atma derdim yok benden yaşça buyuksunuz saygi duyarim engin bilginiz alakanuz fazladir bilmedigim yerde susarim zaten ben nacizane fikrimi beyan ettim bilmiyorsaniz konusmayin tarzi hic olmamis ve ben hic bi konuda hic mesajimda camur atacak bir ileti birakmadim neye dayanarak bunu soyleme curreti gosterdiniz anlamadim saygilar

    Bu tarz yorum yapan ve cidden insani biktiran tahammul sinirlarini zorlayan bazilari var.
    Isimleri karistirdiysam kusura bakma. Bazi sahislar cidden ancak bu usluptan anliyor ve insanin sinirini zorluyorlar basmakalip ve dar yorumlar yazarak. Isimleri karistirmis olabilirim o nedenle sert ciktim. Yoksa duzgun konusan ve dar gorusten sacma usluptan uzak duranlarla zaten sert konusmam gayet yumusak konusurum.

    Dedigim gibi o bahsettigim birkac sahistan biri degilseniz karistirmisim demektir kusura bakmayin...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: IRoN

    quote:

    Orijinalden alıntı: TeufeL-07

    quote:

    Orijinalden alıntı: IRoN

    quote:

    Orijinalden alıntı: TeufeL-07

    Arkadaşlar note 3 ümde 5 gb lık yer kaldı ve daha 1 tane bile mp3 atmadım.

    Bana 64 gb lık hafıza kartı önerirmisiniz ?

    Şu ikisi nasıl sizce ?

    http://www.vatanbilgisayar.com/Haf%C4%B1za%20Kart%C4%B1/samsung-msd-pro-64gb-64gb-micro-sd-pro-c10/productdetails.aspx?I_ID=69179
    http://www.vatanbilgisayar.com/Haf%C4%B1za%20Kart%C4%B1/sandisk-sdsdqua-064g-u46a-64-gb-ult-micro-sd-ultra-c10/productdetails.aspx?I_ID=64264



    Yazık günah o paraya...

    O fiyata 2 tane 64 GB almak isterseniz BUYURUN

    Firmadan ben dahil bir çok arkadaşımız alışveriş yaptı, yapıyor.
    Vatan'ın fiyatı da kartın adına yakışır ULTRA kazıkmış yani.

    Saygılarımla...

    Batarya tavsiyen içinde hafıza kartı tavsiyen içinde çok teşekkürederim. Şuan linkini verdiğin yerden satın alıyorum. Bir sorun olmaz güvenilir değilmi ? Birde bu markayımı öneriyorsunuz ?

    Hafıza kartı için meyiletişim ile bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.
    Şu ana kadar kendim dahil çevremden de yaşayanı duymadım.

    Murat bey ilgili birisi ve selamlarımı da iletebilirsiniz.

    Artık o kadar çok alışverişim oldu ki kendisinden, sağolsun tanıyor :)

    Şimdiden iyi günlerde kullanın.

    Saygılarımla...

    Arkadaşım linkini verdiğin hafıza kartını satın almıştım . Perşembe sipariş ettim bugün sabah geldi . Sorunsuzcada çalışıyor . Çok teşekkürederim tavsiyen için . 100 tl kar ettirdin bana .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeufeL-07 -- 16 Kasım 2013; 21:02:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaslar merhaba note 2 kullancisiyim note3 e terfi etmek istiyorum. 2 gun sonra tayland dayim kismetse note 3 alicam siyah.. fakat bilen arkadaslara bir sorum var note 3 alirken kutuyu adamin yaninda acicam ne gibi seylere dikkat etmem lazim? kamerasi vs.sanirim 2 cins uretimi var orada hangisi varsa almaliyim kod nosu vs yardimci olursaniz sevinirim.iyi forumlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanertekin -- 16 Kasım 2013; 21:03:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkanertekin

    arkadaslar merhaba note 2 kullancisiyim note3 e terfi etmek istiyorum. 2 gun sonra tayland dayim kismetse note 3 alicam siyah.. fakat bilen arkadaslara bir sorum var note 3 alirken kutuyu adamin yaninda acicam ne gibi seylere dikkat etmem lazim? kamerasi vs.sanirim 2 cins uretimi var orada hangisi varsa almaliyim kod nosu vs yardimci olursaniz sevinirim.iyi forumlar

    Temelde 2 telefon var (dahasi da var da bosver onlari) biri türkiyede satilan n9000 modeli digeri de satilmayan n9005. Hangisini alirsan al fark etmez ikisi de temelde aynidir, senin tercihine bagli hangisini alacagin ikisi de ayni performans olarak, eger ki 4g ve 4k video cekimi benim icin onemli değil dersen n9000 gayet yerinde olur ,kasa acikligina falan dikkat et benim onerebilecegim bunlar (taylandda hangi modelin oldugunu bilmiyorum acikcasi)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legendery -- 16 Kasım 2013; 21:14:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Legendery

    quote:

    Orijinalden alıntı: serkanertekin

    arkadaslar merhaba note 2 kullancisiyim note3 e terfi etmek istiyorum. 2 gun sonra tayland dayim kismetse note 3 alicam siyah.. fakat bilen arkadaslara bir sorum var note 3 alirken kutuyu adamin yaninda acicam ne gibi seylere dikkat etmem lazim? kamerasi vs.sanirim 2 cins uretimi var orada hangisi varsa almaliyim kod nosu vs yardimci olursaniz sevinirim.iyi forumlar

    Temelde 2 telefon var (dahasi da var da bosver onlari) biri türkiyede satilan n9000 modeli digeri de satilmayan n9005. Hangisini alirsan al fark etmez ikisi de temelde aynidir, senin tercihine bagli hangisini alacagin ikisi de ayni performans olarak, eger ki 4g ve 4k video cekimi benim icin onemli değil dersen n9000 gayet yerinde olur ,kasa acikligina falan dikkat et benim onerebilecegim bunlar (taylandda hangi modelin oldugunu bilmiyorum acikcasi)

    siz olsaniz kamera video cekimi bnm icin onemli kasa acikligi derken tam nerelerine bakiyim acaba? koseleri vs?4k vs bilmedigimddn soruyorum ama foto ve video icin aliyorum snapli birseyi al dediler sizler daha iyi bilirsiniz diye danismak istedimedit tayland da iken yazicam oradan yardimci olursaniz memnun oluru.n9005 e sicak bakiorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanertekin -- 16 Kasım 2013; 21:18:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 06vs97

    quote:

    Orijinalden alıntı: Peerless

    6500 Mah lık batarya çıkmış meraklısına.

    http://www.sammobile.com/2013/11/16/samsung-galaxy-note-3-gets-6500mah-extended-battery-from-mugen-power/

    Hocam biraz gereksiz bir ürün olmuş sanki fiyatı zaten orjinal 2 batarya fiyatında üstüne bide telefonu acıcık çirkinleştiriyor gibi. bunun yerine fazladan batarya veya 10000 lik harici şarj daha mantıklı gibi.

    edit: harici şarj 9000mAh idi...

    Bana da çok gerekli gelmedi ama illaki ilgisini çekecek birileri vardır

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaslar merhaba 1 gunlugine sehir disina cikmak zorunda kaldim ve malesef sarj aletimi unuttum burda galaxy tab 3 un sarj aleti var ve benim telefona uyuyor telefonu bir gunligine sarj etsem sikinti cikarir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Metalurjistik

    Cevabınız için teşekkür ederim. Klavye ayarları dediğiniz yere nereden ulaşabilirim ?

    Ayarlar/kontroller sekmesi/dil ve giriş/samsung klavyenin yanındaki dişli çark/en aşağıdaki ayarları sıfırla/tamam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ken Block43

    Arkadaslar merhaba 1 gunlugine sehir disina cikmak zorunda kaldim ve malesef sarj aletimi unuttum burda galaxy tab 3 un sarj aleti var ve benim telefona uyuyor telefonu bir gunligine sarj etsem sikinti cikarir mi?

    bir zararı olmaz hocam rahatlıkla kullanabilirsiniz ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkanertekin

    quote:

    Orijinalden alıntı: Legendery

    quote:

    Orijinalden alıntı: serkanertekin

    arkadaslar merhaba note 2 kullancisiyim note3 e terfi etmek istiyorum. 2 gun sonra tayland dayim kismetse note 3 alicam siyah.. fakat bilen arkadaslara bir sorum var note 3 alirken kutuyu adamin yaninda acicam ne gibi seylere dikkat etmem lazim? kamerasi vs.sanirim 2 cins uretimi var orada hangisi varsa almaliyim kod nosu vs yardimci olursaniz sevinirim.iyi forumlar

    Temelde 2 telefon var (dahasi da var da bosver onlari) biri türkiyede satilan n9000 modeli digeri de satilmayan n9005. Hangisini alirsan al fark etmez ikisi de temelde aynidir, senin tercihine bagli hangisini alacagin ikisi de ayni performans olarak, eger ki 4g ve 4k video cekimi benim icin onemli değil dersen n9000 gayet yerinde olur ,kasa acikligina falan dikkat et benim onerebilecegim bunlar (taylandda hangi modelin oldugunu bilmiyorum acikcasi)

    siz olsaniz kamera video cekimi bnm icin onemli kasa acikligi derken tam nerelerine bakiyim acaba? koseleri vs?4k vs bilmedigimddn soruyorum ama foto ve video icin aliyorum snapli birseyi al dediler sizler daha iyi bilirsiniz diye danismak istedimedit tayland da iken yazicam oradan yardimci olursaniz memnun oluru.n9005 e sicak bakiorum

    Kasa acikligindan kasit telefonu duz tuttugunuzda kenarlarda bi bosluk gorulur bunu anlamak icin ince bi kagit sikistirmaniz gerek ama sahsen bu aciklik cok fazla degilse gozle gorulmeyecek derecedeyse cok takmayin onerj konusuna gelince bu sayfa n9000 - n9005 onerileri ve kasa acikligiyla doldu o yüzden gina geldi yani sizin tercihiniz 4k ve 4g e gerek yok diyorsaniz alin n9000 kafaniz rahat olsun bu tur kiyaslamara girmek istemiyorum ziraa etiket yiyip yalanci oluyoruz buralarda kusuruma bakmayin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 06vs97

    quote:

    Orijinalden alıntı: Ken Block43

    Arkadaslar merhaba 1 gunlugine sehir disina cikmak zorunda kaldim ve malesef sarj aletimi unuttum burda galaxy tab 3 un sarj aleti var ve benim telefona uyuyor telefonu bir gunligine sarj etsem sikinti cikarir mi?

    bir zararı olmaz hocam rahatlıkla kullanabilirsiniz ...

    Sagol hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sebastian Shaw kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Metalurjistik

    Tamam hocam teşekkür ederim.

    ne demek hocam
  • arkadaşlar selam,
    iphone 5'in küçük ekranından sıkılmış birisi olarak çok yakında note 3'e geçmek istiyorum. fakat tereddüt ettiğim sadece bir konu var; garantili aldığım üründe hep bahsettiğiniz kasa açıklığı çıkarsa bunu geri verip yenisini alabilir miyim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Legendery


    quote:

    Orijinalden alıntı: serkanertekin

    quote:

    Orijinalden alıntı: Legendery

    quote:

    Orijinalden alıntı: serkanertekin

    arkadaslar merhaba note 2 kullancisiyim note3 e terfi etmek istiyorum. 2 gun sonra tayland dayim kismetse note 3 alicam siyah.. fakat bilen arkadaslara bir sorum var note 3 alirken kutuyu adamin yaninda acicam ne gibi seylere dikkat etmem lazim? kamerasi vs.sanirim 2 cins uretimi var orada hangisi varsa almaliyim kod nosu vs yardimci olursaniz sevinirim.iyi forumlar

    Temelde 2 telefon var (dahasi da var da bosver onlari) biri türkiyede satilan n9000 modeli digeri de satilmayan n9005. Hangisini alirsan al fark etmez ikisi de temelde aynidir, senin tercihine bagli hangisini alacagin ikisi de ayni performans olarak, eger ki 4g ve 4k video cekimi benim icin onemli değil dersen n9000 gayet yerinde olur ,kasa acikligina falan dikkat et benim onerebilecegim bunlar (taylandda hangi modelin oldugunu bilmiyorum acikcasi)

    siz olsaniz kamera video cekimi bnm icin onemli kasa acikligi derken tam nerelerine bakiyim acaba? koseleri vs?4k vs bilmedigimddn soruyorum ama foto ve video icin aliyorum snapli birseyi al dediler sizler daha iyi bilirsiniz diye danismak istedimedit tayland da iken yazicam oradan yardimci olursaniz memnun oluru.n9005 e sicak bakiorum

    Kasa acikligindan kasit telefonu duz tuttugunuzda kenarlarda bi bosluk gorulur bunu anlamak icin ince bi kagit sikistirmaniz gerek ama sahsen bu aciklik cok fazla degilse gozle gorulmeyecek derecedeyse cok takmayin onerj konusuna gelince bu sayfa n9000 - n9005 onerileri ve kasa acikligiyla doldu o yüzden gina geldi yani sizin tercihiniz 4k ve 4g e gerek yok diyorsaniz alin n9000 kafaniz rahat olsun bu tur kiyaslamara girmek istemiyorum ziraa etiket yiyip yalanci oluyoruz buralarda kusuruma bakmayin.

    yardimlariniz icin tesekkur ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • S cover yada spigen almayi dusunuyorumda telefona alabilcegim ucuz bi yer varmi sifirda olur ikinci elde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: husserdd

    arkadaşlar selam,
    iphone 5'in küçük ekranından sıkılmış birisi olarak çok yakında note 3'e geçmek istiyorum. fakat tereddüt ettiğim sadece bir konu var; garantili aldığım üründe hep bahsettiğiniz kasa açıklığı çıkarsa bunu geri verip yenisini alabilir miyim?

    Kardeş sakın bulaşma..aman diyim.
  • 
Sayfa: önceki 842843844845846
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.