Bildirim
Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU] (30. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ßlue Sky
quote:
Orijinalden alıntı: scutaro
% 81 GPU kullanımı gayet iyi işte, düşük çözünürlüklerde CPU'ya daha fazla güç biner 1080p'de oynamak daha iyi. Belki CPU kullanımı oyun kaynaklı sorun olabilir, ama HD 5770'i yeterli bir kartmış gibi göstermek asıl bilgisizlikdir. Ayrıca AC 4, AMD kartlara optimize edilmiş bir oyun değil, indirme bitince deneyeceğim bakalım optimize sorunlumuymuş görürüz.
Kendi sistemim için söyledim GTX 770 ile FPS limiti kapalı olduğu halde %50 60 civarı GPU kullanımla oynuyorum.
GPU kullanım sorununu halletim. -
Nasil cozdugunuzu yazabilir misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şu laptopların çift GPU lu sistemine bir çözüm var mı -
GTX 770 nasıl performans veriyor arkadaşlar? -
oyunda kesinlikle optimizasyon sorunu yok. hd6870 amd fx8350 10gb ram hiç bir şekilde fps kaybı olmadan oynanabiliyor. ki çıkacak olan driverleri ve güncelleştirmeleri de düşünürsek ac3 den çok çok daha iyi bir optimizasyon sunuyor. -
Oyun V4 sürüm
8GB RAM
Phenom 960
1 GB 7850
Full detayda
EQAA 2x 30 fps
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ContEmpor4ry -- 16 Kasım 2013; 15:52:26 > -
SLI kullanıyorum ve GPU lar dolmuyor tek kart denemedim orda durum nasıl ? -
O ilk bölümdeki adayı geçip havanaya gelince high ayarlar + smaa ile 28-40fps vermeye başladı. Motion blur,god rays,volumetric fog,ambient occlusion kapalı. İlk bölümde sadece cpu1 %98 kullanırken artık 4 çekirdek %80 yüke giriyor gpu %95e kadar geldi. Gayette sorunlu oyun.
Çıktığı gün patch ile beraber çıkar bide o zaman denerim düzelirse alırım oyunu bekleyelim bikaç gün daha. -
MSI Afterburner programı ekran kartınızın 88 derece civarlarında olduğunu gösteriyor. Benim cihaz imzamda yazıyor ve bazı oyunlarda bende bu dereceleri görüyorum ve ciddi korkuyorum, laptoplarda bu ısılar normal midir ? Birde işlemci ısınız kaç derecelere çıkıyor ? -
quote:
Orijinalden alıntı: XanthiN
MSI Afterburner programı ekran kartınızın 88 derece civarlarında olduğunu gösteriyor. Benim cihaz imzamda yazıyor ve bazı oyunlarda bende bu dereceleri görüyorum ve ciddi korkuyorum, laptoplarda bu ısılar normal midir ? Birde işlemci ısınız kaç derecelere çıkıyor ?
Laptoplar için normal sayılır o değerler. -
oyun playstoreda 60 lira beyler. gayet alınabilir. -
Oyunun optimizasyonu 10 numara olmuş. Hiç bir kasılma yavaşlama yok. Ayrıca oyunu çok beyendiğimi söyleyebilirim. -
Cevap için teşekkürler. Busterr'den de bir yanıt bekliyorum.
quote:
Laptoplarda Ekran Kartının 85-90 Derecelere, işlemcilerin 90-95 derecelere çıkması normal midir ?
Başka arkadaşlardan da cevap beliyorum.
İyi Forumlar -
quote:
Orijinalden alıntı: evohan
SLI kullanıyorum ve GPU lar dolmuyor tek kart denemedim orda durum nasıl ?
Tek kartta da ayni hocam,GPU Usage orani 70-90 arasinda gidip geliyor sürekli..Oyun 60 FPS'ye kilitli sanirim,en düsük ayarlarda bile 60'in üstüne gecmedi..
Oyunu biraz oynadim ve sildim Steam icin orjinal almayi düsünüyorum,oyun 3'ten cok daha iyi olmus..Bu sürüm daha erken sürüm ve orjinal degil,ilk gün yamasi ve yeni bir Driver ile daha iyi olacaktir.. -
quote:
Orijinalden alıntı: E'zraK
quote:
Orijinalden alıntı: evohan
SLI kullanıyorum ve GPU lar dolmuyor tek kart denemedim orda durum nasıl ?
Tek kartta da ayni hocam,GPU Usage orani 70-90 arasinda gidip geliyor sürekli..Oyun 60 FPS'ye kilitli sanirim,en düsük ayarlarda bile 60'in üstüne gecmedi..
Oyunu biraz oynadim ve sildim Steam icin orjinal almayi düsünüyorum,oyun 3'ten cok daha iyi olmus..Bu sürüm daha erken sürüm ve orjinal degil,ilk gün yamasi ve yeni bir Driver ile daha iyi olacaktir..
bencede oyun güzel gözüküyor ilk gemi savaşı bile hemen içine çekti ada ortamı da iyi ama dediğim gibi gpu usage problemleri var yine
-
Normal, 91-93'e kadar yolu var. Ondan yukarısı sıkıntı. CPU 75 falan galba sık bakmıyorum ona.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oyunun yaması sızdırılmış...
Assassin’s Creed IV: Black Flag Update 1.1 Changelog:
-Added 4k monitors support
-The “Reload” option and the “R” key is now available in the controls menu
-Major performance increase in Multiplayer
-Improved multi-GPU support
-Improved multi-monitor support
-Render bug fixes and optimization
-Fixed various minor UI issues
-Fixed various minor input issues
-Fixed various minor freezes
http://www.dsogaming.com/news/assassins-creed-iv-black-flag-update-1-1-leaked-adds-4k-monitor-support-improves-performance/
-
-
Özel gemi onlar, tarihteki versiyonları ile aynı, bir kaç tane varmış oyunda ve iyice güçlenmeden yanaşılmıyormuş.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X