Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.657
Cevap
132
Favori
693.255
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha 8 gün var, 8 şubattan önce diğer mağazalar kesin 50 tl düşer 1900tl diye ilan verir, Bim'dekilerde rafta kalır bence
  • bimin garantisini öğrensek içim rahatlıyacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

1.849 değil, 1.950 liraymış.

benim gördüğümde 1950 liranın üzeri çizilmişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi bimde iphone 5 1849 a mı gircek yoksa 1950 ye mi kesin bilgi olan cevaplarsa sevinirim ona göre başka yerden telefonu alacaktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczmgulden

şimdi bimde iphone 5 1849 a mı gircek yoksa 1950 ye mi kesin bilgi olan cevaplarsa sevinirim ona göre başka yerden telefonu alacaktım.

ben bugün akşam bakıp söyleyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: blackcurse

quote:

şimdi bimde iphone 5 1849 a mı gircek yoksa 1950 ye mi kesin bilgi olan cevaplarsa sevinirim ona göre başka yerden telefonu alacaktım.

1849 kesin..ama her mağazaya 1-2 tane geldiği için bulması zor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasar

quote:

Orijinalden alıntı: blackcurse

quote:

1849 kesin..ama her mağazaya 1-2 tane geldiği için bulması zor olabilir.

bu fiyata kesin tlfcular kapar, bize kalmaz...

Garantisi hangi firmadan acaba? öğrenme şansımız var mı?
  • ArkadasIar herkese merhaba;

Size s0rmak istediğim birşey var şimdi benhttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-iphone-5-16-gb-sifir-kayitli-garantili-hem-ucuz-hem-guvenliyiz-104761737/detay iIanından teIef0n aImayı düşünüy0rum fakat kayıtsız 0Iarak aIacağım cünkü 3 gün s0nra abim yurtdışından geIiy0r 0nun pasap0rtuna işIettirmeyi düşünüy0rum...şimdi cihazın fiyatını 1400 tI 0Iarak düşünürsek(kayıtsız) bana 1400+ nekadara maI 0Iucak? ve bu işIemIeri nerede yaptırıy0ruz?teşekkürIER

• Bana cazip geldiği için kliksa'ya mail attım ve 900392793 kodlu siyah iphone 5'in garantisini sordum ve Brightstar olduğunu öğrenince 2249 tl olan ürünü 200 tl bonus indirimi ile 2050 tl maliyetle sipariş verdim. Hemde 12 taksit
  • Şu anda en sıcak kampanya 8 Şubat'ta BİM'in vereceği cihazlar.

Ben daha evvel oradan Asus Laptop tavsiye edilir. Diğer teknoloji mağazaları yerine buradan almak en mantıklısı. Neden diye soracak olursanız, olası bir üretim hatasında karta iade yaparak ürünü geri alıyorlar, teknosa,vatan, electro word, bimeks vs. gibi size kullanıcı hatası ya da servise gönderin demiyorlar.

Ama bu konuyu alacağınız mağazaya da danışın mutlaka, belki oranın mağaza müdürü sorunlu bir adamdır, dediğim gibi davranmaz, mağdur olmayın benim yüzümden.

Benim anlatmak istediğim geri iade prosedürü noktasında BİM çok daha iyidir.
  • Suan dubaideyim

Burda 1-e yere sordum daha paArliksiz 1250 tl dediler

Normal magazalardada 1350 -1400 civari

Forumdan bi arkadasin aldigi yerede bakicam yarin

• 3 tane Bim Iphone 1849 Tl konusundan buraya kadar yönlendim

• arkadaşlar ben bugün 3 tane bim e gittim sordum bize böyle bir ürün gelmeyecek ve bölgeye özel üründür dediler.ben kendim kırıkkalede oturuyorum ankarada bölgesinde sayılıyormuş bu yüzden ankarada da bu ürün satılmayacakmış. gerçekten böyle mi ankarada afiş gören oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

Suan dubaideyim

Türkiye'de 1399 zati, uğraşma oralarda

• quote:

Orijinalden alıntı: yakuza_gorkem

ArkadasIar herkese merhaba;

Size s0rmak istediğim birşey var şimdi benhttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-iphone-5-16-gb-sifir-kayitli-garantili-hem-ucuz-hem-guvenliyiz-104761737/detay iIanından teIef0n aImayı düşünüy0rum fakat kayıtsız 0Iarak aIacağım cünkü 3 gün s0nra abim yurtdışından geIiy0r 0nun pasap0rtuna işIettirmeyi düşünüy0rum...şimdi cihazın fiyatını 1400 tI 0Iarak düşünürsek(kayıtsız) bana 1400+ nekadara maI 0Iucak? ve bu işIemIeri nerede yaptırıy0ruz?teşekkürIER

Bu ilandaki pahalı, ben 1399 a aldım sahibinden'den, çok var, sana en yakın yerden git al. Aldıktan sonra imei kaydı için vergi dairesine 115 tl yatırıp, herhangi bir bayiden kayıt yaptırıyorsun 5 tl, ama bazı çakal bayiler 25 tl istiyor kayıt için, pazarlık et 5 tl den fazla verme, olmadı başka bayiye git. Velhasıl sana 1520 tl'ye mâl olur, güle güle kullan şimdiden.

• dün geçerken diasa da 1899TL ye gördüm.. detayları bilmiyorum..
  • Bim iphone 5 in fiyatını 1849 liraya düşürdü haberiniz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

Suan dubaideyim

birde iphone 4 sorabilirmisiniz o kaç lira acaba orada*
  • bimde satılan iphone 5 sadece istanbul bölgesine özel mi ankarada da var mı bu kampanya?
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.