Şimdi Ara

SEAT LEON MK3/5F ANA KONU (328. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
57.735
Cevap
368
Favori
2.584.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler torpido soğutmalı mı? Aracı kullanan arkadaşlar cvevaplarsa sevinirim. Bazıları soğutmalı diyor bazıları soğutmalı değil diyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GymEatSleep

    plaka işlemleri ne kadar sürer acaba ? il ankara.

    Sabahtan başlarsanız öğleden önce de bitirebilirsiniz. Ancak en geç öğleden sonra plaka elinizde olur.
  • Kullanıcı yorumlarına bakıldığında Leon'u Golf ile mukayese ederek alanlarda ya da test edenlerde hayal kırıklığı olduğu görülüyor. Bu zaten çok da doğal, araç şi bütçe işi ve maalesef verilen paraya herşeyin en iyisi ve en kalitelisini almak mümkün değil.

    Ben şahsen araç alım sürecinde sadece bütçemin yettiği araçlara baktım, bunlar Megane, Auris, i30, Focus gibi modellerdi. Leon'un bunların hepsinden, hemen her açıdan iyi olduğunu düşündüğüm için tercihimi bu yönde kullandım.

    Golf'e hiç bakmadım bile, çünkü benim istediğim donanımla (DSG, xenon far, açılır tavan, park sensörü vb.) fiyatı 60 bin TL'yi geçiyordu. Belki bu parayı verebilirdim ama bu durumda bana göre bu sınıfın en iyisi olan BMW 1 serisinin 2012 modeli fiyatına geliyordu ki, o duruken de Golf almak bence akıllıca değildi.

    Neticede Golf elbette Leon'dan (tasarım haricinde) her açıdan daha iyi, bence parası olan ve yukarıda benim yaptığım hesapla işi olmayanlar gidip A3 ya da Golf almalı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozanakbulut134

    Beyler torpido soğutmalı mı? Aracı kullanan arkadaşlar cvevaplarsa sevinirim. Bazıları soğutmalı diyor bazıları soğutmalı değil diyor.

    Değil.
  • Kıdemli Yarbay kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim bugün araç ankaraya geldi vekaletimizide verdik sanırım yarın teslim alıcam öyle gözüküyor gibi.
  • Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız sürüşler..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

    Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız sürüşler..

    şimdi konuştum cumartesi sabah teslim edeceğiz dediler biraz ağırdan alıyorlar sanırım işleri. :) tabi bende sabırsızlanıyorum ilk aracım. Neyse geç olsun da güç olmasın. ayrıca çok teşekkür ediyorum.
  • Valla otopark taki arkadaşların yaptıgı test daha çok olumsuzluklar üzerine toplanmış, ve bu olumsuzluklarıda fazlaca abartmışlar diye düşünüyorum ...
    Evet o patinaja kalma durumu, eğer arabaya yabancıysan yaşanan bir şey .. bende testt sürşüründe patinaj ışını sıkça yaktım ... lakin arabanın yol tutuşu ve hssiyatı aslında bu tip bir C sınıfı için makul... belki FR dan daha farklı bir şeyler beklenebilir...

    Şahsen Leon hakkında okudugum yegane kötü yazı ve test bu idi... lakin okudugum olumlulular çok daha fazla...
    ADAC testlerinede saygı duydum.. orada da Leonu olmadıgı kadar kayıracaklarını sanmıyorum ...
  • GymEatSleep G kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun .. birlikte bekliyoruz o zaman .. bende Cuma akşamına kastırıyorum biraz.. Cmts sabah karşı yola çıkmak için.. ama CmTs ye de kalırsa yapıcak bişey yok ... 1 gün boşa gidicek .. dediğiniz gibi geç oolsun güç olmasın
  • bende az önce 1.6 TDI DSG Leon aldım.

    Bu konuyu açıldığından beri takip ediyorum. Belki de almamda etkili olan çok yorum oldu. Daha önceleri golf yada audi düşünüyordum. Ama şu anda Leon aldığım için mutluyum.

    Bilmiyorum yani burada araç için iyi yada kötü yazanlar oluyor, ama bazen o kadar saçma şeyler yazılıyor ki, sanki leondan başka bütün arabalar müthişmiş gibi, herkes önceden Mercedes felan kullanıyor herhalde.

    Yani benim önceki aracım 2008 peugeot 206 idi, leon ile test sürüşü de yaptım gayette beğendim ve sonuç olarak aldım geçen perşembe anlaştık, cuma günü teslim edilecek.

    Leon alıpta veya deneyipte veya denemeden 100.000 TL'lik araçlar ile karşılaştırmak biraz mantıksız oluyor. Ben gayet memnunum, önemli olan sizin ne istediğiniz, nasıl kullandığınız.

    140 la giderken ses yapıyorsa yapsın :) sanki istanbulda 140 la gidilecek yer var günün %80'i trafikli o kadar da umrumda değil yani :)

    Neyse, bu arada araçlara yarın öbür gün zam gelecek galiba, ben oradayken satış temsilcimi biri aradı toledo için galiba kampanyası varmış. Hala indirim var mı diye sordu, satış temsilcisi de, müdürü (ya da onun gibi yetkili birini) aradı. Toledonun faturasını yarın kessek kampanyadan yararlanır mı dedi. Müdür de tahminimce şöyle dedi , toledo nunki devam edecek ama diğer araçlar zamlanacak. Çünkü satış temsilcisi, müdür böyle diyince heeeaaa o zaman diğer araçlar için olmayacapına göre zam geliyor dedi :)

    Yani alacaklar yarın fatura kestirsinler, ya da satış temsilcileriyle görüşşünler, sonra zamlı almayın.

    Herkese iyi günler,




  • quote:

    Orijinalden alıntı: atoprak

    Hayırlı olsun .. birlikte bekliyoruz o zaman .. bende Cuma akşamına kastırıyorum biraz.. Cmts sabah karşı yola çıkmak için.. ama CmTs ye de kalırsa yapıcak bişey yok ... 1 gün boşa gidicek .. dediğiniz gibi geç oolsun güç olmasın

    hayırlı olsun size de. Sizde mi ankaradan teslim alacaksınız ?
  • GymEatSleep G kullanıcısına yanıt
    Ben Istanbul Maslaktan alacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozanakbulut134

    Beyler torpido soğutmalı mı? Aracı kullanan arkadaşlar cvevaplarsa sevinirim. Bazıları soğutmalı diyor bazıları soğutmalı değil diyor.

    sogutmali degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LED far yükseklik ayarı - yardım

    Arkadaşlar merhaba,

    Birkaç sayfa önce de sormuştum, LED far yükseklik ayarı konusunda yardıma ihtiyacım var. Servisle ilginç maceralar yaşıyoruz, bugün yol üzeri tekrar uğradım, orta seviye servis elemanı farın üstünden elle ayarlarız dedi, ben olmaz dedim, araç içinde kademe vardır, ben yok artık dedim, bir ustası geldi, araç menüsünden vardır yükseklik ayarı dedi. Ben bir daha yuh çektim ama içimden bu kez.

    Sonra ben diretince bir yerlere danışıp otomatik bir şeyler yapacaklarını söylediler. Ama halen içim rahat değil, kani olmadım yani söyledikleri ile.

    Araçla uzun yola çıktım, kısa farlar kesinlikle bir tık yüksek olmalı, bunu yükselttiren arkadaşlar nereden ve nasıl yaptırdılar, paylaşıp bizleri de aydınlatırsanız sevinirim, çünkü 1.2 tsi dsg aracımla ilgili aklıma takılan tek şey bu.

    Teşekkürler




  • quote:

    Orijinalden alıntı: atoprak

    Ben Istanbul Maslaktan alacağım.

    bende ordan getirttim ankaraya satış temsilcinizin adı neydi?
  • artık araçla ilgili bütün işleri bayii ler hallediyormuş sanırım plakayı falanda biz alıyoruz dediler ama ikamet adresine göre otomatik alınıyormuş sanırım. Onlara adresime göre ama istediğim plakayı aldırma şansım var mı acaba yoksa otomatik sıradaki plakayı mı alabiliyorlar. Birde 1.2 tsi style paket hiç bir şey ekletmeden alan varsa aldıkları fiyatı ve bayi leri yazabilir mi
  • Vekalet veriliyor ve hiç birşeye karışılmıyor, araç plakayla teslim ediliyor plaka ise mernis kaydına göre sistem tarafından otomatik alınıyor, sırada olmayan plaka ise alınması gereken Trafik ile satıcı bayi görüşürse karşılıklı tanımlama türü birşeyler yapılıyor o plaka size kayıtlanıyor. Yoksa sıradan hangi plaka varsa o gelir.
  • Bazi plakalar war ki araci almaktan wazgec daha iyi. BK, SK, GY. Trafikte cok karsilastigim plakalardir we kotu cagrisim yapildigini herkes bilir. Cok sukur aldigim aracta JL denk geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DogrucuMustafa

    Vekalet veriliyor ve hiç birşeye karışılmıyor, araç plakayla teslim ediliyor plaka ise mernis kaydına göre sistem tarafından otomatik alınıyor, sırada olmayan plaka ise alınması gereken Trafik ile satıcı bayi görüşürse karşılıklı tanımlama türü birşeyler yapılıyor o plaka size kayıtlanıyor. Yoksa sıradan hangi plaka varsa o gelir.

    peki örneğin istediğim plakayı üstüme aldım kayıtlandı onun sırası gelene kadar beklemek zorunda mıyım vermeleri için
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zeoxzeox

    quote:

    Orijinalden alıntı: burdengn

    bu arada LED KISA FARLARIN yetersızlıgı hakkında, bana yetersız gelmesede (zifiri karanlıkda gece surmedım) Doğuş' a gidip bir tık yükselttim LEDleri. 2 dakikada yaptılar, çok zorlasam bi tık daha çıkardı ama hem gereği yok hemde karşı tarafı rahatsız eder, bunuda belirtmek istedim.

    Arkadaşlar merhaba,

    LED far yükseltme işlemini yapan yer Doğuş Maslak mı acaba, lütfen bilgi verebilir misiniz?

    Teşekkürler

    Esenyurtta yaptırdım, orasıda yapar
  • 
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.