Şimdi Ara

Castrol Motor Yağlarında Kampanya - Kargo Ücretsiz (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
663
Cevap
11
Favori
31.890
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BRKTSR

benzin li motor için edge 5-40 alıcam ama şu baştaki FST ne anlama geliyor castrol kendi sitesinde yada başka bir yerde böle bişi görmedimde

Merhaba.
    Castrol Edge yılbaşından itibaren üretilen ürünlerinde FST ibaresini kullanmaktadır. Bu yeni formülün anlamı akışkanlığa karşı dirençtir ( FST ) Selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolfs Touch

quote:

siparişimi dün saat 11:30 civarı verdim 5w 30 4+1 olarak hala kargo kodu gelmedi sitedeki siparişlerim kısmına kargoya verildimi acaba.

kargoya verilmiştir maili şimdi geldi henüz kargo ulaşmadı ama :)

Ürünü dün kargoya verdik bugün ancak bilgileri girebildim.
    Sağsalim elinize ulaşır merak etmeyin. İyi Günler

• quote:

Orijinalden alıntı: sempiternal

quote:

Orijinalden alıntı: silverhands

quote:

Orijinalden alıntı: centillboy

Merhaba Silverhands

cerato 2005 crdi aracım var 5 litre yağ kapasiteli

4+1 lt almam gerekiyor sitenizde 4 litrede yeni yazıyor fakat 1 litrede bu ibare yok bu üründe yenimidir? yoksa eksi ürünmüdür

yakın tarihte bir kampanyanız varmı kargo ücreti alıyormusunuz kısa bir bilgi verirseniz sevinirim

Merhaba.
    Öncelikle kampanyalı konudasınız zaten ürünlerde kapanya var. Ayrıca tüm ürüler yenidir.
    İyi Alışverişler

İyi günler,

Magnatech 5w40 ile Edge 5W40 arasındaki fark nedir?

Servisim Magnatec önerdi ama Edge'nin bariz bir üstünlüğü varmıdır?

Sitege Magnatec yağların üzernde yeni üretimlerde bulunan dokunuş testi çıkartması yok, resimlerin güncellenmesi gerekiyor galiba.

Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Merhaba.
    Castrol Magnatec serisideki spesifikasyonları ve edgedeki spesifikasyonlar farklı olabiliyor. Yani servisiniz hangi yağı öneriyorsa onu kullanmanızda yarar var onu kullanmanızda fayda var. Selamlar

• quote:

pm....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

quote:

pm....

ok baktım
    selamlar ;)

• quote:

quote:

siparişimi dün saat 11:30 civarı verdim 5w 30 4+1 olarak hala kargo kodu gelmedi sitedeki siparişlerim kısmına kargoya verildimi acaba.

kargoya verilmiştir maili şimdi geldi henüz kargo ulaşmadı ama :)

Merhabalar. Kargo geldimi eliniz gldiğinde orumlarınızı bekliyorum ;)

• quote:

Kargoyu (ve ek kargoyu..) Teslim aldım, teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

quote:

Kargoyu (ve ek kargoyu..) Teslim aldım, teşekkürler...

Kargoda epey hızlıymış ben yarın gelir diye hesaplıyordum ;) Ek kargoda neymiş öyle birşemi var hehe

• hocam merhaba.ben toyota corolla verso aracıma yağ almak istiyorum ancak karar veremedim.en az yakıt tüketen ve uzun km sorunsuz götürebilecek yağ hangisi ? ben 5w30 ile 5w40 arasında kaldım hangisini önerirsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okan9455

hocam merhaba.ben toyota corolla verso aracıma yağ almak istiyorum ancak karar veremedim.en az yakıt tüketen ve uzun km sorunsuz götürebilecek yağ hangisi ? ben 5w30 ile 5w40 arasında kaldım hangisini önerirsiniz ?

Merhaba.
    Castrol'ün sitesinde aracınız için önerilen yağ Castrol Edge 0W-30. Alım linkiniz aşağıdadır.

http://www.madeniyag.net/Castrol-Edge-0W-30-Motor-Yagi-4-Lt,PR-7.html

• Yazıldıysa kusura bakmayın biraz göz attım göremedim, bir önceki değişimde LPG li aracım için usta değişik bir yağ önerdi pek aklımda tutamadım.
    Aracım eski bir Ford,, 2002 model 1,6 Focus SW LPG li.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafakumbar

Yazıldıysa kusura bakmayın biraz göz attım göremedim, bir önceki değişimde LPG li aracım için usta değişik bir yağ önerdi pek aklımda tutamadım.
    Aracım eski bir Ford,, 2002 model 1,6 Focus SW LPG li.

Merhaba.
    Castrol Ford Focus aracınız için Castrol Magnatec 5w-30 öneriyor. Alttaki linkimizden bu ürünü alabilirsiniz

http://www.madeniyag.net/Castrol-Magnatec-5W-30-A1-Motor-Yagi-4-Lt,PR-43.html

• Aldigim 5w 40 aracima cuk oturdu resmen , gerek motor sesi gerek performans olarak farkettim , arac 1.8 t . Tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oldboy86

Aldigim 5w 40 aracima cuk oturdu resmen , gerek motor sesi gerek performans olarak farkettim , arac 1.8 t . Tesekkurler.

Rica ederim. Önemli olan memnuniyetin. Ayrıca 2 ürünün fiyatı az değiştmiştir.
    Saygılar

• Herhangi bir özel üründe kampanya isteyen olursa fyat çalışması yapabilirim.

Selamlar

• ORDER-12184-QzcE-1-9757 kargo ya verildi mi?.. kargo no alabilirmiyim.. kolay gelsin
  • Merhaba.
    Sitenizden bir üründen 2 kutu almak üzereydim ki son anda bir şey farkettim. Ürün tanıtımında CASTROL EDGE SPORT FST 0-40 4lt yazmasına rağmen, ürün görseli FST olmayan eski kutu galiba. Sipariş verdiğimizde hangisi gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acelik307

ORDER-12184-QzcE-1-9757 kargo ya verildi mi?.. kargo no alabilirmiyim.. kolay gelsin

Merhabalar
    Siparişler gönderilmiştir. Kargo takip noları mailolarak gönderilmiştir.
    Bizimle alışveriş yaptığınız için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: ant1085

Merhaba.
    Sitenizden bir üründen 2 kutu almak üzereydim ki son anda bir şey farkettim. Ürün tanıtımında CASTROL EDGE SPORT FST 0-40 4lt yazmasına rağmen, ürün görseli FST olmayan eski kutu galiba. Sipariş verdiğimizde hangisi gelecek.

Merhaba.
    Yeni üretilen Castrol Edge 0W-40 ürünlerinin üzerinden sport yazısı kaldırıldı yerine FST yazısı eklendi.Ürünler yeni tarihli ve ambalajlıdır. Siteye yeni ambalajlı ürünün resmi eklenmiştir. Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverhands -- 3 Temmuz 2012; 17:21:15 >
  • Teşekkürler.
    Siparişlerimi geçtim.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.