'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 32400 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
Cevap: verdim golf'u aldım i 30 'u :)detaylar çok yakında
golf ile büyük kaza yapsan ölmez belki sakat kalırdın ama bu takas ile artık öleceğini garanti ederim. Can taşıdığınız araçlarda marka seçimini doğru yapın, loptop yada led tv almıyorsunuz f/p ürünü diye birşey yoktur otomobilde. Millet saf mı mercedes-bmw-audi ye servet döküyor.
Volvoyu untmayalim ::)))
Bu mesaji ben yazsam kan cikardi ama ::))
Herne ise işte kaliteli mal çoğu zaman pahalıdır hele hele teknolojik bir araçta, laptopta toshiba boşuna pahalı değil, taş gibi makine yapıyor adamlar. samsung tvlerde boşa iyi değil, ucuza hyundai plazma tv aldım, plazması bile bozuldu hyundai'nin geri verdim para iadesi aldım ve gittim samsung aldım memnunum. hyundai 1519tl samsung 2200tl fark vardı ama biri cam gibi biri leş gibi gösterio. hyundai şirket arabası filansa iyi güzel mantıklı ama bi binici hyundai almamalı. hyundai ticari araç, taksiler için ideal.
Hyundai plazma ile İ30'un bağlantısını açıklar mısın
örnek verdim sadece bak yukarda birşey yazdım otomatik-manuel yakıt tüketimi ile ilgili bunun cevabını sen ver de göreyim, şu atılım yapan hyundaiyi.
arathorn ve efe01 ; beyler mutlaka denemeye bekliyorum sizi.. 128 hp'lik dizelin performansını çok merak ediyorum. otomatik olanını kullandım sanki 100 hp gibi gelmişti.. manueli mutlaka daha iyidir..
golf ile büyük kaza yapsan ölmez belki sakat kalırdın ama bu takas ile artık öleceğini garanti ederim. Can taşıdığınız araçlarda marka seçimini doğru yapın, loptop yada led tv almıyorsunuz f/p ürünü diye birşey yoktur otomobilde. Millet saf mı mercedes-bmw-audi ye servet döküyor.
Herne ise işte kaliteli mal çoğu zaman pahalıdır hele hele teknolojik bir araçta, laptopta toshiba boşuna pahalı değil, taş gibi makine yapıyor adamlar. samsung tvlerde boşa iyi değil, ucuza hyundai plazma tv aldım, plazması bile bozuldu hyundai'nin geri verdim para iadesi aldım ve gittim samsung aldım memnunum. hyundai 1519tl samsung 2200tl fark vardı ama biri cam gibi biri leş gibi gösterio. hyundai şirket arabası filansa iyi güzel mantıklı ama bi binici hyundai almamalı. hyundai ticari araç, taksiler için ideal.
Siz Hyundai hala Accent,Getz,Matrix ile filan değerlendiriyorsunuz herhalde.
hyundai'nin teknolojisi çoooook gelişmiş olsaydı dizel otomatik yakıt tüketimi ile dizel manuel yakıt tüketimi arasında o kadar fark olmazdı. Bana hyundai atılım yaptı demeyin hemen çürütürüm tezinizi.
Teze ne gerek var görünen köy klavuz istemez ama siz hala görmek istemiyorsunuz ... Hyundai atılım yapmadı demekle siz kendinizi çürütüyorsunuz...
Takipteyim seni nereye Volvo yazsan yeter be arkadaş diye alıntı yapacağım olmadı bir süre sonra görmemişin olmuş diye başlayabilirim
Takipteyim seni nereye Volvo yazsan yeter be arkadaş diye alıntı yapacağım olmadı bir süre sonra görmemişin olmuş diye başlayabilirim
ne yani volvo kalitesiz bir marka mı? taş gibi araba, hyundai'yi 5'e katlar 3'e böler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi favoriteteam -- 3 Mayıs 2012; 14:47:46 >
MONSTER W150ER 15.6” CPU: Intel® Core™ i7-3610QM 4-Cores; 6MB L3; 2.30GHz > 3.30GHz; 45W; 22nm RAM: 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz CL9 SODIMM Kingston HyperX (2x8GB, destekli) HDD: 750GB 7200 RPM || GPU: 1GB GDDR5 nVIDIA GeForce GT 650M 128-Bit (384shaders) Display: 15,6" Full HD 1920x1080 LED Backlight || Ağırlık: Pil dahil sadece 2,8kgİnceleme için tıklayın.
Golf 1.6 TDI 105 PS Highline 58.800 Metalik Renk 950 Elektrikli Açılır Cam Tavan 1.850 Anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi "Keyless Entry" 925 TOPLAM : 62.525 TL
Cam Tavan YOK ESP YOK Hill Hold (Eğim kalkış asistanı) YOK Parçalı deri koltuk YOK Pazarlık (oda neymiş) YOK
Arkadaşlar takım tuttar gibi taraftarlığın bir anlamı yokki. Şüphesiz i30 donanımları ve fiyatı golfte olsa %90 ımız onu tercih eder. Ama şimdi donanım olarak eksik, fiyat olarak fazla, yakında kupa değişecek bir araca nie 7-8 bin tl fazladan para verelim değil mi ama. Lütfen elinizi vicdanınıza koyun biraz. Bu arada şu kaza yapma, ölme işide tam birinci sınıfa giden talebe ağzı olmuş :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi av_avi -- 3 Mayıs 2012; 14:50:35 >
Abimde passat var. Bende dun i30 elite aldim. Aractan tek eksigi ekran ve konfor. İ30 bi passat etmez tabiki ama golfle rahat kapisir. Cunku ben golf son zamanlardaki serilerinde arabanin donanimindan cok caldigini hatta vwnin tum araclarinda donanimdan cok caldihini dusunuyorum. 2000 model boramiz vardi eskiden 4 cam otomatikti bakiyosun 2003 2004 e dogru arkalar rot kollu. Bizim millet hastadir donanima ama inatla bos araclar gonderiyorlar.
Bayiyle konustugumda yaklasik 25 gun icinde 780 kusur arac satilmis i30 da! Bence birseyleri basarmak uzere. Zamanla trafikte gormeye basladigimizda ki cogu arac teslim de edilmedi(!) on yargilar yavas yavas kalkacaktir.
Hyundai i30 ile ilk kasadan bir giris simdi de yukselise dogru ilerliyor. Bugune kadar hep ford kullanan ben bile hyundai ye donduysem bi golf bi astra kullanan niye donmesin???
İlk mesaj zaten yeterince saçmaydı ama ikinci mesajın ile saçmalığı pekiştirmişsin.
Ne diyelim helal olsun.
Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahilî ve harici bedhahların olacaktır.
Arkadaşım sen ne saçmalamışsın! yazmıcam yazmıcam diyorumda duramıyorum,
allah aşkına yönetim temizleyim şu forumu şunlardan, uyarı verin birşey yapın nasıl bu forumun seviyesini yükselticeksiniz,
gülermisin ağlarmısın ne yazayımki sözün bittiği yer
Hyundai'yi tebrik etmek lazım incelemeye gittim sonunda güzel bir araç olmuş yalnız 50 ve üzeri miktarları Hyundai'ye vermek pek içime sinmezdi.Yanlış anlamasın alan arkadaşlar bir marka fanatiği değilim ama sanırım biraz önyargılıyım hala Hyundai'ye karşı.i30 kesinlikle rakipleriyle başa çıkabilecek ve onlardan daha iyi bir araç olabilir ama ben bunu markaya bakarak söylüyorum yani daha 1 sene önce teneke(öyle olmasada) araçları var denilen Hyundai'ye bir anda bağlanamıyorum. Ekleme:Bu arada hayırlı olsun aracınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz6 -- 3 Mayıs 2012; 14:55:48 >
ne yani volvo kalitesiz bir marka mı? taş gibi araba, hyundai'yi 5'e katlar 3'e böler.
O konuda şüphem yok zaten babamda bir Volvo kullanıcısı kaliteden bir kastım yok benim kastım direk arkadaşa bir s60 aldı adamın s60 alması forumdan bilmem kaç kişinin banlanmasına neden oldu hala yok ben olsam volvo alırdım ben volvo aldım araç alındı hayır o değil lanet üzerine işliycek taklaya gelicek 0 araba ile
Vw golf bu sinifin en temel tasidir bence firmalar hep ona rakip araba yapar ama sonu hep hUsran olur
Yeni focus bunun en basit ornegi
Sahsen a3 disinda ben golfe rakip gormuyorum yeni bmw 1 haric ::)))
Yazmiyim yazmiyim diyorum tutamıyorum kendimi
Arkadaş bu neyin kafasıdır anlamıyorumki herkes golfe rakip araç yapıyormuş şaka gibi Hatta bütün firmalar toplanıp ortak araç yapacaklar yakında
Focus üretilirken de fabrikasındaydın sanırım onlar da sana "golfe rakip yapıyoruz sonuç hüsran olacak ama napalım tek hedefimiz golf " diye anlatıp aracın yapımına başladılar heralde.
Şuan için c segmentinde golften önde 4-5 araç var en az. Tabi hayatında golften başka c segmenti araca binmeyen adam en iyisi golf zanneder, hak vermek lazım
Ben de yazmayayım diyorum ama siz de başka bir aşırılık içerisine giriyorsunuz. Kusura bakmayın ama bu sınıfta otomobillerden anlayan hiç kimse bu sınıfta golften iyi en az 4-5 model var demez. Car medya, Autocar, automotorsport, autoshow, otohaber vs bir çok dergiler tarafından yapılan belki onlarca karşılaştırmanın tamamında golf6 1. çıkmıştır.
Size göre 5. veya 6'ncı sıra da olsa bile emin olun golfün giremediği ilk 5' e mazda 3 ve i30 hiç giremez.
Eğer bu dergilerin yanlı olduğunu düşünüyorsanız o da sizi bağlar. İnsanlara bir fikir vermeleri açısından dergilerdeki yorumlar yerine "sn Berk Erden diyor ki" mi diyeceğiz.
arathorn ve efe01 ; beyler mutlaka denemeye bekliyorum sizi.. 128 hp'lik dizelin performansını çok merak ediyorum. otomatik olanını kullandım sanki 100 hp gibi gelmişti.. manueli mutlaka daha iyidir..
yarışmı yapacaz....yarışsa ben yokum...güzel güzel gezeceksek gezelim...Performans için almıyoruz bu arabayı 68 yaşındaki babam kullanacak..Kendı kullandıgım arabanın performansı yeterli ama ben hız delisi değilim...
Hayırlı olsun diyelim. Golf saglam ve iscilik kalitesi bakımından mükemmel. Fakat i30 da öyle olabilir neden olmasın. Kullanan arkadasım paylaşacak işte burada. Güle güle bin. Allah kaza bela vermesin.
Manuel Raimundo İspanyol El Yapımı - Gibson Les Paul Studio - Hp dv7 6001st - Edifier S730 - Iphone 5 - Vw Scirocco 2010 - Vw Transporter 2011- Citroen Berlingo 2012
Bu arada dikkatinizi Bir konuya cekmek istiyorum. Tayyip Erdogan ne zaman vergileri ucurdu, o zaman 1.6 motorlar deger kazandi. Markalarin maliyeti ayni ama firsatcilik yapiyor. Araclarin vergi avantajlarini kullaniyorlar. Bu fiyatlar gayet normal. 2-3 sene once full highline'i 50 ye alirdik ama simdi hepsi caktirmadan vergiyi kullanarak fiyatlari arttiiyor. Saygilar
Hayırlı olsun diyelim. Golf saglam ve iscilik kalitesi bakımından mükemmel. Fakat i30 da öyle olabilir neden olmasın. Kullanan arkadasım paylaşacak işte burada. Güle güle bin. Allah kaza bela vermesin.
kimse o kadar para verip satın aldığı aracını kötülemez, herkese malı güzel gelir, ben nissan juke tipsiz dersim, denk gelir alırsın süper araba dersin. herkes böyle yapıyor bunun için kullanıcı hyundai i30'u kötülemiyor süper mükemmel diye bol keseden sallıyor.
o değilde ben en çok 50 bin 80 bin Hatta 120 bin km donelerini merak ediyorum. Sonuç bir vw olabilecekmi gerçi sunuda söylemek gerek geçen jetta alan bir arkadaş 1.2 tsi motor 50 binde titreme yapmaya başladı diyordu. Güle güle kullanın renkler Ve zevkler tartışılamaz..
Manuel Raimundo İspanyol El Yapımı - Gibson Les Paul Studio - Hp dv7 6001st - Edifier S730 - Iphone 5 - Vw Scirocco 2010 - Vw Transporter 2011- Citroen Berlingo 2012
Yeminle yaziyorum bu arkadasin yazdigi mesajlardan uzaktan yakindan bir bagim yok
GOLF DEMEK SADECE 1 SERİSİNDEN GERİ . VOLVOYA O KADAR PARA DÖKECEĞİNE BİR GOLF ALSAYDIN BARİ
HYUNDAİ SAHİBİ OLMAKTAN MUTLUYUM ÇÜNKÜ SENİN GİBİ BİLİNÇSİZLER TERCİH ETMİYOR
Buda son zamanlarda moda oldu ilgi cekmeye calisiyorsun reyting yapmaya calisiyorsun tribune oynuyorsun v.s
Su yukarida alinti yaptigin mesajda nasil bir ilgi cekme olayi var ciplak resimmi paylastim Sadece trendline golfun guvenlik donanimini paylastim
Arabayı alan adam zaten kullanmış sıkılmış satıyor ! Sanamı düştü eski aracın donanımını yazmak. Adamın hevesini kursağındamı bırakmaya çalışıyorsun. Bu fesatlık neden. Senin sayfan 20 sayfa yazıldı tebrik ettik iyi yaptın dedik ama deseydik 60 kağıtlık arabaya 100 verdin iyimi olurdu. Sevincini azaltsak bize yakışırmıydı burda kocaman adamlarız yakışmıyor sana!!!
İlk mesaj zaten yeterince saçmaydı ama ikinci mesajın ile saçmalığı pekiştirmişsin.
Ne diyelim helal olsun.
tamam senin deyiminle "saçmalamıyorum" soruyorum. Hyundai bu kadar iyi marka madem neden otomatik ve manuel vitesli araçlarının yakıt tüketimleri arasında büyük fark var. Kaliteli otomatik şanzıman az yakan ve 0-100 hızlanması manuel'den dahi iyi olandır. Makineler insandan daha seri vites değiştirir mantığıyla.
Çok boş işler ile uğraşıyorsunuz.. Daha bire bir görmediğiniz aracı kötülemekten ne tür bir zevk alıyorsunuz merak ediyorum gerçekten. Golf iyi hoşta, i30 boş bir araç değil.
Golf1 : 2. dünya savaşından sonra çıktı İ30: 2012 de ama her şey kopya, golf 4 teker üstünde, i30 da. Hatta ilk benzini bile golf bulmuş tüm dünya onun bulduğu yakıtı sonradan kullanmaya başlamış...
Buda son zamanlarda moda oldu ilgi cekmeye calisiyorsun reyting yapmaya calisiyorsun tribune oynuyorsun v.s
Su yukarida alinti yaptigin mesajda nasil bir ilgi cekme olayi var ciplak resimmi paylastim Sadece trendline golfun guvenlik donanimini paylastim
Arabayı alan adam zaten kullanmış sıkılmış satıyor ! Sanamı düştü eski aracın donanımını yazmak. Adamın hevesini kursağındamı bırakmaya çalışıyorsun. Bu fesatlık neden. Senin sayfan 20 sayfa yazıldı tebrik ettik iyi yaptın dedik ama deseydik 60 kağıtlık arabaya 100 verdin iyimi olurdu. Sevincini azaltsak bize yakışırmıydı burda kocaman adamlarız yakışmıyor sana!!!
bak güzel arkadaşım birincisi şu
BURAYA KONU AÇIYORSAN HER TÜRLÜ OLUMLU YADA OLUMSUZ GÖRÜŞÜ GÖZE ALACAKSIN
ŞİMDİ İ30 58750 TL BENİM ARABAMDA SENİN GÖZÜNDE 60,000 TL İKİSİDE AYNI SENİN İNCE GÖRÜŞÜN BU İŞTE
HYUNDAİ SENİN GÖZÜNÜ BÜRÜMÜŞ NE YAZACAĞINI BİLMİYORSUN
SANA KALSA İ30 A3 DEN BİLE KALİTELİ BİR ARABA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 3 Mayıs 2012; 15:12:25 >
GOLF DEMEK SADECE 1 SERİSİNDEN GERİ . VOLVOYA O KADAR PARA DÖKECEĞİNE BİR GOLF ALSAYDIN BARİ
HYUNDAİ SAHİBİ OLMAKTAN MUTLUYUM ÇÜNKÜ SENİN GİBİ BİLİNÇSİZLER TERCİH ETMİYOR
bak güzel arkadaşım birincisi şu
BURAYA KONU AÇIYORSAN HER TÜRLÜ OLUMLU YADA OLUMSUZ GÖRÜŞÜ GÖZE ALACAKSIN
ŞİMDİ İ30 58750 TL BENİM ARABAMDA SENİN GÖZÜNDE 60,000 TL İKİSİDE AYNI SENİN İNCE GÖRÜŞÜN BU İŞTE
HYUNDAİ SENİN GÖZÜNÜ BÜRÜMÜŞ NE YAZACAĞINI BİLMİYORSUN
SANA KALSA İ30 A3 DEN BİLE KALİTELİ BİR ARABA
Görüşler ayrı fakat yinede yazı şekliniz ( üslup bozmadan tebrik ederim)
Benim Elentram ederi 40 , i30 45 . S60 1.6 D ise 60 evet.
Konuyu ben açmadım ama Ptesi bende i30 teslim aldım yakıt dıuşında memnunum
Ne diyelim helal olsun.
tamam senin deyiminle "saçmalamıyorum" soruyorum. Hyundai bu kadar iyi marka madem neden otomatik ve manuel vitesli araçlarının yakıt tüketimleri arasında büyük fark var. Kaliteli otomatik şanzıman az yakan ve 0-100 hızlanması manuel'den dahi iyi olandır. Makineler insandan daha seri vites değiştirir mantığıyla.
İyi de hocam şimdi bunun yazdıklarınla ne alakası var?
Sen demişsin ki, golf ile büyük kaza yapsan ölmez belki sakat kalırdın ama bu takas ile artık öleceğini garanti ederim.
Ben bu yazdıklarının üzerine o yorumu yaptım, senin şimdi söylediğin bambaşka bir konu. Ben i30, Golften iyi bir araçtır diye iddia etmiyorum ki.
Sen Golfle ölmediğin kazada i30 la ölürsün demişsin, ölümmetre falan mı var elinde?
Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahilî ve harici bedhahların olacaktır.
Vw golf bu sinifin en temel tasidir bence firmalar hep ona rakip araba yapar ama sonu hep hUsran olur
Arkadaş bu neyin kafasıdır anlamıyorumki herkes golfe rakip araç yapıyormuş şaka gibi Hatta bütün firmalar toplanıp ortak araç yapacaklar yakında
Focus üretilirken de fabrikasındaydın sanırım onlar da sana "golfe rakip yapıyoruz sonuç hüsran olacak ama napalım tek hedefimiz golf " diye anlatıp aracın yapımına başladılar heralde.
Şuan için c segmentinde golften önde 4-5 araç var en az. Tabi hayatında golften başka c segmenti araca binmeyen adam en iyisi golf zanneder, hak vermek lazım
Golften neye göre önde 4-5 araç var ? Kalite mi performans mı yakıt tüketimi mi ne olarak öndeler ? Ve hangi marka modeller bunlar ?
Biraz yukarıda trendline golf'teki güvenlik donanımlarını yazmış arkadaşımız. elite i30dakiler ile trendline i30daki güvenlik donanım farkını görmüşsündür umarım. Bende biraz dikkat çekici olması açısından mecaz-ı mürsele döktüm işi yok ölürsün yok sakat kalırsın filan dedim. Golf'ten inip i30'a binersin dolu özellik görürsün ama Allah korusun herhangi bir kazada euroncap 5 yıldız filan hikaye olur. golf ve i30'un geçirilen kazalarda yolcuların yada sürücünün canını koruması arasında büyük fark vardır.
Öncelikle Allah hayırlı etsin. Kazasız belasız kullanırsınız inşaallah.
Sorun arkadaşın Hyundai i30 almasında değil. Volkswageni elden çıkarıp Hyundai almasında. Bazılarının canı sıkılmış hal böyle olunca. Aracı hiç incelemeden peşin hüküm vermek ne kadar doğru olur? Kaldi ki alan arkadaş aracı beğenmiş ve bence de seçimi doğru. Dışarıda gördüm bir tane araç gerçekten çok yakışıklı.
ucuz telefonun özelliği çok, ama işlemcisi yavaş, donar, dokunmatik kalvye bi çalışır bi çalışmaz, şarzı anca bir gün gider, estetik, dayanıklılık, insan sağlığı, garanti, parça durumunu hiiiiç sorma. Yani anca çamur at izi kalsın çabası içindesiniz.
Bosline golf den sonra i30 iyi gelcektir hayırlı olsun
+1 hocam hayırlı olsun
"hayatinin hatasi!" (bunu yazanin ne derece terbiyeli! ve seviyeli bir sahis oldugunu herkes biliyor)
"golf ile kazada sakat kalirsin, i30 ile olecegini garanti ederim!" (bunu yazan ustat! euro ncap gurusu zaten!)
bu nasil bir kepazeliktir.
iki aracta manuel sanzimana sahip ve otomatik sanziman ("vw dsg" vs "hyundai otomatik sanziman") aktarma farki soz konusu degil.
iki otomobilinde kendine has ozellikleri, guclu ve zayif yonleri elbette mevcuttur.
ilk agizdan karsilastirma konu sahibi tarafindan yapilir ve bizlere iletilir. bu sekilde saglikli verilere ulasilir.
henuz asfaltta yeterli kilometre yapmamis olan "i30" konusunda tedbirli bir tutum takiniyor ve ne ovuyor ne de bilgisizce yeriyorum.
bilgiler artik sayin "arathom" dan gelecektir.
hayirli olsun.
saygilar...
Gözlerim seni aradi iyiki yazdin
bende ilk defa bir yazima karsilik vermedi kiyamet kopucak diye dusunmeye baslamistim
Ama edebinle yaz yazacaksan kepazelik falan hic hos laflar degil
edep ogretecek sahis siz oldu iseniz eger vah halimize demekten kendimi alamiyor ve durumun vahametini saskinlik ile kavriyorum.
sozun bittigi yerde, verecek mantikli bir cevap zihninizde olusamadigi vakit, hezeyan bas gosteriyor.
her neyse sizin bilinciniz ne derece saglikli, fikirleriniz ne derece tutarli, bunun kararini forum kendi veriyor, verdi de...
"ana"ya dil uzatmadiginiz yorumlarda bulunmaniz dilegiyle...
saygilar...
Kelime oyunu yapma olurmu
takilmis kalmissin bir yere sen ayni durumda olsan kim bilir neler yapardin
fuzulu ve bos seyler yaziyorsun amacin nedir onuda hala anlamis degilim benden dolayi kesin ve net bir rahatsizligin var bu kesin ama daha neden oldugunu anlamis degilim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 3 Mayıs 2012; 15:36:05 >
Biraz yukarıda trendline golf'teki güvenlik donanımlarını yazmış arkadaşımız. elite i30dakiler ile trendline i30daki güvenlik donanım farkını görmüşsündür umarım. Bende biraz dikkat çekici olması açısından mecaz-ı mürsele döktüm işi yok ölürsün yok sakat kalırsın filan dedim. Golf'ten inip i30'a binersin dolu özellik görürsün ama Allah korusun herhangi bir kazada euroncap 5 yıldız filan hikaye olur. golf ve i30'un geçirilen kazalarda yolcuların yada sürücünün canını koruması arasında büyük fark vardır.
"5 yıldız falan hikaye olur", evet tabi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 3 Mayıs 2012; 15:37:44 >
Hımm kaç tane yeni i30 ile golfun aynı kazayı yapması sonucu i30da ölen golften sakat çıkan gördünüz
herhangi bir kazada euroncap 5 yıldız filan hikaye olur.
hayatinizda kac kere, "euro ncap"ten 5 yildiz gercegini hikaye ettiniz? bunu ne vakit tecrube ettiniz?
euroncap'daki testler kaç km hızla yapılıyor biliyorsunuzdur, ya o hızların üzerinde yolculuk ederken kaza yaparsanız ne olur euroncap'taki 5 yıldız pert olur heralde. işte bu tip kazalarda golf ve i30 farkı ortaya çıkar.
o değilde ben en çok 50 bin 80 bin Hatta 120 bin km donelerini merak ediyorum. Sonuç bir vw olabilecekmi gerçi sunuda söylemek gerek geçen jetta alan bir arkadaş 1.2 tsi motor 50 binde titreme yapmaya başladı diyordu. Güle güle kullanın renkler Ve zevkler tartışılamaz..
bir volkswagen olabilecek mi ne yahu ? volkswagen kim ki ? gerçekten anlamıyorum. hiç bir araç motoru 100 bin de bitecek şekilde tasarlamaz hyundai yde düzgün kullanın ki türkiye şartları yollar vs belli en az 500 bin götürür ki benim 300 bin km de starex im vardı taş gibiydi
herhangi bir kazada euroncap 5 yıldız filan hikaye olur.
hayatinizda kac kere, "euro ncap"ten 5 yildiz gercegini hikaye ettiniz? bunu ne vakit tecrube ettiniz?
euroncap'daki testler kaç km hızla yapılıyor biliyorsunuzdur, ya o hızların üzerinde yolculuk ederken kaza yaparsanız ne olur euroncap'taki 5 yıldız pert olur heralde. işte bu tip kazalarda golf ve i30 farkı ortaya çıkar.
Golften neye göre önde 4-5 araç var ? Kalite mi performans mı yakıt tüketimi mi ne olarak öndeler ? Ve hangi marka modeller bunlar ?
Golfden daha iyi 4-5 arac yok buna emin olun
Doyelimki sizin demeniz var emin olun o4-5 arac icinde i30 yok
üretemeyen insanların yaptığı en iyi şey tüketmek galiba. Nasıl bir tüketici toplumu olduk 2 yılda bir araba değişmeler.
Zaten bu kadar firma Türkler 2 yılda bir araç değiştiriyor diye yeni model çıkarıyorlar. Tüm dünya böyle maalesef. Herkes konfor ve yenilik peşinde...
Ya şu tartışmaları filan da bir kenara bırakın. Bir konu da temiz kalsın lütfen ya.
~ YENİ HYUNDAI i30 1.6 GDI 135 HP STYLE ~ | ABS + EBD | ESP | ASR | TCS | HBA | VSM | | Gündüz LED Farları | Hız Sabitleyici | Yağmur Sensörü | Far Sensörü | Çift Bölgeli Oto Klima | Yokuş Kalkış Desteği | | Elektronik İç Dikiz Aynası | Refakatçi Farlar | Bluetooth | 8 Hava Yastığı | Statik Dönüş Farları | Otomatik Katlanır Aynalar |
Bu kadar tartışma oluyor ve İ30 Golf'e rakip hatta daha iyi görülebiliyorsa bu iş olmuş demektir.Avrupa gibi bir pazarda İ 30'un Golf'ü satış anlamında geçmesini bekleyemeyiz ama Hyundai İ 30 la hedefini çok rahat tutturacak gibi duruyor.Birde Golf 5 ile fotolu kıyaslama çok tutarsız olmuş daha doğrusu olmamış.Sipariş veren arkadaşa aracı hayırlı olsun.