Şimdi Ara

BATTLEFiELD 4 (PS3/PS4 ANA KONU) (271. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.124
Cevap
86
Favori
449.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UlasAsmadili

    Touchpad ile battlelog açınca friendsin altında invite to game var ama can not invite hatası veriyor. Güncelleme ile gelir belki.

    Valla ağzından bal damlıyor inşallah gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.twitch.tv/serothesnake

    Bu hafta sonu sadece sniper takılıyorum
  • dün oyunda bir hile gördüm hilemi yoksa başka bişeymi anlamadım adam kayanın içinde resmen bize ateş ediyodu ve biz onu vuramıyoduk. Adam görünmüyo biz öldükten sonra kayanın içinde olduğunu görüyoruz. Hile değilde herhalde oyunda oluşan bi hataydı bu. Adam her seferine oraya giriyodu...Bomba attık füze attık yok arkadaş ölmedi :D
  •  BATTLEFiELD 4 (PS3/PS4 ANA KONU)

    Bugün epey yakın oyunlar döndü. Şimdi hardcore'da hazır double xp de varken kalan birkaç araç ve favori silahlarımın eklentilerini açıp tamamlayacağım, daha kolay oluyor hardcore'da.
    Katılmak isteyen varsa ID: t-celik



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11038008 -- 8 Şubat 2014; 18:02:40 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 11038008

     BATTLEFiELD 4 (PS3/PS4 ANA KONU)

    Bugün epey yakın oyunlar döndü. Şimdi hardcore'da hazır double xp de varken kalan birkaç araç ve favori silahlarımın eklentilerini açıp tamamlayacağım, daha kolay oluyor hardcore'da.
    Katılmak isteyen varsa ID: t-celik


    Öğlen mi oynamıştın o bölümü. Aynı oyundaymışız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TakisaWa

    dün oyunda bir hile gördüm hilemi yoksa başka bişeymi anlamadım adam kayanın içinde resmen bize ateş ediyodu ve biz onu vuramıyoduk. Adam görünmüyo biz öldükten sonra kayanın içinde olduğunu görüyoruz. Hile değilde herhalde oyunda oluşan bi hataydı bu. Adam her seferine oraya giriyodu...Bomba attık füze attık yok arkadaş ölmedi :D

    Oyunda hile var

    En azından glitch diyelim . Dawnbreaker da adam yerin altında yuzup Pistol ile vurdu bizi . 9 a 0 mı ne bitirdi . Sonra rogue transmission da yine aynı sey

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler lütfen yardım oyunu ps4e upgrsde ettim ilk 6 gb indirince girdim oyuna herşey normaldi sadece campaign gözüküyodu fslan sonra çıktım tekrar girince ilk gelen ekranda dondu sonra press options buttona kadar normaldi bastım tuşa ekran karardı geri gelmedi ana menüye dönerkende ce-34878-0 hata kodu verdi, neyse dedim bekliyim hepsi indirilene kadar indirme tamamlanınca ( ama kurulduğuna dair bişey yazmadı belkide sorun budur) tekrar girdim gene aynı! Bilen varsa yardım etsin nolur

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaş bu nasıl bi saçmalıktır ya tanklar resmen çocuk oyuncağına dönmüş nerdeyse headshot çekmeden tankla adam öldüremiyecek hale gelmiş millet tankı görüp kaçacağına tankın üzerine koşarak hücum ediyor sonrada c4 yapıştırıp patlatıyolar
    artık tankın üzerine koşarak gelen birini görünce ben tank halimle kaçıyorum rezilliğe bak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Armag3d0N

    quote:

    Orijinalden alıntı: Far Beyond Driven

    bi arkadaşın dediği gibi üzülmeyin bu adamlar.Stüdyo kapatılırsa birdaha açılır artan elemanlar illaki bir stüdyo bulur mesela ea bunca şeye rağmen hala batmıyor aslında herkes batıyor zannederken.3-4 yıl önceki activision gibi elde avuçta birşey kalmayınca görücem ben onları şimdi mecburiyetten bu kadar insan oynuyor şu battlefield ı.Mag 2 falan çıksa ne bileyim ya da sağlam bir alternatifi çıksa ne bf kalır ne ea.

    Stüdyo kapatılırsa çalışanlar elbet bir iş bulur ama o serinin hakları EA'de olduğu için devam oyununu çıkaramazlar. Red Alert, NFS, Medal of Honor gibi güzelim seriler bu şekilde çöp oldu, şimdi sıra Burnout'ta. BF4, CoD gibi oyunlara rakip çıkarmak için yine bu firmalar gibi devasa bir dağıtımcı bulmak gerekir. Maddi destek olmadan bu işler olmaz. Modern Warfare yapımcıları Activision'dan ayrılıp EA çatısı altında Titanfall'ı geliştiriyor. Bağımsız şekilde AAA kalitede yeni bir IP çıkarmaları pek mümkün değil.

    Zaten bu serilen 15 yıl devam etmesini beklemiyoruz illaki birügn bir şekilde son bulacaklar yenileri gelmeye devam edecek.The Crew çıktığında belki nfs bitmiş olacak.Ya da MAG tutunabilseydi 2. oyunu yapıp pc ye falan çıkarsaydı belkide battlefield ı sarsacaktı.Öyle çokta büyük bir dağıtımcı olmaya gerek yok.Kaldıki yanılmıyorsam artık dvd olmadan internetten oyun edinme devrinin başlamasıyla birlikte belkide dağımtıcıya çok fazla muhtaç olmayacak stüdyolar.Mesela Staler serisi çok iyi gidiyorken stüdyonun sahibi stüdyoyu dağıtıp son kalan parasıylada kendine ferrari alıp çekildi.Stüdyodan geri kalanlarda ellerindne geldiğince bir oyun yapıyorlar şimdi stalker tarzında mmo bir oyun Survarium.
    Ea activision hem para kazanıyorlar hemde serisi nasıl yaşatmaları gerektiğini bilmiyorlar.Tam free to play olan ama aslında pay 2 win olan oyunların devri bitti demeye başlamışken şimdi bütün piyasaya yayıldı yok kurt köpek görünümü dlc si yok harita paketi premium season pass.belkide ilerde bütün oyunlar wow gibi aylık ücrete bağlanacak.Oyun çıkmadan ilk dlc haberinin yapılmasıda inanılmaz saçma.Sen oyunla birlikte yayınlayabileceğin bir içeriği resmen 2. kez satmaya kalkıyorsun oyunculara.Kaldki level editor yayınlasalar china risindaki bütün haritalardan daha iyi harita yapmazsam bende neyim.Zaten böyle gitmeye devam ederse düz counter alıp onu oynayacam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Armag3d0N

    140 saat sonunda rank 110 olabildim. 16.000 kişiden sadece 98'ini araç kullanarak öldürmüşüm. Oyuna ilk başladığımda rütbe atlamak zor demiştim ama bu ilk başlarda geçerli. Double XP etkinlikleri ve çantalardan çıkan %25-50-100 boostlarla daha kolay hale geliyor. Hızlı şekilde rütbe atlamak isteyen arkadaşlara tavsiyem 3-4 kişilik grup kurup sürekli Domination modunu oynayın. Biraz takım oyunu ile neredeyse her maçı kazanabilirsiniz. Domination küçük haritalarda oynanan hızlı bir mod olduğu için maçlar çok zevkli geçiyor. Keşke BF4'e Bad Company 1 haritalarından Acta Non Verba, Ascension ve Par for the Course gelse. Zavod 311, Flood Zone gibi çöp BF4 haritalarından 10 kat daha iyidir.

    https://www.youtube.com/watch?v=vS2Grcfmi60

    bende bu seriden birtek dawnbreaker la flood zone u sevdim.Zaten flood zone olmasa kimsenin sniper kullandığı falan kalmıyor bi de rouge transmission.
    ama zavod hakkaten hiç olmamış.Ps4 ve pc deki large versiyonlarınada bakmak lazım tabi ama ps3 de olmamış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illusive Man -- 8 Şubat 2014; 21:25:08 >
  • coddan bf4 geçince halen ister istemez yabancı kalıyom çok şeye.. çanta olayını söylemese arkadaş ne olduğunu bilmicem. Allah tan söyledide xp puanlar alıyom çantalar sayesinde..

    bugun biraz menüleri gezince 10.milyon diye bişe var 6milyon da benimki 3 günüm kalmış bu olay nedir 3 gün içersinde 10.milyonu tamamlarsan ne faydası olacak bana ?

    şimdiden teşekkürler
  • Şu ana kadar full Assault oynadım.
    Aug A3 kullanıyorum bütün ekipmanlarını açtım ama isabetini sevmedim oyunun en iyi silahı hangisi ona göre artık ona göre support veya ne ise onu kasim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drejtc

    Ya arkadaş bu nasıl bi saçmalıktır ya tanklar resmen çocuk oyuncağına dönmüş nerdeyse headshot çekmeden tankla adam öldüremiyecek hale gelmiş millet tankı görüp kaçacağına tankın üzerine koşarak hücum ediyor sonrada c4 yapıştırıp patlatıyolar
    artık tankın üzerine koşarak gelen birini görünce ben tank halimle kaçıyorum rezilliğe bak

    Aynen tanklarla araç olmayan hedefleri vurmak zor geliyor sıkıyorum sıkıyorum adam ölmüyor. Dün Altai Range'da tank ile giderken 2 tane troll motora binmiş gelip bana c4 atmaya çalışıyorlar , sıktım sıktım ölmediler en son indim tanktan arkalarına geçip tabanca ile vurdum.

    @RAINN-TURK

    Dog Tag toplama görevi o community mission yanı topluluk görevi battlefield 4 oynayan bütün oyuncular 3 gün içinde 10 milyona tamamlayabilirse gold battlepack verecek.
  • çok yavaş ilerliyor ama. 3 günde çok zor benim için. TEAM DEATHMATCH oynuyorum ben hep...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ErnOzdmr

    Selam arkadaşlar. Bir kaç sorum olacaktı bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Öncelikle Battlefield 4 online kod istemiyor deniyor bir sürü yabancı forumda falan Multiplayer için. Gerçekten de doğru mu bu ? Eğer öyleyse hiç sıfıra para bayılmaya gerek yok, ucuza 2.el almayı düşünüyorum. 2. soru ise normal versiyonu ile pre. versiyonu arasında ne kadar fark var ? harita falan ? dağlar kadar fark yoktur herhalde?

    Şimdiden yardımcı olacaklara çok teşekkürler.

    yok hocam ea online kodları kaldırdı 2. el alıp oynayabilirsiniz pre ile normal versiyon arasına bf 3 te dağlar kadar fark var bf 4 te durum ne bilmiyorum
  • Benim bir sorum var beyler.
    Ben oyuna başladığımdan beri Assault kastım Aug A3 kullanıyorum bütün ekipmanlarını açtım ama yinede silahın isabetini sevmiyorum. Şimdi size sorum şu sizce oyunun en iyi silahı hangisi ? Ona göre o silahı açmaya çalışım teşekkürler şimdiden.Bir de hocam aug A3 e hangi ekipmanları takarsam en fazla verimi alabilirim.
    Bu sene ilk oynadıgım için ps3 de bf yi analogla aram çok iyi değil bu yüzden oto aimden daha iyi verim almak için İsabet oranı mı önemli
    Bir yardım ederseniz çok mutlu olurum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SefaYaman444


    Benim bir sorum var beyler.
    Ben oyuna başladığımdan beri Assault kastım Aug A3 kullanıyorum bütün ekipmanlarını açtım ama yinede silahın isabetini sevmiyorum. Şimdi size sorum şu sizce oyunun en iyi silahı hangisi ? Ona göre o silahı açmaya çalışım teşekkürler şimdiden.Bir de hocam aug A3 e hangi ekipmanları takarsam en fazla verimi alabilirim.
    Bu sene ilk oynadıgım için ps3 de bf yi analogla aram çok iyi değil bu yüzden oto aimden daha iyi verim almak için İsabet oranı mı önemli
    Bir yardım ederseniz çok mutlu olurum :)

    acwr- ace 52 cob -auga3 kısa orta mesafede etkili silahlar
  • Magnum u öldürmüşler. Nerde bf3 teki magnum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acw-r en iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Galatas4ray

    Acw-r en iyi

    Saolun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.