Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 [ANA KONU] (1690. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
121.007
Cevap
561
Favori
3.399.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16881689169016911692
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ali Eren...

    Yapıştır

    />


    Çok iyi ya
  • Ara yüz menüsüne pek kafa yormamışlar büyük oranda aynı zaten pek bişey değişmemiş. Daha gösterişli ve kullanışlı bir ara yüz yapılabilirmiş yinede sonuç olarak 3-5 saniyeden fazla durulmayan bir menününde çokta bir önemi yok. Bekliyoruz seni Playstation 4.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: redbaronutkan

    cevap için teşekkürler ama arkadaş ps4 ön sipariş verdiğinden bahsediyordu. bir akrabası oradaymış ve siparişi dükkandan vermiş. fiyatı da dediğiniz gibi oldukça uygundu. ben yarın oradaki kaynaklarıma ulaşayım da soruştursunlar..



    Öğrenirseniz bizide haberdar edin mutlaka .Dört gözle ps4 haberi bekliyoruz en kısa yoldan nasıl alırız diye herkes tetikte
  • Çözünürlük şokunda yeni perde!

    Sony Almanya acımadı

    Bildiğiniz gibi oyun dünyası son iki üç gündür pek çok multiplatform yeni nesil oyunun PS4'te XB1'da olduğundan daha yüksek çözünürlükte çalışmasını konuşuyor. Önce BF4'ün XB1'da 720p, PS4'te ise 900p çalıştığı haberi, ardından da Ghosts'un XB1'da 720p, PS4'te 1080p çalıştığı haberi gündeme bomba gibi düştü. Pek çok eleştirmen multiplatform oyunların PS4'te daha iyi gözüktüğünü söylerken Microsoft'un karşılaştırma videolarına mahal vermemek için XB1 çıkana kadar oynanış videosu çekmeye ambargo koyduğu da iddia edildi. Fakat bugün bunu konuşmamızın sebebi üçüncü parti bir aktörün yorumu değil, bizzat Sony Almanya'nın gün içerisinde önce fırlattığı, sonra da silmeye çalıştığı taş. Twitter sayfasından aşağıdaki görseli paylaşan Sony Almanya'nın görseldeki "1080p, 60 FPS" ibaresiyle neyi kastetmeye çalıştığını anlamayan yoktur diye düşünüyoruz. Tweeti sonra silmiş olmaları da enteresan. Xbox One tarafında yetkililer hala "çok ciddi bir fark yok" dese ve satışların bu meseleden etkilenmesi imkansız gözükse de bakalım olay daha nerelere taşınacak?

    http://www.merlininkazani.com/Cozunurluk_sokunda_yeni_perde-haber-67394p1.html


    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: F.3.A.R


    Ülkemizin en popüler oyun konsolu ünvanını elinde bulunduran Playstation, yeni nesil üyesiyle çok yakında TR piyasasına giriyor.

    PlayStation Türkiye Dijital Pazarlama Müdürü Murat Gebeci yaptığı açıklamada PS4′ün Aralık ayında ülkemizde satışa sunulacağını söyledi. Gebeci ayrıca PS4′ün 1249 ile 1349 TL arası fiyattan satışa başlayacağını da müjdeledi. Resmi fiyat ise Eylül ayında belli olacakmış.



    Açıokçası beklediğim kaday yüksek olmasa da PS4 ülkemize ortalamanın üzerinde bir fiyattan giriş yapacak. Öte yandan PS3′ün 2999 TL’den satışa sunulduğu zamanları hatırlayan biri olarak “Buna da şükür” diyorum:)

    Türkiyede ps3 2999tl? 1499 dan çıkmıştı.
  • lecturer kullanıcısına yanıt
    yerli yerinde herşey simgeler eşşek kadar olmuş ama harika görünüyor Bir an önce alsak ta baksak sunun tadına ya gün geçtikçe heyecanlanıyor insan yaa
  • Baba şirketi gibi taraf seçen kendini seçtiği firmaya ve konsola adıyan biri değilim ama 60FPS/1080P yazısını bu denli büyük yazmakta çok haklılar. Neden silmişler oda ilginç. Çok sağlam ve ciddi bir koz bu. Ben Sony olsam her fırsatta milletin gözüne sokardım. Her görselin köşelerine not düşerdim. Alt sıralara böyle 1'er ufak boy fontlar ile uzatır herkesin bilinç altına yerleştirirdim. Yanlarınada gülücük felan koyardım iyice dalgaya bağlardım. Görmezden gelinecek birşey değil çünkü bu çok önemli bir detay. 720p ile 1080p arasında çıplak gözle gelişi güzel bakıldığında dahil ayırt edilcek bir fark olucak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: recoakk

    Ne cok abimiz varmis konuda:)yas 24:)

    Bir 24 de benden



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smylmzr -- 2 Kasım 2013; 0:42:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konunun en kucugu benim galiba Yaş15

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moda oldu bende yazayım bari eksik kalmayalım 30 :) Ama son sayfalardaki muhabbetler ciddi keyif verdi .Herkese teşekkür ederim.
  • http://www.youtube.com/watch?v=VChvZucnxeM

    fifacılara gelsin bu iste gerçek fifa budur cok farklı olmayacak ama en azından ne oynadığımız belli olacak gibi duruyor gerçekten arkadaşlar

    Futbolcular daha fit geldi gözüme ve oyun oturmuş gibi duruyor cidden
  • Şu batum dan ps4 getirecek arkadaşlar nereden alıyorlar kaça alıyorlar sevabına bana da bir bilgi versin bizim uşaklar rizede benden haber bekliyor vur de vuralım batum u yıkalım abi modundalar

    bu arada son 2 sayfadaki muhabbet gerçekten çok hoş ben de 28 e girmek üzereyim
  • izlemeyenler vardır..ben yeni izledim ama harbi iyiymiş.. :D Evli dostlarım sevgilisi olan kardeşlerim aman diyim bu dereceye gelmesin işler dikkat edin.. :D :p biz oynayalım eşlerimiz en fazla izlesinler.. :D

    http://www.multiplayer.com.tr/video/erkek-arkadasiyla-xbox-oynarken-kafayi-yiyen-kiz/
  • Bir de oyun konsolu, hatta onu geçtim oyun oynamak çocukluk gözüyle bakılır. Koca adam oldun ne oyunu artık denir ama çok daha büyükler bile ciddi ciddi oturup oynuyor. Demekki oyun oynamak çocukluk değilmiş :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lecturer

    PS4 Kullanıcı Ara Yüzü




    Arayuz pek iyi değil gibi.. şu oyunların üzerinde durunca tam ekran resmi ve müziği çalıyordu ps3 te video da bu özelliği göremedim inşallah kaldirmamislardir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pasHa_m

    http://www.youtube.com/watch?v=VChvZucnxeM

    fifacılara gelsin bu iste gerçek fifa budur cok farklı olmayacak ama en azından ne oynadığımız belli olacak gibi duruyor gerçekten arkadaşlar

    Futbolcular daha fit geldi gözüme ve oyun oturmuş gibi duruyor cidden



    bildiğimiz fifa işte intro farklı sadece
  • batum dan ps4 almak isteyen arkadaslar ne yazikki batumda sony bayisi yok batumda calisan arkadasima haziran ayinda ps3 fiyatlarini sormasini istedim batumda gitmedigi yer kalmadi ps3 satan yer bulamadi tiflide var batum tiflis arasi 12 saat..isin ilginc yani xbox 360 batumda satildigi soyledi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SS10

    Bir de oyun konsolu, hatta onu geçtim oyun oynamak çocukluk gözüyle bakılır. Koca adam oldun ne oyunu artık denir ama çok daha büyükler bile ciddi ciddi oturup oynuyor. Demekki oyun oynamak çocukluk değilmiş :)

    Dünya çapında 75-80 milyar doları bulan, birçok alanda Holywood'u geride bırakan, ortalama bir AAA sınıfı oyun için 50-100 milyon dolar (GTA gibileri için 200-300 milyon dolar) bütçe ve mühendisinden senaristine, programcısından tasarımcısına, sanat yönetmeninden orkestrasına dev kadrolara ihtiyaç duyan dev prodüksiyonlara ev sahipliği yapan oyun sektörüne böyle bir bakış açısı olabilir mi yahu. O kadar nitelikli insan 8-10 yaşındaki çocuklar oyalansın diye mi uğraşıyor bu kadar. Adeta sürükleyici bir roman okur gibi yaşıyoruz oyunları

    İnsanların oyunlara karşı olan bu dar bakışının hala sürüyor olması hayret verici :)
  • Konu dışı basmış burayı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SS10

    Bir de oyun konsolu, hatta onu geçtim oyun oynamak çocukluk gözüyle bakılır. Koca adam oldun ne oyunu artık denir ama çok daha büyükler bile ciddi ciddi oturup oynuyor. Demekki oyun oynamak çocukluk değilmiş :)

    cizgi filmeri bile 30-35,60yasindaki adamlar emekli olana kadar ciziyor. Japon mangalari bir örnek daha.
    PIXAR gibi animasyon cizgi film yapanlar bile yasi belli. Neyin kafasi bu cahillik bence. tabi asiri derecede bagimli olmamak kaydi ile.
  • 
Sayfa: önceki 16881689169016911692
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.